Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Film straniu : Invizibilitate & secret militar

Creat de calator astral, 17 Mai 2010, 13:37:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Salve, propun laboratorului acest scurt clip, o secventa dintr-un reportaj despre razboiul din Orientul Mijlociu:

http://www.youtube.com/user/octogonarul#p/f/6/uU-xBJCyNhk

fals/adevarat...va invit sa comentati, fiecare ia ce crede ca merita din acest clip...

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

padme

As putea sa spun ca e cel mai bun clip al tau! :)))))))))))) Cat despre "actiune" as vrea sa fie studiat sa se vada daca nu e prelucrat, ca de presupus se pot presupune multe, mai ales ca este, am vazut, la o televiziune araba.

calator astral

Citat din: Nox din  17 Mai 2010, 17:45:41
TU ce crezi?
Nox, io vi'l propun voua, nu cred ca are rost sa spun parerea mea personala (joker), sînt interesat de opiniile unora...dar serios, am tendinta sa cred ca e un fake bine facut :wink:
oricum nu'l iau la bani marunti, ca nu am fisieru sursa.

StarDust

Eu am vazut filmarea asta prima data, cam acum aproape un an, pe Liveleak, acolo se pare, preluat direct de la  o televiziune araba. Acolo se explica ca, filmarea a fost realizata de insurgenti, dupa ce au reusit sa avarieze un tanc Abrahams cu un dispozitiv exploziv improvizat(IED). Echipajul tancului respectiv a supravietuit, dar supusi tirullui inamic, s-au baricadat in blindat pana cand le-au sosit ajutoarele (tancul si vehiculele ce se vad in filmare, tancul avariat fiind in partea dreapta in afara cadrului).Cel ce se vede alergand, e unul din echipajul tancului avariat, iar in filmarea de pe liveleak, se vad si ceilalti membrii ai echipajului alergand si adapostindu-se in acel tanc.(asa imi amintesc). Din cate imi amintesc, doar la primul se vede acel efect video interesant, ceilalti membrii, se vad normal, alergand.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16