Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Americanii avertizati!

Creat de sorinede, 10 Mai 2010, 14:44:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede


padme

Mda, nu stiu ce sa zic, daca e adevarat ce spune se va vedea in cca. 2 luni! Tipul e interesat de conspiratii, illuminati, etc. stiu ca era cineva interesat pe aici - poate studia materialul de la el de pe site! Oricum, observ ca unele din mesaje sunt primite pe mail - aici am un dubiu - eu stiu ca dupa faza cu 9/11 toate mesajele sunt controlate, deci, unu' ca respectivul "true insider" banuiesc ca stie acest lucru, daca nu cumva dispune de o linie necontrolata :))) - deci, pt cineva care se da cine zice el ca este, mi se pare cam imprudent, de aici am dubii ca mesajul ar fi adevarat,  parerea mea! Si inca ceva, eu n-am citit pana la sfarsit, dar nu vad unde spune ca pleaca el?!

k3t3lin

Intr-adevar, poate fi adevarat, poate nu. Ca un sceptic ce sunt, inclin spre a doua varianta...Deci, daca nu se intampla nimic in viitoarele 6 luni putem sa ii spunem ceva de dulce??? :-D

Xanadron

Personal, nu pun botu' :-D la acest tip de mesaje - nu doar haotice in structura lor logica, dar si lipsite de orice fel de dovezi circumstantziale macar.

Pe de alta parte, coroborarea altor date, deloc colportate de mass-media "mainstream", conduce la concluzii deloc optimiste privind orizontul urmatorilor ani (vb. de cel economic cel putin, fiindca eventualele "evenimente geofizice cataclismice" ramin, sinceri sa fim, inca impredictibile). Totusi, zic io ca viitorul apropiat n-are nuantze chiar atit de absolutist-catastrofice precum cele din materialul citat de sorinede.  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/