Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Departamentul zero

Creat de Flight33, 31 Martie 2006, 13:27:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Citat din: @biss din  23 Februarie 2010, 20:01:29
   Ori acolo, cine mama lui nu mai stiu, editorul parca scria in prefata ca sunt for real cãrțile.

Da, și când te gândești cã Viitor cu cap de mort a fost prima carte scoasã de editura respectivã. Sã fi fost doar o campanie de marketing? Destul de probabil.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

ryn

Beleaua ca editia primceps poarta catalogarea "roman". Dupa ce au vazut ca pot papa banii la lume aceasta incadrare a disparut...

Shadowman

 Eu il felicit pe Radu Cinamar ! Bun "pescar", bun "magnetizor" ! Magistral ! A facut lumea sa viseze !  :star:
Si sa scoata lovelele din portofele... :-)
Mi-amintesc o alta carte de succes :"Sapte ani apocaliptici ( Dezvaluirile Contelui Incapucciato) "  8-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Kymosabe

#138
Citat din: Nox din  23 Februarie 2010, 20:12:32
Da, și când te gândești cã Viitor cu cap de mort a fost prima carte scoasã de editura respectivã. Sã fi fost doar o campanie de marketing? Destul de probabil.

Nox, dupã câte ºtiu eu editura DAKSHA, care a publicat cãrþile lui Radu Cinamar, apartine de MISA lui Gregorian Bivolaru.  
Iar subiectul cãrþii Viitor cu cap de mort a fost inspirat dintr-o viziune pe care ,,celebra'' clarvãzãtoare Valentina Gârlea a prezentat-o in cadrul unei conferinþe MISA din... 27.12. 2002.  :wink:

Eu unul sunt impresionat de numãrul celor care cred fantasmagoriile acestui agent Mulder mioritic.    :lol:

PS Apropo, doamna Valentina vedea in Gregorian Bivolaru un al doilea Dumnezeu. :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

alx

Citat din: Kymosabe din  23 Februarie 2010, 21:02:19
Nox, dupã câte ºtiu eu editura DAKSHA, care a publicat cãrþile lui Radu Cinamar, apartine de MISA lui Gregorian Bivolaru.  

apoi io ce spuneam?
 
Citat din: alx din  23 Februarie 2010, 11:02:21
   Asa ca nu e exclus ca noi sa oferim material pentru diferite personaje care fac o caruta de bani vanzand lumii maculatura sefisto-mistico-progresisto-patriotica,cu trimiteri directe(SI FOARTE DESE) la practicile yoga...daca ma gandesc mai bine,s-ar putea ca acesti bani sa se verse in conturile unor personaje care au plecat de cativa ani buni in alte tarisoare cu neutralitate declarata... :-D

Adevarul e ca in cartile alea e mult SF si foarte multe descrieri ale practicilor yoga,ceea ce ma face sa cred ca guru bivolaru nu e chiar strain de toata afacerea...si daca adaugam si descrierea Valentinei...gata ciorba de potroace!

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Kymosabe

#140
În concluzie, nu rataþi urmãtoare carte a lui Radu Cinamar, în care agentul Cezar Brad îl va iniþia  pe erou (autor) în tainele... urinoterapiei. :lol: :lol: :lol:

PS Abia acum înteleg de ce agenþii noºtri PSI sunt cei mai buni din lume. :lol: :lol: :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Nox

#141
alx, nu cã imi place sã mã repet dar aproape acum un an (14 martie 2009) ziceam:

Citat din: Nox din  14 Martie 2009, 18:28:02
alx, nu e prima datã când intreb asta. Am mai întrebat ºi aici. Dar nu mã mulþumeºte rãspunsul. Ramanicu Dar ar putea fi la fel de bine tot un pseudonim. Pe forumul octogonul (unde se mai pun ºi alte întrebãri pertinente) se vehiculezã ideea cã nu ar fi o persoanã ci un grup de persoane (cred cã acestã idee a fost prima oarã avansatã de Pavel Coruþ). Prima carte pare OK la prima vedere, dar a 2-a ºi a 3-a abundã de tot felul de învãþãturi mistice, preponderent orientale (yoga), religie ºi alte chestii new age.

