Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sobolanii UMANI

Creat de baaron, 31 Martie 2006, 01:17:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

  În presa au început sa apara tot mai multe date concrete menite sa atraga opiniei publice atentia asupra faptului ca asa numita teorie a conspiratiei nu este doar o banala speculatie, ci este foarte reala si chiar cu mult mai perfida decât ne putem imagina. Tot mai multe documente coerente, care prezinta planuri concrete ale Francmasoneriei si ale altor organizatii care-i servesc drept paravan, pot fi citite în din ce în ce mai multe publicatii. Un astfel de plan, despre care se vorbeste mult în presa americana, este cunoscut sub numele codificat L.U.C.I.D.
Initiatorii acestui plan (proiectul L.U.C.I.D.) sunt astazi stapâni pe tehnici si metode desprinse parca direct din arsenalul nevazut al demonilor. Acest plan de dominare mondiala include actiuni realizate prin diverse structuri publice aflate sub controlul francmasoneriei, cum ar fi spre exemplu Agentia Nationala de Securitate (NSA) care detine la ora actuala tehnologii ce ar parea pentru marea majoritate a oamenilor de domeniul SF.

  Voi prezenta în continuare, foarte pe scurt, câteva din aceste tehnici de control si supraveghere umana ale NSA  care au fost scoase la lumina din cauza unor conflicte aparute între membrii echipei speciale Kinnecome, care îsi desfasoara activitatea la sediul NSA de la Fort Meade (asa cum spunea un întelept, raul contine în el samânta propriei sale distrugeri).

Astfel, în anul 1991, John St. Claire Akwei, membru Kinnecome, dadea în judecata NSA pentru faptul ca a folosit tehnici secrete psihoelectronice pentru influentarea propriilor angajati. Procesul a fost recent publicat integral în numarul din aprilie - mai 1996 al revistei Nexus.
În lucrarea sa despre L.U.C.I.D, Texe Marrs face o analiza a dezvaluirilor despre metodele de influentare a mintii, extragând si explicând metodele psihoelectronice ale NSA, adaugând în plus o bogata bibliografie pe aceasta tema.  Facând o scurta trecere în revista, suntem în masura sa va prezentam urmatoarele aspecte:

Retelele informationale ale NSA
Pentru a detine controlul absolut asupra oricarei activitati umane, NSA utilizeaza mai multe retele de informatii initiate înca din anii '50 (de altfel, în deceniul anilor '60, NSA era prima posesoare a celui mai performant computer din lume). Dintre retelele informationale ale NSA amintim:

- reteaua Sigint care realizeaza un control total asupra oricaror semnale electromagnetice;

- reteaua Domint pentru control civil, cu o subramura extrem de bine protejata ce cuprinde reteaua agentilor secreti NSA (acesti agenti au deplina libertate de actiune precum si acces la o baza imensa de informatii din toate domeniile   la un cost extrem de redus, datorita tehnologiilor de vârf pe care le foloseste NSA);

Tehnici de supraveghere
Reteaua Sigint a aparut înca de la înfiintarea NSA sub impulsul uluitoarelor tehnici secrete de control asupra interferentei câmpurilor electrice si magnetice. Aceasta retea se bazeaza pe echipamente digitale cu structura celulara care depasesc cu cel putin 15 ani cercetarile «laice» în domeniul electronicii si care permit controlul absolut al întregii game de unde electromagnetice (EMF).

Prima aplicatie a retelei Sigint pe care o voi aminti se refera la capacitatea Agentiei Nationale de a supraveghea absolut orice computer de pe teritoriul USA, fie el conectat sau nu la o retea interactiva gen Internet. Echipamentul electromagnetic secret al NSA poate decela emisiile de radio-frecventa care provin de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale. Aceste emisii sunt filtrate cu dispozitive speciale, eliminând influenta cauzata de monitoarele PC sau de celelalte anexe ale computerului. Totalul semnalelor obtinute în urma filtrarii reprezinta starea exacta a circuitului electronic al PC-ului, respectiv al memoriei acestuia. Decodificând apoi aceste semnale dupa un algoritm special, se obtine copia exacta a memoriei computerului, cu absolut toate datele continute. Astfel, NSA este în masura de a detine un control riguros al tuturor informatiilor digitale stocate în computerele SUA sau oriunde în lume.
O alta functie a echipamentului special de la Fort Meade este aceea ca poate genera unde RF codificate care provoaca rezonanta circuitelor computerului vizat, distrugându-i toate datele. Cu alte cuvinte, NSA se poate conecta cu orice computer în scopul extragerii datelor sau pentru a realiza interventii de tip razboi computerizat.

