Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Inceputul sfarsitului este in 2010?

Creat de Andy, 19 Aprilie 2010, 16:47:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Citat din: DeReLiCt din  20 Aprilie 2010, 13:54:56
Pai da dar... si nucleul pamantului ar trebui sa fie influentat de ceva anume, pentru ca mi se pare suspect ca pamantul sa o ia razna dintr-o data si din ce in ce mai accelerat.
E influentat de ceva anume,aceasta agitatie masiva continua, iar noi continuam sa ne aliniem cu noul nostru spatiu din cosmos si de pe planeta, Schimbarea este o lege a vietii si adesea se spune ca este singura lege care nu se schimba. Dar noi ne aflam acum intr-o perioada in care schimbarile isi acelereaza ritmul, intr-o maniera nemaintalnita in vreo alta perioada istorica. Un factor dominant in aceasta schimbare este prabusirea rapida a barierelor aparente intre stiintele fizice si metafizice, precum si noile deschideri ale oamenilor din toate grupurile, spre a considera si accepta lucruri care erau de neconceput, in urma cu doar putin timp. Da, vine o schimbare mare un nou val de Lumina [/b] a inceput sa se reverse asupra planetei,  energia noului Pamant vine de aceasta data de la miez in sus, chiar daca tsunami-ul cosmic vine cu adevarat din cosmos, pentru a sustine acest proces – asa ca, schimbarile iminente ale Pamantului reprezinta o parte vitala din procesul de creare a noului Pamant.Cutremurul de pe coasta statului Chile, care a avut loc pe 17 februarie, a fost atat de puternic, incat, literalmente, a deplasat Pamantul de pe axa sa. Acest fenomen a creat o miscare puternica la nivelul planetei, intrucat totul a fost miscat, impingand o larga varietate de energii in spatiile noastre. Unele dintre aceste energii erau din trecutul nostru, iar altele, din viitorul nostru, intrucat toate treptele ierarhiei vibrationale au fost afectate si impinse la un loc (antrenand si unele energii din alte dimensiuni!) , chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp.Da, vine o schimbare mare.

saver

Citat din: @biss din  20 Aprilie 2010, 22:40:08
Ceva clar tot e pe aceasta tema: pãmântul nu poate avea o civilizatie umanã sustenabilã decât de 5 miliarde de locuitori.

Nu este verificabil si nici demonstrat acest lucru. E una din gogoritele elitelor ca nu avem voie sa fim peste un anumit numar.. Drept dovada tarile cu un numar ridicat de locuitori raportate la tari cu acelasi numar de locuitori si suprafata mult mai mica.

Sistemul capitalist este problema. Acest sistem a esuat iar fara repere morale omenirea se duce de rapa. Lucru confirmat si de profetiile unora ca Vanga si Cayce.

saver

Citat din: DeReLiCt din  21 Aprilie 2010, 11:48:17
in primul rand nu sunt ahtiat dupa religie si nu ma intereseaza hocus pocusul crestinesc; in al doilea rand daca ai fi mai atent, am mentionat ca dupa minutul 5 incepe partea interesanta cu fapte stiintifice.

VAX! Vorbesti de un hocus-pocus real care nu poate fi explicat stiintific. Drept dovada ca sunt si altii care au adus morti la viata si care au facut minuni mari (un fel de super-hocus-pocus).
Sunt fapte consemnate de istorici care nu pot fi negate.

saver

#48
Cei de la SUN au avut un interviu cu oameni de stiinta de la NASA. Erau nume si pozitii in interviu.
Specialistii au spus ca singura explicatie pentru ce se intampla este existenta unui corp ceresc de mari dimensiuni necunoscut. Au recunoscut ca 90% Soarele are un companion. Teama oamenilor de stiinta era legata de faptul ca acest corp ceresc poate arunca spre pamant asteroizi si comete.
Lucru confirmat de meteors shower din Wisconsin, petrecut de curand. Meteoritii izbeau pamantul, exact ca in filme si se miscau casele. Oamenii au fost terifiati dar fenomenul a tinut putin. Verificati stirea.

Referitor la interviul legat de companionul Soarelui, acesta a disparut de pe site:
http://cma.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html

TheSun este un fel de Libertatea la englezi dar totusi era un interviu cu nume si detalii clare.
Chestia cu Nibiru este plauzibila. Insa timpul va confirma sau infirma aceasta ipoteza. Din cate am citit, Nibiru ar trebui sa fie vizibila din a doua jumatate a acestui an. Tinand cont de situatia economica si sociala, pare un drum foarte lung pana atunci.
Insa daca apare o chestie noua pe cer, am face bine sa ne schimbam daca vrem sa supravietuim.
Tehnicile de supravietuire nu sunt de ajuns. Fara dragoste frateasca intre noi si eliminarea competitiei prostesti s-ar putea sa disparem de tot.

Daca gasiti pe undeva articolul din Sun va rog sa il postati aici. Eu l-am vazut cu ochii mei, apare si in cautari, dar este sters de pe site:
http://www.thesun.co.uk/search/searchAction.do?view=internal&pubName=sol&sortBy=relevance&query=dwarf+planet+&search.x=0&search.y=0

EDIT
Daca dati clic pe ultimul link veti vedea articolul disparut. Daca faceti clic pe restul linkurilor o sa vedeti ca merg. Mai putin cel care ne intereseaza. Suspect!

padme

#49
Citat din: saver din  07 Mai 2010, 18:44:17
Drept dovada ca sunt si altii care au adus morti la viata si care au facut minuni mari (un fel de super-hocus-pocus).
Sunt fapte consemnate de istorici care nu pot fi negate.

Cum ar fi?

Eu n-am gasit nici un articol, daca-l mai gasesti poti sa-l copiezi si sa-l pui la sectiunea in engleza- o idee.

Cautatorul

#50
Adresa corecta este:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html

adresa incorecta este:
http://cma.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html

Era gresit "cma" in loc de www.

In caz ca dispare articolul il redau in totalitate jos:



"AN invisible star may be circling the Sun and causing deadly comets to bombard the Earth, scientists said yesterday.
The brown dwarf - up to five times the size of Jupiter - could be to blame for mass extinctions that occur here every 26 million years.

The star - nicknamed Nemesis by Nasa scientists - would be invisible as it only emits infrared light and is incredibly distant.

Nemesis is believed to orbit our solar system at 25,000 times the distance of the Earth to the Sun.

As it spins through the galaxy, its gravitational pull drags icy bodies out of the Oort Cloud - a vast sphere of rock and dust twice as far away as Nemesis.

These "snowballs" are thrown towards Earth as comets, causing devastation similar to the asteroid that wiped out the dinosaurs 65 million years ago.

Now Nasa boffins believe they will be able to find Nemesis using a new heat-seeking telescope that began scanning the skies in January.

The Wide-Field Infrared Survey Explorer - expected to find a thousand brown dwarfs within 25 light years of the Sun - has already sent back a photo of a comet possibly dislodged from the Oort Cloud.

Scientists' first clue to the existence of Nemesis was the bizarre orbit of a dwarf planet called Sedna.

Boffins believe its unusual, 12,000-year-long oval orbit could be explained by a massive celestial body.

Mike Brown, who discovered Sedna in 2003, said: "Sedna is a very odd object - it shouldn't be there.

"The only way to get on an eccentric orbit is to have some giant body kick you - so what is out there?"

Professor John Matese, of the University of Louisiana at Lafayette, said most comets come from the same part of the Oort Cloud.

He added: "There is statistically significant evidence that this concentration of comets could be caused by a companion to the Sun."



Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html#ixzz0nH2CWabH

Traducerea in romana cu google translate poate fi accesata la:

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html&prev=/translate_s%3Fhl%3Dro%26q%3Dhttp://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html%26sl%3Dro%26tl%3Den

jean

#51
  Din pacate sau mai bine zis din fericire sunt numai presupuneri, nimic concret. Personal nu cred ca Soarele ar avea un companion. Asta in ciuda faptului ca ponderea sistemelor duble, triple, este destul de mare.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Nu, nu exista nici un companion al soarelui. E vorba de steaua Gliese 710 care va trece peste 1,5 mil ani la aproximativ 4 ani lumina distanta fata de soare:

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/G/Gliese_710.html

Nu e vorba de un companion ci de o stea care isi urmeaza si ea miscarea proprie prin galaxia noastra.
Aveam o stire si de la NASA referitor la asta dar nu mai dau de ea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

DeReLiCt

Da este vorba de asa numita "Nemesis".

O stea invizibila ochiului uman, care ar orbita in jurul Soarelui, poate reprezenta sursa unor comete ucigatoare gata sa ne bombardeze Pamantul, anunta cercetatorii NASA.

"Pitica maro", aproape de cinci ori mai mare decat Jupiter, ar putea fi de vina pentru extinctiile in masa care s-au petrecut pe planeta noastra, odata la fiecare 26 milioane de ani. Steaua, denumita Nemesis de catre oamenii de stiinta ai NASA, ar fi invizibila, deoarece emite lumina doar in spectru infrarosu si se afla la o distanta foarte mare.

Se crede despre Nemesis ca ar gravita in jurul Soarelui, la o distanta de 25.000 de ori mai mare decat cea dintre Soare si Terra. Rotindu-se prin galaxie, puterea sa gravitationala atrage corpuri inghetate din Norul Oort - o sfera vasta de roca si praf, la fel de distanta ca si Nemesis.

Acesti "bulgari de zapada" ar fi, apoi, lansati inspre Pamant sub forma unor comete, provocand, la impact, dezastre similare celor produse de asteroidul care a sters de pe fata pamantului dionzaurii, in urma cu 65 milioane de ani.

Acum, cercetatorii NASA cred ca sunt capabili sa localizeze Nemesis cu ajutorul unui telescop cu detectie termica, ce a inceput sa scaneze cerurile in ianuarie 2010. Wide-Filed Infrared Survey Explorer - programat sa identifice o mie de pitice maro aflate pe o raza de 25 ani-lumina fata de soare - a trimis deja fotografia unei comete, formata, probabil, din Norul Oort.

Primul indiciu care i-a condus pe cercetatori cu gandul la existenta lui Nemesis a fost orbita bizara a unei planete pitice, denumita Sedna. Oamenii de stiinta cred ca orbita ovala, neobisnuita, cu un ciclu complet de 12.000 de ani a acestui corp astral, ar putea fi explicata de existenta altuia, foarte masiv.

Sedna este un obiect foarte bizar, nu ar trebui sa existe acolo. Singura modalitate prin care se poate obtine o orbita excentrica ar fi existenta unui corp gigantic care sa determine acest lucru. "Deci, ce se intampla exact acolo?", se intreaba cercetatorii.

Link: http://www.descopera.ro/dnews/5746196-steaua-mortii-ne-ameninta-planeta

Sursa originala:  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html

Link NASA: http://astrobiology.nasa.gov/articles/getting-wise-about-nemesis/

Trimitere de la NASA: http://www.astrobio.net/exclusive/3427/getting-wise-about-nemesis

A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

StarDust

Pana in octombrie WISE va mapa tot cerul, deci vom afla daca exista sau nu acest companion. Deocamdata nu l-a vazut nimeni. oricum daca acest companion ar urma sa isi faca simtita prezenta in urmatorii doi ani, trebuia sa fie detectat deja de cel putin observatoarele gravitationale gen LIGO. Si trebuia deja sa trimita asteroizii din norul Oort catre centrul sistemului solar. Daca exista parerea mea e ca isi va face simtita prezenta in cel putin cateva mii de ani.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

saver

Citat din: padme din  07 Mai 2010, 21:08:05
Cum ar fi?

Eu n-am gasit nici un articol, daca-l mai gasesti poti sa-l copiezi si sa-l pui la sectiunea in engleza- o idee.

Sunt vietile Sfintilor marturie. Si nu numai de la noi, ci in toata lumea au fost oameni care s-au ridicat la un asa nivel spiritual.
Primul exemplu care imi vine in minte e al Sfantului Calinic de la Cernica (langa Bucuresti). Turcii intrasera in tara, faceau ce stiau ei mai bine, adica talharie, si au ajuns si la Manastirea Cernica. Vroiau sa fure ce era de pret insa n-au putut. Sfantul s-a rugat puternic si nu au mai putut trece de un fel de camp de forta nevazut. Caii nu vroiau sa mai inainteze.
Pasa care conducea acea armata si-a dat seama ca e vorba de un miracol si n-a mai atacat Manastirea considerand ca e un act de vointa al Lui Allah. Ca acest fapt sa fie consemnat mereu, a pus cativa soldati sa sape o fantana si au scris povestea pe zidul fantanii.
Daca vizitezi Manastirea poti vedea acel text si ma rog te documentezi la fata locului.

Asta e un simplu exemplu care mi-a venit in minte. Sunt mii de fapte consemnate cu dovezi mult mai puternice. Trebuie doar sa cauti si o sa gasesti ce nici nu-ti inchipui.
Eu nu sunt omul sa stau sa iti dovedesc tie si sa te luminez in aceste lucruri. Unu, nu am timp si doi, aici discutam despre niste evenimente astronomice de mare amploare. Nu vreau sa deviez discutia!

saver

Citat din: StarDust din  08 Mai 2010, 11:14:24
Pana in octombrie WISE va mapa tot cerul, deci vom afla daca exista sau nu acest companion. Deocamdata nu l-a vazut nimeni. oricum daca acest companion ar urma sa isi faca simtita prezenta in urmatorii doi ani, trebuia sa fie detectat deja de cel putin observatoarele gravitationale gen LIGO. Si trebuia deja sa trimita asteroizii din norul Oort catre centrul sistemului solar. Daca exista parerea mea e ca isi va face simtita prezenta in cel putin cateva mii de ani.

Sunt sceptic cu privire la mapare si total neincrezator cu privire la faptul ca vom afla ceva. Daca vom afla, vom afla cand e prea tarziu. Era ditai gaura in campul magnetic si au spus despre ea la un an dupa. Nu vreau sa te jignesc dar trebuie sa fii foarte naiv ca sa crezi ca un guvern e interesat de tine si de asemenea interesat ca tu sa stii aceste lucruri. Nu nu e!
Guvernele sunt exclusiv impotriva populatiei la ora actuala. Cele care nu sunt mor in accidente aviatice.

Referitor la observatoare, sa stii ca le scapa foarte multe. A cazut acum ceva timp o cometa pe Jupiter. Explozia de pe suprafata planetei era de dimensiunea Pamantului! Acest eveniment a fost remarcat de un amator si a sunat la prieteni si prietenii la NASA si intr-un final erau toti cu ochii pe eveniment.

Daca nu exista un corp ceresc de mari dimensiuni, sau altceva, nu se explica absolut deloc perturbatiile in campul magnetic al Pamantului. Soarele e pasnic zilele astea si armata US nu lasa pe nimeni la Polul Sud. Ah, si sa nu uitam, Vaticanul a dat bani muuulti pentru un observator care sa fie tot la Polul Sud?
Eu zic ca ne asteapta o surpriza mare.

StarDust

Citat din: saver din  08 Mai 2010, 17:36:19
Nu vreau sa te jignesc dar trebuie sa fii foarte naiv ca sa crezi ca un guvern e interesat de tine si de asemenea interesat ca tu sa stii aceste lucruri. Nu nu e!

Nu, nu ma jignesti deloc. Prefer sa fiu categorisit naiv decat sa pun "botu" la toate aberatiile nedovedite de pe internet (la fel, nu vreau sa jignesc pe nimeni).
Normal ca observatoarelor oficiale le scapa multe, nu poti supraveghea non-stop intregul cer (univers), de aceea aportul astronomilor amatori(care daca nu stiai, fac parte din programe de supraveghere bine stabilite) este mai mult decat binevenit.

Citat din: saver din  08 Mai 2010, 17:36:19
Eu zic ca ne asteapta o surpriza mare.

Doamne ajuta! :D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

padme

#58
Citat din: saver din  08 Mai 2010, 17:19:49


Eu nu sunt omul sa stau sa iti dovedesc tie si sa te luminez in aceste lucruri. Unu, nu am timp si doi, aici discutam despre niste evenimente astronomice de mare amploare. Nu vreau sa deviez discutia!


Draga Saver, ai o atitudine tipica, dar nu-i problema, m-am obisnuit si nu ma deranjeaza! Stai linistit, nu astept sa ma luminezi sau sa-mi demonstrezi tu ceva! Cand faci o afirmatie, de genul "consemnat de istorici" si lasi afirmatia in aer, e normal ca cine citeste sa ceara informatii suplimentare, dar deduc ca tu nu numai ca nu stii ce face un istoric, dar nici prea bine n-ai citit ce scria pe piatra de la "izvorul turcului". Frumos ar fi fost sa spui si cand a avut loc intamplarea si nu ceva de genul "pasa care comanda acea armata" intrucat este vorba despre un fapt istoric important, chiar consemnat de istorici. Te lamuresc eu ce s-a intamplat:
"......si minunea ce s-a savarsit atunci, asa cum scrie la Cronica: "In anul zaverei lui Tudor Vladimirescu, au navalit in tara ostile turcesti. Cum pasa Soliman intrase in Manastirea Pasarea si rapise o calugarita, Cuviosul Calinic a facut jalba la stapanire si pasa a fost silit sa dea drumul maicutei. Si s-a jurat turcul ca peste noapte va jefui Manastirea Cernica si ca staretul nu-i va scapa din maini. Sfantului insa i s-a dat de veste in vis, a ingenuncheat in rugaciune, chemand intreaga obste la priveghere. Dumnezeu nu a voit moartea paganului, ci i-a intors inima spre savarsirea binelui. Era miezul noptii si toti ostasii gata de pornire asupra sfintei manastiri. Inainte de plecare, pasa a cerut sa i se aduca o cafea. In clipa cand i-a intins ceasca, sluga a tras asupra lui. Glontul insa s-a oprit in punga de galbeni pe care pasa o purta la chimir si astfel a scapat cu viata. Turcul s-a inspaimantat atat de mult de aceasta intamplare, incat nu numai ca nu a pradat manastirea, dar a trimis staretului punga de galbeni sa faca o cismea, drept multumire si iertare pentru gandul lui cel ticalos. Vremurile au trecut, turcii s-au dus, izvorul insa a ramas ca o marturie a minunii ce s-a savarsit prin rugaciunile Sfantului".

Un turc superstitios....
Sa inteleg ca tu ti-ai facut documentarea la fata locului.

jean

Citat din: saver din  08 Mai 2010, 17:36:19
Daca nu exista un corp ceresc de mari dimensiuni, sau altceva, nu se explica absolut deloc perturbatiile in campul magnetic al Pamantului.
Nu ai dreptate. Jupiter este o planeta mare si influenta lui asupra Pamantului este aproape nula. Pitica maro de care vorbesti tu este de aproximativ cinci ori mai mare ca Jupiter dar la o distanta mult, mult mai mare. Deci, prin analogie cu Jupiter, putem deduce ca influenta acestei stele asupra Pamantului este aproape nula. Cu atat mai mica va fi influienta asupra Pamantului a unei planete de genul Eris/Nibru.
CitatEu zic ca ne asteapta o surpriza mare.
Eu zic ca nu ne asteapta nimic deosebit din afara Pamantului. Daca va fi ceva mai deosebit va porni de la noi. Adancirea crizei si efortul semenilor nostrii pt. supravietuire poate duce la efecte devastatoare pentru marea majoritate dintre noi si pentru civilizatia actuala. Vorba cui stiu eu ,,Scapa cine poate".
Adevarul este dincolo de noi