Kymo, se pare cã ai dreptate

Lista de edituri sub egida MISA, aici, printre care se aflã și Editura Daksha.

Mai adaug aici ceva ce am gãsit ºi mi se pare interesant:

sursa

citez,

CitatAlta combinatie interesanta care o fac este un fel de spiritual marketing. Ei stiu prea bine ca romanii sunt in marea lor majoritate crestini fanatici. Asa ca sprijina in invaturile lor o amestecatura de Crestinism cu Hinduism. E de-a dreptul bizara treaba!

M-am dus la o conferinta unde a vorbit unul peste o ora despre ce i-a vorbit lui Dumnezeu in meditatia de Craciun in care a stat 24 de ore repetand aceeasi rugaciune in cap non-stop. La un moment dat a 'auzit' vocea lui Dumnezeu si a inceput sa scrie.

Alta strategie de marketing, un punct forte, o reprezinta profetiile lui Sundar Singh. Sundar Singh a fost un indian care era prin trecere in Romania si a zis ca Romania va fi centrul spiritual al lumii intregi in viitor. Aceste profetii dau membrilor MISA o speranta falsa intr-o minciuna crasa. Profetiile reprezinta SINGURA sursa despre aceast viitor asa ca au fost nevoiti sa apeleze la dezinformare in masa prin carti scrise de ei.

Am constatat ca se vindeau carti in romana de catre autori romani, la preturi de nimic pentru membrii MISA. Erau multe edituri, doamna mi-a dezvaluit ca toate editurile erau ale lor. Printre ele se numara Sophia si Daksha. TOT materialul spiritual in romana scrisa de romani din Romania e controlat de ei. Au monopol total asupra cartilor spirituale romanesti. In aceste carti, precum Viitor cu cap de Mort si 12 Zile, ei isi raspandesc doctrina si propaganda restului lumii si intaresc lucruri precum 'profetiile lui Sundar Singh'. Insa sunt scrise chiar de ei! Ce usor e sa 'creezi' adevarul, repetand o minciuna pana cand devine adevar. Ma repet, exact precum masonii lucreaza, pe care ii dispretuiesc asa de mult.

CitatInca o poveste interesanta este cum i-am dat domnului Sorin in 2000 prima carte Montauk in engleza sa se uite peste ea. Am considerat ca lumea trebuie sa stie cat mai multe despre fenomenul Montauk si ce a insemnat pentru aceast planeta si univers. A zis ca e interesanta si ca va contacta autorii. In 2005 am fost surprins sa constat ca au aparut celelalte carti in romana, cu aceeasi coperta ca originalele englezesti (lucru rar intalnit la traduceri). Redactorul cartilor era chair Sorin Hurmuz insusi caruia ii dadusem prima carte. I-am scris despre acest aspect dar nu mi-a raspuns (asa cum nu mi-ar fi raspuns nici in legatura cu meditatiile la care se face referire in 12 Zile).

Sublinierile îmi aparțin.

LE.

Peter Moon în România

Transylvanian Sunrise
by Radu Cinamar with Peter Moon


Citat
From the author...
"This book heralds the most remarkable archaeological find in the annals of Mankind. Unbeknownst to most, there is an ancient sphinx located in the Bucegi Mountains of Romania and near the border of the famous land known as Transylvania. In 2003, the Pentagon discovered, through the use of state-of-the-art satellite technology, an anomaly within the Bucegi Mountains. Through the highest levels of Freemasonry, the Pentagon was able to secure an alliance with the most secret department of the Romanian Intelligence Service which is known as Department Zero.

Together, the Romanians and the Americans utilized the Pentagon's secret technology to penetrate a chamber inside of the mountain which was otherwise inaccessible to humans. What was discovered eventually was a holographic Hall of Records left by an advanced civilization near three mysterious tunnels leading into the Inner Earth. Transylvanian Sunrise chronicles the discovery of these modern day artifacts which represent the dawn of a new era for Mankind.

