Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

al doilea soare ,,jupiter sau nibiru"?

Creat de extrateresru_ro, 20 Martie 2010, 07:56:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

extrateresru_ro

S-a inregistrat in Sri Lanka,in Corea s-a fotografiat,unele sunt din statele unite.O inregistrare nu se stie unde este filmata.Eu am citit cam de mult despre o posibila aprindere a planetei jupiter,am tot urmarit  informatia. Si acum,oare e posibil?

http://www.youtube.com/watch?v=PxLZxuUwUKU

http://www.youtube.com/watch?v=WlR_rwRQz70

http://www.wavero.net/gallery/showphoto.php?photo=1718&title=100311-000&cat=500

http://abundanthope.net/pages/Candace_7/Two-Images-of-hopefully-Jupiter-Sun.shtml
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

jean

#1
  Sa incerc eu o explicatie, in primul filmulet poate fi vorba de o gaura in nor pe unde lunina Soarelui vine spre observator. Al doilea film, se poate explica astfel: Lunina solara la apusul soarelui si la rasarit parcurge o distanta mult mai mare prin atmosfera pana la observator, atmosfera continand paturi de aer cu incalzire, ionizare si densitati diferite poate produce refractia razelor de lumina si posibilitatea aparitiei de dubluri ale imagini principale. Efectul de lentila amplificand acest fenomen. In celelalte filmulete, se vede ca sunt facute prin geamul masini probabil, si aici poate fi vorba de reflexii si refractii ale razelor de lumina.
Nimic deosebit, numai un fenomen interesant. Nici vorba de vreo planeta ceva.
CitatEu am citit cam de mult despre o posibila aprindere a planetei jupiter,am tot urmarit  informatia. Si acum,oare e posibil?
Ce pot sa-ti spun eu despre cele de mai sus: planta Jupiter este cea mai mare din sistemul solar si genereaza mai multa energie de cat primeste de la Soare. Daca in timp masa ei va creste mult mai mult, atunci este posibil sa se initializeze o reactie nucleara ca in cazul Soarelui devenind un sistem dublu. Dar nu stie nimeni cu exactitate ce si cand se va intampla. Nibru?....este prea departe si inghetata.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

cred cã spooky a postat pe undeva ca rãspuns niºte imagini cu aºa ceva. E vorba de un fenomen natural. Se încãlzeºte planeta...e mai multã umiditate...
Cât despre nibiru cine ºtie? Poate dacã ne mai forþãm mult imaginaþia având în vedere cã trãim într-un univers holografic, chiar va apãrea. Einstein era obsedat de o poveste fictivã publicatã cu aproape aproximativ 100 de ani înaintea tragediei titanicului în care era descris exact evenimentul cu toate detaliile iar vasul purta acelaºi nume....   


calator astral

Citat din: @biss din  20 Martie 2010, 12:49:08
cred cã spooky a postat pe undeva ca rãspuns niºte imagini cu aºa ceva. E vorba de un fenomen natural. Se încãlzeºte planeta...e mai multã umiditate...
Cât despre nibiru cine ºtie? Poate dacã ne mai forþãm mult imaginaþia având în vedere cã trãim într-un univers holografic, chiar va apãrea. Einstein era obsedat de o poveste fictivã publicatã cu aproape aproximativ 100 de ani înaintea tragediei titanicului în care era descris exact evenimentul cu toate detaliile iar vasul purta acelaºi nume....   



nu se încalzeste absolut deloc! iar gaura de ozon s-a acoperit foarte singurica...deh, misterele dezinformarii...
daca ati sti voi adevarul ,daca ati sti de exemplu cît de mult s-a racit în realitate planeta, daca ati sti ca Calota Glaciara la suprafata Antarcticii s-a marit de 25 de MILIARDE de metri cubi de ghiata în ultimii 8 ani...daca ati sti....
Global Warming ?
cea mai mare tîlharie, la drumu mare, aproape toti consilierii organizatiilor mondiale de analiza climatica ("neguvernamentale")  sînt platiti de firme private care se ocupa tocmai de aparatura destinata climatizarii...de ce la Copenhaga chinezii si Rusii, dar si Indienii sau Mexicanii contesta aceasta încalzire, ei au alte date, în Europa mai nou si Germania & Franta strîmba din nas si încep sa îsi puna întrebari....

abyss

Ia vino tu cu date clare, de unde ce și cum, dacã ai amabilitatea. Hai!

Si nu mai colora atat scrisul cã asta în nici un caz nu-i conferã greutate. Dovada! Dovada bãi tãticu!

abyss


Tayka

SE pare cã omul are totuºi dreptate cã treaba cu încãlzirea a fost doar un zvon lansat de fapt  pentru a nu intra lumea în panicã datoritã ..rãcirii ºi nu ãncãlzirii vremii-ºi dacã iarna care a trecut nu te-a pus pe gânduri-ia uite aici:
,,,Iarna geroasa ce s-a instalat in emisfera nordica a planetei reprezinta doar primul semn al unui proces de racire a vremii ce ar putea dura 20 sau chiar 30 de ani, sustin unii dintre cei mai reputati climatologi din lume.

Previziunile acestora, bazate pe studiul ciclurilor naturale de modificare a temperaturii oceanelor Pacific si Atlantic, contrazic insa cele mai puternice convingeri ale propovaduitorilor incalzirii globale, care sustin ca, pana in 2013, nu va mai exista pic de gheata la Polul Nord, scrie Daily Mail.

Teoria celor din urma poate fi contrazisa cu usurinta de datele Centrului american pentru studiul ghetii si zapezii, care arata ca suprafata calotei glaciare, in timpul verii, a crescut cu 1.060 de kilometri patrati, in ultimii trei ani, adica cu aproape 26%.

Noile previziuni legate de racirea planetei contrazic si simularile standard ale cercetatorilor care sustin ca incalzirea planetei din ultimii 100 de ani este datorata in exclusivitate emisiilor de dioxid de carbon, iar aceasta tendinta va continua atata vreme cat nivelul gazelor de sera nu va fi redus.

In noua conceptie, incalzirea planetei a fost provocata, in ultimul veac, de ciclul de incalzire a apei oceanelor, succedat in clipa de fata de un ciclu de racire.

Desi cei mai multi lideri politici si oameni de stiinta nu sunt de acord cu aceasta teorie, impartasind opinia generala ca planeta este in pragul unei catastrofe ireversibile, exista numeroase somitati ale comunitatii stiintifice care pot proba aceste afirmaþii.
http://www.ziare.com/articole/racirea+planetei+era+glaciara
dacã vrei mai multe informaþii despre rãcire ºi nu încãlzire e suficient sã dai un search pe google cu mesajul;rãcirea climei pe Terra-ºi þinete  bine sã nu pici pe jos.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

 Asta e o poveste veche din 2006 (Khabibulo Absudamatov) si chiar mult mai veche de pe cînd se anunța ca prin 1992 se intra in o mini era glaciarã.
Stiu de minciuna cu dioxidul de carbon. Parca madam Teacher a inceput-o.
Eu vorbeam de date si eventual imagini. Cã tot face filmulețe omul. Așa pe goagãl pot cerceta oricând precum oricine, si mai ales când am timp, iar dacã urmaresti serios un aspect atunci te tii de el, nu poti acoperi toata plaja de date caci devii superficial. La cum a spus-o credeam cã are lucruri noi.

Oricum mersi Tayka.  :wink:

extrateresru_ro

Sigur e ca timpul e din ce in ce mai instabil.................dar nu vad legatura cu topic-ul
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Tayka

Este adevãrat cã am deviat puþin dela ideia topic-ului,cã doar aºa mai este  pe ori ºi ce forum se discutã liber idei nu se executã ordine.-Am observat ºi noi- dar crede-ne cã reveneam ori cum ºi fãrã intervenþia ta deosebit de prontã doar aºa vezi doamne pentru a ne urechea-personal cred cã lipsa de toleranþã, cultura mediocrã,cei 7 ani fãcuþi la ff.,regulamentul,ºi nu în ultimul rând încãrcãtura excesivã de idei acumulatã pe forum de-a lungul anilor va duce în curând la blocarea lui ºi ar fi pãcat.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

zamotrak

Citat din: jean din  20 Martie 2010, 09:58:29
  Nibru?....este prea departe si inghetata.

Am citit zilele trecute revista Lumea Magazin,nr.din aprilie si se spune ca planeta Nibiru este deja vizibila ,din partea de sud a Pamantului.Si ar fii ceva mai mult decat inghetata............chiar .......foarte ..."calduta" 8-) si plinutza ,cu cei 2400km in diametru.Oare a inebunit...lupu'?

jean

CitatAm citit zilele trecute revista Lumea Magazin,nr.din aprilie si se spune ca planeta Nibiru este deja vizibila ,din partea de sud a Pamantului.Si ar fii ceva mai mult decat inghetata............chiar .......foarte ..."calduta"
Calduta fata de ce? Marte care este mult mai aproape de Pamant este aproape inghetata, la distanta la care se afla de Soare. Neptun care se afla la marginea sistemului solar are -218 grade Celsius la nivelul norilor, iar pe Triton unul din satelitii sai, avem o temperatura de -240 grade Celsius. http://www.astro-urseanu.ro/neptun.html
Cum planeta Nibru se afla in afara orbitei lui Neptun, deci la o distanta mult mai mare de Soare, este de presupus ca temperatura acolo sa fie mai mica ca a lui Neptun.
Ce spune la adresa de mai sus de Eris sau Nibru?
CitatEris se roteºte în jurul Soarelui odatã la 556,7 ani. Acum se aflã la distanþa maximã de Soare (la afeliu- adicã la 14.510.993.457 km). Este, momentan, cel mai îndepãrtat obiect de Soare.
http://www.astro-urseanu.ro/eris.html  Cat despre temperatura nu spune nimic. Poate fi mai calda doar daca are sursa proprie de caldura, in cazul ca nu ar fi o planeta si ar fi un fel de stea sau o imensa nava spatiala ceva. Dar nu este asa ceva.
Adevarul este dincolo de noi