Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Triunghiul Bermudelor

Creat de baaron, 30 Martie 2006, 05:42:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

pentru ca textul ultimului rand din mesajul de mai sus nu este complet, amintesc din nou sursa:
cartea ,,Triunghiul Bermudelor-elucidarea enigmei" scrisa de Michael Presinger.
Adevarul este dincolo de noi

jean

                 Campuri care deviaza acul busolei in Triunghiul Bermudelor

   In zona arhipeleagului Bahamasului, scafandri care stapaneau perfect tainele navigatiei sub apa, in cateva locuri au fost confruntati cu probleme legate de indicatia busolei, ce afecta atingerea scopului misiuni. Exista anumite zone in care deviatia acului busolei, de la cursul firesc este si de 15 grade. Aceste deviatii se produc atat in aer cat si in apa.
Charles Berlitz afirma ca: zonele cu anomalii sunt observate in regiuni diferite, la intervale de timp diferite.
   In anul 1995 Michael Preisinger a organizat o expeditie in Bahamas pt. a studia aceste devieri si a cercetat personal acest fenomen. Trebuia sa se raspunda la urmatoarele intrebari:
  -unde se gasesc cimpurile in care se produc deviatiile acului busolei;
  -care este forma, marimea, orientarea geografica a acestora;
  -se extind aceste campuri in pamant, se modifica in functie de fazele luni, anului;
  -exista posibilitatea ca acesta campuri sa includa intr-un sistem geometric;
  -de ce temporar campurile nu sunt consistente;
  -care este cauza campurilor dupa evaluarea masuratorilor;
  - se poate admite ca sunt diverse forme a campurilor.
   In principal este vorba de trei forme diferite ale campurilor. Acestea au fost denumite astfel: OZN, cratere, si bulgari.
   Campurile OZN au fost denumite astfel datorita asemanari cu imaginea populara a farfuriilor zburatoare. Reprezentarea spatiala a campului, a dat la iveala un corp oval, avand o proieminenta aidoma unui apendice in partea superioara nordica. Aceste campuri, indiferent de maree se afla la aceasi distanta de fundul apei. fenomenul nu este legat de domeniul apei sau al adancurilor mari. Figura 7 si figura 8.
   Campurile sub forma de crater. Descoperit la White Hole in atolul Island, dupa cum si numele o spune este vorba intr-adevar de un camp sub forma de crater. figura 9, (privit pe orizontala).
   Campurile cu forma de bulgare sunt campuri cu cele mai puternice devieri ale acului busolei, fata de celenante forme de campuri. Un asemenea camp se afla la Marathon (Florida). De asemenenea  au un diametru relativ mare fata de celelante campuri (aprox. 3m). Este foarte bine conturat si are o forma sferica aproape perfecta.
   Campurile sunt delimitate in mod clar. O sursa a devierilor, care in mod normal, ar trebui sa se afle in centru, nu este de gasit. Sursa devierilor nu poate fi vazuta, nici auzita, nu poate fi sesizata material, nu poate fi cercetata prin unde radio. Nu se poate gasi o explicatie stiintifica pt. aceste campuri. Toate legile cunoscute ale fizici ce contrazic in acele locuri.    Prezumtivele campuri, se gasesc in stramtoarea Floridei, in Tongue of the Ocean, precum si in insulele New Providence, Bimini, Andros si Eleuthera (fig. 11). Privind aceste campuri pe harta, ne surprine faptul ca ele se gasesc in numar redus in directia nord-sud. Se gasesc pe un segment spatial nord-sud de numai 125km, fata de segmentul est-vest care se intinde pe aprox. 270km. Aceasta distanta este mai mult decat dublul dintantei nord-sud. Daca privim aceste campuri de sus, ele se prezinta sub forma literei N, dar nu este exclusa posibilitatea de a fi depistate si alte campuri in regiune.
     Sursa informatiilor este cartea ,,Triunghiul Bermudelor-elucidarea enigmei" scrisa de Michael Presinger.

Adevarul este dincolo de noi

jean

In ultima vreme nu am mai auzit de disparitii, anomalii in aceasta zona. Sa fie datorita tehnologiei, sistemelor de urmarire prin satelit? Nu sunt eu la curent? S-a intamplat ceva, de a scazut numarul de incidente? Stie cineva?
Adevarul este dincolo de noi

extrateresru_ro

oare ce incarcatura aveau,avioanle,vapoarele,etc.cand au trecut pacolo  :lol:  :-o  :?
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

abyss

#34
Citat din: jean din  19 Decembrie 2007, 21:36:39
         Ruine in mare

   Prin descoperirile arhiologice din anul 1968, au fost readuse in memoria lumii noastre edificii subacvatice stranii. Asezarile amintesc de constructiile preistoriei incasilor din Peru sau de zidurile constructiilor minoice ale Greciei. Vechimea pietrelor nu poate fi apreciata. Analiza cu C-14 duce la concluzia ca locul unde au fost descoperite radacini de plante pe acele pietre, se afla cu 12.000 de ani la suprafata apei.
  Cea mai cunoscuta dintre aceste constructii din apele calme ale Bahamasului, este asa numita Bimini-Wall, descoperita in 1968 de Manson Valentine, Jaqes Mayol si Robert Angove.
Aici se gasesc dale mari de piatra cu patru colturi, lungi de unu pana la doi metri, care se intind pe o suprafata de un kilometru. Adancimea acestei ,,strazi" este aproximativ aceeasi pe intreaga intindere si lasa impresia ca se afla in jurul unei zidiri, ceva in genul uriaselor constructii din piatra din Peru sau Grecia.
  In apropiere de South Andros, pilotii Bob Brush si  Trig Adams au descoperit un zid in unghi drept. Pana acum nu s-a gasit nici o explicatie cu privire la originea zidului respectiv.
Si tot in apropiere s-a mai gasit o ciudata constructie pe o stanca. Este vorba despre o constructie in forma de cerc, alcatuita din pietre mari. Unele sunt ordonate in duble, altele in triple cercuri concentrice. Sa fi fost, cum presupune Berlitz, un Stonehenge american?...
Alte descoperiri in zona Bahamasului sunt: un ,,zid" arcuit, lung de 30m, inca un ,,zid" in sud-estul lui South Caicos, in mare, in lungul insulei Bimini, la o adancime de 30 m, s-au gasit de asemenea ,,ziduri cu ,,arcuri de poarta". O presupusa piramida, pe care o evoca Berlitz, care pana acum nu a fost cercetata si nici datata.

Sursa acestor informatii este cartea scrisa de Michael Presinger ,,Triunghiul

Bimini Road-Bimini Wall / Drumul Bimini - Zidul Bimini

cateva linkuri interesante:
http://www.mysterious-america.net/bimini2007.html
http://www.mysterious-america.net/atlantisarticlei.html
Search for Edgar Cayce's Atlantis - Full Feature