Peter Moon is brought into the fold through his Romanian Publisher who just happens to be the publisher of this remarkable story. Peter, whose original connection to Romania came through Dr. David Anderson of the Time Travel Research Center, recognized that such satellite technology would had to have utilized Dr. Anderson's proprietary space-time technology for maintaining satellites in orbit and pursues the matter further.

This leads Peter Moon on an adventurous journey to Romania to visit the Romanian Sphinx and a remarkable encounter with his old friend, Dr. David Anderson. There, he learns of a mysterious association between the mysterious time travel scientist and Radu Cinamar."  — Peter Moon

Preview pentru Transylvanian Sunrise

Sursa
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

Deci sa inteleg ca DZ-ul lui Radu Cinamar nu este acelasi cu DZ-ul lui Vasile Rudan  :?

Adica, cu alte cuvinte, ar putea exista un DZ fara ezoterism  :?

Cam asta era si motivul pentru care am "marsat" la topicul cu extraterestrul ciudat. Abordarea aceluiasi subiect dar din unghiuri diferite.

Daca exista un DZ (totusi), cine si cum face diferenta intre paranormalul veritabil si paranormalul ezoteric  :?
Care ar fi definitiile celor doua si care ar fi diferentele  :?

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

daos

Citat din: Ronin din  24 Februarie 2010, 12:32:33
Deci sa inteleg ca DZ-ul lui Radu Cinamar nu este acelasi cu DZ-ul lui Vasile Rudan  :?
Adica, cu alte cuvinte, ar putea exista un DZ fara ezoterism  :?
Cam asta era si motivul pentru care am "marsat" la topicul cu extraterestrul ciudat. Abordarea aceluiasi subiect dar din unghiuri diferite.
Daca exista un DZ (totusi), cine si cum face diferenta intre paranormalul veritabil si paranormalul ezoteric  :?
Care ar fi definitiile celor doua si care ar fi diferentele  :?
Cel sau cei care au scris sub pseudonimul Radu Cinamar, chiar daca la prima vedere totul este invaluit intr-o perdea de fum mistic cu iz oriental si pe ici pe colo crestin ortodox, nu este totusi doar un yoghin sau stiu eu ce alta specie de mistic. Consider ca are destule idei ce pornesc din realitate, dar ... si este un dar, imbracate intr-o perdea fumigena. Se vrea transmiterea unui mesaj, dar doar anumitor oameni si nu tuturor celor care o vor citi. Pentru ceilalti este o simpla fantezie eroica cu eroi nationali. La prima vedere pare opera lui "guru" Bivolaru, poate doar cel mult a unui adept al lui, dar care nu are creierul spalat de elucubratiile lui "guru". Am citit mai demult prima carte din serie, pentru restul n-am mai avut timp si nici suficient apetit. Nu mai tin minte sigur dar la un moment dat se expune modul cum un om cu antrenament telepatic poate auzi vocile interioare ale celorlalti oameni (la nivelul inconstient al celorlalti subiecti), adica cu propria voce. S-ar putea sa ma insel, dar totusi cred ca aceasta informatie a aparut in carte pe undeva. Ori asta denota faptul ca cel care a scris-o stia sigur cate ceva despre antrenamentul unui telepat de serie.

Sa reusesti sa desparti paranormalul asa-zis stiintific de cel mistic este in esenta de fapt imposibila, sunt in esenta la fel doar camasa de la exterior e diferita.

abyss

Cele douã aspecte ale paranormalului menþionate de Ronin cred cã sunt abordãri din direcþii diferite cu recuzite diferite ale aceluiaº fenomen. Este ca ºi cum pui alãturi un ºaman ºi un militar antrenat în remote v. Pânã la urmã conteazã scopul ºi rezultatele acestui demers. Dacã peste tot în lume s-a cercetat acest lucru înseamnã cã el existã. Dar repet scopul conteazã. Credeþi cã pe americani i-ar interesa cã bivolaru s-ar îmbrãca ca o  fufã ºi ºi-ar turna pipi în cap dacã astfel el ar putea dezafecta anumite instalaþii?
Nu ºtiu câþi dintre voi cunosc performanþele realizate de adepþii lui în materie de RV ºi altele. Chiar sunt uluitoare. ªi mã întreb oare cui îºi vând ei serviciile? Pt cã aceºti oameni au condensat elita celor capabili de asemenea lucruri. Chiar ºi fuga lui bivolaru sunt convins cã e o manevrã. De fapt deveniserã o þintã ºi cu creat o diversiune. Foarte mulþi demnitari le vizitau fufele ºi îºi ofereau sprijinul. Dacã noi râdem de câte ori auzim de mantre, yoga ºi alea alea, nu facem decât sã contribuim la perdeaua de fum ce-i învãluie ºi chiar mai mult, ne arãtãm ignoranþa. 

