Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cristian Român: comentarii despre anul 2012

Creat de Nox, 10 Mai 2010, 09:23:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Citat din: tractorbeam din  29 Mai 2012, 08:50:10
.....................macar acolo un cutremur - puschea pe limba ! .............

    Exact , pushchea pe limba . Astazi am vorbit la telefon cu o ruda  care sta in Mirandola , Italia la cativa Km de Modena de unde ne informa despre cutremur colega noastra Padme si mi-a spus ca sunt disperati , au avut loc pana acum aprox. 500 !!?? replici , multe intre 4 si 6 grade pe Richter , cel de astazi dimineata a avut 5,9 grade  si a culcat la pamant in Mirandola un sfert de localitate , au fost si victime  dar oricum oamenii dorm in cort prin parcuri , romanii isi duc familiile in alte orase unde au rude si multi sau hotarat sa le aduca in Romania.
Raza acestor cutremure este de cativa zeci de km . Destul de ciudat.  Poate un supervulcan?  Nibiru?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Planeta-muma Gaia cred c-a ales sa ne dea inca un subtil sut in fund cu "cizma" italiana... :-D

La modul serios acum, situatia globala pare sa atirne pe marginea unui hau vag intrevazut doar, fara sa se fi intimplat inca (dupa mine cel putin) evenimente care sa justice totusi prin amploarea lor vreo perspectiva clar cataclismica (fenomene geofizice majore).

Culmea-i ca observ cotidian dorintza unora de "start al distractiei apocaliptice" :lol: - reactie doar aparent disonanta cognitiv, fiindca justificata cumva de halul in care 1001 strimbatati milenare au luat viteza pe Terra (si in structura umana intima chiar) in ultima vreme. :|

O reactie viscerala cu accente disperate, de tipul celei din '89 ("Vom muri si vom fi liberi !") sau, mai umoristic privind lucrurile, "Opriti planeta sa ma inaltz !" :star: :planet: :lol:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Citat din: rontzo din  29 Mai 2012, 15:50:13
...cred ca evoluam - insa nu stiu cat de repede -inspre un MGE (Major Geological Event)
...am avut o surpriza cand am aflat  cum si-au pregatit/pregatesc elvetienii

Ar fi interesant de evaluat cum un MGE ar putea induce un Extinction Level Event (ELE);

Svitzerii dupa cum se stie nu sunt NATO, nu sunt UE nu sunt nicaieri inscrisi cu acte si totusi... acolo intregul bobor lupta ca unul cand e cazul (nu a mai fost cam de mult), interesanta ideea cu "raul si ramul care mi-e prieten numai mie" si din fiecare capitza de fan si staul de vaca se itzeste o gura de tun sau macar o mitraliera grea.