Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?

Creat de calator astral, 21 Mai 2010, 13:18:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Dar daca cercurile misterioase din lanuri ar avea niste autori mult mai apropiati decît credem? foarte foarte apropiati chiar...Adevarul ? Noi cream aceste misterioase cercuri, noi, prin constiinta noastra, dirijata în unde de tip Vortex Electromagnetic, sper sa deschid ochii multora pe Forum...Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism....astea ar fi cheile necesare întelegerii acestui neobisnuit fenomen.
Va invit sa descoperiti aceasta explicatie si sa comentati, daca merita:padme

Mda, respectiva Magenta Pixie este canalul prin care comunica niste entitati! Pt 30 de dolarei citeste pe oricine!

http://magentapixie.weebly.com/

Se pare ca respectivul colectiv nu a luat in calcul si creatiile artistice umane contemporane, mah Calatorule (care acum te iei de mine ca o dau pe ezoteric, acum imi aduci dovezi ezoterice deosebit de relevante). Cercurile alea s-ar putea umple de vibratiile celor care le viziteaza, daca e sa o luam asa,  iar de vindecari chiar n-am auzit!

adrian75


padme

Citat din: adrian75 din  21 Mai 2010, 23:49:27
Ce reprezinta de fapt acele simboluri?

O intrebare buna! Si eu as vrea sa stiu de ce constiinta noastra?!(conform MP) ar crea un fractal?!

jean

Citat din: calator astral din  21 Mai 2010, 13:18:44
Dar daca cercurile misterioase din lanuri ar avea niste autori mult mai apropiati decît credem? foarte foarte apropiati chiar. Adevarul ? Noi cream aceste misterioase cercuri, noi, prin constiinta noastra, dirijata în unde de tip Vortex Electromagnetic. Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism.
Am vazut mesajul personal asa ca am sa-ti raspund aici. Daca lasam la o parte pe cele facute de oameni, ramane cealalta parte cu cercurile care nu pot fi explicate. Dupa parerea mea acelea nu sunt facute de extraterestri, desi ar putea fi posibil. Dar pana la proba evidenta...Atunci cine le-a facut? Cum ai spus si tu ,,constructorii sunt mult mai apropiati decît credem". Asa cred si eu. In acelasi spatiu cu noi dar in zona eterica, plan, alta dimensiune, cum doriti, a Pamantului exista anumite entitati care prin intermediul acestor cercuri incearca sa ne atraga atentia de existenta si inteligenta lor. Si ca sa raspund lui adrian75, simbolurile nu reprezinta nimic, mesajul conteaza. Care este mesajul? Mesajul este: noi suntem aici, langa voi, suntem inteligente, stim totul despre voi. Dezvoltati-va si ajungeti sa ne cunoasteti. Tine mintea umana iscoditoare. Mie asa imi place sa cred, pana la noi dovezi, binenteles.
O idee despre constructorii acestor cercuri va puteti face cu citatul de mai jos din cartea ,,Fenomenul Valentina", scria de Florin Gheorghita.
 Nu noi cream aceste cercuri cu constiinta noastra, si mai lasa ,,Vortexurile Electomagnetice" ca a ajuns sa ma plictiseasca aceste cuvinte si numai cand le vad nu mai citesc. Ai mai sacris: Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism, vibratia si frecventa este cam acelasi fenomen, ai grija.

