Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vulcanul din Islanda atrage "turisti"?!

Creat de padme, 18 Mai 2010, 12:53:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


calator astral

padme, de mult am postat asta...te trezesti cam tîrziu.
 Puteai sa te limitezi la a zice ca ai mai postat si sa pui linkul catre postul tau!

padme

Ma trezesc si eu cand pot, nu pot sta treaza ca altii, ce vrei?! Sa fie sters topicul atunci, nu are rost sa existe dubluri!

spooky

@calator_astral: te rog, linkul

@padme: cred ca e mai degraba un stol de pasari (dispuse in V)
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

calator astral

buna seara spooky, nu am acest link, fac mea culpa, dar nu m'am pripit, în apararea mea îmi permit sa adaug doar :am observat ca acel mesaj a fost sters...ciudat, îmi amintesc perfect ca l'am postat cu comentariul: "Si Veghetorii nostri sînt interesati de eruptia vulcanului din Islanda:
http://www.youtube.com/user/octogonarul#p/f/90/EmY6LmUvIcY "
Fac o paranteza pentru a întreba, foarte respectos: ce anume se întîmpla Spooky, de dispar atîtea mesaje?!Ce anume era neregulamentar sau nepotrivit în acel mesaj?

dacian

Offtopic
@calator astral, citeste regulamentul cu atentie, vei intelege ce ai voie sa faci si ce nu, in acest fel nu te vei mai trezi cu astfel de "nelamuriri" (unde iti sunt mesajele de exemplu), asta ti-o zic din experienta, adminii & moderatorii nu sterg mesaje aiurea ;)

StarDust

Cred ca subiectul deschis de padme e interesant si poate ramane deschis, asa cum l-a deschis, e f. bine. Acum, reveniti la subiect!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

Mda, sunt pasari, se pot vedea cu isi schimba pozitia in zbor.

calator astral

Citat din: @biss din  19 Mai 2010, 14:40:29
Mda, sunt pasari, se pot vedea cu isi schimba pozitia in zbor.

te invit sa vizionezi clipu pe care-l propun eu, e mai complet, calitate mai buna, plus zoom si slow, mai poti vedea si unele fulgere stranii acolo.