Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AdarM

Citat din: Xanadron din  30 Decembrie 2012, 21:11:22
VR nu e un escroc, fratzie!
Sau cel putin nu-i in proportie de... hai sa zic mai mult de 49%.
Coane, stii cum devine trebusoara de aici?
Ca si cum ai spune despre unul ca e numai un pic violator, doar putin, nu mult... :-D
Eu imi simt ratiunea agresata de 'mnealui si asta-i tot ce conteaza.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Urban

http://jurnalparanormal.ro/content/%E2%80%9Ccine-nu-g%C3%A2nde%C8%99te-ca-noi-e-%C3%AEmpotriva-noastr%C4%83%E2%80%9D

In pofida unor sfaturi intelepte primite de la prieteni, de a nu mai raspunde atacurilor unor mediocritati cuibarite pe f.Rufon ce isi fac reclama pe spinarea mea, cu ingaduinta cititorilor mai postez un ultim mesaj.
Viesparul starnit pe f.Rufon la adresa mea, are, in principal, trei componente: articolele publicate in revista NEXUS new times magazine, tematica articolelor din Jurnal Paranormal si cursurile pe care le tin pentru activarea abilitatilor extrasenzoriale, existente in stare latenta in subconstientul uman. Menajeria ce m-a luat in colimator, nu imi poate ierta faptul ca gandesc altfel decat ea. ,,Cine nu e cu noi, e impotriva noastra!" – reverbereaza peste ani, sloganul bolsevic al anilor '40.
Cu alte cuvinte, cine nu gandeste ca noi, este impotriva noastra. Cativa internauti semidocti au sarit pe mine sa-si verse complexele acumulate de varii neimpliniri sociale, profesionale, domestice sau de alta natura. Facand abstractie de puzderia de inechitati sociale in care traim, semidoctii s-au axat pe un singur obiectiv: Vasile Rudan. Omul care si-a permis sa gandeasca altfel, decat gloata.
Nu conteaza ca sunt autori care publica lucruri aberante si totodata periculoase pentru tara.
Nu conteaza ca suntem spoliati de o gasca de politicieni fara scrupule.
Nu conteaza ca in inima tarii, imnul si insemnele nationale sunt inlocuite cu altele de pripas.
A fost gasit vinovatul pentru toate neimplinirile postdecembriste ale romanilor: ucraineanul Vasile Rudan.
Si este balacarit ca atare, in tigania gazduita de f.Rufon.

Nu mai conteaza serviciile pe care le-am adus (si inca le mai aduc) cu sacrificii personale si ale familiei mele, patriei noastre comune, Romania.
(A  se vedea in acest sens si articolul Enigma monumentului de la Adamclisi si editorialul din Jurnal Paranormal, intitulat Complexul limbii materne).
Sunt amenintat pe internet, impreuna cu familia mea, cu exterminarea fizica. Oare de ce au pierdut acei romani si bruma de inteligenta pe care o aveau?
Nivelul inteligentei umane difera de la un individ la altul. Pretentia acelor trogloditi sa gandim toti in acelasi fel, este cel putin deplasata.
Daca nu ii convine cuiva ce scriu eu, este liber sa faca abstractie de acel text.
Daca nu crede ceea ce spun eu, este liber sa nu creada. Care este problema?

Din pricina numelui Rudan si a faptul ca isi are originea in provincia persana Rudan, avand capitala cu acelasi nume – subiect ce ii priveaza de somn pe unii internauti -, familia mea a vut de indurat ponoase pe vremea comunismului.
Fratii tatalui meu au fost condamnati pentru originea lor si deportati, impreuna cu familiile lor, in Siberia.
Prin ricoseu, nu au scapat de la deportare nici fratii mamei mele.
Noi am supravietuit in Romania, schimband temporar numele de familie si adresele la care locuiam.
Asa incat este neavenita speculatia privind numele Rudan, pe care o face un "inteligent" pe internet.
Dealtfel, niciodata nu am facut caz de numele meu, fiind convins ca nu numele il face pe om, ci omul isi faureste propria sa anvergura, in sens pozitiv sau negativ.

Un internaut se arata grijuliu fata de mine, scriind ca, dat fiind faptul ca ma aflu in fata mortii, ar trebui sa-mi fie frica. Inca nu ma aflu in fata mortii.
Si nici nu imi este frica de moarte.
Astept cu detasare acel moment al vietii terestre.
Voi fi bucuros cand imi va fi dat sa plec in eternitate, pentru ca stiu sigur unde ma voi duce.
Afirmatia mea poate starni nedumeriri printre neinitiati.
Este dreptul lor sa creada ce vor.