mopeka

Citat din: @biss din  24 Februarie 2010, 14:32:31

Nu ºtiu câþi dintre voi cunosc performanþele realizate de adepþii lui în materie de RV ºi altele. De fapt deveniserã o þintã ºi cu creat o diversiune. Foarte mulþi demnitari le vizitau fufele ºi îºi ofereau sprijinul.

Poti sa detaliezi?
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

Nox

Citat din: Ronin din  24 Februarie 2010, 12:32:33
Deci sa inteleg ca DZ-ul lui Radu Cinamar nu este acelasi cu DZ-ul lui Vasile Rudan  :?

Sau poate cã DZ nu existã. ªi pe Vasile Rudan de ce l-am crede? Dacã e nevoie facem și un inventar al publicațiilor unde au apãrut informații despre DZ înainte de acestã carte. Probabil putem sã le numãrãm pe degetele de la o mânã. Acum toatã lumea se dã a fi cunoscãtoare.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

daos

Citat din: @biss din  24 Februarie 2010, 14:32:31
Cele douã aspecte ale paranormalului menþionate de Ronin cred cã sunt abordãri din direcþii diferite cu recuzite diferite ale aceluiaº fenomen. Este ca ºi cum pui alãturi un ºaman ºi un militar antrenat în remote v. Pânã la urmã conteazã scopul ºi rezultatele acestui demers. Dacã peste tot în lume s-a cercetat acest lucru înseamnã cã el existã. Dar repet scopul conteazã. Credeþi cã pe americani i-ar interesa cã bivolaru s-ar îmbrãca ca o  fufã ºi ºi-ar turna pipi în cap dacã astfel el ar putea dezafecta anumite instalaþii?
Nu ºtiu câþi dintre voi cunosc performanþele realizate de adepþii lui în materie de RV ºi altele. Chiar sunt uluitoare. ªi mã întreb oare cui îºi vând ei serviciile? Pt cã aceºti oameni au condensat elita celor capabili de asemenea lucruri. Chiar ºi fuga lui bivolaru sunt convins cã e o manevrã. De fapt deveniserã o þintã ºi cu creat o diversiune. Foarte mulþi demnitari le vizitau fufele ºi îºi ofereau sprijinul. Dacã noi râdem de câte ori auzim de mantre, yoga ºi alea alea, nu facem decât sã contribuim la perdeaua de fum ce-i învãluie ºi chiar mai mult, ne arãtãm ignoranþa. 
In vremea mea "de glorie" a paranormalului si telepatiei auzeam pe unii di cei ce ma abordau vorbind despre posibilitatea existentei unui anume yoghin de nationalitate romana ce ajunsese la abilitati telepatice, reusind totusi sa si "vada", lucru ce mie imi era aproape imposibil. Atat timp cat deschiderea acelui yoghin era se pare naturala, a mea era opera unui operator al unui aparat de comunicare telepatica (la nivelul nu neaparat constient) cu alti oameni. Se pare ca americanii si..., de prin 2004 si romanasii nostri din DGIA, folosesc pentru comunicare la nivel telepatic un dispozitiv conectat la un simplu calculator, prin care comunica la nivelul undelor cerebrale ale omului cu alti oameni (in special la nivelul inconstient al acestora). Se pare ca e folosit pentru a trimite data la distanta catre unii din agentii lor cu pregatire oarecum in domeniul a ceea ce se chema paranormal. Si genul asta de dispozitiv nu e singurul folosit, ci si ceva de genul unuia prin care se blocheaza abilitatea de relaxare a cuiva care are la activ o practica de gen mistic prin care isi activeaza acele asa-zise capacitati paranormale. Este vorba de un dispozitiv cu care baietii din DIA (Defence Inteligence Agency) sau poate chiar DGIA (Directia Generala de Informatii a Apararii) au reusit prin 2004 - 2005 sa puna cu botu' pe labe un numar remarcabil de telepati autodeschisi din lumea larga care isi trimisesera mesagerii la noi in tara in cautarea asa-zisului telepat autodeschis al romanilor. Mai prost pentru acei baieti cu "ochii albastri" e ca nimerisera varianta proasta de "telepat autodeschis" al romanilor, adica o simpla momeala. Si si-au concentrat fortele intr-o directie proasta. In tot acest timp mai mult ca sigur acel real "telepat autodeschis" al romanilor isi punea in aplicare planurile proprii privitor la politica de aliante externe a Romaniei plus politichia interna.