O alta aplicatie a retelei Sigint este si mai uimitoare decât cea prezentata anterior si ea se refera la faptul ca, prin intermediul tehnicilor de modelare a câmpurilor electromagnetice, NSA detine astazi capacitatea de a monitoriza inclusiv câmpul bio-electromagnetic uman. John St. Claire Akwei a dezvaluit ca acest câmp detectat de la distanta creeaza posibilitatea supravegherii permanente a oricarui om, oriunde s-ar afla acesta. Captatoarele de emisii electromagnetice sunt îndreptate îndeosebi asupra energiilor eliberate de activitatea neuronala a creierului.

Echipamentele de ultima ora ale NSA pot astazi codifica sau decodifica emisiile de energie encefalica a oricarui individ, putând astfel observa de la distanta activitatea electrica a creierului.

Tehnicile de control si supraveghere a emisiilor electromagnetice encefalice sunt un subiect aprins de discutie mai ales în SUA, unde au fost denumite  prescurtat RNM (Remote Neural Monitoring). Pe scurt, functiile RNM sunt:

- monitorizarea neuronala de la distanta si EBL (Electronic Brain Link - monitorizarea legaturilor neuronale)

- contact encefalic electronic. Aceste tehnici erau în plina evolutie în anii '50 pe vremea programului MKULTRA si cuprind investigarea si controlul neurologic al radiatiilor electromagnetice gene  -rate de encefal. Oficial, denumirea folosita de NSA pentru aceste cercetari este de: «tehnici de investigare a Informatiei Radiative». Aceasta Informatie Radiativa este definita confuz drept: «informatie provenind de la surse de emisie spontana a undelor EM din mediu, altele decât radioenergia si exploziile nucleare».


Aceste tehnici se bazeaza pe cartografierea precisa a regiunilor encefalice cu activitate de interes vital: centrul de miscare, centrul vorbirii, al gândirii, si regiunile scoartei responsabile cu sensibilitatea optico-acustica si tactila. Astfel, din motive de securitate nationala, NSA detine deja o bogata arhiva cu hartile electro-encefalografice a mii de americani.

Care este scopul acestei cartografii ? Tehnica de investigare encefalica se bazeaza pe detectarea energiilor encefalice stimulate ale scoartei, energii emise cu o frecventa continua cuprinsa între 3-50 Hz, la o putere de 5mW. Orice gând, orice comanda de miscare, orice imagine acustico-optica creeaza o activitate neuronala specifica generând vârfuri de emisie specifice. Cu ajutorul unui algoritm de decodificare a acestor reprezentari specifice se obtin pe computer toate informatiile generate de scoarta cerebrala traduse mai apoi prin decodoare speciale în gânduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV. Cu alte cuvinte se foloseste acelasi principiu ca pentru sustragerea de informatii din computer. Totodata tehnicile RNM si EBL au posibilitatea de trimitere, prin intermediul unor emisii de unde electromagnetice codificate, a semnalelor audio-vizuale sau a comenzilor de miscare direct pe centrii de pe scoarta evitând organele de simt si nervii optico-acustici. Aceste imagini se pot codifica transmitându-se sub forma unui scenariu, îndeosebi în timpul somnului de tip REM al subiectului, influentându-i întregul comportament. Astfel, cele doua tehnici formeaza împreuna un sistem perfect de supraveghere/influentare a vietii umane, subiectii devenind simpli «zombi telecomandati».

Etape de lucru: 1) Prin intermediul RNM sunt monitorizate frecventele specifice scoartei cerebrale a subiectului. De regula frecventele bioelectrice uzuale ale regiunii encefalice sunt:

- centrul de miscare - 10 Hz

- regiunea acustica   - 15 Hz

- regiunea optica      - 25 Hz

- regiunea tactila       - 9 Hz

- centrul gândirii      - 20 Hz

Odata obtinuta aceasta cartografiere se poate detine controlul asupra persoanei respective. Trebuie mentionat ca totalul de intrare/iesire al frecventei bio-electrice (calculat prin însumarea frecventelor specifice a diverselor regiuni  cerebrale) a unei persoane este unic. Nu se poate transmite un semnal în creierul uman decât prin folosirea frecventei specifice acelei persoane.

2) Apoi cu ajutorul tehnicii EBL se realizeaza contactul de la distanta între echipamentul NSA si creierul uman, putându-se citi gânduri clar formulate si înregistra toata activitatea acustico-optica a individului.

Totodata i se pot transmite în creier comenzi de miscare sau imagini audio-video. În plus, Electronic Brain Link poate realiza contactul bidirectional nu numai computer-creier, ci si contact inter-cerebral. Aceasta metoda este folosita îndeosebi de agentii Humint pentru a fi în legatura permanenta unul cu altul ori pentru tinerea sub control a persoanelor investigate.

//bluemoon8520 [fara text integral cu blod]

Skywalker

Exista cumva metode prin care creierul nostru ar putea "pacali" sistemul RNM?
Creierul chiar nu poate emite date eronate?
Daca un om sau mai multi ar putea "pacali" sistemul RNM, atunci ei ar putea sa-l si distruga. Dar asta, intr-un viitor mai indepartat.

Shadowman

 Unde nu dă Dumnezeu sa ne citească ăstia gindurile...Sa dea Dumneeu sa le citească...Amin !
Poate asa vom sti si noi, cu adevarat,ce se intimpla...Mi-e teama ca o sa-si ia repede jucariile
si o sa le care la groapa de gunoi...Unele ginduri citite i-ar afecta extrem de serios...Si ma indoiesc  ca ar fi lasati -de forte necunoscute-sa faca asa ceva... Astea-s fleacuri...Vorba
poetului : "In viata trebuie sa stii / Ce nu stiu decit mortii / Cind pleaca dintre vii..."
              ''Sa nu faci decit ce face mutu' /Sa taci ,sa taci  /Si iar sa taci..."
   Sau :
              " Mi-e frica ca nu cumva sa le inteleg,
                Fiindca sunt taine care cind se strica
                Nu se mai dreg..."

Personal abia astept aparatele astea... 
   
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

toma

Multe povesti, multe legende, putin adevar. Cercetari s-au facut si se fac in continuare (se toaca bani grei in treaba asta), cu rezultate mai mult sau mai putin secrete!
Totusi se pare ca omul vechi a avut insusuri telepatice, pierdute o data cu aparitia ....graiului articulat. Sigur, creierul, ca si alte organe ale corpului emit "unde radio" de frecventa foarte joasa. Partea interesanta este alta, mama natura a stiut sa se apare, probabil aceste unde sint modulate pe o alta frecventa, dupa toata aparentele, extrem de inalta, altfel ce ne-am face daca am asculta un o manea cu extrabass in boxe! :lol:
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

baaron

Colegii mei....

USA si Rusia faceau experimentele "de citit creieri" acum vreo 50 de ani...
Nu trebuie prea multa imaginatie ca sa afli unde s-a ajuns....

Repet...tehnologia de acum o sa o vedem peste vreo 100 de ani.

Max C.

Interesant Baaron,se pare ca ar fii "donate" de la  :-) sau  :martiansmile: ,nu?

xennon_2000

Sa inteleg ca sunteti de acord cu citirea gandurilor?....nu ve e oarecum teama!?

xennon_2000

daca ne-au donat ET tehnologia asta nu inseamna ca e pt oricine...
De exemplu eu!..daca as putea citi gandurile cuiva, as vedea nr de card!...pai Domnilor ganditi-va ca sunt miliarde care gandesc ca mine..... :cry: :cry:

klingonianul mascat

Draga baaron, este posibil sã ai dreptate , dar tu spui citez:
"Cu ajutorul unui algoritm de decodificare a acestor reprezentari specifice se obtin pe computer toate informatiile generate de scoarta cerebrala traduse mai apoi prin decodoare speciale în gânduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV."
Poti cumva sa specifici in ce anume consta acest algoritm? Si eventual cum pot fi decodificate gandurile?
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

aswotim

Citez din articolul pseudo-stiintific :
"emisiile de radio-frecventa care provin de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale. Aceste emisii sunt filtrate cu dispozitive speciale, eliminând influenta cauzata de monitoarele PC sau de celelalte anexe ale computerului. Totalul semnalelor obtinute în urma filtrarii reprezinta starea exacta a circuitului electronic al PC-ului, respectiv al memoriei acestuia. Decodificând apoi aceste semnale dupa un algoritm special, se obtine copia exacta a memoriei computerului, cu absolut toate datele continute."-
Absurd, emisiile nu pot transmite decat informatia care se prelucreaza in timp real, instant, si nu "toata memoria computerului" nici macar capul magnetic al HDD nu citeste toata memoria decat daca face o scanare completa, ceea ce il blocheaza pt mai multe zeci de minute!

codifica sau decodifica emisiile de energie encefalica a oricarui individ

Mai, unde este Einstein , sa mai primeasca o data premiul Nobel pentru teoria de unificare a campurilor?! S-a descoperit "energia encefalica" !!!   ???

"putând astfel observa de la distanta activitatea electrica a creierului"
Astfel de lucruri sunt facute de un electroencefalograf iar emisiile electrice ale creierului nu mai pot fi receptionate la o distanta mai mare de cativa cm de corp deoarece emisiile terestre, solare, cosmice, etc. depasindu-le pe primele de mii si milioane de ori, deci fiind bruiate.
Concluzia mea:
dupa acestea si alte asemenea aberatii;  ori cine a scris articolul nu le are nici cu fizica, nici cu calculatoarele, de aici salata de varza din articol, ori e o abureala de "spalare a creierelor", gen intoxicare CIA de care nu scapam nici noi aici pe Rufon, ori avem creduli care cred ca "orice zboara se mananca" ...Nu fac referire la noi, membrii Rufon.

xennon_2000

Asw...tin sa te contrazic aici...

am vazut multe documentare pe tema asata!se poate vedea" ce este intr-un calculator cu ajutorul unor aparate speciale, dar numai in timp ce calculatorul din care se fura informatiile e pornit

butterfly2crazy

noi suntem mici si prosti..dar cel mai mare dejavantaj e ca traim in romania..in fine..ideea e k dk neamului lor nu li se spune ce anume fac ei la nasa...sau la ce organizatii or mai avea..credeti k ni se vor spune noua..come one!be real!ideea e k noi tre sa facem cercetari..dak vrem sa aflam ceva..cine ar fi dispus sa plece cu ghiozdanu n spate sa cerceteza..asa ...sa va vad aku!makr un grup de 10 sa fie si as pleka sa vad si sa descopar kt mai multe...

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

xennon_2000

Suntem aproape de descoperirea unor lucruri fenomenale!...citirea gandurilor ar insemna o mare realizare..dar si un pericol pentru societatea umana!

LupinThe3rd

No, numa' incet domni mei.
Am si eu niste intrebari pragmatice,de inginer:
1. Cati oameni sunt pe planeta?
2. Cate ganduri trec prin capul unui om pe  minut?
3. Cati biti ai nevoie sa codifici un gand?
4. Cine face analiza tuturor gandurilor?
5. Cat de mare e dispozitivul respectiv care trebuie sa citeasca gandurile?

Cine pusese pe forum o lista de patente de inventii care teoretic ar putea permite controlul unui individ. Daca te duceai si aruncai o privire vedeai ca dimensiuniile si tehnologia erau relativ complicate si se ajungea ca respectivul ar fi trebuit sa care dupa el: vre-o 20 de kg de echipament legat la linia de tramvai.

Si citat din respectivul articol din gardianul de londra
CitatHow does it work?
The computer learns unique patterns of brain activity or signatures that correspond to different thoughts. It then scans the brain to look for these signatures and predicts what the person is thinking.

La care se adauga precizia de 70%...

Deci?
Cate ganduri va trec prin cap in fiecare moment...? :roll:

Pe scurt: exista bani de cercetare si trebuie cheltuiti...

Asta imi aduce aminte de faptul ca la un moment dat americanii se gandisera sa antreneze delfinii sa puna mine pe navele inamice... S-au cheltuit o gramada de bani si rezultatul a fost urmatorul:
1. Delfinii puneau mine pe nave.
2. Nu totdeauna pe navele inamice.... ci si pe navele prietene  :-D
3. Cand era perioada de imperechere li se rupea de misiune, steag, razboi, etc si plecau la ....

Concluzia: bani dusi pe apa sambetei