Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

piramida in Romania

Creat de Flight33, 10 Martie 2010, 13:42:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Flight33

ii rog pe cei care pot da mai multe informatii despre aceasta piramida, care nu are importanta unde se afla sa o faca aici . Ma refer la informatii care nu se pot vedea in plan fizic.

LP

prodcomb

Eu nu cred cã are formã de piramidã. Din unghiul din care a fost fãcutã fotografia se pot vedea doar douã feþe relativ plane; restul poate avea orice formã.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Flight33

nu ma intereseaza ce crezi tu. Celor care vor da amanunte despre rolul acestei piramide in "alt plan decat cel obisnuit" le voi da mai multe detalii.

Quicksilver

Din cate se pare, aceasta este o roca naturala. Nu pare sculptata, nici nu prezinta urme de tesere (ca a caramizilor, de ex.). Apoi, comparand cu plante din acea fotografie, nu pare sa fie prea mare. As tinde sa cred ca e o roca obisnuita, dar se pare ca Fighter33 stie ceva ce noi nu stim. De ce nu ne spui si noua? :?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

abyss

Pe mine acel copac mã bagã-n sperieti...

Flight33

de aceasta poza nu stiu ce sa zic........dar de prima, am nevoie de cineva care sa cunoasca "subiectul"

Quicksilver

La o prima analiza (asa ... din avion) pare o formatiune interesanta ... Nu stiu ce sa zic ... Nu ne spui unde au fost facute aceste poze, ca sa stim de unde incepem cautarea?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

jean

Citat din: Flight33 din  10 Martie 2010, 17:48:17
Celor care vor da amanunte despre rolul acestei piramide in "alt plan decat cel obisnuit" le voi da mai multe detalii.
Crezi ca este o asemenea persoana pa'ci pe forum? Eu nu cred. Cat despre poza a doua, o structura putin mai interesanta, atata tot. Sau poate un urias transformat in stana de piatra. Tineti minte povestile mai vechi cu uriasi transformati in stana de piatra? Sigur, am glumit. Nu se poate face o analiza, lipsesc toate informatiile, inclusiv cele paranormale daca ne referim la alt plan.
Adevarul este dincolo de noi