Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Accidentul aviatic al presedintelui Poloniei - o simpla intimplare nefericita?!

Creat de Xanadron, 10 Aprilie 2010, 12:40:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Altã sursã decât canalul tãu youtube nu poți sã dai?
E ultimul mesaj ce conține legãturi cãtre canalul tãu de youtube pe care îl mai permit.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral


daos

O opinie oarecare:
Serviciile secrete rusesti scolesc de foarte multa vreme ceea ce in limbajul asa, mai stiintific, se denumeste ca fiind spioni parapsihici sau paranormali. Oricum cred ca Gorbaciov cand a initiat perestroika (glasnosti) pe la mijlocul anilor '80 in acesti spioni banuiesc ca s-a incredintat pentru viitorul spatiului sovietic din acele vremuri. E foarte simplu pentru cineva care are asemenea spioni cu energie foarte mare si mai ales si-a facut aliat din americani, macar la suprafata, sa contracareze inceracarile de independenta ale unui fost "aliat" din Tratatul de la Varsovia de independenta fata de atat Rusia cat si fata de exponentii Noii Ordini Mondiale din UE sau SUA. Cand ai alaturi pe agentii paranormali americani (poate cei mai eficienti din lume la ora actuala, dincolo de ceea ce se publica) rusnacii pot lejer sa distruga pe cei care sunt impotriva lor, mai ales in cazul de fata cand au acceptul vesticilor (ma refer la masoneria de rit scotian si ce decurge din asta). E foarte simplu pentru un om scolit in ale paranormalului sa schimbe ceea ce eu unul denumesc dublul astral al unei persoane, pentru a-i schimba acelui om tendintele in gandire, deci si deciziile pe care le are la un moment dat. Bunaoara decizia oficialilor poloni de a se grupa intr-un mod de-a dreptul stupid intr-un singur mijloc de transport intr-o directie mai mult decat periculoasa (recte spatiul ex-sovietic, Katin) si inapoi. Iar a trezi o anumita reactie in pilotii avionului, reactie ce se dovedeste ucigasa, mi se pare ca este absolut banal pentru asemenea indivizi carora li s-a perfectionat pana aproape la perfectiune abilitatile, asa-zis paranormale, de schimbare a gandurilor unui om.

romulus

Citatrusul care a fost primul la fata locului si a filmat resturile aeronavei distruse si înca fumegînde, acel film straniu unde se aud cîteva împuscaturi, ei bine, a fost ASASINAT azi dimineata, la ora 4 si 17 minute,omorît  de trei necunoscuti care au intrat în spitalul  unde fusese adus cu cîteva clipe mai devreme.

Inca n-am vazut vreo alta stire despre rusul ala.
As fi intrat la rusi pe saituri dar, spre rusinea mea , nu le stiu limba!
Dar sa trecem peste asta; am auzit una si mai gogonata : cica unul cu functie in ministerul apararii de la polonezi ar fi declarat ca "ministrul apararii este vinovat de prabusirea avionului prezidential, pentru ca el (asta cu functie in ministerul apararii) il avertizase cu un an urma de faptul ca pilotii de pe aeronava prezidentiala SUNT SLAB PREGATITI"
Pot inghiti multe rahaturi, dar pe asta nu!
Am fost intr-un sistem de securitate. Stiu sum sunt selectionatii cei care au asemenea atributii!
Asa ceva nu tine ! Chiar si la cea mai mica banuiala, ca un asemenea pilot ar fi fost racit si ar fi avut  0,8 grade temperatura peste normal, ar fi determinat scoaterea lui de la mansa si din echipa! Fara discutii.
Muuulta cereneala va mai curge pe tema asta in urmatorii 50/80 ori chiar 100 de ani!
Sunt convins ca stranepotii mei vor afla (daca ii va interesa cat de putin) cum rusii au desecretizat un document prin care Putin ordona doborarea polonezului cu suita sa cu tot!
Om ....trai s'om vedea !!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Eu raman la parerea mea. Eroare umana! Ma intreb de ce e mai credibila o teorie a conspiratiei (nedovedita) decat o posibila si de inteles eroare umana??? Oricat de experimentat ar fi fost acel, sau acei piloti erorile nu sunt excluse(mai ales la un aeroport fara instalatii ILS si ceata). Credeti ca e primul caz in care asi ai cerului o dau in bara? Nicidecum. Va pot spune cu siguranta ca dupa a doua tentativa de coborare esuata pe acel aeroport acei piloti ar fi trebui fara discutie sa aleaga alt aeroport(cu atat mai mult ca avea tot staff-ul Polonez la bord). De ce nu au facut-o? Asta e lucrul care trebuie lamurit din punctul meu de vedere. Faptul ca eu consider ca a fost eroare umana nu inseamna ca ai blamez pe acei piloti,nici pe departe, ei insisi si-au pierdut vietile acolo... Probabil ca oficial se va da vina pe alte cauze, si e de inteles, oricum nu se mai poate indreptea nimic. Aceasta e doar parerea mea, nu o luati prea tare in considerare.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

