Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Istoria Pamantului

Creat de galzu, 14 Martie 2010, 22:52:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

galzu

Deschid acest subiect in speranta ca dezbaterile vor fi aducatoare de cunoastere, prin aportul tuturor forumistilor, cu ceea ce stiu si au citit despre acest subiect.
Despre tablitele lui Toth atlantul am citit, dar nu sunt expuse la ora actuala in nici un muzeu. Singurele scrieri, care redau istoria trecuta a pamantului, pana la 450.000 de ani in urma sunt tablitele cuneiforme. Biblioteca lui Asurbanipal si Hamurabi, au in componenta DICTIONARe care traduc scrierea sumeriana in prima limba semitica cunoscuta pana in zilele noastre Acadiana. In acest fel, oamenii de stiinta, arheologii si paleontologii au putut sa inteleaga scrierea cuneiforma.
Astept cu nerabdare sa ne impartasim cunostintele reciproc pentru a cunoaste mai bine trecutul. Sa stim de unde venim si cine ne sunt parintii biologici.!!!

jean

CitatAstept cu nerabdare sa ne impartasim cunostintele reciproc pentru a cunoaste mai bine trecutul. Sa stim de unde venim si cine ne sunt parintii biologici.!!!
Si eu la fel, asi dori sa stiu de unde vin si care ne sunt parintii. Nu cred ca exista cineva pe acest forun si in general care sa ne spuna in mod sigur de unde venim si cine sau ce suntem. Si nici nu cred ca vom afla prea curand. Presupuneri sunt multe. Isotria Pamantului? Cine o cunoaste cu exactitate? Avem teorii bazate pe anumite descoperiri si mintea noastra care incearca sa puna cap la cap toate acestea, incercand sa ne imaginam cum a fost Pamantul in trecutul sau. Putem fi mai aproape sau mai departe de adevar dar nu putem sti sigur cum a fost.
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

Vast subiect Istoria Pamîntului. Personal nu ader la Teoria Evolutionista darwiniana,nici macar la Big-Bang...Cred ca mai degraba Planeta noastra este CRESA din care au plecat mai multe generatii. Unii au revenit dupa milioane de ani de evolutie.Altii au continuat o existenta subterana,departe de "primitivii"' de la suprafata.Un fel de ciclu evolutiv,o Distrugere-Moarte urmata de o Renastere. Daca este într-adevar obiectul de studiu al unor Super-Civilizatii (de origine Terriana sau Extraterestra),contactul nu poate (deocamdata) fi stabilit dupa regula simpla :daca studiezi un musuroi de furnici,care prezinta o forma complexa de organizatie colectiva,nu vei încerca sa comunici cu ele,nu vei modifica mediul ambiant,implicatiile ar fi prea mari iar rezultatul ar putea da nastere la controverse...Ei nu pot fi decît Veghetori din umbra,atît de evoluati sînt.

Tayka

Sânt absolut întru-totul de acord cu tine;Sântem o creºã,eventual fermã cu abator,fabricã de vise ºi nimic mai mult.Existã însã o diferenþã pentru cã la o creºã se creºte ºi se educã omul în ansamblul sãu; pe când la aceastã creºã a vieþii pe Terra,omul este doar asistat,monitorizat,printr-un sistem diabolic de auto-implantare la naºtere a unui..hai sã-i zicem mai tehnic..hiper micro-cip;(alþii îl numesc spirit).Rolul acestuia pare a fii doar de a asimila ºi a depozita gradual experienþa întregii vieþi fãrã a intervenii însã în vreun fel în desfãºurarea vieþii gazdei(purtãtorului).Dupã moarte omul este înlãturat definitiv din ecuaþie,iar acel hiper mikro-cip este dirijat spre un alt purtãtor nou nãscut.Informaþia captatã de cip este descãrcatã instantaneu pe o bazã centralã de date(akassa)cu care este în permanent contact.Informaþia culeasã este apoi procesatã pentru a fii inoculatã direct în memoria urmaºilor LOR,ca fiind singura soluþie de a învãþa rapid experienþa vieþii în timp util,având în vedere standard-ul de viaþã extem de ridicat atins de EI.(Ananuki).Altfel un ciclu complect de învãþãmânt practicat ca ºi la noi,la EI se pare cã ar
dura mii de ani, iatã aºa dar motivul pentru care am fost creaþi noi
oamenii;în rest totul e amãgire,creatã de ei pentru ca sã ne putem suporta oarecum tragicul destin.Este adevãrat cã nu am avut aceatã menire dintodeauna,cãci ne-au creat iniþial pentru ai ajuta la minat aur,dar sã nu uitãm cã  acei Ananuky erau ºi ei rãs-strã.. bunicii celor de acum,care nu erau nici ei aºa avansaþi pe atunci,ºi probabil cã de aceia ºi-au permis sã mai intre câte odatã ºi prin corturile femeilor oamenilor creaþi tot de EI.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

