Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum putem deosebi un OZN "veritabil" de unul "pamantean"?

Creat de dj_italo2001, 30 Noiembrie 2005, 14:57:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Skywalker


assiris

Citat din: Necunoscutul din  02 Mai 2006, 15:57:23
Prima teorie ar fi ca extraterestrii au colaborat cu nazistii pentru a distruge sa zicem SUA, de ce? pentru ca in viitor SUA va anihila aceasta specie extraterestra. Doar o teorie...

A doua teorie ar fi: citeste articolul de pe acest link: http://www.rufon.org/articol/30/programul-terra-rezumat.html  el iti va raspunde la intrebarea ta referitoare la lagarele de exterminare a evreilor. Am subliniat evreii, vei citi in articol de ce.

Am citit cartea Programul Terra.

Skywalker


assiris

Am vazut imaginile. Par obsedant de reale. Problema este: Unde sunt acum?
De ce nu au revenit cei ce le detineau pentru a-si impune rasa ariana?

Skywalker

Dupa razboi, toate planurile au fost arse, iar obiectele distruse. Probabil se mai afla cateva la baza secreta din Antarctica. Despre asta, Interesent a scris mai sus niste posturi foarte interesante. Nu le reproduc, le las sa le citesti de la sursa, caci sunt doar mai sus.

  Pentru amatorii de suveniruri, ar exista in Tibet ceva incaperi secrete, unde ar fi depozitate niste Vimana-uri.

Interesent

Halo Skywalker,
se poate ca poza de la Haunebu II din stinga sa fie un fotomontaj? Mi se pare ca obiectul in fata navei ar fi o casa. O casa care la oservatie atenta se pare destul de mare. Nava din spate mi se pare mie in relatia casei prea mare.

Halo Assiris,
stiinta data Germanilor de a proiecta si a construi asemenea nave a fost data cu o alta intentie. Acest fapt eu l-am explicat citeva posturi mai inainte. La fel am relatat din ce acuza acest transfer de "know how" a fost sabotat si oprit.
Daca SUA sau alte popoare si grupe de paminteni ar fi fost de Germani asupriti avint o asemena tehnologie inalta, ramine deschis, pentru ca noi stim ce planuri capetele inalte ale Nazilor ar fi decis si planificat. Actual observ ca se  converseaza prin banuire sau presupunere. Indiferent ce ar fi fost, ar fi fost asa de cumplit ca si cele 2 bombe detonate asupra Nagasaki si Hiroshima.
O grupa arica (dupa numele Arus) dupa inchipuirea Nazilor care sa fie blonda si cu ochi albastrii nu a existat. Arii sint oameni de tip Indieni (ca aceea din regiunea India, Pakistan), deci de culoare cafenea-maro si cu ochi inchisi. Deci legenda de Arici blonzi si cu ochii albastrii a fost creata artificial.
Intrebarea despre unde au ramas aceia care au fugit cu navele disc furate (daca te-am inteles intrebarea corect) se poate raspunde asa: grupa de Nazi fugita cu navele prototip de zbor traiesc dupa sfirsitul razboiului al II-lea ascunsi in zonele si padurile din America de Sud, care nu pot fi gasite asa usor. Citeodata ei zboara si rapesc sau acapareaza vapoare si alte resurse de a-si procura hrana si alte lucruri necesare. Daca ei sint vazuti, ei se prezinta ca si cum ar fi extraterestrii. De aceea se vorbesc in unele cazuri extraterestre de oameni care vorbea cu accent German si arat ca fizionomie blond. (O remarcare inca: nu toti Germanii sint blonzi si cu ochi albsatrii. Printre ei sint si bruneti si cu teint inchis, dar nu negriti!!) Din grupa de peste 2000 de barbati, mai traiau acum citiva ani citeva zeci de membri ramasi, care traiesc ascunsi si nu cauta contact din afara grupei ca sa nu pot fi tradati si gasiti.
Cind ultimul dintre ei va muri, cele citeva nave sau nava unica ramasa/e se va/or autodistruge, deoarece ele sint cu un sistem de autodistrugere pregatite, care distrugerea asa de detaliata o va produce, ca din ramasitele navei se va poate reconstrui nimic. Deci cum se pare, noi nu vom afla niciodata adevarul detaliat al acestui caz istoric.

Skywalker

E mai bine ca inca sa nu stim adevarul despre tehnologia acestor nave.

Ce ti se pare ciudat in poza cu HaunebuII? E o nava in spatele unei case. Ca ma indoiesc ca o baza din WWII sa arate de forma unei FZ.

assiris

Interesante expunerile dar din pacate fac loc la multe intrebari.
De ce stau ascunsi?
De ce nu vor sa revina in forta la putere?
De ce acei care i-au ajutat sa faca astfel de nave, nu ii ajuta in continuare in cazul ca ar fi benefic sau de ce nu ii distrug in cazul ca sunt periculosi?
De ce ii lasa pina moare ultimul, si navele se vor autodistruge abia atunci?
De ce americanii, nu ii cauta pentru a le fura tehnologia?
... si ar mai fi multe dar banuiesc, se vor gasi si unele argumente care probabil vor da nastere la alte intrebari.

Interesent

Skywaker, mi se par numai proportiunile navei comparate ce ale casei un pic nerealistice. Ori este casa  in poza altceva decit o casa, sau nava este redata cam ........  :?

Assiris, unele intrebari puse ti le poti raspunde usor singur.
Daca cineva este urmarit (ca criminal de asemenea "calibru") nu este normal sa fie atent ca sa nu fie prins de organele de justitie? Si nu traieste din cauza aceasta ascuns (Bin Laden) ?
De a reveni la putere ar vrea ei, dar in ziua de astazi nu gasesc suporteri care sa le satisfaca planul lor. Norocul nostru, altfel, ....... Dictatura mondiala!  :evil:
Aceia care au ajut la inceput sa contruiasca navele de disc observa de ani actiunile grupei si supraveghiaza miscarile navelor. Dar, aceasta grupa de care se vorbeste aici, nu a primit ajutor direct la construitul navelor. Grupa aceasta si le-a construit si a cercetat independenta prin furisul sau copiatul planurilor de constructii a le lui Mithe si Schriver. Numai acesti doi specialisti au fost prin impulse telepatice indrumati intr-o directie unde sa cerceteze si sa dea de notiunile necesare a acestei tehnologii inalte.
Fiind grupa devenita mica si cu ideiile lor izolate, nu este nevoie sa se amestece in cazul acesta. Grupa va dispare prin mod natural.
Navele contin un sistem de autodistrugere care se poate din timp in timp intrerupe, in felul ca timpul pina la autodistrugere se prelungeste. La fiecare citeva ore trebuie un membru sa mearga la nava si sa intervina in sistemul acesta si sa puna ceasul "bombei"din nou la un alt timp de "count down". Detalii mai multe nu stiu. S-ar putea ca sistemele navelor intre timp sa na mai fi fost modernizate, si de acea unele functiuni nu sint posibile sa functioneze asa cum noi astazi ne gindim si cerem.
Americanii au cel mai mare interes sa gaseasca aceste nave si sa foloseasca tehnologia aceasta. la sfirsitul razboiului al 2-lea le-au cazut lor citeva planuri de proiectare in mina, prin care ei si-au dat seama, cam ce forte militare se putea primi prin asemenea obiecte. Pe linga Americani au fost si altii care au gasit asemenea notite tehnice si care dupa aceea au incercat sa le reproduca. Norocul nostru este navele construite dupa razboi nu sint asa de bune, pentru ca scitele tehnice erau incomplete si sabotate cu greseli, care au dus la falimentul de zbor ale prototipelor, si pe de alta parte este bine ca SUA nu au gasit navele din America de Sud !!  Altfel, gindeste-te ce ei ar vrea sa faca.... :evil:
Ca sa nu intelegem gresit: grupa Sudamericana a reusit unele greseli din planurile tehnice sa le elimine, altfel nu se putea construi nave disc care zbor. Planurile gasite de Americani si aliatii lor, contineau inca multe greseli care nu au fost depistate si nu au dus la succesul asteptat.

assiris

CitatFiind grupa devenita mica si cu ideiile lor izolate, nu este nevoie sa se amestece in cazul acesta. Grupa va dispare prin mod natural.

Ceva dubios in explicatie. Ce virsta sa fi avut cei ce s-au retras dupa razboi cu aceste nave in america de sud, incit azi sa mai fie in viata. Daca s-au reimprospatat prin generatii noi, inseamna ca nici nu vor dispare asa de curind. Probabil ca acele tehnologii s-au deteriorat intre timp asa ca... nu vad de ce le-ar mai pastra pentru a le distruge eventual mai tirziu.

CitatNavele contin un sistem de autodistrugere care se poate din timp in timp intrerupe, in felul ca timpul pina la autodistrugere se prelungeste. La fiecare citeva ore trebuie un membru sa mearga la nava si sa intervina in sistemul acesta si sa puna ceasul "bombei"din nou la un alt timp de "count down". Detalii mai multe nu stiu. S-ar putea ca sistemele navelor intre timp sa na mai fi fost modernizate, si de acea unele functiuni nu sint posibile sa functioneze asa cum noi astazi ne gindim si cerem.

Seamana cu serialul LOST de pe AXN

Interesent

Explicatia nu este dubioasa - daca gindesti mai departe.
Aceasta grupa de 2000 de oameni era compusa numai din barbati (de la ofiteri pina la gradul mic de soldat) s-a refugiat din Germania la sfirsitul razboiului al 2-lea. Tema principala care se urmarea era salvarea navelor si a tehnologiei inalte din fata si mina aliatilor si speranta de a putea reveni mai tirziu la putere (cam cea ce tu ai intrebat inainte). I-ti poti inchipuii ca virsta membrilor varia intre cei mai batrini (ca ofiter si gradati inalti) si cei mai tineri (soldati si rangurile mici). La sfirsitul secolului trecut s-a relatat ca cel mai tinar membru al echipei ramase, care actual traieste, avea virsta de 78 de ani. Astazi poate mai traisesc citiva putini care sint de peste 80 de ani ca virsta. Ne avind femei luate cu ei, ei nu s-au reinprospatat, deci nu poate exista o noua generatie care sa duca ideologia mai departe !
Asta este cea ce stiu eu - si asa trebuie sa o iau de buna si al cunostinta informatia, chiar daca nu pot controla acest mesaj la autenticitatea sa.
N-am adaugat si nici nu am scos nimic afara referitor la acest caz. Totodata nu pretind sa stiu tot.
Fiecare trebuie sa -si creeze parerea sa proprie, acceptind informtia asa spusa, sau rechercheza independent mai departe. Poate exista informatii mai noi, care confirma sau combate mesajul de sus.

Skywalker

Haunebu II

Schita mai detaliata:


Nava de transport Andromeda:


Necunoscutul

  As vrea sa stiu din ce carte ai luat imaginiile ?



8-)

assiris

De unde le vine numele acesta? Are vreo semnificatie anume?

IONUT

Sunt de-a dreptul impresionat de acest subiect.

Skywalker, nu se deschid pozele din ultima postare.

Dem mult mă agitam să găsesc informaţii despre aceste nave disc germane.

Nedumerirea mea este cu ce se propulsau şi cum se direcţionau ?. Nu am văzut nimic scris în acest sens ori nu am băgat de seamă.

Iar la întrebarea de ce ET i-au ales pe germani la timpul respectiv ptr a aduce pace pe glob, mi se pare simplu, ptr că erau cei mai dezvoltaţi ,şi IQ-ul..., la fel şi nivelul cultural. O astfel de abordare din parte ET a fost şi în cazul americanilor dar acestia au refuzat, şi altele.

Atenţie la "Pământul Interior" nu mi-e teamă de existenţa acestui mini univers ci ca nu cumva să fie vorba de una din bazele lui Ezechel care s-ar afla în Asia unde plăcile tectonice au grosime dublă. Şi probabil tot datorită acestei locaţii se află prin Sibeia acele cuve care emit globuri luminoase ptr distrugerea meteoriţilor/asteroizlor care intră în atm Terrei în acea zonă (da ăsa-i alt subiect, io numa am atras atnţia)

Nu uitaţi, pls, care era sistemul de propulsie al navelor disc germane, Poate s-a scurs vre-o idee.. Merci.
Sal.