Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

efecte la nivel fizic si emotional produse de cutremure si eruptii

Creat de calator astral, 07 Mai 2010, 21:07:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Haideti sa abordam unele dintre efectele la nivel fizic si emotional pe care le produc aceste energii subtile legate de activitatea seismica. Amintiti-va ca, atunci cand un cutremur sau o eruptie vulcanica sunt iminente, are loc o curgere de energie subtila prin meridianele sau liniile Ley ale Pamantului, in perioada imediat premergatoare producerii acestor evenimente. Simultan, au loc reactii rezonante in corpurile voastre fizice, mai ales in cazul acelor persoane sensibile la astfel de fenomene. Atunci cand are loc o miscare a acestei energii subtile prin propriul vostru sistem de meridiane, se pot manifesta tot felul de fenomene ciudate.

Acestea includ, dar nu se limiteaza la: intensificarea unor probleme legate de memoria pe termen scurt, episoade de bufeuri si frisoane temporare, disconfort fizic inexplicabil si chiar dureri care par sa apara fara motiv, iar apoi dispar.

De asemenea, puteti avea momente in care vi se perinda prin minte toate problemele. Iar episoadele de scadere subita a nivelului energetic se vor inmulti. In aceste stari energetice ciudate, va veti simti ca si cum sunteti brusc lipsiti de energie.
Tot mai multi oameni se vor plange de oboseala, epuizare, si, totodata, de incapacitatea de a avea un somn odihnitor. De asemenea, se vor inmulti starile de somnolenta. Daca va aflati in locuri in care va puteti intinde sau, puteti, cel putin, sa inchideti ochii, aceasta este cea mai buna modalitate de a trece peste aceste fenomene specifice. Cand aceste stari se manifesta des, dar nu continuu, poate fi vorba de un efect al fluxului de energie subtila din sistemul energetic al Pamantului.Unii vor reusi sa patrunda in realitatea lumii launtrice, proces care are imense efecte vindecatoare si datatoare de putere. Altii nu vor simti decat ca sunt "scosi din circuit" si nu-si vor mai aminti ce anume se intampla. Dar, daca va puteti permite sa va odihniti in acele momente, chiar in mijlocul activitatilor voastre zilnice, veti beneficia foarte mult.

Uneori, unii dintre voi ati putea avea reactii opuse acestora. Ati putea simti cum corpul vostru intra intr-o stare de agitatie, aparent fara niciun motiv, ca si cand metabolismul s-ar accelera. Daca veti fi constienti de energiile subtile, veti observa ca aceste stari sunt generate de corpul vostru subtil de energie (cum este KA), ce vibreaza cu mai multa intensitate decat de obicei. Aceasta senzatie de accelerare vibrationala poate dura putin sau chiar cateva ore. In aceste stari accelerate de constiinta puteti experimenta o descarcare de informatii cosmice si/sau de Lumina spirituala. De asemenea, ati putea simti ca se deschid, in mod spontan, noi canale de energie subtila in corpurile voastre, fapt care determina amplificarea fluxurilor de energie subtila ce trec prin aceste canale.
Inaintea unui cutremur sau a unei eruptii vulcanice, are loc o miscare masiva a energiei subtile care circula prin liniile Ley ale Pamantului (in preajma unui eveniment seismic). Aceasta miscare a energiilor subtile are loc inainte de aparitia miscarilor tectonice.