darksid3

Facem supozitii pe baza a ce-au relatat rusii. Nu vom sti prea curand ce s-a intamplat de fapt. O gramada de protocoale incalcate, incepand cu a pune "capeteniile" in acelasi avion. In viata, coincidente nu prea exista. Exista piloti care si-au dat cu parerea si anumite erori sunt prea...copilaresti ca sa le pui pe seama unora care zboara cu demnitari de gradul 1. Ceva undeva e putred.
11.11

abyss

Nu preºedinþii conduc statele...ci grupuri de interese din spatele lor. Când un preºedinte e eliminat de obicei prin asta se transmite un mesaj. La americani a fost un mesaj pentru viitoarele administraþii.... La noi a fost un mesaj pt arabi... La polonezi ce mesaj o fi fost? Staþi cuminþi ºi fãrã fiþe naþionaliste, acceptaþi amplasarea noului tip de armament, acceptaþi-vã rolul în noua ordine mondialã sau o mierliþi? 
Personal tind cãtre poziþia lui StarDust. Au murit pe mâna lor din mândrie ºi prejudecatã... Aºa sunt polonezii, atacã tancurile cu cavaleria. Sau poate cã nu... Cu toþii murim, iar de multe ori o moarte demnã e de preferat unei vieþi ruºinoase.

adrian75

Daca prabusirea avionului prezidential polonez a fost aranjata....atunci ar fi bine de stiut care au fost motivele care au stat in spatele acestei actiuni....asta in cazul in care nu a fost doar o eroare umana pt ca si asta este foarte posibil.

romulus

Citatar fi bine de stiut care au fost motivele care au stat in spatele acestei actiuni..
Motive? Mama, mama, sunt un milion de motive, atat din partea rusilor cat si a altora.
Hai sa analizam doar evenimentul in sine la care urma sa participe polonezul orgolios: dupa cate am inteles eu, la ceremonia initiala derulata pe 7 aprilie a participat doar primul ministru polonez, despre care se spune ca nu este atat de inversunat impotriva rusilor cum era raposatul presedinte. Pentru ca nu a fost invitat ( ori a refuzat sa mearga acolo, atunci - nu mi-e clar care din variante , dar nici nu conteaza) si-a zis ca el va merge si va comemora separat.
De-aia se ducea el acolo, sa comemoreze el, peronal. El cu ai lui !Cu siguranta rusii (PUTIN in fapt) si-o fi zis in barba: " Te duci tu, dar s-ar putea sa nu mai apuci....!"
Exact cum i-a spus "amnezicul" GORBACIOV lui Ceausescu in fata ca nu va apuca Craciunul anului 1989.
Si apoi sa ne uitam in istorie: sovieticii ( rusii in general) au ucis, fara sa clipeasca si fara remuscare,  mii si mii de oameni,chiar si dintre proprii lor cetateni ! Cunoscatorii (istoricii in general si cei din servicii in special) isi dau seama ca rusii nu s-ar fi dat si nu s-ar da in laturi si de la grozavii mai dihai ! Se propteau ei intr-o gagalice de  polonez orgolios!?? NIET !
Eu personal, exclud eroarea umana. La mijloc e mana cuiva , care a creat conditiile si a pus in executare un plan. Si planul a avut succes. Si unii vor primi decoratii pentru asta . Daca am avea acces la Monitorul oficial a l rusilor, partea aceea secreta, am vedea multi ofiteri rusi decurati si avansati in lunile aprilie si mai !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

darksid3

S-a asasinat un presedinte in vazul lumii (Kenedy). Sa fabrici un accident de avion e floare la ureche  :wink:
11.11

Ronin

Imi cer scuze pentru faptul ca articolul este in engleza....


Russian Cover Up? Polish Govt's Airplane Crash Videographer Assassinated!

On the day the Polish government was decapitated in a plane crash over Russia, we opined that it may have been a tactical hit instigated by a number of different parties.

A few days ago, we received an email from Robert Jones at Blue Battle Flag, in which he included a link to what is believed to be the first video taken of the crash. Upon reviewing the video, after about the 50 second mark, observers report that three gun shots were fired over the course of about 30 seconds. While this seemed strange to us, we found it difficult to discern whether these were, in fact, gun shots or something else, as the plane was still on fire - though admittedly, whatever the tiny explosions were they sound like gun shots.

Today we learned that the videographer who shot and uploaded the film to Youtube, a Mr. Adrij Mendiere, was stabbed and taken to a hospital in Kiev on April 15th. Upon his arrival to the hospital he was still alive and placed on life support. The following day, however, it is reported that three individuals entered his room, removed the life support and Mr. Mendiere died.

The Russian government has reportedly responded to the question of Mr. Mendiere's death by calling it a coincidence.

The raw video is posted below. Following the raw footage is an additional video, edited in the USA to show that someone was walking within the crash itself. Whether it was a survivor or one of the voices heard in the distance in the raw video is up to the audience to decide.

We maintain, however, that it was very convenient that Poland's executive government, almost in its entirety, was on the airplane that went down. This article from World Reports, also forwarded to us by Robert at Blue Battle Flag, details the specific Polish personnel that were on board the flight.

We continue to believe that this was a coordinated attack on the Polish government, with the motivations not yet completely clear, but they are likely multi-faceted.

If this was, in fact, an assassination, then Russia is sending a message to the rest of the region that they are still in charge of Europe. An alternate scenario, is that the delegation may have been wiped out due to a new policy shift made public the day before the crash that Poland would begin devaluing their currency against the Euro; making it possible that European banking interests were involved and found a perfect opportunity to pin the crash on the Russians.

The videos below, however, if they are in fact showing what we have described, suggest that it is more than likely Russian involvement, as Russian "emergency personnel" would have been first on the scene.

http://www.shtfplan.com/headline-news/russian-cover-up-polish-crash-videographer-assassinated_04212010
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

abyss

Ruºii au mai trimis mesaje ºi cãtre noi în legãturã cu bazele americane, conducta de gaze ºi altele... Dar toþi sunt bine mersi ba chiar behãie de sãnãtate ºi sictir. Sã însemne cã ruºii ºi tovarãºii americani sunt de fapt douã mâini ale aceluiaº corp? Dacã mã gândesc bine Gorbaciov a fost instruit ºi programat în sua la un institut special...

romulus

CitatDar toþi sunt bine mersi ba chiar behãie de sãnãtate ºi sictir.
Da, asta pana acum.
Insa se tem ca dreaku de tamaie sa treaca macar pragul lui Ivan !
Si sunt cu ochii'n patru si isi scuipa'n san cand pomenesc numele lui PUTIN, FSB (KGB, NKVD...)! Ehe ....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Ronin, evita pe viitor postari lungi in limba engleza, daca puneai link-ul era suficient, citeam noi acolo. Dupa expunerea link-ului puteai sa iti prezinti opinia personala si era o postare mai concludenta.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?