Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum putem deosebi un OZN "veritabil" de unul "pamantean"?

Creat de dj_italo2001, 30 Noiembrie 2005, 14:57:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

toma

Va spun eu cu ce motoare se propulsau: cu Jumo si BMW. Sa-au facut si ceva incercari cu motoare cu ...praf de carbune! Directionarea (controlul) era asigurata de ...instabilitatea lor si prin actionarea eleroanelor.
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

cristi

CitatA existat în cel de al treilea Reich o societate numită VRIL, care s-a ocupat exclusiv de construirea acestor obiecte zburătoare. Din ea făceau parte printre alţii: inginerul Viktor Schanberger, dr. W.O. Schumann, Schriewer, Habermohl, Miethe, Belluzo, de care încă-şi amintesc desigur, piloţii americani şi englezi ai celebrelor "Foo-Fighters". Construirea lor a fost extrem de rapid forţată după ce o farfurie zburătoare de natură extraterestră căzuse în Europa în 1936, şi care, în cădere nu s-a avariat. După ce s-a studiat acest obiect zburător, coordonat cu cele cunoscute în domeniul imploziei şi al antigravitaţiei, s-a trecut la construirea unui prototip. Richard Miethe a construit V7 (a nu se confunda cu V1 sau V2). Acest V7, echipat cu 12 turboagregate BMW 028, a făcut un zbor de încercare pe data de 14 februarie 1944 la Peenemünde, la o înălţime de 24.000 de metri, cu o viteză la zbor orizontal de 2.200 km pe oră. La sfârşitul anului 1942 s-au construit mai multe exemplare de avioane în formă de disc numite RFZ 6 "Hanebu II". Aveau un diametru de 32 m, o înălţime la axa mijlocie de 11 m şi zburau cu o viteză de 6.000 km/h. Puteau zbura 55 de ore încontinuu, cu start vertical, puteau să zboare orizontal, vertical şi în unghi drept, tipic pentru farfuriile zburătoare. În 1945 s-a reuşit un înconjur al pământului în câteva ore.
Mulţi se vor întreba, de ce Hitler nu a câştigat războiul, dacă a posedat o asemenea tehnologie? Pentru că aceste obiecte zburătoare nu puteau fi întrebuinţate în scopuri militare. Câmpul magnetic nu permite lansarea de pe navă a proiectilelor şi nici măcar folosirea armelor convenţionale. Un alt motiv este că lumea nu cunoaşte până azi cine a fost Hitler, care a fost scopul lui adevărat, unde a fost recrutat, de cine a fost finanţat, cum a ajuns în poziţia pe care a avut-o, în ce lojă a fost membru şi care au fost motivele celui de al doilea război mondial.
De aceea, toate cărţile, toate scrierile, toate documentele care conţineau date despre aceste lucruri, au fost foarte repede confiscate, îndepărtate de aliaţi, cu scopul de a manipula mai departe omenirea. Toate planurile şi mulţi oameni de ştiinţă ca Werner von Braun, în operaţia "Paperclip", au trecut în mâna americanilor (a se vedea rolul lui Maxwell).
Dezvoltarea obiectelor zburătoare în formă de disc, constituie un secret de categoria I în America. Acesta a fost unul din motivele pentru care a trebuit să moară Kennedy. Mai sunt multe fapte rămase secrete, de care nimeni nu a auzit nimic.
De exemplu, despre înfiinţarea unui stat german în Antarctica, de către Hitler, în timpul celui de al doilea război mondial. De ce a trebuit amiralul E. Byrd în 1947 să facă o expediţie armată cu 4000 de soldaţi, portavioane şi armament în acest ţinut, de unde s-au întors numai câteva sute? Multe întrebări fără răspuns.
Tema farfuriilor zburătoare este mai incitantă şi mai reală decât îşi închipuie mulţi oameni. Degradarea acestui fapt până la ridicol de către "Establishment-ul" anglo-american, a costat până acum miliarde, pentru ca mass-media să nu o popularizeze şi să o ridiculizeze*. Vă imaginaţi ce ar însemna pentru omenire această nouă energie fără cablu, fără benzină, fără poluare, fără reactoare atomice şi care nu costă nimic?
[ORGANIZAŢIILE  SECRETE ŞI PUTEREA  LOR  ÎN  SECOLUL XX, Jan van Helsing]
[/pre]

