Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Incidentul Dyatlov

Creat de fiulploii, 24 Noiembrie 2019, 00:48:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  07 Februarie 2014, 20:33:35
Teorii despre caz sint multe, pe linga cea (putin probabila dupa mine) a ET-ilor "rautaciosi". :-(
IT-ii ("spiritele locului") ar fi putut fi cumva suparati, dar nici probabilitatea nimeririi grupului intr-o zona de testare a armelor "ciudate" :evil: sovietice n-ar trebui exclusa.
Stuff They Don't Want You To Know - Dyatlov Pass
P.S. In orice caz, nu prea m-ar tenta sa merg in "Munţii Otorten, denumire care în limba locală înseamnă "Nu te duce acolo". :lol: [...]
...sau unde "vremea rea i-a forţat pe alpinişti să campeze într-o zonă numită Muntele Morţilor. :-D

Cel mai complet sait in problema asta:
https://dyatlovpass.com/

Dupa unele stiri neconfirmate ( inca ) armata rusa pregateste o noua expeditie in zona pt cercetarea cazului.

Grifon

Nu cunosc prea multe despre această stranie pățanie, dar nu mă pot împiedica să nu remarc o coincidență.
Pe inginerul-șef de la Cernobîl (cel considerat, d.p.d.v oficial, principalul vinovat al dezastrului) îl chema Anatoli Diatlov (uneori scris "Dyatlov").
Ciudată potrivire.
Fie că e pură coincidențà, fie o tulburătoare sincronicitate...e clar că nu e un nume de bun augur.

fiulploii

 Exista si un film pe aceasta tema
https://www.imdb.com/title/tt1905040/

Si cred ca are , incidentul real evident  :roll: , o legatura cu asa numitul fenomen Tunguska River si presupusul sistem de aparare stravechi din Siberia, desi Tesla credea ca experimentul lui a fost de vina pt acel fenomen. Dar s-ar putea sa gresesc... din spatele tastaturii.

Grifon

Citat din: fiulploii din  25 Noiembrie 2019, 12:22:20
Exista si un film pe aceasta tema
https://www.imdb.com/title/tt1905040/

Si cred ca are , incidentul real evident  :roll: , o legatura cu asa numitul fenomen Tunguska River si presupusul sistem de aparare stravechi din Siberia, desi Tesla credea ca experimentul lui a fost de vina pt acel fenomen. Dar s-ar putea sa gresesc... din spatele tastaturii.

E cam mare depărtarea íntre zona Tunguska și lanțul Munților Ural. (atașament).
Și e cam mare și distanța temporală íntre evenimente.
Dincolo de asta, Rusia e o țarà imensă (cà deh, se ínvecinează cu cine poftește !), iar incidente / accidente au fost multe. Dacă le-am pune ín corelație, ne-ar ieși o grilă ce ar avea nex-uri cam peste tot...

Aș crede mai degrabă că nefericiții alpiniști au dat peste alt sistem - dar mai laic. Anii '50 erau doldora de experimente sovietice, de tot felul (nucleare, cosmice...biologice). E mai probabil să fi dat peste așa ceva - prezentul e întotdeauna mai primejdios decât trecutul (proto)istoric.

fiulploii

Corect , colega @Grifon. Ma luase valul incercand sa gasesc un numitor comun intre anumite chestii insa "dijeaba" e teoria frumoasa daca practica demonstreaza contrariul  :lol:

Cred ca trebuie sa asteptam schimbarea polilor ca zona sa devina ospitaliera pt cercetare, de catre altii , evident. :-)

Grifon

Scurt, și (puțin) ín afara subiectului:
Polii se vor inversa (iar). De aceea vom avea "un nou pāmânt" și "un nou cer".
Dar mai e muuult până atunci. Ori vom fi triste "oale și ulcele", ori, de există metempsihoza, niște avatari / avataruri de-ale noastre vor contempla, panicați / panicate, efectele.
Doar că...hm...s-ar putea ca acele íncarnări ale noastre să nu mai ímpărtășească pasiunea pentru mistere.
Am mai enunțat teoria (ce nici nu e a mea). "Bisericile" apocalipsei, care mai sunt două după cea din prezent.
Adică alte 2200 + 2200 de ani, până la reconfigurarea, din temelii, a matrix-ului.

