Zona Zero > Fenomenul OZN

OZN in Fagaras (Stirile ProTV 25.03.2010)

(1/1)

spooky:
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/extraterestrii-invadeaza-romania-ozn-uri-in-fagaras.html
http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/rqhJY6hDKwPfTGiG3uAyrsmhUNqMpDkdDr4jR8QmC64=Un pasionat de natura din Fagaras crede ca este primul roman care a fotografiat OZN-uri.
tAGurI: OZN, extraterestri, Fagaras, Beclean

 
OZN Beclean

Fotografia a fost trimisa de catre un utilizator al site-ului nostru, stirileprotv.ro, iar el sustine ca ar putea fi martorul unei intalniri de gradul 3.

El se afla la o plimbare in natura, iar la un moment dat a observat obiectele zburatoare care aveau forma de disc, pe care le-a si fotografiat.

Imaginea a fost realizata in localitatea Beclean din judetul Brasov, la cativa kilometri distanta de orasul Fagaras.

Nox:
Prima imagine este un zoom-in a celei de-a doua. Dar fãrã pozele originale nu prea e nimic de spus.

StarDust:
Sa speram ca vom vedea si fotogafia originala. Daca nu e fake, si omul e de buna credinta, ar putea fi ceva "beton". ramane de vazut...

Nox:
Stau și mã gândesc de ce nu s-a deplasat o echipã PROTv la fața locului pentru a-i lua un interviu martorului respectiv (sau chiar unul telefonic). Desigur cã întrebarea mea suportã multiple rãspunsuri pe care nu stau sã le enumãr aici.

StarDust:
Da, tipic pentru media noastra. Se "tranteste" o stire senzationala si se face mult taraboi. Dar nimic concret. Eu nu mai am incredere nici in modul in care acestia isi fac reportajele. Se alearga doar dupa senzational, se exagereaza totul, nici vorba de un studiu obiectiv, realist. Stirea vad ca inca e pe prima pagina PRO-TV fara nici o adaugire sau modificare.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version