Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum putem deosebi un OZN "veritabil" de unul "pamantean"?

Creat de dj_italo2001, 30 Noiembrie 2005, 14:57:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Interesent

Halo.
La tema de UFO de tip terestrul, pot reda un scurt fragment din noua carte al lui Guido Moosbrugger. Informatia publicata referitoara la acesata tema, este primita de la Billy Meier.
Guido scrie, ca aceste nave disc terestre produse de Germani in timpul al 2-lea razboiului mondial, au fost proiectate cu ajutorul de la extraterestrii. Acestia au fost Plejarii insusi.
In ani 1930 Plejarii erau de parerea, ca daca ei ar ajuta prin impulse unii oameni alesi, se poate ferii izbucnirea razboiului mondial de al 2-lea. (( Traducatorul:De ce Germanii? A.H. a avut destinul dat ca el sa uneasca lumea, ci nu sa o combata si s-a o distruga in razboi. Se stie ca A.H. avea contacte cu Societatea Thule. Aceasta la manipulat si intors pe A.H. care s-a indepartat de destinul lui dinainte si a facut politica si decizii care au dus la tragedia cunoscuta. )) Tehnologia aceasta inalta care se relata avea destinul, sa ajute si sa uneasca lumea.
Persoanele alese de atunci au fost 2 savanti Germani care se preocupau cu stuii de avioane disc. Ei erau Dr. Miethe si Shriver. Acestia au primis prin impulse telepatice unele informatii, "cam unde sa caute si ce sa gaseasca". Asta se refeara la intelegerea si folosirea technologiei avansate aeriana de tip de disc. Cu aceste cunostinte recunoscute noi, era posibil s-a se proicteze si s-a se produca mai multe prototipuri de nave disc. (Fotografii de la aceste nave nu sint de vazut in carte.) Plejarii supravegheau tot timpul pasii de dezvoltare al proiectului.
Ei (Plejarii) au remarcat ca printre Germani exista grupue si curente secrete care vor cu tehnologia noua gasita (navele de disc) sa subjuge lumea. Ei si-au dat cam tirziu seama, ca idea lor initiala nu se mai poate implinii si tehnologia data, va fi folosita impotriva omenirii. In acest caz, ei au primit sfatul de la consiliul lor de conducere, sa saboteze planurile si schitele technice ale navelor de prototip, inainte ca acestea sa aiba primul zbor de test. In felul cum  planurile tehnice erau progresate, era clar, ca zborul de test va iesi bine. In acest fel Pleijarii au reusit cu tehnologia lor avansata sa dea mai departe impulse la Miethe si Shriver, dar aceste informatii noi contineau greseli intentionate. Greselile primite au fost reluate in planuri si prelucrate.
In vara anului 1941 primul prototip era pregatit pentru zborul de test. 3 alte nave de acelasi tip erau numai la jumatate prelucrate si cu ele nu se putea face testuri. La 15 Iulie 1941 era data pentru primul test aerian cu o nava de prototip, dar prin greselile care s-au prelucrat in planurile de proiectare ale navelor, acestea au explodat si s-au autodistrus. Oameni nu au fost raniti s-au sa fi murit la acest accident. Asta inseamna ca la data aceea nu mai existau nave de disc de acest tip, create de Germani, care ar fi zburat, chiar dac in alte publicatii o alta parere se raspindeste!! Ne mai avind bani si blocati din aceasta catastrofa, grupa aceasta de specialisti nu a mai lucrat mai departe la acest proiect. Dar cunostintele, planurile si notiunile tehnice cistigate in acest domeniu erau la ora aceea extraordinare.
Pe o alta parte exista o grupa secreta personala, care intr-o baza secreta si cu planurile furate de la prima grupa, au cercetat si lucrat mai departe la navele de disc. Aceasta grupa a avut noroc, ca Plejarii i-a lasat s-a lucreze mai departe, din cauza ca se remarcase, ca aceasta a doua grupa pentru omenire nu este periculoasa. Asa a fost posibil, ca a 2-a grupa sa aiba succes la proiectarea navelor. Aceste nave de disc puteau nonstop imprejurul pamintului sa zboare dar nu in afara, in spatiu. Deci nu spre Luna, spre Marte sau in alte regiuni cosmice!! Navele erau numai pentru circuitul terestrul-pamintean conceptionate.
Aceasta grupa, a 2-a care a avut succes, s-a refugiat la sfirsitul razboiului al 2-lea in America de Sud. Ei traiau acolo ascunsi intr-o baza secreta si nu au pot fi gasit pina in ziua de astazi. Grupa era compusa din soldati si ofiteri, si fara femei. Ei au trait numai pentru stiinta lor noua si scopurile lor ideale. Neavint incredere in nimeni, ei nu au putut fi gasiti nicodata si nu cautau contact des inafara bazei lor. Plejarii stiu unde aceasta grupa se afla.
In anul 1995 avea cel mai tinar din echipa refugiata virsta 78 de ani. In ziua de astazi mai traiesc cam 334 de oameni, dintr-o fosta grupa de usor peste 2000 de membrii. Ceilalti au murit de boli, accidente cu navele de disc si prin experimentele facute pentu studiile stiintifice.
Deci, aceste nave disc produse de origine Germane nu au reusit sa zboare in felul si la departarea cum se relateaza pe multe canale in internet si in literatura.
Pe de alta parte exista nave exotice produse tot de paminteni, care ca obiecte de studiu secret, prin cistigul unor tehnolgii avansate extraterestre, prin "reverse engineering" au fost recunoscute si folosite. Nave spatiale extraterestre care s-au prabusit pe tot globul au fost si sint strinse in secret si analizate. In acest fel se mai pot vedea citeodata nave exotice, care noi le numim (deocamdata inca) OZN.
Asta nu inseamna, ca in afara planetei noastre si al sistemului nostru solar, nu exista alte rase de oameni extraterestre, care pe noi astazi, si inainte, ne viziteaza in expeditiecu masinile lor, tot OZN.
Va salut.


Skywalker

 Interesent, mai sti ceva despre plejari? Ca eu in sursele pe care le'am citit au fost descrisi niste ecxtraterestri care colaborau cu nazistii si a caror descriere corespundea cu descrierea extraterestrilor nordici.
   Si o chestie interesanta pe care am citit-o: Un pilot care a aterizat undeva in Antarctica, a vazut pe langa niste baze secrete germane si niste extraterestri imbracati in uniforme naziste. I-a intrebat de unde vin, iar ei i'au raspuns ca vin din interiorul Pamantului. Chiar este un topic aici despre civilizatiile din adancul Pamantului si in plus am si vazut o poza cu un orificiu la un pol al pamantului. Daca poza nu a fost trucata, atunci acel orificiu putea fi o poarta catre lumea din interior.

Pe curand.

Interesent

Halo Skywalker.
Plejarii nu au avut niciodata in felul descris cu pamintenii asemenea contacte. Deviza lor a fost sie este, sa nu se amestece direct in problemele noastre. Persoanele de contacte oficiale pe planeta noastra sint reduse la numai una singura: Billy Meier. Contacte neplanificate la intimplare intre Plejari si paminteni pe globul nostrul au fost foarte putine si fare nici o importanta. Singura persoana cu misiune si cu contacte directe cu Plejarii este numai Billy Meier.
Ajutorul indirect dat pentru tehnologia de nave disc avea un scop de aduce pace pe pamint. Aceasta tehnologie si puterile care rezulta de aici, sint asa colosale, ca ar fi iresponsbil sa se de asa ceva in miinile oamenilor gresiti. Gindestete ce ar face Americanii,Chinejii, Islamistii sau Crestinii fanatici cu o asemenea arma in mina!! Ma intelegi?
Informatii asupra bazelor OZN de Germani in Antarctica sub forma relatatamai sus sau de alte canale mesagere sint ireale. Grupe Germana de refugiati cu navele de disc au zburat spre America de sud si s-au stabilit ascunsi acolo. Eu am relatat ca acesti oameni nu a incredere in alti si de aceea ei nu cauta contact in afara grupei lor. Plejarii supravegheaz inca in ziua de astazi acele activitati acolo. In viitor aceasta grupa o sa dispara, si navele produse se vor autodistruge, ca tehnologia lor cistigata sa nu cada in miini false.
Plejarii au comentat tema de baze si civilizatii in adincul pamintului ca povesti. Exceptii,  sint numai unele putine ascunsuri subterane sau in munti, de unele grupe care sint pentru scurt timp aici pe pamint in expeditie. Dar nu in felul cum unele povesti relateaza.
Poza cu extraterestrul in uniforma militara numita pare mai degraba sa fie un "fake".

Si acum citeva exemple despre Plejari si prietenii lor, cum ei arata la chip. Urmatoarele informatii le-am reluat die doua carti: "Kontakte mit den Plejadiern/Plejaren", capitolul: contactul al 3-lea, paginile 59 si 119,  si cartea lui G. Moosbrugger "Und sie fliegen doch ...", capitolul 3.1, paginile 49 si 50.   
- Asket, persoana de contact al lui Billy din anul 1956, dintr-un popor prieten al Plejarilor si in aceeasi Federatie . Are o fata cu trasatura subtire si placuta, usor bronzata, par lung blond ondulat. Chipul ei arata ca un om foarte placut simpatic si nefiind supra-terestrial.
- Semjase, persoana de contact al lui Billy din anul 1975, cu figura supla, 170cm inalta, piele alba, ochi albastrii inchisi, par lung blond-deschis, cu lobul urechilor lungi.
- Pleja (sora lui Semjase): par lung negru, lobul de urechi lung.
- Quetzal, persoana de contact al lui Billy inca in prezent, 190cm inalt, cu par maro-deschis, si ochi gri-albastrii, lobul de urechi lung.
Prin aceste informatii date, se poate observa, ca acesti oameni (Plejari, de pe planeta Erra) se aseamana asa mult cu noi pamintenii, ca atunci cind ei ar merge pe strada linga noi, nu pot fi recunscoti ca ne-paminteni. Numai prin dieferenta anatomica la urechie pot fi deosebiti de noi.
Relatarile facute cu "rasa blonda cu ochii albastrii" rezulta din legenda despre rasa arica, lansata de nazisti. Inca nu se stie, ca arii, care li se atitudine, ca ei ar fi superiori si alesi...etc, nu sint de tip nordic cu par blond si ochi albastrii. Rasa de oameni arica provine din regiunea asiatica, spre India, si oameni sint inchisi la culoare. Ei au un fel de maroniu ca un "cafe au lait" la culoare. Incerc sa caut in arhivele de la FIGU mai mult despre arici si provenienta lor si sa va informez .
In trecut s-au lansat multe povesti intentionat manipulate, care inca pina in ziua de astazi au reusit sa se mentina.   

Apropo de persoana pseudo-contact, care pretinde ca are contact cu oameni de pe planeta Venus si ar fi facut fotografii autentice - postul luat de Spooky din limba engleza.
Acela numit in acelasi timp cu Billy Meier, este un falsificator si nu relateaza nimic mult, care permite autenticitatea sa fie de oricine si oricind analizata.
Feritiva de asemenea povesti ireale!!
Cine are contacte autentice pe timp lung poate oricind da dovezi in multe domenii, care permit un control si o analiza intensiva. 

apokryphos

Citat din: Interesent din  16 Martie 2006, 23:50:16

(( Traducatorul:De ce Germanii? A.H. a avut destinul dat ca el sa uneasca lumea, ci nu sa o combata si s-a o distruga in razboi. Se stie ca A.H. avea contacte cu Societatea Thule. Aceasta la manipulat si intors pe A.H. care s-a indepartat de destinul lui dinainte si a facut politica si decizii care au dus la tragedia cunoscuta. )) Tehnologia aceasta inalta care se relata avea destinul, sa ajute si sa uneasca lumea.

Sa inteleg ca plejarii astia sunt un fel de paleonazisti?  :-o

A.

Interesent

Apokryphos, cum ajungi la idea ca Plejarii ar fi paleonazisti?
Din felul cum am relatat nu se poate trage niciodata aceasta concluzie!
Daca ei erau asa cum s-a inteles de tine, traiam in ziua de astazi sub alta doctrina.
A fost gresala mea sa adaug aceasta informatie despre A.H., care pe Plejari in nedreptate ii depun intr-un sertar unde ein nu au ce sa caute. Prin faptul ca Plejarii si-au sabotat singuri intentiile lor bune, care la sfirstit ar fi folosit de doctrina nazista spre subjugarea omenirii, arata mult prea bine caracterul si felul de raspundere care ei il suportau si in ziua de astazi inca mentine. Daca ei auveau interes pamintul si locuitorii sa subjuge, faceau un proces scurt si nu aveau nevoie de ajutorul Germanilor.
Nu inteleg din ce cauza se ajunge la intrebarea pusa.
Informatiile relatate si detaliate de la 16.03. la cazul de OZN-German in asemenea fel nu se gasesc nicaeri, dupa cite stiu eu.
Sau am inteles eu intrebarea pusa gresit?
Va salut

apokryphos

Citat din: Interesent din  28 Martie 2006, 15:15:37
Apokryphos, cum ajungi la idea ca Plejarii ar fi paleonazisti?

Pai daca l-au sustinut pe AH ori erau nazisti ori prosti. Ala era om care era destinat sa unifice lumea?! Plejarii astia nu citisera MK? Nu stiau ce vroia AH cand va lua puterea?

A.

Interesent

Plejarii stiau si stiu foarte bine ce vor. Prosti sau nazisti ei nu au fost - ei au vrut sa ne ajute pe noi pamintenii. Mai degraba ei au fost la inceput un pic naivi!
Si ei au trebuit in timpul anilor de cind avea cu pamintenii contact sa invete, ca atunci cind noi promitem ceva, nu neaparat ne tinem de cuvint. Ca sa nu ne intelegem gresit - AH nu a avut cu Plejarii niciodata contact - nici direct, nici indirect, si nu a fost niciodata sustinut cum se pare aici!!
Informatia despre destinul lui AH, Plejarii au cistigat-o de mult prin unele analize facute referitoare la viitor.
Situatia se poate explica in acest fel. Cineva are o firma si cauta un manager care sa conduca firma mai departe si sa o prospere. Candidatul prevazut de mult timp are la inceput toate atitudinile si ideile necesare pentru acest post. Toti sint de parere, ca acel candidat ales este acela bun si potrivit. Cint alesul ajunge la putere si in pozitia mare, prin consilieri din imprejurimea sa el este dus si sfatuit in eroare, deoarece consilierii urmaresc un alt scop decit acela necesar. Prin deciziile si informatiile date false, se ajunge la un rezultat nedorit si neplanificat.

Din acest exemplu se poate vedea, ca Plejarii, ca si alti extraterestrii, nu sint perfecti !! Noi pamintenii insusim extraterestrilor atributuri, ca ei ar fi perfecti, ar fi venit pe pamint aici ca sa ne salveze sau pentru alte scopuri religioase (asa vorbesc muti pseudo-contactees), si noi nu vrem sa acceptam ca acesti oameni sint ca noi cu parti bune si parti rele. Evolutia pe care noi toti, de aici si din afara, o petrecem, inseamna sa se invete din greseli. Nimeni nu este perfect -  nici acei extraterestri, indiferent de unde ei provin, si cit de mai inaintati ca noi sint.
Asa se intimpla si cu Plejarii. In multe contacte ei au mentinut, ca sint oameni ca noi, care se evolutioneaza ca si noi mai departe, chiar daca ei sint sute de mii de ani mai inaintati ca noi.

Am remarcat in mesajul meu, ca ei au reconoscut greseala in socoteala facuta cu AH, si au corectato prin sabotajul provocat la prototipurile de zbor.
Prin experienta cistigata cu noi pamintenii ei sint foarte reservati si prevazatori cind dau unele informatii si amanunte la diferite teme.
Pamintenii sint asa de instabili in deciziile date, ca miine nu se poate spune, daca ceea ce sa spus ieri, miine are inca valabilitate. Plejarii nu mai tin cont de cea ce se spune, ci de cea ce sa face. Este un act de manifestatie care fiecare dintre noi, prin experienta cistigata, reactioneaza in asemenea fel.

Privitor la cartea "MK", sti foarte bine, ca nimeni intr-o asemenea pozitie inalta nu are timp s-a scrie singur asemenea manuscripte. Se folosesc scriitori angajati pentru acest lucru. Pe de alta parte, cartea a fost scrisa, dupa ce AH si-a schimbat intentia lui, deci cam atunci cind era clar, ca dictatura o sa vina. Singura interventie mai intensiva a Plejarilor aici a fost sabotajul planurilor tehnice ale navelor de disc inainte ca testurile de zbor sa se petreaca. Ei ne avind voie sa se amestece direct in viata noastra, nu au intervenit in noul curs de conducere al lui AH. AH si nici acei doi savanti nu stiau de existenta Plejarilor, si nici de unde ideile pentru tehnica avansata pentru navele de disc proveneau.

Facit: Critica adusa asupra Plejarilor este nedreapta si nelogica. Ceea ce eu stiu despre acest caz este putin, dar putinul acesta are insusi mai multa substanta, decit zvonurile referitoare la aceasta tema complexa in mediile informative de astazi. Asta nu inseamna ca alti interesenti nu stiu nimic despre cazul acesta sau totul gresit. Numai un pic de ordine in informatiile referitoare la acest caz trebuie facut - compris?
Problema de aici, ca si in alte parti, vad eu provenita din faptul ca existenta extraterestrilor ca oameni obisnuiti, cit modul de fel si influenta lor asupra culturilor pamintene din trecut pina astazi, in structura noastra  de gindit nu exista. Au fost sterse intentionat multe urme din relatarile istorice, ca unii oameni sa-si poata pastra puterea de influenta si posibilitatea de subjugare a noastra. Eu nu vreau sa spun ca ei (extraterestrii) ar fi pentru toate intimplarile rele pe pamintul nostru responsabili. Numai unele cazuri au fost pina la un anumit grad influentate din afara, dar nu toate. Pentru rest sintem noi singuri responsabili.
Daca noi am sti si intelege ojectiv in ce fel am avut contacte si influente extraterestre in timpul epocelor trecute, am putea cistiga mult.

apokryphos

Interesent,

E clar ca avem pareri diferite in domeniul asta, deci cred ca cel mai bun lucru ar fi sa ni le pastram asa cum sunt si sa trecem la alte subiecte. Oricum, pentru a sumariza parerea mea, mie Plejarii mi se par foarte dubios de aproape de o alegorie a ethosului poporului german, naiv si bine intentionat, care a pornit un razboi mondial cu milioane de victime cu cele mai bune intentii dar care a fost tradat. Sunt deja departe de subiectul OZN...termin aici.

A.

toma

Sack AS 6.
Aparat construit in 1940 intr-un atelier privat, de un fermier entuziast, pe nume Arthur Sack. Aparatul era din lemn si era propulsat cu un motor Argus 10C-3 de 240 cp. In 1944 este testat si cu un motor de racheta, similar cu cel de pe Me 163.
Din pacate Luftwaffe nu este interesat in vre-un fel de proiect!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)


Necunoscutul

  Alte imagini nu mai aveti :cry:? as vrea sa le vad :-)

8-)

assiris

Citat din: Skywalker din  06 Decembrie 2005, 15:13:11
Blacky, crezi ca pozele ar fi trucate? Dupa cum le vad, nu cred deloc ca ar fi vorba de niste trucaje.

  Si daca germanii erau asa de destepti, incat cunosteau si antigravitatia si stiau sa fabrice OZN-uri, atunci de ce dupa razboi au abandonat complet acele proiecte?

Unde-s pozele?
Vreau sa vad si eu pls.

assiris

Plimbindu-mi ochii prin aceste locuri, nu am putut sa remarc o chestie care mi-a stirnit alte nedumeriri.
Undeva, cineva, scria ca, aceste entitati extraterestre, paranormale sau de orice alta natura, care vin si iau contact cu diversi paminteni (alesi pe sprinceana !), dezvalue acestora fel de fel de secrete dar pe care nu au voie sa le divulge pamintenilor de rind, pt ca prin asta ar modifica cursul istoriei. Desi sunt sigur ca acei care au afirmat acest lucru vor sari efectiv pe mine cu argumente "combatatoare", scriu mai departe si ceea ce ma nedumereste.
Cum se face ca anumite "civilizatii" extra sau intra terestre, au colaborat cu nazistii, AJUTINDU-I sa puna la punct tehnologii care sa le poata inmulti crimele? Oare acestia, credeau ca in lagarele de exterminare se fac tratamente pentru vindecarea de cancer, sifilis, râie si alte boli ce bintuiau pe acolo?

Necunoscutul

 Prima teorie ar fi ca extraterestrii au colaborat cu nazistii pentru a distruge sa zicem SUA, de ce? pentru ca in viitor SUA va anihila aceasta specie extraterestra. Doar o teorie...

A doua teorie ar fi: citeste articolul de pe acest link: http://www.rufon.org/articol/30/programul-terra-rezumat.html  el iti va raspunde la intrebarea ta referitoare la lagarele de exterminare a evreilor. Am subliniat evreii, vei citi in articol de ce.

Skywalker

Assiris a scris:
Citat din: assiris din  02 Mai 2006, 15:33:17
Citat din: Skywalker din  06 Decembrie 2005, 15:13:11
Blacky, crezi ca pozele ar fi trucate? Dupa cum le vad, nu cred deloc ca ar fi vorba de niste trucaje.

  Si daca germanii erau asa de destepti, incat cunosteau si antigravitatia si stiau sa fabrice OZN-uri, atunci de ce dupa razboi au abandonat complet acele proiecte?

Unde-s pozele?
Vreau sa vad si eu pls.

OZN-urile germane pe care vrei sa le vezi se numeau Haunebu. Au existat 3 modele de Haunebu(din cate stiu): Haunebu I, Haunebu II, Haunebu III
  Pe langa aceste Haunebu-uri, nazistii au mai avut si o aeronava in forma de trabuc, care era un fel de transportor de Haunebu-uri.

   Acuma iti voi prezenta cateva poze si schita aeronavei Haunebu I.