Citat din cartea Fenomenul Valentina scrisa de Florin Ghiorghita.
Nota: Nu uitati ca Valentina este oarba de prin clasa a doua si tot ce vede, vede mental.
pag.35: Intr-o zi a venit un balon mai mare, verde, cat un bostan, si o stat deasupra mea. Atunci i-am spus lui tata:
 -Tata uite, asta imi da credinta in mine ca nu trebuie sa ma mai duci de mana, de-acum o sa merg singura caci inaintea mea o sa mearga bostanul asta verde si eu o sa merg in urma lui. Si atunci m-am ridicat si am plecat dupa el. Bostanul (sfera de lumina verde) a luat-o asa in aer, inaintea mea, pe deasupra erbii. Tata se uita dupa mine mirat deoarece el nu vedea acel balon de lumina, cum de pot merge corect pe drum fara sa ma tina nimeni de mana. Am zis fratelui meu:
 -Bade uite de acum nu mai este nevoie sa ma tina nimeni de mana, ca au venit de sus mai multe baloane de lumina, dintre care unul ma duce peste tot.
Fratele se tot uita dar nu vedea nimic. Si atunci mi-a zis:
 -Mergi pe acolo pe unde te duce bostanul tau (sfera de lumina). Atunci s-a intimplat un lucru tare curios care a fost vazut de fratele meu, de tata si de oamenii din sat: Pe unde mergea bostanul acela de culoare verde, ardea toate varfurile la lucerna si le indoia tulpinile, presandu-le in jos. Cum tot salta el si se tot dadaea de-a tumba, facea carare si pe acolo mergeam eu. Fratele meu culegea cate o mana de frunze din alea arse ca sa le arate lui tata. Cand s-o ridicat in aer, balonul acela verde s-a facut de culoare aurie si a trecut pe deasupra capului meu cu o fierbinteala mare, de parca mi-ar fi ars parul de pe cap. S-a inaltat deasupra biserici, langa crucea de sus. L-am vazut cum a ramas acolo. Fratele ma luat de mana si am mers acasa.

Concluzii:
-Pare sa aiba comportare inteligenta, a comunicat mental cu Valentina:
-Indoaie, presaza, si arde varful tufelor de lucerna. Asamanator celor din cercuri.

Tinand cont de concluziile de mai sus si de unele filme in care se vad sfere pe langa aceste cercuri, este posibil ca, astfel de entitati sa fie creatorii desenelor respective. Iar Valentina nu a zis ninic de extraterestri. Ia zice in carte ca, acele sfere vin de undeva de sus, dar nu de pe alte planete.
Pe aceste concluzii ma bazez cand sustin cele ce am spus mai sus, ca nu sunt de origine extraterestra, si sunt undeva in apropierea noastra. Noi nu le putem vedea, sau inca nu vor ca noi toti sa le vedem. Nu suntem pregatiti.
Adevarul este dincolo de noi

adrian75

Jean,teoria expusa de tine poate fi adevarata,e posibil ca aici pe pamant,dar intr-o alta dimensiune sa existe entitati cu o inteligenta mult superioara in comparatie cu a noastra,insa deocamdata este doar o teorie. Nici ipoteza extraterestra nu ar trebui exclusa pt ca...cine poate aduce probe concrete ca acele crop circle nu sant facute de entitati care vin din afara planetei nostre? Cat despre ce reprezinta acele simboluri....tu ai spus ca nu reprezinta nimic,doar mesajul conteaza....si daca totusi reprezinta ceva? Daca acele simboluri pe langa faptul ca au rolul de a ne atrage atentia...reprezinta intradevar un mesaj,sau daca vrei un fel de cod,un cod pe care odata capabili sa-l descifram vom fi pregatiti(asa cum spui tu) sa accedem la nivelurile superioare? Simbolistica a facut parte din viata noastra inca din cele mai vechi timpuri.Daca si aceste entitati folosesc aceeasi cale de a comunica cu noi? Eu nu spun ca am dreptate...insa cred ca acele simboluri reprezinta ceva,ceva ce deocamdata noi nu putem intelege.

padme

Citat din: jean din  22 Mai 2010, 21:57:03
  Si ca sa raspund lui adrian75, simbolurile nu reprezinta nimic, mesajul conteaza.


Am mari dubii ca... hai sa zicem, o entitate superioara n-ar avea ceva mai bun de facut decat sa se plimbe prin lanuri desenand flori fara nici o semnificatie!
Chiar si tu mai jos vorbesti despre o posibila semnificatie!
Chiar si Asimov are o carte "Zeii insisi" in care vorbeste despre aceasta comunicare dintre dimensiuni, chiar daca e sf...e interesant expus modul in care se cauta o modalitate de comunicare si intelegere reciproca!

