Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Triunghiul Bermudelor

Creat de baaron, 30 Martie 2006, 05:42:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

2012

#15
ia zi unde ai fost mai exact in georgia :)
nu de alta dar greu de crezut cu apa ...
pt chestia asta sa o vad as face o excursie pana acolo ...nu este departe

Alethia_Spitz

Probabil ca fenomenul ce a avut loc pe 5 decembrie 1945 a fost o poarta interdimensionala in zona Triunghiului Bermudelor.
1.Daca nu s-a prabusit avionul in dimensiunea noastra s-a prabusit in alta dimensiune.
2. Exista posibilitatea ca datorita experientei lor pilotii sa fi facut o aterizare fortata in siguranta dar in alta dimensiune. O data intrat intr-o alta dimensiune e imposibil sa iesi prin acelasi loc. Aceste porti interdimensionale sunt asemanatoare gaurilor negre doar ca ele nu sunt in spatiul cosmic ci in atmosfera terestra sau chiar aproape de sol.
Citeam intr-o revista Dracula ca la noi in Romania exista undeva in munti o poarta interdimensionala care apare si dispare dar nu are un timp regulat.

Dreamy

Salutare tuturor!!

Exista in Marea Japonie un fenomen similar cu cel din Triunghiul Bermudelor, Triunghiul Dragonilor(Dragon's Triangle). Se pare ca in Marea Japoniei este doar varful triunghiului, acesta intinzanduse pe o mare suprafata.
Coincidenta sau nu se pare ca aria de manifestare a fenomenului se desfasoara cam pe aceiasi latitudine cu cea a Triunghiului Bermudelor.
Am increcat sa gasesc mai multe informatii despre Triunghul Dragonilor insa fara prea mare succes.
Are cineva mai multe informatii despre fenomen?

Dreamy

Chair nu are nimeni nici o informatie in legatuta cu Dragon's Triangle???

Furry


Dreamy

Wow Furry, e remarcabil mai ales ca nu se prea vorbeste despre asta!

Multumesc mult!!

Nox

Stiu ca e offtopic.

Citat din: dbd din  19 Septembrie 2006, 18:07:16
am fost in Georgia la un loc foarte ciudat unde era o panta si daca varsai apa se scurgea in SUS  .... daca lasai masina urca singura.... era un fel de magnet ....habar n-am ...ceva legaturi ???

Poate e iluzie optica...sau aprecierea incorecta a directiei sus/jos din punct de vedere uman. Alta explicatie ar fi anularea fortei Gravitationale de catre alta forta.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

jean

In cartea lui Michael Preisinger ,,Triunghiul Bermudelor-Elucidarea Enigmei", aparuta si in Romania, la editura Lucman, in anul 1999, la pagina 54, se povesteste despre un fenomen de tip poltergeist ce ar putea avea legatura cu zborul 19, cand mai multe avioane au disparut in triunghiul Bermudelor.

  In seara zilei de 4 august 1989 dl. Bart Albury, obosit dupa o zi de munca, se afla in locuinta sa si priveste la TV. Pe la ora 23 suna telefonul. Bart are o tresarire surprins si intrebandu-se cine ar putea fi. Ridica receptorul dar nu era nimeni cunoscut la celalant capat la firului. Mai intai nu aude nimic, dar are sentimentul ca se aud zgomote venind din camera cea mare. Apoi desluseste niste voci stranii, care conform amintirilor sale au rostit urmatoarele cuvinte: ,,......Tila, aici Tyla.....a trai.....a trai.....unde sunteti voi......toate OK.....Pars usor
ranit.....Vendijas OK.....raspundeti!......de ce nu raspundeti".Bert este confuz de-a binelea si, cu toate acestea incearca sa raspunda misteriosului interlocutor. Acest pare sa nu-l auda, desi vorbeste in telefon la fel de tare ca si Bert.
  Straniul personaj contina sa vorbeasca, dar abia dupa un minut amuteste si zgomotul straniu nu se mai aude. Bert este cuprins de uinire si pune ciudatul apel pe seama unui deranjament tehnic.
  Seara mai tarziu, aproape de miezul nopti, suna din nou telefonul.....Bert Albury este deja in pat, pregatindu-se de culcare, se intampla exact acelasi lucru de care Bert printr-un ciudat presentiment, se temea deja. Este acelasi misterios personaj si din nou Bert aude aceiasi veste.
Din nou incearca sa raspunda. Si totul se termina dupa circa un minut. Apoi a fost liniste toata noaptea.
  A doua zi contacteaza societatea de Telefonie pentru a afla daca este o problema pe retea. Are confirmarea ca totul este OK. Dar apelurile au continuat si in lunile urmatoare.
  Numerosi clientiai aceleiasi societati de telefonie (BaTelCo) , primisera apeluri asemanatoare. De cele mai multe ori, auzeau si ei aceleasi cuvinte ca si Bert Albury , cateva repetandu-se:,,.....Ladail......Ladail" sau ,,....Sholes Estic....". Fenomenul apelulilor a fost constatat pt. prima data la Bert Albury iar ultimul apel l-a primit Bill Sands in ianuarie 1990.
  Investigatii minutioase au dovedit ca inca din iarna lui 1978 au mai fost date asenenea apeluri ciudate. Sa ne amintim acele cuvinte care incep cu termenul neinteligibil, dar mereu repetat  ,,Tyla" . Nu cumva acest cuvant ar putea sa insemne Taylor? comandantul escadrilei 19 era locotenentul Charles Taylor. Iar cuvantul repetat mereu ,,a trai" nu poate sa insemne ,,noi traim" astfel s-ar putea explica si urmatoarele formule: ,,Unde sunteti voi?" -o intrebare  venita din partea turnului de control; ,,totul e OK"- echipajului ii merge bine,-,,Pars usor ranit" - Edward Powers este doar putin ranit; ,,venjas OK"- avioanele Avenger, cu pluralul englezesc Avengers nu au daune.
  Conform uzantelor radio; cele mai importante cuvimte se repeta mereu. Si alte cuvinte transmise: ,,Ladil' si ,,Sholes Estic"pot avea o semnificatie. In primul caz,fara indoiala, este replica rostita de turnul de control din Fort Lauder Date, iar ,,Sholes Estic" este comunicarea pozitiei: ,, la Est de Chicken Sholas".

Prin parcurgerea acestui text se nasc mai multe intrebari:
1- este oare posibil ca membri zborului cu pricina sa fie undeva nu departe de noi, in
acest spatiu dar intr-o alta dimensiune?
2- cum ar putea anumite unde electromagnetice, sa razbata in lunea noastra din acel loc, mai mult de atat sa poata influenta linia telefonica? Sau undele odata trimise in eter au scapat treceri in acel loc?
3- cum s-au pastrat atata timp?,... si unde?, tinand cont ca fenomenul s-a petrecut in perioada 1972-1990. Probabil acolo nu exista timp asa cum cunoastem noi si totul se petrece simultan. Idee ce se vehiculeaza prin anumite carti care vorbesc de existenta si a altor dimensiuni.


Adevarul este dincolo de noi

loreley


alx

ce mi se pare mie interesant e asezarea bazei NASA de la Cape Canaveral in vecinatatea ''periculoasa'' a triunghiului bermudelor...asa cum se vede si in imaginea atasata...
   
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

                               Fantome si fiinte misterioase in Bahamas

Pe langa disparitiile misterioase care s-au semnalat in Triunghiul Bermudelor, aici se intampla si alte fenomene neobisnuite. Se vorbeste si de fantomele ,,Lukaya" din Great Inagua, care se vad numai noaptea, de pe apa, si de la numai cativa metri deasupra apei, de la o distanta de cateva sute de metri de mal.
Toate relatarile sunt asemanatoare. In primele ore ale seri, la scurt timp dupa lasarea intunericului, la aproximativ trei kilometri sud-est de Northwest Point. In lumina acestui far recunosti oameni saracacios imbracati,care ori isi pregatesc hrana, ori se odihnesc. Adesea ei se aseaza langa oameni in varsta, care par a fi capeteniile lor, asculta sau discuta cu ei. Langa grupurile de oameni se vad colibele lor.
Uimitor este faptul ca, toate aceste observatii au fost facute de pe mare, cele de pe uscat nu sunt cunoscute. Acest lucru este cunoscut pt. toti observatorii. Multi navigatori vor sa cerceteze temeinic aceste stranii intamplari si de aceea se aseaza in barcile lor de salvare, pentru a privi spectacolul. In ciuda micii inaltimi a barci de salvare, totusi se pot vedea colibele, care se gasesc la o departare de 200m de mare. Cand, in cele din urma, navigatori au ajuns pe tarm, la locul cu pricina, au avut o surpriza totala: aici nu erau nici colibele, nici oameni, nici farul. Ei au cautat in timpul noptii si in timpul dimineti urmatoare, dar rezultatul a fost acelasi: nu existau nici un fel de urme care sa dovedeasca ceea ce au vazut in timpul intunericului.
   Se pare ca este vorba de fantomele unor oameni care au trait pe aceste locuri, in urma cu cinci sute de ani. Pe vremea cand cind au ajuns conchistadorii spanioli aici, bastinasi de aici au fost macelariti intr-o adevarata baie de sange. Prin acest macel, lipsit de sens- prin analogie cu teoriile lui Meckelburg- energia psihica a unui sat intreg(locuitorii, cladirile,etc) se imprima pe locul unor circumstante anterioare, precum razele pe o rola de film. Rechemarea imaginilor are loc ca urmare a unor premize stabilite in locul unde, probabil, ucigasii si-au vazut, pentru intaia oara victimele.

  Alte fiinte misterioase aparute in insulele din Bahamas sunt ,,Chickcharnienii" care populeaza padurile din Andros. Acestia arata astfel: au ochi rosii, trei degete la maini si picioare, sunt mici asemanatori pasarilor, cu ochi mari. Sunt mici spiridusi barbosi, fiinte  jumatate om, jumatate pasare.
Sa fie vorba de vizitatori din alte lumi?....sau este vorba de despre ocupanti OZN-urilor?...are legatura cu observarea OZN-urilor in zona? De altfel  OZN-urile au fost vazute in apa clara sau in aer, au fost observate in momentul in care dispareau in mare, fie cand reapareau la suprafata sau se deplasau cu viteza mare sub apa.
  Din senin aici apar si nori de ceata, care invaluie diferite vase, valuri uriase, furtuni puternice si de scurta durata, avioanele sunt influentate de forte stranii.

Sursa acestor informatii este cartea scrisa de Michael Presinger ,,Triunghiul Bermudelor - elucidarea enigmei"
Adevarul este dincolo de noi

lylyt_ice

  Pai unde sunt "oamenii de stiinta" care gasesc raspuns la toate...? De ce-si inghit limba cand sunt pusi in fata unor situatii despre care nu au invatat ei pe la cursurile scolilor pe care le-au absolvit?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Alecksander Votolom

Citat din: bluemoon8520 din  01 Decembrie 2006, 02:54:13


Poate e iluzie optica...sau aprecierea incorecta a directiei sus/jos din punct de vedere uman. Alta explicatie ar fi anularea fortei Gravitationale de catre alta forta.

acelasi lucru se intampla si in Romania, undeva pe langa resita-garana,am trecut impreuna cu niste prieteni pe langa paraul asta ciudat a carui apa urca...ciudat este ca ceilalti 5 vedeau apa care urca...io o vedeam curgand la vale...:|

StarDust

Citat din: Alecksander Votolom din  18 Decembrie 2007, 23:05:15
...ciudat este ca ceilalti 5 vedeau apa care urca...io o vedeam curgand la vale...:|
E sigur o iluzie optica de acest gen:
http://www.youtube.com/watch?v=BpdiVcmoZ5k
(cititi explicatiile de la filmuletz)

De asemenea am mai vazut un caz despre un drum in rampa pe care masinile urcau singure... aceeasi explicatie, dupa masuratori exacte, s-a dovedit ca de fapt, ca rampa era o panta usoara... iluzie optica din nou...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

jean

         Ruine in mare

   Prin descoperirile arhiologice din anul 1968, au fost readuse in memoria lumii noastre edificii subacvatice stranii. Asezarile amintesc de constructiile preistoriei incasilor din Peru sau de zidurile constructiilor minoice ale Greciei. Vechimea pietrelor nu poate fi apreciata. Analiza cu C-14 duce la concluzia ca locul unde au fost descoperite radacini de plante pe acele pietre, se afla cu 12.000 de ani la suprafata apei.
  Cea mai cunoscuta dintre aceste constructii din apele calme ale Bahamasului, este asa numita Bimini-Wall, descoperita in 1968 de Manson Valentine, Jaqes Mayol si Robert Angove.
Aici se gasesc dale mari de piatra cu patru colturi, lungi de unu pana la doi metri, care se intind pe o suprafata de un kilometru. Adancimea acestei ,,strazi" este aproximativ aceeasi pe intreaga intindere si lasa impresia ca se afla in jurul unei zidiri, ceva in genul uriaselor constructii din piatra din Peru sau Grecia.
  In apropiere de South Andros, pilotii Bob Brush si  Trig Adams au descoperit un zid in unghi drept. Pana acum nu s-a gasit nici o explicatie cu privire la originea zidului respectiv.
Si tot in apropiere s-a mai gasit o ciudata constructie pe o stanca. Este vorba despre o constructie in forma de cerc, alcatuita din pietre mari. Unele sunt ordonate in duble, altele in triple cercuri concentrice. Sa fi fost, cum presupune Berlitz, un Stonehenge american?...
Alte descoperiri in zona Bahamasului sunt: un ,,zid" arcuit, lung de 30m, inca un ,,zid" in sud-estul lui South Caicos, in mare, in lungul insulei Bimini, la o adancime de 30 m, s-au gasit de asemenea ,,ziduri cu ,,arcuri de poarta". O presupusa piramida, pe care o evoca Berlitz, care pana acum nu a fost cercetata si nici datata.

Sursa acestor informatii este cartea scrisa de Michael Presinger ,,Triunghiul
Adevarul este dincolo de noi