abyss

Citat din: Nox din  24 Februarie 2010, 20:21:25
Sau poate cã DZ nu existã. ªi pe Vasile Rudan de ce l-am crede? Dacã e nevoie facem și un inventar al publicațiilor unde au apãrut informații despre DZ înainte de acestã carte. Probabil putem sã le numãrãm pe degetele de la o mânã. Acum toatã lumea se dã a fi cunoscãtoare.
Informatii circulau si cu mult inainte de 89. Deci povestea asta e veche tare. Numai cineva serios din vechea garda a securitatii ne poate lumina in acest caz. Dar nu cred ca mai traieste vreunul din sefii directiilor de pe atunci...

romulus

CitatNumai cineva serios din vechea garda a securitatii ne poate lumina in acest caz. Dar nu cred ca mai traieste vreunul din sefii directiilor de pe atunci.

Asa cum am mai scris aici, este putin probabil ca acest Departament zero - daca a existat - sa fi fost in structurile securitatii.
Fiti siguri ca si noi cei din securitate discutam intre noi despre subiectul paranormal,RV, OZN ...iar daca asa ceva  ar fi functionat la noi in ograda 100% am fi stiut.
Degeaba invoci sefii directiilor ! Si ei tot din aceeasi "scoala" proveneau.
Mai spun insa si  altceva: stiti cum este la noi la romani, chiar daca oficial, la serviciu, ofiterii nu ar fi pomenit subiectul, ar fi fost suficiente ocazii "neoficiale" de unde chiar si eu - aflat pe o functie de executie - as fi putut afla: aveau loc periodic convocari profesionale in diverse locuri din tara, am avut legaturi cu TOATE liniile si directiile de munca, mergeam impreuna la sprituri,paranghelii "colegiale"si ....nimic.
Ar fi  existat intr-adevar un spatiu unde s-ar fi putut afla eventuali "apartenenti" al lui "D" zero" asta, iar acel loc putea fi Institutul de Tehnologie Avansata (ITA)al carui sef a fost pana in 1989 un colonel/general  provenit din SIE (DIE). Stiu ca aia, in afara de faptul ca se ocupau cu producerea unor diverse "divaisuri" tehnice - de interceptare/foto/film/ si altele,  aveau si departament/e de cercetare . Ei p'acolo s-ar fi putut afla si astia paranormalii !
De mentionat insa ca cei din Institut faceau oarecum "opinie" separata in sistem, pentru ca, ei isi recrutau oamenii de prin institute de cercetare si/ori facultati tehnice si nu urmau cursul normal de pregatire al ofiterilor de informatii.
In felul asta chiar daca - sa presupunem  ca DZ ar fi fost acolo  - ofiterii din orice directie a securitatii, n-ar fi avut cum sa afle.
De ce ? Pentru ca in nicio litera de regulament ori procedura a securitatii  nu se spunea ca ai fi putut avea posibilitatea ca "operativ" sa apelezi la un eventual sprijin in actiunile tale informative si la o asemenea unealta/scula de munca. Fie ea si extra/ultra secreta ori neoficiala.
In structurile armatei insa , este foarte posibil sa fi fost, dar eu personal, pana  la momentul decembrie 89, nu am avut cunostinta de asa ceva. Ceea ce -iarasi spun - nu inseamna ca nu exista !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David