Xanadron

F. buna postare, jean !  :rainbow:
Fie si doar fiindca-i o concisa (dar convingatoare) dovada a comunicarii "inter-dimensionale" - chiar daca doar circumstatziala poate.
Oricum, existentza "nevazutelor" e dificil de probat "tale quale" pentru "Toma-necredinciosii" - dar uite ca nu chiar imposibil...

Restul discutiei problematicii de tip "de ce? de catre cine?" etc lasa loc de multiple ipoteze, care eu cred totusi ca se vor clarifica in cursul existentzei noastre (la orizontul urmatorilor ani, adica) - optimist mai sint, nu?!  :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Citatdeocamdata este doar o teorie. Nici ipoteza extraterestra nu ar trebui exclusa pt ca...cine poate aduce probe concrete ca acele crop circle nu sant facute de entitati care vin din afara planetei nostre?
Da este o teorie ca toate celelalte. Pe baza informatiilor mele, la aceasta concluzie am ajuns. Teoria mea se bazeaza dupa cum ai vazut pe anumite chiestii reale. Nu am exclus nici ca pot fi de origine extrarerestra, e vorba de creatorii lor, dar nu este nimic concret in acest sens. daca vom avea dovezi atunci voi crede.
CitatDaca acele simboluri pe langa faptul ca au rolul de a ne atrage atentia...reprezinta intradevar un mesaj,sau daca vrei un fel de cod,un cod pe care odata capabili sa-l descifram vom fi pregatit
Chiar tu ai spus: Simbolistica a facut parte din viata noastra inca din cele mai vechi timpuri. Daca si aceste entitati folosesc aceeasi cale de a comunica cu noi?
Pai daca ne ocupam de simbolistica din cele mai vechi timpuri si ei stiu asta, atunci aceste entitati folsesc aceasta cale pentru a comunica cu noi. Uite un citat din revista magazin. Este vorba de un articol despre cercuri, care merita citit este foarte interesant.
CitatPrivind in directia de unde parea sa vina, Colin a vazut, pentru câteva secunde, o minge luminoasa neclara. Rita spunea ca ei i s-a parut ca e capul unei fapturi scunde. Era de parca ,,entitatea" nu doar ca ar fi stiut unde sunt ei ci ar fi si interactionat in mod inteligent cu gândurile, cuvintele si actiunile martorilor.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/7504/4/
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

Cu îngãduinþa D-lor voastre o sã încerc sã expun ºi eu o umilã pãrere proprie cu privire la posibila provenienþã a acelor mesaje din lanuri precum ºi a creatorului sau a creatorilor lor:Atunci când se stabileºte un contact GPS existã în funcþie un emiþãtor,o camerã fotto digitalã situatã pe un satelit,precum ºi un receptor terestru capabil sã controleze acea camerã,în sensul de ai regla focalizarea,aria,etc.Aceste reglaje se realizeazã de cãtre receptor prin diferite comenzi care trimit spre camerã impulsuri wireless (comenzi radio).Camera este prevãzutã cu dispozitive de citire cu laser,ºi probabil cã vreo ,,entitate"dela Nasa,sau alte,,agenturi"testeazã transmiterea de imagini prin gps,ºi ptr. ca sã nu ne sperie trimit deocamdatã semnale cu diferite broderii frumoase prin lanuri,deºii probabil cã descoperirea va fi folositã ca armã..Iatã aºa dar ºi o posibilã variantã mai Pãmânteanã pentru fenomenul Crop circle.Cât despre pãrerea lui Jean cã vibraþia ºi freqv.sânt cam acelaºi lucru e greºitã.Cãlãtor Astral sa referit la vibraþie ca energie, orice obiect având o oscilatie (vibraþie)energetica proprie-vezi aici; http://www.lumeaingerilor.ro/Legeavibratiei/tabid/161/Default.aspx  ... Pe când Frecvenþa este mãsura numãrului de repetãri ale unui fenomen periodic în unitatea de timp: http://ro.wikipedia.org/wiki/Frecven%C5%A3%C4%83

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

Bineînteles ca mesajele respective au o semnificatie, nu fiti copii! By the way, multam pt precizare,taica, a discuta despre diferenta dintre frecventa & vibratie tocmai pe marginea acestui subiect controversat (nu uitati ordinele de marime fata de frecventele utilizate in tehnologiile conventionale, sînt vibratii "speciale") este cu totul inutil pentru ca avem de-a face cu un alt gen de fizica.
Am putea folosi insa in loc de frecventa notiunea de nivel de vibratie care este mai potrivit in acest context.Chiar daca aparent frecventa si vibratia sunt sinonime, aici apar diferente semnificative din punctul de vedere al modului in care fizica defineste aceste doua marimi.Aceste diferente apar nu la nivelul definitiei in sine ci la modul in care se realizeaza raportarea diferitelor marimi fizice la un sistem de referinta. Eu cred ca uneori au loc interferente între "ei" si "noi" (sau "noi" si "noi" din Viitor  :wink: ),legaturi invizibile, dar posibile, cu frecventa la care "echipamentul om" are capabilitatea de a lucra. Ca atare, atentie la ceea ce mintea voastra emite in preajma sau in interiorul unor structuri geometrice complexe de tip...piramida (si nu numai).

calator astral


jean

CitatAtunci când se stabileºte un contact GPS existã în funcþie un emiþãtor,o camerã fotto digitalã situatã pe un satelit,precum ºi un receptor terestru capabil sã controleze acea camerã.
Camera este prevãzutã cu dispozitive de citire cu laser.
Testeazã transmiterea de imagini prin gps.
Pentru ce este necesara camera in transmisiile GPS sau in realizarea acelor desene? Nu am inteles. Cum adica camera cu dispozitive de citire laser? Nu am vazut asa ceva si nici nu am auzit pana acum. Camera  foto poate citi optic, infrarosu sau UV nu cu laser. Poate ne explici si noua. Sa inteleg ca acea raza realizeaza desenul din lanuri? Ai uitat cumva ca satelitii se deplaseaza pe anumite orbite in jurul pamantului? La ce viteza au cred ca este imposibil sa baleeze o zona atat de mica de pe suprafata Pamantului cu o asemenea energie, incat sa indoaie si sa arda superficial vegetatia. Tu ce zici? Sau te gandesti la satelitii geostationari. Ia gandeste cat de mica trebuie sa fie miscarea dispozitivului laser, pentru ca distanta intre punctele imagini creste cu distanta. Sa nu mai vorbim de energia necesara, si nu a vazut nimeni asemenea raze desenand.
Deci teoria ta nu sta in picioare. Eu nu cred in ea. De ce credem ca tot ce este neexplicat este o conspiratie a oamenilor. Nu dorim sa acceptam si alta realitate, oricare ar fi ea.
Citatcât despre pãrerea lui Jean cã vibraþia ºi freqv.sânt cam acelaºi lucru e greºitã.
Ce spune DEX-ul:
VIBRÁȚIE,  vibrații, s.f. 1. Mișcare oscilatorie periodicã a unui corp sau a particulelor unui mediu, efectuatã în jurul unei poziții de echilibru, cu frecvențã relativ înaltã; oscilație.
FRECVÉNȚÃ,  frecvențe,  s.f. 1. Repetare deasã și regulatã a unei acțiuni, a unui fapt. ♦ 2. (Fiz.) Mãrime care aratã de câte ori se produce un fenomen într-o unitate de timp.
Miscare oscilatorie periodica = repetare =>Vibratie = frecventa  :-o
Mai Tayka mai esti si electronist. Vibratia si frecventa au in comun un fenomen care se repeta.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN-dupã cum te lamentezi se pare cã nu prea le ai cu sistemele gps,pãi sateliþii au viteze f. mari dar nu mai mari ci exact ca cea a Terrei,aºa cã sânt geostaþionari,ºi nu unul din fuga mare face harta sau imaginea aºa cum se pare cã crezi tu,ci 3 sateliþi folosind sistemul triangulaþiei vezi aici;http://www.evolio.ro/articles/view/4/....cât despre zona monitorizatã (baleatã)iar le cam dai cu stângu-n dreptu,pãi dacã poate fi scanatã ºi recunoscutã chiar ºi o persoanã în ori ce moment ºi oriunde pe glob dece ar fi aºa de greu sã se gãseascã un lan de grâu în care sã se trimitã un spot de raze sau unde radio mai deosebite ºi desigur necunoscute nouã deocamdatã,ºi cu care sã ardã vegetaþia în modele mari de metri sau zeci de metri,chiar nu vãd dece presupunerea mea este mai de nedigerat decât o lipsã totalã de pãreri proprii aºa cum procedezi tu,sau idei cum cã ar fi neapãrat simbolistica extratereºtrilor numai pentru cã aºa scrie revista Magazin,pãi revistele mai iau ºtiri chiar ºi de pe RUFOn,aºa cã mai interesant ai fi dacã  mai scorneºti ºi tu câte ceva,nu numai sã stai la pândã fautând pe fiecare care încearcã sã-ºi expunã o pãrere proprie fãrã o acoperire absolut riguroasã.Observ cã pentru colegii mai noi acest gen de,,atac la persoanã"gen Yagg executat în special de,,echipa zero"este de neînþeles,ºi greu de suportat,sigur nu putem admite dogma sau prostia,dar nici dictatura.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

  Am vrut sa nu mai raspund pt. a nu fi in afara subiectului. dar nu ma pot abtine cu anumite raspunsuri. Am sa dau un citat din articolul de la adresa expusa de tine mai sus:
CitatPrincipiul de functionare al GPS-ului este acela de a folosi satelitii in spatiu ca puncte de referintã pentru localizarea la sol. Printr-o masurare foarte exacta a distantei in linie dreapta dintre receptor si cel putin 4 sateliti
In cazul teoriei tale lipseste receptorul...GPS nu poate detecta persoane, vehicule sau lanuri, detecteaza pozitia receptorului. Cat despre a face desene cu raze laser...Nu avem nici o dovada.
Citatnu vãd dece presupunerea mea este mai de nedigerat decât o lipsã totalã de pãreri proprii aºa cum procedezi tu
Nu este de nedigerat, nu este sustinuta de fapte. Eu nu am lipsa de pareri, parerea mea este expusa mai sus si este sustinuta de anumite fapte.
Citatnu numai sã stai la pândã fautând pe fiecare care încearcã sã-ºi expunã o pãrere proprie fãrã o acoperire absolut riguroasã.
Dragul meu, nu stau la panda, nu faultez pe nimeni, am spus ca nu pot fi de acord cu parerea ta, si nu pot fi obligat sa cred altfel. Este decizia ta sa crezi ce vrei, nu vereau sa te conving ca am dreptate, cum ai spus tu nu am ,,o acoperire riguroasa". Dar cine are? Tu ai? Presupunem si noi pana la noi dovezi.
La acest subiect momentan ma abtin sa mai raspund pt. a nu lungi vorba si a degenera in discutii sterile.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Tayca, parerea mea e ca ultima postare e tare tendentioasa si ar fi de evitat pe viitor asemenea postari. Ce ar fi sa discutam la subiect, cu date concrete si fara referiri la persoane? Nu de alta dar iarasi discutiile o iau "pe aratura". In legatura cu cercurile, in mod sigur nu se deseneaza din spatiu cu lasere. Pot sa iti spun ca in momentul asta americanii fac experimente cu lasere, singurul laser aeropurtat care il au in momentul asta ocupa spatiul dintr-un intreg Boeing 747, e un laser chimic, care functioneaza maxim cateva minute cu un consum enorm de substante chimice puse in reactie (si f. periculos). O asemenea instalatie nu cred ca exista pe orbita, si mai ales, sunt convins ca nu isi irosesc americanii asemenea energii ca sa aiba unii de ce se "bucura". In afara de laserele chimice, un alt tip de lasere, semiconductor, cu gaz, etc... ar necesita o intreaga centrala nucleara (sute de KW poate MW) pusa pe orbita, ma indoiesc serios...Daca ar avea asemenea lasere, sigur le-ar pastra bine pt. alte eventuale "evenimente". Pana la proba contrarie varianta cu satelitii pica complet, sau daca are cineva dovezi concrete in acest sens sa le expuna. Parerea mea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16