si as vrea sa atasez o poza destul de frumoasa si care nu e legata de subiect insa nu vreau sa o pastrez doar pt ochii mei si prea stiam unde sa o pun.. 
http://www.pacom.mil/exercises/vs2006/imagery/060618-N-8591H-383-h.jpg

Necunoscutul

Frumoasa poza , Cristi, si daca mai ai asa ceva te rog sa mi le trimiti la mesaje personale.



8-)

cristi

http://www.guba.com/watch/2000776805?duration_step=0&newsgroup_id=1234624&pp=20&premium=0&sb=5&sf=0&size_step=0&o=2

documentar despre nazi ufos in engleza si cu calitate slaba a imaginii.. regizorul spune ca pozele le-au fost date de catre cavaleri templieri (huh?)  :mrgreen:

toma

CitatDupă ce s-a studiat acest obiect zburător, coordonat cu cele cunoscute în domeniul imploziei şi al antigravitaţiei, s-a trecut la construirea unui prototip
Hai sa pun o intrebare: daca, oricare din voi, va treziti in ograda cu, hai sa zicem un Mig-21, l-ati putea replica? Voi nu va ginditi ca in 1936 nici lampile radio nu erau in toata splendoarea lor? In 1936 se zbura cu avioane biplane, impinzite! (si zau daca inteleg, ce va tot legati de "implozia" asta? ce are ea diferit in afara de exoticul numelui???)
In februarie 1944 la  Peenemünde nemtii deja pierdusera suprematia aeriana, cum mai puteau pastra o astfel de aeronava? Abia puteau sa-si experimenteze si lanseze V1!
Motoarele BMV028 nu au existat, inca nu se cunostea actiunea profundorului integral la viteze supersonice, nu se cunosteau materiale rezistente necesare constructiei palelor pentru turbinele motoarelor Jumo si BMV. Resursa unui astfel de motor era doar de ...10 ore!
"V" este prescurtarea de la  Vergeltungswaffe, adica arma de replesarii. Cind era vorba de prototipuri, in fata "V"-ului era trecut si numele tipului de avion (Bf109 V1, FW190V1). "V"-urile au fost in intregime prototipuri de rachete, hai sa le zicem, intercontinentale, V1, V2 si V3 ajungind sa fie folosite.
CitatPentru că aceste obiecte zburătoare nu puteau fi întrebuinţate în scopuri militare. Câmpul magnetic nu permite lansarea de pe navă a proiectilelor şi nici măcar folosirea armelor convenţionale
Pai parca mergeau cu BMW028! Si cu restul obiectelor metalice din jur ...ce se intmpla???? La ce bun sa contruiesti o arma ....ce nu poate fi folosita???
CitatToate planurile şi mulţi oameni de ştiinţă ca Werner von Braun, în operaţia "Paperclip", au trecut în mâna americanilor
Sorry, planurile au cazut in mina rusilor! Vezi Sputnik-ul!
CitatVă imaginaţi ce ar însemna pentru omenire această nouă energie fără cablu, fără benzină, fără poluare, fără reactoare atomice şi care nu costă nimic?
Da ..pura utopie!
Eu zic altceva, puneti mai fratilor miinile pa cartile de istorie REALA a celui de al treilea Reich si o sa va dumiriti ce si cum cu aviatia timpului respectiv!!!!! Nu va mai imbatati cu Cavaleri Templieri, Masoni....
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

cristi

eu nu am spus daca sunt reale sau nu am pus doar ce aveam pe calculator..  :mrgreen:

si in legatura cu o carte de istorie reala.. istoria e interpretabila..

toma

Cit despre film.. ce sa mai zic! Am recunoscut turela dorsala de pe un Junkers 86 E2, ceva OZN-uri ce in cartile citite erau plasate in cu totul alte locuri...ma rog.
Da recunosc ..bine facut sa para ...autentic!
Mai oameni buni, voi nu vedeti ca treburile alea cit o casa nu sint ...aerodinamice de loc?????? :lol:
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

toma

Citatistorie reala.. istoria e interpretabila..
Da Cristi, ai dreptate, dar nu si cind e vorba de Galland, "Pips" Priller, Molders, Alexander Lippisch, X-Gerat, DVL, EB3 Ruckmarshwegen, "Raportul Oslo", Me 262, Ju 88, Bf109, Ar234 etc, etc, etc!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

IONUT

Totuşi în sensul clasic , sau cunsocut , nu se vede ceva .. sistem de propulsie ca de ex: orificii de evacuare ci jeturi...

toma

Naivitate scolareasca: de ce un sistem atit de "evoluat" ca navele "realizate" de nemti cu ajutorul extraterestrilor ar avea nevoie de ....teava de esapament? :lol:
Bun sa zicem ca le-ai construit (cu ce materiale nu mai contreaza) dar....cum le contolau? Ceva coputere de bord cu ...lampi? Calculatoare analogice cu relee?
De ce nu mergeti cu gindirea mai adinc? De ce va multumiti sa priviti o poza si aia trucata? O nava care arata mai degraba cu o cutie de conserva decit a ceva ce ar putea cit de cit sa pluteasca....Uitati-va la Haunebu I arata de-a dreptul caraghios chiar si pentru epoca respectiva!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

IONUT

Ai dreptate Toma, nu-ş de ce am pus aşa o întrebare stupidă. Dacă au fost construite cu întrumarea ET e clar că aveau cu totul alte sisteme de propulsie care nu necesutau evacuări de gaze sau mai ştiu eu ce.
Probabil se foloseau anumite cristale, dar nu ca celke cunoscute azi, ciu cu capacităţi de controil, propulsie.. cine ştie.
E clar că pozele-s tare trucate. După tunurile de pe ele nu prea cred că erau sub influenţă ET.

toma

Ei Ionut, vezi ca ai inceput sa observi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU este absurd sa construiesti, cu cheltuieli imense, o nava extraterestra cu tehnologie ultra, de pe care sa tragi in inamic cu ...un arc cu sageti??????????? :lol:
Cum am mai spus, in film si nu mai, am recunoscut gondola dorsala de la Ju 86 E.
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

toma

Mi-am adus aminte de ceva, legat de ceea ce se scrie pe net referitot la tot felul de nave fantastice, detinute ba de unii, ba de altii, ca date certe. Cunosc pe cineva, fan pasionat SF, care detine albume cu planuri DETALIATE, a navelor de lupta din Startrek. Cele mai multe nave nici nu au aparut in serial! Si, de parca nu ar fi fost destul, are si istoricul fiecarei nave, data de lansare, datele reparatiilor capitale, bataliile la care a participat cu eventuale avarii si lista tutror comandantilor  :lol:
Daca cineva da peste ele???????? :roll:

Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Timax

The GFS-UAV model N-01A
A Coanda effect flying saucer, si tot ce-ti trebuie sa-ti faci unul acasa:

http://jlnlabs.imars.com/gfsuav/gfsuavn01a.htm

si filmuletul cu jucaria respectiva :http://jlnlabs.imars.com/gfsuav/videos/gfsuavn01tf2.wmv

ionu

Salutari...e primul meu mesaj

A vazut cineva filmul de pe HBO "stealth - pericol invizibil " ? Cu ce va seamana avioanele alea ?