Subject ce ar merita, cred, un topic separat. Doar că mai aștept...prea multe turbulențe de "curtea școlii" văd ín ultima vreme.

fiulploii

https://online-updates.net/something-bizarre-was-again-recorded-at-the-dyatlov-pass/


Ceva arătare nouă in zonă, animal, ființă, energie, dispozitiv tehnic?

Serban M

Interesant. In umila mea opinie, lucrand de cativa ani in domeniul investigatiilor.. am analizat impreuna cu cativa colegi incidentul Dyatlov; am ajuns toti la concluzia ca a fost un cover-op avand cel putin un infiltrat in grup care a scapat ulterior si si-a schimbat identitatea. Cel mai probabil in poza de mai sus este doar un artefact foto

Cu stima,
Sirius13
Serban

fiulploii

Citat din: Serban M din  21 Iulie 2023, 20:35:48... a fost un cover-op avand cel putin un infiltrat in grup care a scapat ulterior ...
Sirius13
Serban

Acoperire pentru ?
Parca s-au descoperit toate cadavrele, nu? si cum ati explicat voi acele rani ?

Serban M

Un cover op este o operatiune complexa de obicei condusa de cei de la putere / militar

Motivul nu am cum sa il intuiesc, exista multe posibilitati : fie cineva din grup cunostea lucruri ce nu trebuiau cunoscute (vezi cazul adolescentului din grup care lucra intr-o centrala nucleara de top cu informatii de top), fie in zona respectiva se desfasurau activitati militare ce nu trebuiau cunoscute, in orice caz, suspectul principal este Semyon Zolotaryov, personaj ce iese complet din cadru, s-a alaturat ulterior in mod compulsiv grupului, stricand des atmosfera cu comportamentul lui extrem de dominant si manipulativ, avand alta varsta si necunoscand grupul (aparent, aici mai intra o persoana suspecta), avand un trecut fantomatic si numeroase trasaturi ale unui comportament de ofiter de informatii super-pregatit, cel putin...

Din cate imi aduc aminte, cand am studiat cazul cu colegii, la vremea respectiva, parca fix cadavrul lui Semyon a fost cel care nu parea sa corespunda deloc si parea inlocuit cu alt cadavru, exista de asemeni indicii clare cu dovezi palpabile, fizice, ca armata a fost ulterior acolo si a facut anumite modificari cat si greseli.

Cadavrele s-au descoperit, acele rani erau extrem de explicabile si usor de facut - > tocmai sa adanceasca misterul - > folosind diverse tehnici ca totul sa para de ne-explicat (limba taiata wow)

Cu stima,
Serban M


Serban M

#10
O mare atentie la subtilitati este uneori valoroasa in analize si concluzii ale unor cazuri complexe precum cazul Dyatlov, inca de la inceput (slava aparatelor foto) surprindem un peisaj interesant : grupul parca prematur supt de entuziasm, odata cu aparitia actorului. Avem un contrast formidabil al limbajului non - verbal : expresiile sunt clar de nemultumire fata de noul membru al drumetiei, care cel mai probabil si din cate imi amintesc a insistat formidabil sa se alature grupului, polaritatea emotionala este evident prezenta pe chipul lui Semyon. Comportament absolut ne-natural in cazul respectiv, emotia nu corespunde cu situatia data. In restul fotografiilor din albumul Dyatlov sunt prezente astfel de discrepante surprinzatoare ce contureaza mai puternic ideea unui Semyon, infiltrat.


Serban M