Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noua Zeelandã: Dosarele OZN vor fi fãcute publice anul acesta

Creat de Nox, 30 Ianuarie 2010, 21:43:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

mm

  Tot in Noua Zeelanda, niste raportari astronomice. Din saitul,
http://www.angelfire.com/nm2/nmolloy/planetx.html
nu pot sa-mi dau seama daca "planeta" necunoscuta este intr-adevar necunoscuta sau este Luna (exclus dupa parerea autorului)sau Nibiru sau ozn. Poate stie cineva. Oricum, despre aceasta "planeta fantoma" se spune ca se gaseste in portiunea sudica de cer astronomic.
  M-ar interesa si alte pareri, de stie cineva, despre calitatea saitului cu pricina (angelfire), mai ales pentru ca se sustine aici o teorie interesanta despre mutarea Pamantului in timpul Atlantidei. Vezi,
http://www.angelfire.com/nm2/aona/gridlines1.html
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Desi n-aveam de gind sa mai aiurez prea des prin zona, colegul mm merita oricind un raspuns.
Repet deci convingerea mea, ca si in cazul fiss-ului "Elenin" - ca doar din Soare :star: ne pot paste oarece surprize (cel putin in perioada urmatorilor ani, fiindca mai incolo orice-i posibil, inclusiv o Nibiriada "pe bune".)

Nu-mi mai consum deci energia batrinetilor dind linkuri cu diversi "alarmisti" (primul pe lista ar fi John Moore, dar si coana Kerry Cassidy de la Project Camelot baga frica-n ozenisti de ani buni cu "apropierea unui obiect cosmic de dimensiuni lunare" ). Niste dimensiuni... saptaminale mi-ar suna mai bine. :lol:
(Completare - mai nou, niste ET botezati The Blue Avians zboara in sfere la fel de jupiteriene... dar invizibile  prin tartacutzele altor new-ageri alarmisti ca David Wilcock - v. http://www.rufon.org/forum/diverse/pagina-comica/msg93173/#msg93173 )

Serios acum, dupa mine doar OZN-urile de dimensiuni planetare :ufo: roind in jurul lu' taica Sol :star: ramin deocamdata cele mai stranii fenomene - si singurele cit de cit evidente, spre deosebire de totalmente invizibila (fie si din emisfera sudica) "Planeta X-Nibiru-Marduk-Hercolubus etc".
Care doar dac-ar fi amendata pentru depasirea vitezei luminii :-D ne-ar putea gasi cu nadragii jos dupa asa-zisele vizualizari apropiate.  Ramin asadar la parerea ca NIBIRU ala "sifonat" de Luca Scantamburlo prin Luciano Barbato de-acu' vreo 14 anisori... vine, vine, calca totu-n picioare -  dar "azi il vedem si nu e".
Desi vaticanezii au un observator astronomic ultraperformant nu doar prin deserul Arizona (ala botezat Lucifer) ci si in Chile.

Concluzie (strict personala): nu exista - din fericire zic - nici macar dovezi indirecte in favoarea existentzei lui Nibiru / Planet-X / Amar / Wormwood, daramite una directa, cum ar fi trebuit sa fie si faptul ca un asemenea corp ceresc  de dimensiuni "jupiteriene" ar fi modificat demult mecanica orbitala a intregului Sistem Solar.

P.S. Si cu The Disclosure aia made in KIWI anuntzata de 5 ani s-a vazut ce-a iesit - nothing, nichts, niente, nada, rien, nimic. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Multumesc de raspuns, @Xanadron! Valoarea /credibilitatea/ saitului incriminat, totusi, banuiesc ca nu are legatura directa (numai) cu stirea despre vizibilitatea invizibilului Nibiru.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Citat din: mm din  09 Martie 2015, 16:31:32
  Multumesc de raspuns, @Xanadron! Valoarea /credibilitatea/ saitului incriminat, totusi, banuiesc ca nu are legatura directa (numai) cu stirea despre vizibilitatea invizibilului Nibiru.
In teorie asa ar trebui sa fie, dar cind citesc p-acolo (si) ca tipu' e 100% convins ca l-ar fi intalnit pe Iisus in metrou, :-o o tai repede pe alte site-uri. De obicei doar ca sa repet faza ce-i drept, fiindca adevar grait-au cei care spun ca nu doar hartia suporta orice.

Dupa un timp se poate ajunge totusi la o selectie personala si pe tarlaua virtuala (relativ subiectiva si asta inerent), urmata insa si ea de reevaluari periodice - nu mai aiurez insa din nou despre unii ufologi initial seriosi in sens de solid documentati, dar care-n timp devin contaminati cu "ozenita" :lol: si-ncep sa toarne gogosi in nestire, ca sa-si continue cariera si-n lipsa noutatilor reale de la inceputuri.

P.S. Tema timelines-urilor (linii temporale paralele, divergente, convergente etc.) ramine-n orice caz pe cit de inepuizabila, pe atit de controversata si greu de substantiat (d-aia-i prezenta si p-atitea bloguri), da' nu-i loc de re-puricarea ei aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/