Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

se pare ca cutremurul din chile a avut o actiune nefasta impotriva axei pamantul

Creat de bungy, 02 Martie 2010, 20:17:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


jean

CitatSe pare ca cutremurul din chile a avut o actiune nefasta impotriva axei pamantul
Influienta nefasta?...Cine poate sti. Dar influenta a avut dupa cum spun cei de la NASA. Modificarea axei Pamantului? Inclinatia axei Pamantului duce la formarea anotimpurilor, deci putin se vor modifica si acestea. Sau nu. Ziua s-a scurtat, pai cei care sustin teoria cu centura fotonica tot vorbesc de accelerarea curgeri timpului, acum au si confirmarea. Vezi citatul din articol:
CitatAstfel, durata fiecãrei zile ar fi cu 1,26 de microsecunde mai micã, o secundã având un million de microsecunde. Seismul din Chile a modificat axa Pâmântului cu aproximativ 8 centimetri.
Cutremurul de 9,1 grade pe scara Richter din anul 2004, produs tot în Chile, a dus la un tsunami devastator în Oceanul Indian, iar durata zilelor s-a scurtat cu 6,8 microsecunde.
CitatOrice eveniment la nivel mondial care implicã miºcãri ale unor mase afecteazã rotaþia Pãmântului.
Am in minte constructiile imense din Arabia si de prin alte locuri. Ce masa au ele pe suprafata construita Cum afecteaza ele scoarta Pamantului, rotatia, distributia maselor, clima, etc. O fi facut cineva un asemenea sutdiu? Ar fi interesant de stiut. Chiar daca demonstrezi ca nu sunt normale asemenea constructii, nu te poti pune cu ei, banii dicteaza totul.
Adevarul este dincolo de noi

padme

Comentariile la articole sunt foarte tari! Articolul d.p.d.v.al meu nu prezinta credibilitate pt ca: informatia e scrisa eronat (vezi cutremurul din 2004) si nu sunt documentati! Cred ca, cuvantul NASA da bine si e folosit cat mai mult posibil. Nu am auzit la stiri despre asa ceva si cred ca ar fi trebuit! Parerea mea!

lylyt_ice

 :-D :-o :? Pe scaRa Richter? 9.1 grade pe...scaRa Richter? Curemutul din 2004 care a avut loc tot in Chile? Nu cred ca accesta, poate fi un articol scris de un om intreg la minte!

Ba da padme, au mai dat si altii stirea...dar corecta!!!

http://de.news.yahoo.com/34/20100302/tsc-erdbeben-in-chile-hat-erdachse-versc-98fda55.html




Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Mda, am auzit si eu azi la stiri mentionat in treacat, cum ca respectivul cutremur a modificat axa pamantului... merci oricum!