foarte interesant punct de vedere,tayka...te gîndesti,mai precis, la Cartea lui Enoh si împerecherea Îngerilor cu Pamîntencele,probabil...dar cred ca numele ala este Anunaki.
Eu am o teorie personala,care nu este mediatizata nicaieri si nu am vazut vreo urma care sa ateste ca cineva ar fi emis-o precedent:
Traim cu totii într-un Spatiu & Timp bine definit,nu exista nici Viitor, nici trecut, sîntem "actorii" unui Mario Bros Planetar,ca si în celebrul joc,putem intra prin subterane care ascund aur sau bani,ne putem masura cu fel de fel de obstacole,dar la urma,important este numai atingerea telului initial, programat Genetic: aflarea Adevarului si iesirea din joc(Matrita).
Adevarul ar putea fi personajul feminin din Mario, frumoasa Printesa pazita de balauri.

:wink:

lylyt_ice

 Da cam acelas lucru l-am spus si eu cu vre-o doi ani in urma,(pe undeva pe aici pe forum). Regulile jocului sunt de gasit in religii, constitutii...iar legea finala, :wink: o vom primii o data cu creerea NWO...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

galzu

doamne ajuta-ne, in ce companie selecta ma aflu. nici nu speram ca sa-mi dati atentie la subiectul expus pe forum. ei, eu ce pot sa mai adaug la ce ati scris pe aici!?. doar atat ca tot ce stim este din ce ne-au lasat insemnat, scrijelit sau zgariat pe pietre de catre martorii intalnirilor cu creatorii nostrii sau cum se mai spune martorii intalnirilor cu fiintele divine.
aceste dovezi se gasesc in toata lumea, dar avand in vedere ca astia cu NWO sunt cu ochii pe tot ce se poate cenzura si compromite, trebuie sa fim foarte deschisi, spiritual si rational pentru a prinde cea mai mica farama de adevar, care nu a putut fi ascuns.
pentru a nu fi contestati, cred ca izvoarele scrise si publicate pana acum trebuie sa ne fie punctul de plecare. eu pot sa va spun ca tot ce este lasat de sumerieni(in orientul mijlociu) si de civilizatiile precolumbiene(nu mayasa, asteca, tolteca si altele) care au lasat dovezi de piatra care nici in ziua de astazi nu se pot explica cum s-au construit. sunt un om cu mare experienta in domeniul constructiilor(nu ma lauad, dar asta imi este meseria) si nu ma impresioneaza orice constructie, nici cele realizate recent in arabia saudita si tarile conexe. dar nu pot ramane fara sa inmarmuresc in fata vestigiilor de la Tiwanaku(Tihuanaco), Puma Punku, Olaintaytambo ca sa enumar cateva, unde constructiile vestigiilor sunt realizate din megaliti de 300 pana la 800 de tone. aceste vestigii sunt realizate de fiinte(ca nu pot spune oameni) care au construit cu o naturalete si o armonie care astazi te lasa fara grai.
pot sa va redau o discutie intre ultimul imparat Inca, Atahualpa si analfabetul aventurier Francisco Pizaro. Atahualpa a fost intrebat de Pizaro cine a construit aceste minunate orase de piatra. la auzul intrebarii lui Pizaro, Atuahualpa a zambit si a raspuns: "aceste constructii au fost realizate de zei care ne-au creat si dateaza dinantea timpurilor noastre"

mr

#7
In mare spus, suntem ca intr-un joc de computer. Programatorul a creeat ideea, logica jocului, decorurile pentru fiecare nivel si portitele prin care se trece de la un nivel la altul. Nivelele sunt de asa natura concepute incat sa genereze un anumit fel de experienta jucatorului. Nivelele se pot parcurge intr-o viata, mai multe vieti sau mii de vieti .

Noi, functie de gradul de evolutie, ne aflam pe aceste nivele si ne continuam quest-ul. Putem zabovi multa vreme la un anumit nivel fara a gasi portita sau putem parcurge nivelul foarte repede. Complexitatea creste pe masura ce se ajunge la nivelele superioare. Acolo totul se bazeaza pe experienta acumulata pe nivelele parcurse deja.

Jocul, prin creatie, are un scop. El este foarte clar pentru programator.
Recompensa suprema pentru jucatori, odata cu parcurgerea nivelelor, este intregirea puzzle-lui si intelegerea ideei creatoare. Aceasta idee creeatoare, jucatorul constata ca se identifica si rezoneaza total cu ea si la un moment dat realizeaza ca el insusi este un creeator, un  programator.


Dincolo de povestioara de mai sus, o parere:
http://www.truthism.com/




"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tayka

Întradevãr predecesorii noºtri ne uimesc la prima vedere cu realizãrile lor uluitoare, care presupun desigur folosirea unor tehnici la fel de uimitoare,dar dacã ne gândim la faptul cã ei trãiau pe atunci laolaltã cu zeii,nu mai ºti sigur cui sã atribui realizarea acelor minunãþii care iatã au dãinuit din negura vremurilor( în timp ce la noi aºa zisa auostrada soarelui nu poate dãinuii mai mult de câteva luni..)Mai în glumã mai în serios,se pare însã cã spre deosebire de predecesorii noºtrii,noi Adamicii am cam fost lãsaþi de izbeliºte,ba mai mult ne ascund adevãrul primordial,ºi se ascund de noi cu mare îndârjire.Dece oare?Sã foloseascã oare ptr. noi o altã ecuaþie,în care ei nu se regãsesc?sã se fii rãzboit între timp cu alþi zei,ºi sã fi fost anihilaþi cei care ne-au creat(Anunaki)?oricum un mic semn vizibil din partea lor ar fi binevenit cred,mai ales acum când  par a fii vremurile de pe urmã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Nox

Mãi copii, dacã topicul se cheamã Istoria Pãmântului atunci sa scriu și eu câte ceva. Voi vorbiți de istoria de acum sute de mii de ani când nu o cunoașteți pe asta recentã.

Citat din: calator astral
Acum cîteva ore am facut un scurt clip,atinge tangential acest straniu subiect, îl pun la dispozitia dvoastra, e vorba de mici fraze nevinovate destinate a trezi incostientul colectiv( cu precizarea ,pentru iubitii moderatori, ca nu este vorba de vreo tentativa puerila de a-mi face publicitate,dar este o posibilitate rapida,la îndemîna tuturor,de a integra o farîma din Complexitatea Matritei, de altfel respect întotdeauna schema esentiala: de la simplu la complex, fara a tulbura prea mult unele constiinte, eu unul pun mare pret pe impactul vizual, nu cred în soarecii de biblioteca,prea obtuzi  wink) :

Cei care au fãcut aceste scurte filmulețe de propagandã (vezi mai jos) în timpul WW2 cred cã puneau, la fel ca tine, accent pe impactul vizual. Nu de alta dar au și câștigat rãzboiul. Pãi cine are nevoie de "șoarecii de bibliotecã" care nu pun botul la orice, care sã stea sã ronțãie detaliu cu detaliu?? ªi dacã nu-ți plac desenele animate mã apuc sã scot cãrțile alea roase de "șoarecii de bibliotecã".


LINK


LINK

...și exemplele pot continua.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_short_films

Pentru cã subscriu ºi eu la ce spunea anterior DeReLiCt, citez:

Citat din: DeReLiCt din  09 Martie 2010, 09:18:56
Deci, (am zis deci ?) ma doare capul cand ma uit la filmuletele tale (am tacut din gura la primele link-uri ale tale, dar vad ca continui cu aceasta propaganda aiurea). Nu poti sa intelegi nimic din ele, poze, imagini video bagate la gramada copiate de pe net si pe langa toate astea ai ales si o tranzitie rapida intre ele. Parca ar fi facute de cineva cu mentalitate de copil de gradinita. Pur si simplu sti ce impresie imi lasa mie filmele tale ? De propaganda grabita pentru oameni prosti. Sper sa nu te superi, pentru ca nu asta a fost intentia mea. Iti recomand (daca vrei sa ai un public cu un IQ mai ridicat) sa incerci sa schimbi modul de a "regiza" si scriptul. ;)

Deci, mon cher, cum stã treaba cu propaganda asta?

Aºa cã, vorba cuiva: cântã și la altã masã cã aici n-avem mãrunt.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

#10
Pãi așa ați argumentezi tu ipotezele? Prin atac la persoanã? Doar atât poți? Vezi cã o sã-ți pierzi fanny :))

L.E. Uitați ce am gãsit:

http://neinfrantii.forumactual.net/istorie-antica-f24/dacia-preistorica-cine-au-fost-cu-adevarat-dacii-t53-30.htm#304

Sã înțeleg cã ești un fel de troll al lumii virtuale.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

nu sînt adeptul atacului la persoana, oh, nu nici pe departe!...ai postat un link, explic: este vorba de un Forum axat exclusiv pe Istorie si arheologie,plus ceva mitologie dacica...unde e problema?! ce anume te-a deranjat în postarile mele pe acel forum ?...uita-te bine la raspunsurile mele si vei observa numai politete si respect în Forma de exprimare pe care o aleg. Deci? ce urmaresti cu aceasta postare?! ce evidentiaza asta, ce motoveaza caracterizarea "troll" aici?? repet : faceti voi un scurt clip,de cîteva secunde,macar,si dup-aia dati lectii, as mai adauga ca desi ma urmaresti om la om pe tot terenul,si observ inclusiv pe alte terenuri virtuale, tot nu poti întelege ca nu ascund absolut nimic, nu sînt vreun spion,nici vreun guru,exprim unele idei prin scurte clipuri,asta îmi permite sa fiu mai simplu & direct, ce atîta animozitate?!
:wink:

Nox

Citat din: calator astral din  15 Martie 2010, 22:58:18
nu sînt adeptul atacului la persoana, oh, nu nici pe departe!...ai postat un link, explic: este vorba de un Forum axat exclusiv pe Istorie si arheologie,plus ceva mitologie dacica...unde e problema?! ce anume te-a deranjat în postarile mele pe acel forum ?...uita-te bine la raspunsurile mele si vei observa numai politete si respect în Forma de exprimare pe care o aleg. Deci? ce urmaresti cu aceasta postare?! ce evidentiaza asta, ce motoveaza caracterizarea "troll" aici?? repet : faceti voi un scurt clip,de cîteva secunde,macar,si dup-aia dati lectii, as mai adauga ca desi ma urmaresti om la om pe tot terenul,si observ inclusiv pe alte terenuri virtuale, tot nu poti întelege ca nu ascund absolut nimic, nu sînt vreun spion,nici vreun guru,exprim unele idei prin scurte clipuri,asta îmi permite sa fiu mai simplu & direct, ce atîta animozitate?!
:wink:

Nu de link era vorba, ci de ce scrie în el... citez de aici

CitatMisodor si Dada, dintr-o amara experienta , de pe vechiul forum octogonul, pot sa va confirm ca va irositi timpul incercand sa purtati o discutie bazata pe logica, dovezi stiintifice si bun simt cu icsulescu ( aici este inscris ca si calator astral ). Va ignora orice argument, pt ca pur si simplu e "setat" pe o directie de pe care nu-l puteti abate. Pe vechiul forum a trebuit sa ducem o adevarata lupta cu el, intrucat de indata ce ii suspendam condul isi crea un altul de pe care posta diverse " mizerii a la icsulescu" ca sa-l citez pe un coleg coforumist. Chiar nici interzicandu-i ip-ul nu am avut prea mult succes cu el.
Oricum, ce vreau eu sa va rog este ca, daca doriti sa polemizati cu el, sa ii raspundeti calm, cu argumente pertinente si sa nu va lasati antrenati in certuri si jigniri cu el, deoarece asta urmareste, sa va coboare la nivelul lui, unde este in avantaj...stiti voi proverbul.Smile)
Succes.

Te faci cã nu pricepi? ªi mai scutește-mã cu montajele tale care nu demonstreazã nimic.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

galzu

"traveler" - in afara de ironie nu constat nimic in postariel tale. eu cred ca orice subiect s-ar aborda pe forum tu sari cu mistocareala si ironia care nu red ca se preteaza la un om cu o cunoastere de carte ca si tine. nu ma afecteaza de loc acest lucru, poti sa ma ironizezi zi si noapte, doar constat. daca sti tu ceva in legatura cu subiectele postate de mine sunt dispus sa invat si sa trec prin filtrul ratiunii cele postate de tine.
in rest numai de bine.

mr

Pentru a intelege adevarata istorie a planetei cred ca este nevoie sa cautam alte perspective de abordare decat cele cunoscute si oficiale.
Existenta ruinelor, megalitilor, asezarilor bizare, depasesc puterea noastra de intelegere actuala.  Aceste vestigii "vorbesc" de civilizatii extraordinar de avansate al caror sens al existentei era cu totul altul decat cel cunoscut si aplicat de noi.
Istoria oficiala, respectand tendinta obsesiva de standardizare impusa de asa-zisii  oamenii de stiinta, nu reuseste sa patrunda decat la nivel superficial in logica adevarata a lucrurilor din vechime.

Un exemplu de abordare:
http://www.civilizatii.extraterestre.go.ro/articole/istorie/istoria_pamantului.htm

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein