Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Avioane de vanatoare britanice, pe urmele unui OZN

Creat de Andy, 13 Aprilie 2010, 15:11:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Andy

Un cameraman amator, a carui identitate este necunoscuta, a filmat, deasupra autostrazii britanice M5, doua avioane de vanatoare ce pareau sa urmareasca un obiect zburator neidentificat. http://www.tare.ro/pinktheseries/360191-ozn-urmarit-de-doua-avioane-de-vanatoare

Se crede ca videoclipul de 30 de secunde a fost realizat intr-o parcare din regiunea britanica West Midlands. Expertul in ufologie Nick Pope, care a examinat imaginile, a declarat ca este vorba despre una dintre cele mai bune filmari de acest fel pe care le-a vazut in cariera sa. A lansat, totodata, ipoteza ca OZN-ul din imagini ar putea fi o noua drona, fapt ce ar explica prezenta avioanele militare.

"Dar" - sustine in acelasi timp expertul - "de obicei nu se testeaza proiecte secrete in timpul zilei. De aceea, exista alternativa ca ceea ce vedem in film sa fie, intr-adevar, un obiect zburator necunoscut in spatiul nostru aerian, pe care navele militare incercau sa il intercepteze, ca urmare a depistarii sale de catre radare". Ministerul Britanic al Apararii a refuzat sa comenteze eventimentul, confirmand totusi ca face parte din procedura standard trimiterea avioanelor de lupta in interceptarea unei potentiale amenitari aeriene.

Aceasta mi se pare cea mai buna filmare a unui OZN facuta vreodata...ciudat este ca cel care a filmat este anonim.  :star:

Quicksilver

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!