Acelasi spune ca am fost ateu.
Inexact.
Am fost cu credinta in Dumnezeu din frageda pruncie.
Daca nu credeam in Dumnezeu si in patria mea, nu puteam accede la gradul de principe al secretului regal, ce il detin intr-o organizatie initiatica mondiala.

Un alt cititor se mira pe internet, cum de am scris in articolul Apocalipsa terestra, la 21 decembrie 2012? ca sfrasitul lumii (?) nu va avea loc, iar in alt articol sustin contrariul. Mentionez, spre stirea dansului, ca in primul articol am dat o informatie bazata pe propriile cercetari, facute asupra focarelor geopatogene seismice.
Si s-a adeverit ce am scris. Speram ca ma exprim pe intelesul tuturor. Nu stiu ce s-ar mai putea adauga in plus, la fraza: ,,in nici un caz, apocalipsa terestra nu va avea loc pe 21 decembrie 2012".
Iar in finalul celui de-al doilea articol, am facut referire la o posibila extinctie a speciei umane, ce va avea loc, potrivit estimarilor facute de oameni de stiinta, in anul 2075, cand Terra va fi lovita de un asteroid cu diametrul de cativa kilometri.
Oamenii de stiinta, inclusiv cei de la NASA, au calculat ca asteroidul va intra in coliziune cu Pamantul in anul 2075.
Pe de alta parte, coliziuni neprevazute dintre asterozi si planeta noastra sunt posibile in orice clipa.
Recomand cititorului nedumirit de pe site, sa urmareasca intre doua emisiuni la televiziunea sa preferata, si filme documentare stiintifice pe aceasta tema, certificate de oameni de stiinta, ce se transmit la alte televiziuni.
Astfel va intelege mai bine la ce ma refer.
Inchei acest ultim articol pe tema elucubratiilor unor semidocti care nu pot dormi de grija mea, cu un pasaj din Prologul cartii de supravietuire, scris pe patul de spital.

"In zilele si in noptile de chin ce au urmat, am ajuns la concluzia sincera ca nimeni - nici macar cei mai inversunati dusmani ai mei  -  sa nu treaca prin suferintele pe care le induram eu. Si atunci am simtit ca mi se lumineaza mintea si m-am detasat de universul framantarilor omenesti.
I-am iertat pe toti cei care mi-au facut rau, m-am impacat cu toata lumea. Pentru mine nu mai exista inamici.
Toti sunt oameni. Unii indivizi sunt programati genetic sa faca bine pentru semenii lor; alti indivizi sunt programati sa faca rau.
Nu este vina lor ca s-au nascut cu un program cerebral negativ. Viata lor devine un cosmar, fiind nevoiti sa gandeasca in permanenta cum sa sicaneze pe semenii lor, in loc sa-si canalizeze energiile psihice catre ceva cu adevarat notabil; iar plata pentru acest comportament, se afla mai sus de vrerea noastra."


alx

#977
Citat din: Urban din  31 Decembrie 2012, 00:46:02
http://jurnalparanormal.ro/content/%E2%80%9Ccine-nu-g%C3%A2nde%C8%99te-ca-noi-e-%C3%AEmpotriva-noastr%C4%83%E2%80%9D

In pofida unor sfaturi intelepte primite de la prieteni, de a nu mai raspunde atacurilor unor mediocritati cuibarite pe f.Rufon ce isi fac reclama pe spinarea mea, cu ingaduinta cititorilor mai postez un ultim mesaj.
Am citit mesajul chiar pe jp,si am vrut sa pun un comentariu acolo.Din pacate,pentru jurnal paranormal,daca nu ai facebook,nu existi.Si eu NU am facebook!
   Asa ca pun comentariul respectiv aici,si am rugamintea ca cineva care are facebook si doreste,sa il puna si acolo la comentarii.  Multumesc anticipat.

"Domnule Rudan!
Vad ca oricum cititi forumul RUFOn,asa ca sunteti invitat sa raspundeti chiar acolo,nu la acuzatiile IDIOATE aduse de catre unii useri care NU mai sunt de ceva vreme  membrii ai acestui forum,ci la intrebarile PERTINENTE puse acolo,in chiar topicul in care ati binevoit sa postati UN SINGUR MESAJ. Consider ca atitudinea de broasca testoasa nu va avantajeaza,asa ca va invit cu respect sa continuati dialogul cu noi.Va pot garanta ca nu voi permite sa fiti jignit sau tratat neadecvat pe acest forum.
      Cu stima 
    alx  admin RUFOn
"
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: abyss din  30 Decembrie 2012, 10:56:13
starea de prezentza continua este cheia.
Daca poti detalia putin cum si ce intelegi prin aceasta stare de prezenta continua.

Citat din: Xanadron din  30 Decembrie 2012, 16:06:49
.. desi nu acopera cauzele inca nelamurite "stiintific" ale nenumaratelor manifestari subtile activate cumva prin doar aparent simpliste acte liturgice (de ritual). Fie ele facute fara stiintza... exhaustiva a tuturor preotilor pe felia Tainelor. :star:
..
Nu sustin ca detin adevarul in nici o privinta insa am o ipoteza de lucru si pe aria specificata mai sus . Fiind doar o ipoteza de lucru nu se poate discuta public, nu?

Citat din: daos din  30 Decembrie 2012, 11:18:00
Eu nu am pomenit nicidecum ceva de genul ca preotii din ziua de azi si-ar da seama ce fac in timpul savarsirii "tainelor bisericesti" sau "sacramente" cum sunt denumite la catolici.
Normal ca nu ci eu am pomenit asta in urma observarii atente si a unor discutii cu cei in cauza

Citat
Insa in vremurile conciliilor ecumenice de la Niceea si restul, existau destui dintre chiar inaltii ierarhi ai bisericii unice, nedivizate, sa nu mai zic de calugari sau preoti de mir, care erau in stare sa le inteleaga si mai ales sa le aplice cum trebuie.
Poate ca da , poate ca nu . Fiindca pe langa legendele si basmele laice exista din plin legende si basme clericale . Motivele nu le discut.
Citat
... Nu stiu daca ai ceva de reprosat unora ca acestia. Iar daca ai, scuza-ma dar esti exagerat in "ateismul" tau si ajung sa cad in banuieli de felul lui calator astral si sa te cred nitel satanist. Dar cred ca dincolo de pornirile anti-religie (in special crestinism ortodox) esti totusi capabil sa ai suficienta obiectivitate. Asta tine de OMUL strict. E vorba de luciditate si rationalitate, nicidecum de fanatism intr-o directie sau alta. Punct.
Punctul ca punctul dar ce parere ai de puncte-puncte ?  :lol: Nu reprosez nimic nimanui . Nici macar tie  :lol: care esti deranjat vad de niste observatii care dau la o parte hainele cele frumoase ale imparatului . Atitudinea asta este comuna anumitor oameni si asta tot din observatii iti spun. Eu nu doresc decat sa discut pe niste chestii tehnice pertinente insa ... asta e .
Citat
Si scuze daca te-am scos din sarite cu perdaful de mai sus.
:lol: Pe mine in nici un caz , nu este perdaf dupa mine , este o deformatie profesionala capatata prin exercitiu sau indusa . Insa, efectiv , nu ma priveste .
Citat
... E drept in cartile bisericesti se vorbeste de faptul ca la moartea fiecarui om vin niste ingeri de sus care-l pazesc de demoni. Posibil, nu stiu prea clar. N-am asistat, in vremurile in care puteam sa simt, la moartea unui om.
Cand spui carti bisericesti banuiesc ca te referi la cele ortodoxe. Aceeasi vorbire se face si in alte carti bisericesti cum ar fi Cartea egipteana a mortilor.  Iar acei ingeri si/sau demoni arata dupa credinta respectivului care isi traieste agonia semi-lucida.
Citat
.."taina", e ca exista in plus o forta ..ce face ca demonii sa uite definitiv dupa spovedanie si, mai ales dupa iertarea primita, de "pacatele" facute de om sau dublul astral al acestuia.
Acelasi lucru l-am mai citit si in alta parte , adica in carti tiparite .
Citat
Probabil expozeul asta te va enerva ..
Esti complet in eroare . Ai spus pana acum chestii interesante desi sunt doar cateva piese disparate din marele puzzle.

Citat
Clerul zilelor noastre, din pacate aplica ortodoxia si mai putin ortopraxia, cum o faceau cei de la inceputuri. Dar nu blama in corpore, fiindca gresesti.
Eu nu blamez pe nimeni , constat niste fapte care sunt perpetuate inca de la inceputurile crestinismului institutionalizat si ierarhizat.

Citat
Mai sunt inca destui calugari si chiar preoti de mir ce practica religie si dpdv mistic si inca mai inteleg ce si cum. Nu toti sunt disperati dupa mertane si vile somtuoase. Ca sunt multi in directia gresita e adevarat, dar din fericire mai sunt si cei drepti. Putini, dar sunt. Si nu-i mai judeca caci gresesti. In fine. Nu sunt nici eu cel mai in masura sa categoriseasca oamenii fie ei clerici sau om de rand, orisicum ar fi.
Basta. Cam atat am avut de zis. Sper sa fi fost cat de cat clar in exprimare si citibil.
Intotdeauna au fost si vor mai fi exceptii .. in orice domenii .

Fiecare om cauta si isi construieste o baza pe care isi cladeste actiunile si faptele. Si cu ajutorul careia isi explica Lumea. Functie de informatiile culese si functie de nivelul de intelegere al acestora difera si explicatia aceleeasi actiuni . Unii considera magie, divin sau antidivin altii pot considera ca asista la niste actiuni cu baze pur naturale , logic explicabile si supuse legii cauza-efect . Foarte simplist vorbind.
  Si nu se poate zice ca una sau alta din explicatii este falsa sau adevarata la nivelul la care s-au format . Amandoua sunt adevarate fiindca amandoua genereaza efecte palpabile la nivelul lor comun.

Referitor la infratirea   cu piatra, apa, copacul . Acest lucru se practica din mosi-stramosi , tehnica absolut necesara si cu foloase pentru comunitate in anumite situatii . La noi a mai ajuns doar sub forma poetica : Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,/Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;

  Aceeasi tehnica a existat si pe la altii , mai apropiati de noi fiind druizii - si aici ajungem din nou la geto-daci , la preotii lor si la cei de dinaintea lor si inevitabil la misterul din Carpati.
  Pe linia demonilor crestini se pot zari similitudini cu demonii arabi , Djinii & Co. Tehnici de formare-creare, supunere si razvratire, etc.
Asta  ca sa aduc in discutie numai cazul cel mai cunoscut de majoritatea.
   
  Desi postarea e prea lunga , toate cele de mai sus sunt doar un rezumat al rezumatului si poate neconcludent. Insa si lungimea unei postari este un filtru  :lol: Citeste doar cel interesat .
  Parerea mea..

pemphis

Nu credeti ca, totusi, s-a ajuns prea departe? Atentate, amenintari care mai de care, limbaj suburban si putinatate de idei. Sa ne revenim un pic, forumistii mei (parafraza dupa MRU).
De la o tribuna de dezbatere OZN, s-a ajuns, tiptil dar sigur, la crima organizata. De ex. pe un blog, azi, s-a pus pret pe capul unui distins moderator al acestui forum. In loc sa ne ocupam cu ciorba noastra, am ajuns sa ne ascutim cutitele de caldaram?
Sunt sarbatori, ce naiba. Ar trebui sa fie bucurie. Chiar in asa masura ne-a otravit sufletele paranormalitatea asta?

Xanadron

#980
Citat din: AdarM din  31 Decembrie 2012, 00:27:28
Coane, stii cum devine trebusoara de aici?
Ca si cum ai spune despre unul ca e numai un pic violator, doar putin, nu mult... :-D
Eu imi simt ratiunea agresata de 'mnealui si asta-i tot ce conteaza.
Da, observatia ta e o dovada ca pina si eu :-D mai gresesc - e ca si cum as zice "cutareasca e un pic gravida". Dincolo de neinspirata mea formulare insa, e clar c-ai inteles sensul evaluarii mele procentuale si analiza genezei unor mici "gogosi rudaniene" (inclusiv alea internautic diseminate). Nu te mai da deci naiv, tinere bavarez! :wink:

Sustin asadar in continuare cu tarie veridicitatea capacitatilor de teledetectie ale profesorului Rudan (probate in multiple ocazii), chiar daca ma include si pe mine-n tagma "semidoctilor de pe RUFOn". :-P Categorie in care nici macar pe furibundul ex-user licuriciu nu l-as fi bagat - OK, ca era dus cu pluta (si inca mai este) din pdv psiho-caracterial, e o alta poveste.

De data asta-ti dadui un Like insa, moncher AdarM, fiindca si ratiunea mea a fost oarescum agresata de forma "suportului teoretic de curs RV" - dar, repet, domeniul asta sensibil e unul in care practica-i baza. Si-aici VR "le are" (sau... le-a avut) fara indoiala. Adica mai indubitabil decit posesia superbelor paricopitate din bancul cu ciobanul. :lol:

Si modul in care domnia sa "combate" pe site-ul propriu JP poate dezamagi din cauza unor evaluari facute de-a valma, dar nici subtilitatea oratorica nu trebuie musai sa fie direct proportionala cu resursele metapsihice ale cuiva.
Afirmatia ca "RUFOn si-ar face reclama pe spinarea domniei sale" :-o e insa penibila si chiar hilara - cind se vede din avion ca situatia-i tocmai pe dos, discutiile ample de-aici sporind notorietatea subiectului Rudan pina la cote ametitoare, indeosebi pe tarlaua netului.

Chestia cu apocalipsa asteroidala din 2075 e oricum vax-albina (inca vad ca-s unii de cred ca alaturarea acronimului NASA da credibilitate oricaror balarii) si interesanta mi s-a parut doar confirmarea presupunerii mele ca domnia sa NU e ateu, asa cum banuia colegul daos.
Nu mai dezvolt totusi ideea ca-n "organizatia initiatica mondiala" de care iarasi pomeneste dl VR nu-i vreo conditie non-ateismul pentru accederea la un grad similar cu cel clamat (oricum inexistent in vreo Loja, daca-l cautam ad-litteram). Ba chiar... dimpotriva :wink: - lepadarea de dogma bisericii parind sa fie conditia sine-qva-non a accesului spre pozitii din virful Piramidei Masonice. Pot fi totusi si exceptii (nu mai revin insa la Daniel Ciobotea al nostru, ca pe urma ajunge si BOR sa scrie editoriale anti-RUFOn). :-D

Colegul mr bine-a facut in orice caz ca a postat mesajul lui alx pe JP (nici eu n-am cont feis-buck din pacate...sau din fericire?!) si c-a scris acolo citeva chestii de bun-simt.

Pe tema elucubratiilor din comentariul ex-forumistului calator astral e clar insa ca nici nu mai merita sa ating tastele.
Pacat, pacat de pixelu' varsat (in sens de... vomat, :x deloc "christianule" calator).

P.S. @sunnyboy: Scepticismul tau nu-i rau ca idee (iar ironia deductiilor pe linie de marketing e si mai buna :wink:), dar si-n anii '80  - sau mai ales p-atunci - se faceau fotografii aeriene en-gros. Iar VR avea acces nu doar la alea facute de el - inclusiv din avion/elicopter, fii sigur de asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

#981
Citat din: pemphis din  31 Decembrie 2012, 10:54:56
Nu credeti ca, totusi, s-a ajuns prea departe? Atentate, amenintari care mai de care, limbaj suburban si putinatate de idei. Sa ne revenim un pic, forumistii mei (parafraza dupa MRU).
De la o tribuna de dezbatere OZN, s-a ajuns, tiptil dar sigur, la crima organizata. De ex. pe un blog, azi, s-a pus pret pe capul unui distins moderator al acestui forum. In loc sa ne ocupam cu ciorba noastra, am ajuns sa ne ascutim cutitele de caldaram?
Multam tare fain Dida ca te preocupa soarta mea...da chiar nu este cazul...sunt baiat mare,si stiu sa-mi port singur de grija.
   Citeam pe JP un comentariu la postul meu,pus de...cine credeti?
Christian Ciuca · Expert Cour d'Appel d'Aix en Provence at Ministère de la Justice 
     Ha ha ha...a ajuns paznicul de noapte expert la curtea de apel a Frantei...
Nu mai am ce comenta...astralu e chiar bolnav,nu gluma...

A...sa va vorbesc si despre cum il imploram eu pe astral sa ma ia cu el in expeditie...asa arata mesajul initial:
Citat din: alx din  01 Martie 2010, 08:59:50
Salut
   stii probabil ca eu sunt unul dintre cei care cred ca Radu Cinamar e doar o inventie,iar cartile sale sunt fictiune garnisita cu ezoterism si yoga...insa,daca spui ca tunelurile din Bucegi exista,si ca pot fi vazute,eu as dori sa fac parte din acesta expeditie,si asta pentru ca nu fac parte dintre aceia care nu sunt capabili sa recunoasca ca au gresit,daca au gresit...
   daca doresti sa discutam,mail-ul meu este ........................si este si messenger...
           cu stima  alx
Imediat dupa asta,calatorul jubila ca a gasit ce-a cautat pe rufon,timp in care mi-a trimis urmatorul mesaj pe adresa de e-mail:
"îti multumesc pentru interesul manifestatîti trimit cîteva rînduri,te rog sa le memorezi si sa stergi mesajul,baietii cu ochii "albastri" mi-au explodat deja trei computere,stiu ca ma-ntelegi...Est sceptic,si eu eram,marturisesc ca si eu am crezut initial într-o manevra de Diversiune a Securitatii, umflarea mitului Daciei (tara inexistenta,nu exista nici un document care sa ateste existenta acestei Tari,nici o inscriptie în limba daca,nici un orasel cu doua-trei stradute).De fapt e vorba de o straveche Societate Matriarhala (un fel de Amazoane-Razboinice,conduse de o Regina-Preoteasa).Dacii practicau un rit de initiere foarte rafinat.Acum te întreb eu cîteva chestii vitale:Ce stii despre Sacrificiile Umane la Daci?Ce stii dspre Minele de Aur de la Rosia Montana?Ce stii despre Orasul Subteran de sub Sarmisegetuza?Ce stii despre Rugaciunea initiatica a Dacilor (ugaciunea 666)?ce stii despre satanism si Lucifer?Atentie,acest trib (dacii) era bine localizat: o mica parte din nordul Olteniei si Carpatii Meridionali.Restu e inventia Structurilor.Pe curînd scrie-mi,îti voi raspunde.Va trebui sa ne vedem si sa ne vorbim.Ce vîrsta si studii ai?mersi dinainte,o zi buna."


pentru ca doream sa vad ce-i poate capul(eu necrezand niciodata in tunelele lui cinamar) i-am trimis raspunsuri la intrebarile lui,si in continuare aveti raspunsul lui pe mail,cu citarea raspunsurilor mele:

" îti multumesc, sînt pe deplin satisfacut.
eu am 37.
contact foarte curînd.
(ma feresc de dacofili)





> Message du 01/03/10 à 15h43

> A : christian.ciuca@voila.fr
> Copie à :
> Objet : Re: buna alx
>
> Salut
> Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns atat de repede...insa raspunsul tau a adus foarte multe intrebari,si,din pacate,nu la toate ameu raspuns...
>     O sa incerc sa raspund punctual la intrebarile tale,cu mentiunea ca informatiile mele,atatea cate am,vin de pe internet,de prin reviste mai noi sau mai vechi,si nu sunt foarte detaliate.
>   Asadar,sa incep:
> # stiu ca sacrificiile umane la daci reprezentau o modalitate de a-si face cunoscute nevoile in fata zeului lor,Zalmoxe/Zamolxe.Aceste sacrificii erau insa atipice,pentru ca vechii geti considerau ca cel sacrificat nu murea in sacrificiu,ci devenea nemuritor,schimbandu-si planul de existenta.
> #despre Rosia Montana...imi amintesc ca am citit undeva ca se exploata acolo aur cu vreo 2000 de ani inainte de era noastra,iar dacii au exploatat si ei aur acolo,apoi si romanii,in timpul ocupatiei.
> #despre Sarmisegetuza si orasul de sub ea stiu doar ce s-a publicat in urma cu vreo 10-12 ani sau chiar mai mult...am inteles ca s-au descoperit cu ajutorul scanarilor magnetometrice vaste incaperi,spatii goale sub actualele ruine ale cetatii,despre care incaperi se presupune ca ar comunica cu altele,formand o retea destul de intinsa de tunele de acces,posibil pana in munti.Din pacate,se pare ca aceste scanari au fost sistate,din ratiuni necunoscute.
> #Despre rugaciunea initiatica chiar nu stiu mai nimic...din ce imi amintesc ca am citit,stiu ca era vorba de un proces care seamana izbitor de mult cu ritualul botezului in apa relatat in Biblie...si ca cel care dorea a fi initiat trebuia sa urce niste "trepte" ,care il aduceau la o alta stare a constintei...sau ma insel?
> #acuma despre satanism si Lucifer sunt foarte multe de spus...interpretarile difera functie de care parte a baricadei esti...eu personal nu sunt de acord cu practicile sataniste,mai ales ca acestea presupun de cele mai mule ori si jertfe(umane sau nu),dar prin prisma intrebarilor puse de tine,cred ca ar putea exista o legatura intre scrificiile dacice si aceste ritualuri "pagane".   Lucifer,ei bine,el este un personaj controversat...am vazut ca i-au fost atribuite diferite origini,de la inger din rai,atlant,pana la extraterestru...totusi,pentru marea majoritate a oamenilor,el reprezinta fara putinta de tagada imaginea raului.
>
> Sigur,sunt multe de spus pe marginea intrebarilor tale...eu am mentionat ca nu am fost interesat in mod deosebit de aceste subiecte,informatiile pe care le am fiind "de contact"...fara a exista din partea mea o aprofundare a acestui domeniu/domenii.
>
> Cat despre mine,am 36 de ani,inginer electronist...acum am o mica mititica firma care se ocupa de productie media,adica clipuri video,filmulete,publicitate in forma tiparita...filmari la diferite ocazii si evenimente,etc.Sunt pe net cateva fimulete de ale mele,acelasi user ca si mail-ul.
>
> cam atat acum...restu om mai vedea.
>     o zi buna iti doresc   alex"


deci omu era pe deplin satisfacut,insa cumva a reusit sa-si dea seama ca eu chiar nu eram interesat de diareea lui vizavi de tunelurile din Bucegi,si nu m-a mai chemat... ;D in expeditia in care oricum nu as fi mers...
   Asadar,acestea sunt mesajele in care il "imploram" pe astral sa ma ia cu el...ca asa zice el...a se vedea imaginea din atasament.


PS  cu ocazia asta i-am dat cateva informatii si lui ex-licuriciu,ca tot a pus el pret pe capul meu...
   Insa tare sunt curios sa vad ce parere au baietii de la crima organizata de treaba asta...postarea de pe blogul licuriciului o aveti in al doilea atasament...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

AdarM

Citat din: pemphis din  31 Decembrie 2012, 10:54:56
De la o tribuna de dezbatere OZN, s-a ajuns, tiptil dar sigur, la crima organizata. De ex. pe un blog, azi, s-a pus pret pe capul unui distins moderator al acestui forum.
Macar de ai fi oferit vreun linck sau specificai suma, ca dupa sarbatori sunt destui ramasi pe drojdie si multora le-ar fi prins bine niscaiva parale, dar asa vorbim discutii, cat sa ne aflam in treaba...
Citat din: Xanadron din  31 Decembrie 2012, 11:52:56
Sustin asadar in continuare cu tarie veridicitatea capacitatilor de teledetectie ale profesorului Rudan (probate in multiple ocazii), chiar daca ma include si pe mine-n tagma "semidoctilor de pe RUFOn". :-P
Semidocti?
Parol ca nu ma simt jignit, asta inseamna ca sunt printre finalisti.
Ce te faci cu dom' Vasile, care a iesit inca din saisprezecimi?
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

pemphis

#983
Dupa cum a postat si colegul Alx, suma de 500 RON. A postat si el un attachament cu anuntul pentru datele personale. Ar putea fi bun sa ma ajute sa castig eu banii astia? Chair am nevoie, sunt baiat sarac si as vrea sa-mi scot iubita in oras. Deci, se poate un PM cu o copie dupa buletin/cartea de identitate (o poza cu mobilul sa zicem)?
Alx, daca ma ajutati, va pun nas daca raman cu fata.


By by Dida...see you next year...or better never...   
alx


Urban

Un moment, ca nu se mai intelege din tribune.
Deci Dida e Memphis care e Pemphis care e Licuriciu' care intr-un final e tot Calator Astral... sau cum?

Va multumesc pentru atentie!

abyss

Topicul acesta trebuia blocat demult si redeschis eventual la cererea domnului Rudan. Normal ca nu se mai intelege nimic din moment ce linia principala e de hartuire psihologica. Daca nu era Xanadron care sa spere nustiuce de pe urma tiganiei asteia cu amenintari si glume proaste il inchideam demult. Personal cred ca lucrurile chiar au denaturat.
  propun blocarea topicului si mutarea discutiilor pe topicul secundar deoarece e clar de acum ca Rudan nu o sa va spuna nimic. Ocazia a fost irosita de ambele parti.

AdarM

Citat din: abyss din  31 Decembrie 2012, 15:19:36
Topicul acesta trebuia blocat demult si redeschis eventual la cererea domnului Rudan. Normal ca nu se mai intelege nimic din moment ce linia principala e de hartuire psihologica.
"Hartuirea psihologica" si modurile de aparare impotriva ei constituind tema cursurilor predate de Rudan - ca sa vezi ce chestie!...
Adevaru-i ca ca n-o sa primesti cunostintele astea pe gratis din partea lui, ci in schimbul a doua sute saij' de euroi, insa topicul de fata iti inlesneste practica fara nicio taxa - ca sa vezi ce alta chestie!...
Iar a treia chestie si mai ciudata decat primele doua ar fi deranjul conului Rudan impotriva subiectelor de aici.
Adica eu, tu, noi, ii oferim material de studiu experimental, posibilitatea de a-si expune public abilitatile, si tot el se supara.
Hai ca-i culmea, zau asa!!!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

#987
Citat din: abyss din  31 Decembrie 2012, 15:19:36
Topicul acesta trebuia blocat demult si redeschis eventual la cererea domnului Rudan. Normal ca nu se mai intelege nimic din moment ce linia principala e de hartuire psihologica. Daca nu era Xanadron care sa spere nustiuce de pe urma tiganiei asteia cu amenintari si glume proaste il inchideam demult. Personal cred ca lucrurile chiar au denaturat.
  propun blocarea topicului si mutarea discutiilor pe topicul secundar deoarece e clar de acum ca Rudan nu o sa va spuna nimic. Ocazia a fost irosita de ambele parti.
Cam tirziu, dar realizez si eu inutilitatea unor eforturi unilaterale cu pierderi bilaterale - sau chiar si unele colaterale. 8-)
Subscriu deci la propunerea ta de blocare a topicului, abyss.
Orice eventuale discutii tangente "misterelor carpatine" pot fi purtate si pe alte topicuri (inclusiv unul cu titlul "Misterele din M-tii Buzaului" parca). Ori Tara Luanei sau Lu-Anu etc. Idem pentru subiecte gen metope adamclisiene, kosoni sau alte obiecte de fost ori actual interes - inclusiv al unor foste firme ale profesorului VR.

Cum bine ziceai (si) tu p-aici, "a fi prezent" in miezul curentilor ce misca dinlauntrul Matrixului si nu doar sa plutesti pe val e lucru mare, chiar cu riscul inecului. Culmea-i insa ca taman aia de se balacesc doar pe linga plaja sint cei mai tari in clantza. :lol: (honni soit qui mal y pense, da-i o conexiune aici si cu marseillezul nostru ex-mesia astral).
Pe post de instructori de scuba-dive in tabloul asta ar trebui sa fie unii ca VR, dar vad ca prefera doar rolul de salvamari cam tifnosi - cind unii ii mai intreaba daca stiu pe bune sa inoate. :wink:

Il respect insa in continuare pentru tot ce-a facut bun pe profesorul Rudan si, in ciuda unor dezamagiri punctuale nascute din refuzul de-a mai comunica direct cu noi-semidoctii (cine-i insa perfect? - nici macar eu :-D) mai sper doar ca actiunile domniei sale vor fi in continuare unele pozitivist si patriotic motivate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#988
Prin urmare, daca domnul Rudan si echipa domniei sale doreste sa beneficieze de publicitate gratuita pe forumul nostru si acest topic sa mai tina prima pagina, e necesara prezenta detinatorului Secretului Regal. Adica a domnului Rudan.

Administratia a promis deja ca va asigura un mediu adecvat pentru discutii civilizate.

Siberia

Asa ceva...

Am citit cu uimire toata mascarada derulata pe internet pe acest subiect si ma intreb ce-a mai ramas in sangele nostru din ceea ce curgea in venele strabunilor: doar vinul ? (lol)

Subscriu cu entuziasm la ideea colegului @abyss.

Cei ce stiu unde vor pleca, ce-i asteapta dincolo de spectrul luminos si care le este drumul in continuare, pot privi cu detasare si serenitate tot acest balci.
Prin urmare, vanitatea nu-si mai are locul pe acesti ultimi "pasi" ramasi de parcurs iar un dialog in care mastile sa fie aruncate si adevarul spus cu demnitate ar reprezenta adevarata 'normalitate".
Sper din toata inima ca domnul Ru-Dan sa gaseasca cateva momente libere si sa ne onoreze cu prezenta si cunoasterea dansului.


Sic transit gloria mundi...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti