Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 : o REALITATE (altii se pregatesc!)

Creat de calator astral, 28 Februarie 2010, 21:11:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Citat din: @biss din  24 Martie 2010, 10:40:07
Cãlãtorule, am mai urmãrit o datã clipul tãu. În afarã de faptul cã se deruleazã prea repede, îmi apare o întrebare totuºi... Tu ai reuºit sã-i contactezi pe ebe's? Adicã din clip nu reiese asta.

Corpul ASTRAL este o REALITATE, biss, vrei sa crezi bine, nu vrei treaba ta....uite ca nu evit subiectul.
Mediteaza în liniste, sînt si unele vocalize-chakra de tip oriental sau tibetan, dar si autohtone,care te ajuta,îti deschid unele predispozitii (ca un cod care declanseaza deschiderea unor "porti")daca esti "luat de val" nu panica,de simti ca nu te poti opune Fortei,nu exista alta cale decît simpla Rugaciune...o cale rapida si sigura,asta te va proteja,desi pare incredibil, "Tatal nostru" este singura Opozitie...în timpul "calatoriei",cînd simti ca te-a "luat",roaga-te,repeta de doua-trei ori si nu te lasa "rapit"!
Bineînteles ca daca esti solid si ai sînge-rece,vei deschide un mare oki pe o Realitate nebanuita... e greu,dar poti! Poti accesa unele Secrete ale Omenirii, dar progresiv, usurel....cel mai grav lucru in aceste experiente este sa-ti doresti ceva imediat. Sa nu uiti ca totul se obtine in timp prin exercitii repetate de sute , de mii de ori... de la simplu la complex. Graba este cel mai sigur drum spre un esec catastrofal , de neremediat. Abordarea cu pasi mici , acceptand ca suntem diferiti intre noi , ca unii avanseaza si ajung mai repede iar altii acumuleaza experienta mai greu in acest domeniu este cea mai buna varianta.
Observatii:
A incerca sa ajungi rapid unde au ajuns altii este catastrofal. Ei,paranormalii, asa s-au nascut . Tu poate vei ajunge repede undeva departe in alt domeniu, in care altii nu pot avansa de loc. Suntem diferiti ...asa ne-a facut natura – si asta e un adevar pe care daca il accepti senin si fara patima vei reusi oriunde.
E tot ce pot sa-ti spun acum,pe acest Forum,restul pe privat (adresa mea, cu numele meu: christian.ciuca@voila.fr). Eu nu m-am ascuns niciodata, tot timpul am dat nume & prenume...nu e cazul celor care-mi fac aceasta observatie...hotul de hotii se teme spune un vechi proverb.
Ideal,pîna la experiment, ar fi sa citesti o carte,pîna la experienta ezoterica, vroiam sa zic. – M Eliade explica de mii de ori mai bine ca mine "de ce" ...In rest ...daca o vei face,pastreaza-ti un control constient asupra propriului corp. In orice moment te simti rau sau dezagreabil anunta ...si intrerupe experienta. Pt tine inseamna ca azi doar pana acolo poti ajunge. Maine vei putea merge mai mult , probabil. Dar aceste senzatii sunt relative , de aceea e bine sa anunti ...pe cei care sunt cu tine si participa la experienta.Nu trebuie sa fii niciodata singur!Daca te duci sa faci o astfel de experienta singur,ca ai "auzit" de la unii sau altii...NU mai e ok.Nu ai toata Armata si Serviciile plus psihologi si doctori în jurul tau sa te tina în observatie,asa cum fac paranormalii nostri militari. Este extrem de riscanta oastfel de decorporalizare , aceasta calatorie a spiritului. In primul rand ca trebuie – din cate stiu eu,nu-ti voi confirma aici ce fac sau dreg eu personal,nu asta e subiectul,voi pastra distanta si-ti voi da raspunsuri clare dar nepersonale – tre sa-ncepi un serios antrenament fizic , mai ales respiratia si controlul respiratiei. In al doilea rand nu te poti apuca "de mîine" sa faci astfel de exeriente de "iesire in astral" ...asa cum denumesc unii astfel de exercitii. Trebuie o conduita morala , o pregatire psihica de lunga durata, o forma noua de a gandi si a privi realitatea – care nu se castiga intr-o zi doar pt ca l-ai intalnit pe X.
Mai exista si varianta unei experiente "fortate" – sunt oameni care in conditii de exceptie , pericol , frica , incercarea unei mari durei -au ajuns la asa ceva "imediat si fara voia lor".
Dar o plecare constienta pe calea acestor experiente fara o pregatire prealabila inseamna un foarte , foarte mare risc.
Nu stiu natura exercitiilor sau experientelor pe care vei dori sau reusi sa le incerci pt a da un sfat sau a face o remarca. Dar sa facem o analogie ... nu toata lumea care stie sa mearga pe scooter inseamna ca poate merge cu Suzuki Super Sport de 600 cc – chiar daca ambele au tot 2 roti , un ghidon si un motor. Deci mare , extrtem de mare atentie la riscurile la care te expui inutil.
Ii numeam temerari pe cei ca tine care au dorit si n-au reusit,din pacate, sa cunoasca INCREDIBILUL ADEVAR, oameni care nu s-au mai putut intoarce in corpul lor. Eu le zic imbecili acum acestor temerari.
Cînd ai la dispozitie o viata intreaga sa te antrenezi , sa-ti creezi un sistem de valori care sa-ti permita sa faci frecvent asemenea "calatorii temerare" ...de ce sa fiu "grabit" si sa-mi risc sanatatea , lasandu-ma pe mana unui om pe care nu-l cunosc , nu stiu aproape nimic despre el – om care sa ma conduca intr-un exercitiu extrem de riscant unde psihicul meu este la "mana lui"? Poate fi un om onorabil , care sa se poarte cu fiintele pe care le supune experientei ...cu grija, profesionalism si atentie.
Este ca si la medicul psiholog care intr-o sedinta te poate hipnotiza pentru o regresie in timp , pt a vedea unde si cand s-a produs un anume eveniment care a schimbat evolutia individului si l-a transformat in bolnav. Numai ca acela e medic ... si teoretic are datoria si a depus un juramant de credinta prin care are grija si nu profita de pacientii sai – dar si aici s-au vazut cazuri de abuz sau esec lamentabil, cu agravarea bolii.
Dar sa te lasi pe mana unui guru ...atentie,fara avea minime cunostinte despre experiment si exercitiu , fara a sti care sunt tensiunile la care iti supui organismul si fara sa evaluezi care este gradul de risc – mi se pare extrem de riscant.
Recomand pentru pasionatii de astfel de subiecte prezenti pe rufon.org sa citeasca mai intai CU MARE ATENTIE – Mircea Eliade – Secretul Doctorului Honigberger. Este cea mai buna carte si cea mai completa in domeniul "initierii" de care tot vb. Este un roman , dar citit cu atentie vei vedea pasii initiatici descrisi de Mircea Eliade – cu riscurile si exercitiile care insotesc acea cale. Si vei putea decide daca poti , vrei si ai posibilitatea sa ajungi undeva, vre-o data, pe aceasta cale.Cine isi inchipuie ca azi beau o bere ,maine dimineata beau un "Whischi" si seara ma duc sa ma tin de mana cu altii in prezenta unui "guru", facand astfel de exercitii ...e cel putin inconstient si irational.
Dar poate mai vorbim pe aceasta tema dragi prieteni forumisti...daca Cenzura îmi permite,bineînteles.
scrie-mi,biss, îti voi raspunde.


abyss

Citat din: calator astral din  24 Martie 2010, 12:46:56
nu se deruleaza prea repede deloc, textul e scris expré cine vrea sa citeasca va citi (face stop si are textu) cine doreste sa vizioneze imaginile fara sa se opreasca pe text, va continua....

Iete fâss! Pardon expresia. Clipurile le faci cu un strop de talent, recunosc. Dar nu-i deplasatã aliura ta? chiar nu accepti nici o criticã?

Revin.

mr

Calatorule astral, intr-un fel te inteleg si imi pot imagina faptul ca poate ai reusit sa accesezi niste informatii mai rafinate insa constat ca modul tau de a le expune celorlalti sufera mult. E firesca aceasta posibilitate dpdvd tehnic deoarece experientele... si perspectivele generate de ele ..sunt unice iar noi ne aflam pe nivele diferite de intelegere.
Ce nu inteleg este faptul ca reusesti mereu sa folosesti o atitudine rigida la parerile celorlalti si astfel topicurile deschise de tine devin conflictuale pe alocuri. La fel, incerc sa-mi dau seama daca o faci intentionat si urmaresti ceva sau pur si simplu nu reusesti sa te faci inteles. Ar fi interesanta o parere a ta in acest sens!!


 



"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

#18
Deci insulta nr. 4 - mã numești temerar imbecil.
Eu am pus o intrebare simplã, nu am cerut un mozaic de informatii care au legãturã doar cu parcursul tãu inițiatic .

Ai reuºit sã-i contactezi pe ebe's? Wtf! Da sau ba, ce o plimbãm atât...

Nu mã confunda cu pisoii care miorlãie adulativ ca la frigider pe saitul tãu.
Eu discut doar aici, indiferent cine citeste. Nu am nimic de ascuns, adevãrul e întotdeauna la vedere si nu prizonier ori ocultat, nu mã tem de nimeni decât de Mine, man. Dacã greșesc atunci evoluez cãci tind cãtre perfecțiune, așa cum viseazã o scânteie la lumina unei stele.

Pâna vei catadicsi un rãspuns la intrebarea mea iatã ceva interesant. Oprește-ți mintea, stai liniștit și ascultã...Poate te ajutã sã-mi rãspunzi m8t :-)





PS Dacã ai fii fost un remote viewer autentic, ai fii conștientizat de la început intrebarea mea. Ai fii putut vedea ramificațiile conjuncturale subtile pe care ea le creeazã, i-ai fii putut vedea pe cei care se vor apropia si cum li se aprind filamentele de luminã in conștiința lor pe mãsurã ce incep sã simtã. Cu bine man, și succes ție în 2011 toamna...

mr

Te simti haituit pentru ca ai ajuns sa-ti sustii parerile intr-un mod deplasat (prin insulte pe alocuri).
Nu-i nici un capat de lume daca ceilalti iti accepta sau nu parerile atat timp cat se mentin niste limite de bun simt in discutie. Tu depasesti aceste limite cand apar idei care nu seamana cu ale tale. Iar reactia colegilor de forum este pe masura.
Lucreaza putin la orgoliu...si vei vedea si altceva  :wink:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Serban M

#20
Citat din: calator astral din  24 Martie 2010, 13:08:22
Corpul ASTRAL este o REALITATE, biss, vrei sa crezi bine, nu vrei treaba ta....uite ca nu evit subiectul.
Mediteaza în liniste, sînt si unele vocalize-chakra de tip oriental sau tibetan, dar si autohtone,care te ajuta,îti deschid unele predispozitii (ca un cod care declanseaza deschiderea unor "porti")daca esti "luat de val" nu panica,de simti ca nu te poti opune Fortei,nu exista alta cale decît simpla Rugaciune...o cale rapida si sigura,asta te va proteja,desi pare incredibil, "Tatal nostru" este singura Opozitie...în timpul "calatoriei",cînd simti ca te-a "luat",roaga-te,repeta de doua-trei ori si nu te lasa "rapit"!
Bineînteles ca daca esti solid si ai sînge-rece,vei deschide un mare oki pe o Realitate nebanuita... e greu,dar poti! Poti accesa unele Secrete ale Omenirii, dar progresiv, usurel....cel mai grav lucru in aceste experiente este sa-ti doresti ceva imediat. Sa nu uiti ca totul se obtine in timp prin exercitii repetate de sute , de mii de ori... de la simplu la complex. Graba este cel mai sigur drum spre un esec catastrofal , de neremediat. Abordarea cu pasi mici , acceptand ca suntem diferiti intre noi , ca unii avanseaza si ajung mai repede iar altii acumuleaza experienta mai greu in acest domeniu este cea mai buna varianta.
Observatii:
A incerca sa ajungi rapid unde au ajuns altii este catastrofal. Ei,paranormalii, asa s-au nascut . Tu poate vei ajunge repede undeva departe in alt domeniu, in care altii nu pot avansa de loc. Suntem diferiti ...asa ne-a facut natura – si asta e un adevar pe care daca il accepti senin si fara patima vei reusi oriunde.
E tot ce pot sa-ti spun acum,pe acest Forum,restul pe privat (adresa mea, cu numele meu: christian.ciuca@voila.fr). Eu nu m-am ascuns niciodata, tot timpul am dat nume & prenume...nu e cazul celor care-mi fac aceasta observatie...hotul de hotii se teme spune un vechi proverb.
Ideal,pîna la experiment, ar fi sa citesti o carte,pîna la experienta ezoterica, vroiam sa zic. – M Eliade explica de mii de ori mai bine ca mine "de ce" ...In rest ...daca o vei face,pastreaza-ti un control constient asupra propriului corp. In orice moment te simti rau sau dezagreabil anunta ...si intrerupe experienta. Pt tine inseamna ca azi doar pana acolo poti ajunge. Maine vei putea merge mai mult , probabil. Dar aceste senzatii sunt relative , de aceea e bine sa anunti ...pe cei care sunt cu tine si participa la experienta.Nu trebuie sa fii niciodata singur!Daca te duci sa faci o astfel de experienta singur,ca ai "auzit" de la unii sau altii...NU mai e ok.Nu ai toata Armata si Serviciile plus psihologi si doctori în jurul tau sa te tina în observatie,asa cum fac paranormalii nostri militari. Este extrem de riscanta oastfel de decorporalizare , aceasta calatorie a spiritului. In primul rand ca trebuie – din cate stiu eu,nu-ti voi confirma aici ce fac sau dreg eu personal,nu asta e subiectul,voi pastra distanta si-ti voi da raspunsuri clare dar nepersonale – tre sa-ncepi un serios antrenament fizic , mai ales respiratia si controlul respiratiei. In al doilea rand nu te poti apuca "de mîine" sa faci astfel de exeriente de "iesire in astral" ...asa cum denumesc unii astfel de exercitii. Trebuie o conduita morala , o pregatire psihica de lunga durata, o forma noua de a gandi si a privi realitatea – care nu se castiga intr-o zi doar pt ca l-ai intalnit pe X.
Mai exista si varianta unei experiente "fortate" – sunt oameni care in conditii de exceptie , pericol , frica , incercarea unei mari durei -au ajuns la asa ceva "imediat si fara voia lor".
Dar o plecare constienta pe calea acestor experiente fara o pregatire prealabila inseamna un foarte , foarte mare risc.
Nu stiu natura exercitiilor sau experientelor pe care vei dori sau reusi sa le incerci pt a da un sfat sau a face o remarca. Dar sa facem o analogie ... nu toata lumea care stie sa mearga pe scooter inseamna ca poate merge cu Suzuki Super Sport de 600 cc – chiar daca ambele au tot 2 roti , un ghidon si un motor. Deci mare , extrtem de mare atentie la riscurile la care te expui inutil.
Ii numeam temerari pe cei ca tine care au dorit si n-au reusit,din pacate, sa cunoasca INCREDIBILUL ADEVAR, oameni care nu s-au mai putut intoarce in corpul lor. Eu le zic imbecili acum acestor temerari.
Cînd ai la dispozitie o viata intreaga sa te antrenezi , sa-ti creezi un sistem de valori care sa-ti permita sa faci frecvent asemenea "calatorii temerare" ...de ce sa fiu "grabit" si sa-mi risc sanatatea , lasandu-ma pe mana unui om pe care nu-l cunosc , nu stiu aproape nimic despre el – om care sa ma conduca intr-un exercitiu extrem de riscant unde psihicul meu este la "mana lui"? Poate fi un om onorabil , care sa se poarte cu fiintele pe care le supune experientei ...cu grija, profesionalism si atentie.
Este ca si la medicul psiholog care intr-o sedinta te poate hipnotiza pentru o regresie in timp , pt a vedea unde si cand s-a produs un anume eveniment care a schimbat evolutia individului si l-a transformat in bolnav. Numai ca acela e medic ... si teoretic are datoria si a depus un juramant de credinta prin care are grija si nu profita de pacientii sai – dar si aici s-au vazut cazuri de abuz sau esec lamentabil, cu agravarea bolii.
Dar sa te lasi pe mana unui guru ...atentie,fara avea minime cunostinte despre experiment si exercitiu , fara a sti care sunt tensiunile la care iti supui organismul si fara sa evaluezi care este gradul de risc – mi se pare extrem de riscant.
Recomand pentru pasionatii de astfel de subiecte prezenti pe rufon.org sa citeasca mai intai CU MARE ATENTIE – Mircea Eliade – Secretul Doctorului Honigberger. Este cea mai buna carte si cea mai completa in domeniul "initierii" de care tot vb. Este un roman , dar citit cu atentie vei vedea pasii initiatici descrisi de Mircea Eliade – cu riscurile si exercitiile care insotesc acea cale. Si vei putea decide daca poti , vrei si ai posibilitatea sa ajungi undeva, vre-o data, pe aceasta cale.Cine isi inchipuie ca azi beau o bere ,maine dimineata beau un "Whischi" si seara ma duc sa ma tin de mana cu altii in prezenta unui "guru", facand astfel de exercitii ...e cel putin inconstient si irational.
Dar poate mai vorbim pe aceasta tema dragi prieteni forumisti...daca Cenzura îmi permite,bineînteles.
scrie-mi,biss, îti voi raspunde.



Stimabile domn calator, a incerca sa aratati cuiva ''calea corecta'' este echivalent cu a`i taia drumul din start. Nu uitati ca exista o infinitate de cai si toate duc spre acelasi varf.

Oricat a`ti incerca sa aplicati aceeasi metoda/experienta pe un alt individ oarecare, nu veti reusi sa obtineti acelasi rezultat niciodata.

Singura cale corecta este calea interioara, calea personala, calea inimii.

Calatoriile dvs. pot fi, de asemeni, inutile pentru alti indivizi. Vad ca luptati impotriva celor ce ne conduc din umbra dar omiteti faptul ca ei conduc si religia.

Cunoasteti semnificatia cuvantului ''amin'' ? astept raspunsuri lipsite de insulte.

lylyt_ice

Eu nu stiu ce inseamna nici  amin, nici aliluia...chiar m-am intrebat de multe ori...eu credeam ca amin inseamna; "si asa o sa fie", dar nu sunt sigura...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

adrian75

Unchiul meu spunea ca profesionalitatea unui serviciu secret nu consta in a culege informatii ci in a reusi sa trieze  informatiile...care sant bune si care sant de aruncat la cos.... asa este si cu acest 2012.....circula multa informatie ...sant foarte multi partizani in ambele tabere....s-a creat multa teama in lume....cu ce scop? din avalansa de informatii care o avem reusim noi sa le cernem bine....care sant adevarate...care sant false.......dar mai ales cui naiba foloseste acest haos? se ascunde altceva in spatele acestui 2012..ma refer la vreun interes de grup...dincolo de banii care se fac popularizand acest eveniment (filme,carti.emisiuni) mai este vreun interesa ascuns? ca prea mare confuzie se creaza cu acest eveniment si sincer sa fiu...nu inteleg cui foloseste toate astea si mai ales...in ce fel......

calator astral

biss> te voi dezamagi din nou, probabil, am urmat linkurile tale, am urmarit (ascultat de fapt,ca de vazut nu e absolut nimic de vazut...) filmele si sînt foarte foarte slabe si conventionale, imagini repetate la infinit si o voce de te-adoarme prin ideile comune si departe de adevar cu care încearca sa gaseasca o bresa în subconstient....trei sute de filme d'astea nu valoreaza un singur filmulet de cîteva minute semnat octogonarul.
iar aluzia ta la 2011 nu o înteleg, vrei sa sugerezi ca as sti ceva de 2011 si nu spun aici...Nu.nu stiu absolut nimic de 2011, spune-mi tu,simplu,fara resentimente inutile, ce e cu 2011 ?!
ps> remote viewing e cu totul altceva, biss.

mr

Adrian....tocmai de aceea suntem datori sa filtram cat mai bine aceste informatii despre 2012. La baza, pe undeva, exista un sambure de adevar numai ca "cineva" se foloseste de acest eveniment pentru a obtine avantaje (mai mult sau mai putin intelese). Personal, cred ca este doar o particica dintr-o manipulare imensa si complexa propagata de mii de ani...un adevarat asalt asupra constiintei umane colective. Scopul exista, chiar daca 90% din oameni nici macar nu-l banuiesc.

calatorul astral, departe de mine gandul de a te judeca. Doar am semnalat faptul ca reusesti sa starnesti polemici foarte aprinse....si nu pe subiecte ci din cauza atitudinii tale. In momentul in care alegi sa mergi pe o cale spirituala eu stiu ca acest drum implica si o anumita disciplina personala....din ce in ce mai riguroasa.  Sustinand ca nu stii de ce postarile tale fac asa valuri ma face sa cred ca pregatirea ta ...are ceva lacune. Cu tot respectul!

Ramanem prieteni, nu se pune problema de certuri pe aici....dar sa ne respectam ...sub toate formele!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

calator astral

Citat din: mr din  24 Martie 2010, 20:45:50


calatorul astral, departe de mine gandul de a te judeca. Doar am semnalat faptul ca reusesti sa starnesti polemici foarte aprinse....si nu pe subiecte ci din cauza atitudinii tale. In momentul in care alegi sa mergi pe o cale spirituala eu stiu ca acest drum implica si o anumita disciplina personala....din ce in ce mai riguroasa.  Sustinand ca nu stii de ce postarile tale fac asa valuri ma face sa cred ca pregatirea ta ...are ceva lacune. Cu tot respectul!

Ramanem prieteni, nu se pune problema de certuri pe aici....dar sa ne respectam ...sub toate formele!

mr: sînt un fost militar (comando).
am fost în Somalia,Bosnia & Afganistan.
deci am disciplina aia, dar daca as fi avut "lacune" cred ca as fi fost ignorat, asta e logic.
cum am si noi prieteni care îmi scriu emailuri unde ma-ncurajeaza sa nu plec d-aici , îi citez "nu mor caii cînd vor cîinii"
si administratia saitului constata ca postarile mele sînt foarte vizionate si comentate, asa e un forum viu, nu crezi?
dar ma dau la o parte ptr o vreme ca e multa animozitate, dispar ceva timp.
va pup pe toti din exil.

Serban M

Citat din: calator astral din  24 Martie 2010, 21:11:28
mr: sînt un fost militar (comando).
am fost în Somalia,Bosnia & Afganistan.
deci am disciplina aia, dar daca as fi avut "lacune" cred ca as fi fost ignorat, asta e logic.
cum am si noi prieteni care îmi scriu emailuri unde ma-ncurajeaza sa nu plec d-aici , îi citez "nu mor caii cînd vor cîinii"
si administratia saitului constata ca postarile mele sînt foarte vizionate si comentate, asa e un forum viu, nu crezi?
dar ma dau la o parte ptr o vreme ca e multa animozitate, dispar ceva timp.
va pup pe toti din exil.

Disciplina nu se face cu pusca.

mr

Ma refeream la altfel de disciplina... din perspectiva spirituala. Disciplina fizica ...poate fi prima faza pe acest drum evolutiv.
Asa cum am mai zis si pe topicul cu excluderea ...a pleca nu-i o solutie. Daca multi de aici "au ceva cu tine" inseamna ca este o problema in abordarea ta. Nu pot fi toti "cu capul"... :) Eu de aici as incepe... 
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Stefy1994

mr,vrei sa spui ceea ce cred eu ca vrei sa spui?deci,multi au probleme in a intelege cu adevarat ceea ce vrea sa spuna Calator astral in mesajele lui?Daca la asta te refereai,iti dau dreptate.Desi e adevarat,totusi nu cred ca ar trebui sa ne jignim unii pe altii doar pt ca nu intelegem adevaratul sens al unui mesaj.De exemplu,biss s-a simtit insultat de Calator astral.Dar ceea ce a spus Calator astral nu era neaparat o insulta la adresa lui biss.Stii,chestie de interpretare...Fiecare interpreteaza cum doreste,dar ar fi bine sa nu ne mai certam pe forum,pt a putea ramane prieteni.Asa e cel mai bine. :-)
Friendship is the greatest treasure

mr

Nu intelesul posturilor reprezinta problema principala...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein