Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

un OZN a salvat Terra

Creat de DBlack, 19 Ianuarie 2010, 18:27:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DBlack

un OZN a salvat Terra?!


Nu este scenariul unui film SF de la Hollywood ci pura realitate, sustine dr. Yuri Labvin, presedintele Fundatiei Tunguska. Acesta a afirmat ca misterioasa explozie din 1908, care a avut loc in Tunguska, s-a produs datorita unei nave spatiale extraterestre care s-a ciocnit intentionat cu un meteorit urias pentru a salva Pamantul de la pieire.

Rezultatul impactului a fost ceea ce azi denumim fenomenul Tunguska, o intamplare care nu a putut fi explicata pe deplin nici pana in ziua de astazi. La 30 iunie 1908, o explozie uriasa, cu o forta estimata la 15 megatone, a culcat la pamant peste 80 de milioane de copaci si a pustiit o suprafata de aproximativ 160 de kilometri patrati. Cercetarile ulterioare au demonstrat un fapt socant, acela ca nu a existat niciun crater care sa sustina teoria impactului cu un meteorit. Cei mai multi oameni de stiinta au sustinut ca fenomenul a fost produs de explozia unui corp celest chiar inainte de prabusirea acestuia pe suprafata terestra, ipoteza care a ramas singura explicatie plauzibila a incidentului. La fata locului, cercetatorii rusi au identificat mai multe cristale minuscule, prezenta acestora neputand fi explicata pana astazi.

Yuri Labvin este convins insa ca fragmentele de cristal reprezinta ramasitele unui tablou de comanda aflat pe nava extraterestra care s-a ciocnit intentionat cu corpul ceresc pentru a salva Pamantul. ,,Nu exista pe Terra o tehnologie care sa ne permita realizarea unor astfel de cristale. De altfel, am descoperit in Tunguska silicat de fier intr-o forma care nu poate fi reprodusa pe Pamant. Astfel de materiale pot fi produse doar in spatiu", concluzioneaza cercetatorul rus.

"Cum sa fii dupa moarte sfant , si in viata antichristul"

Nu ºtiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea rãzboi mondial, dar cu siguranþã cel de-al patrulea va fi luptat cu beþe ºi pietre.  "Albert Einstein"


Cred în acel Dumnezeu al lui Spinoza

Stefy1994

Daca intr-adevar un OZN a salvat omenirea de la pieire,inseamna ca extraterestrii sunt totusi buni,nu?De ce sa ne fi salva daca nu erau buni?Asa numai,de ochii lumii?Ceva este cu extraterestrii astia,totusi  :wink:
Friendship is the greatest treasure

Cautatorul

#2
Citat din: Stefy1994 din  03 Februarie 2010, 14:09:57
De ce sa ne fi salva daca nu erau buni?

Pai oamenii daca au un animal pe care-l cresc pentru a-l taia, si acest animal e gata sa cada intr-o rapa, sau daca acel animal s-a incurcat intr-o sarma si risca sa moara sugrumat, il salveaza!  Acel om il salveaza pentru ca acel animal inca n-a ajuns la marimea necesara pentru a-l taia si a-l manca. Poate de aia ne salveaza extraterestrii: Ca sa ne manance mai tarziu...  :evil: :-D :martiansad:

Serios vorbind, presupunand ca suntem creatia unor extraterestrii si acestia au grija de noi, inseamna ca ori suntem un experiment, ori sunt hrana/resursa lor, ori gazdele lor in care sa-si bage ei viermii (a se vedea Stargate), etc.

adrian75

ne-ar place foarte mult sa fie asa....si la urma urmei chiar ar putea sa fie....oricum ar fi...fenomenul tunguska rame un mister pt ca acolo s-a intamplat ceva iesit din limitele normalului....

Shiro Phoenix

#4
Eu am convingerea ca extraterestrii sunt pasnici,si ca au grija de noi fara niciun interes.
Ganditi-va doar la ce nivel tehnologic au ajuns, credeti ca mai ajungeau atat de departe daca se omorau intre ei?Sunt mai mult decat sigura ca au atins un nivel al constiintei superior fata de noi.Daca vedem in jurul nostru numai rautate asta nu inseamna ca acesta este modul normal de a gandi, nu v-ati pus niciodata problema ca poate(dupa parerea mea mai mult ca sigur) noi suntem cei defecti?
Rasa noastra are inca mentalitatea unui copil,iar ei ne protejaza ca pe niste copii.Daca nu ar fi fost pasnici si ar fi avut porniri violente, sau expansive, noi nu am mai fi fost demult pe aici, intrucat si-au facut simtita prezenta inca din cele mai vechi timpuri, si ar fi avut tot timpul sa faca orice doresc, chiar credeti ca i-ar fi putut opri cineva de pe Pamant?!
Nu pot intelege psihoza aceasta a omenirii!Cum aud de extraterestrii gata se gandesc la cuceriri sangeroase.Pana la urma asta este dorinta elitilor, asta isi doresc ei sa creada masele, intrucat asa isi vor putea pastra suprematia, nemailuand in calcul si interventia bisericii, care de altfel doreste sa isi pastreze puterea.
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

padme

Pai depinde. Sunt persoane care sustin ca au avut anumite intalniri si unii le descriu pasnice, altii sunt speriati, mai este si seria rapirilor si evident... altii cred ca l-au vazut pe diavol :))))))))))))))



Shiro Phoenix

Pai din cate am aflat si pamantenii au tehnologia necesara fabricarii asa-ziselor "OZN-uri", si prin inginerie genetica "extraterestrii", pe care ii "programeaza" sa rapeasca oameni si sa le faca rau, in incercarea de a mentine teama printre acestia.
Chiar doctorul Greer, care este o persoana foarte informata dupa parerea mea, vorbeste despre aceste ,sa le spun asa proiecte, si evidentiaza diferentele dintre extraterestrii reali, si cei care nu sunt tocmai Extra-Terestrii.
Asa ca, daca cineva a avut vreo experienta neplacuta, sunt convinsa ca nu a fost tocmai o intalnire de gradul 4.
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

Tayka

Vã salut fetelor-dacã permiteþi ºi lui Tayka sã-ºi prezinte pãrerea iat-o:
Este f. adevãrat cã EI sânt f.f. buni cu noi,dar ºi noi sântem ff. buni cu albinele ºi de aceia tot le furãm mierea..sau creºtem porci cu mare grijã pentru cã avem nevoie(printre altele)ºi de pancreasul lor din care extragem insulina ca sã SALVÃM VBIEÞI omeneºti,ºi chiar dacã prin absurd am putea comunica cu ei(cu porcii)fiþi sigure cã tot aºa am proceda eventual i-am pãcãlii inventându-le vreo religie,ceva...Tot aºa ºi EI se poartã blând cu noi pentru cã le sântem necesari..le livrãm ceva de care ei au mare mare nevoie...altfel de mult fãceau..Buumm!!
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Iar ca sã revin în topik;Dece or fi fãcut kamikaze cei cu o.z.n.-ul pãi f.simplu din cam acelaºi motiv ptr. care paznicii de la o fermã s-ar lupta cu hoþii care au intrat cu o maºinã în fermã ºi care la un monent dat ciuruitã de gloanþe ia foc ºi explodeazã distrugând o..cocinã..ce sor  fi gândit bietele animale;vai sãracii oameni sau sacrificat ptr. noi..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

  Interesanta teoria expusa de tine taika, exisata o mica probabilitate sa fie si asa. Totusi eu nu cred ca pe 30 iunie 1908 in Tunguska, acea explozie este rezultatul salvari Pamantului de catre un OZN. Ce argumente  am?...Nu cred ca extraterestrii ar fi fost atat de neatenti incat un asteroid sau o cometa sa fie pe punctul de a se lovi pamantul, protejatul lor. Sigur ar fi stiut cu mult inainte si nu ar fi fost nevoie ca in ultima clipa sa puna un OZN pe directia acelui corp cu riscul pierderi unor semeni de-ai lor. Fiind mult mai inteligenti si poate mai batrani ca noi, mai mult ca sigur ca au gasit o metoda de a evita astfel de evenimente.
Daca sunt inteligenti, nu ar sacrifica propriul echipaj pt noi, asa cum noi nu ne sacrificam pt. fiintele care traiesc in jurul nostru. Le putem ajuta dar pana aici. Sau poate notiunea de sacrificiu nu are acelasi sens si pentru ei. S-au gasit cristale? In anumite conditii de presiune, temperatura, se pot forma asemenea cristale si nu au nici o legatura cu un pupitru de comanda.
Adevarul este ca nu stim sigur ce s-a intamplat atunci, dam si noi cu presupusul.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN-Poate cã cei ce ne pãzesc pe noi n-or fi dintre cei mai inteligenþi de-ai lor,ºi tot aºa cum nici la noi nu e nevoie de ministrul apãrãrii ptr. a pãzii o biatã fermã,la fel ºi la ei.Nici eu nu aº crede sã fi fost asteroid,cometã,pentru cã atunci sigur era interceptat ºi anihilat în timp util,poate a fost un accident,coliziune,între nave dupã care sa fãcut curãþenie la locul accidentului dar copacii nu s-au mai putut reface,de fapt putea fi ori ce acest subiect.El este senzaþional doar pentru oamenii care nu cunosc,nu admit,sau nu sânt interesaþi de Creaþie,pentru mine(ºi cred cã ºi pentru majoritatea colegilor de pe forum)evenimentul nu atinge nivelul de interes ca de exemplu cel al piramidelor,al apariþiei actuale clare de o.z.n.,rãpiri,etc etc.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Quicksilver

Tayka, imi plac povestioarele tale  :lol:. Sincer ...

@ jean: intocmai, ei sunt atat de destepti ... dar vor sa ne desteptam si noi ... daca nu ne-ar fi lasat nicio urma noi nu ajungeam sa ne folosim, mai apoi, imaginatia. Parerea mea.

Cat despre teoria lui Tayka, e parerea lui. Insa, eu prefer sa ii consider pe ei fratii mai mari, decat pe noi animale. Imagineazati porci cu arme nucleare  :lol:. Oamenii au potentialul de a ajunge, prin evolutie, in stadiul in care multe rase mai avansate decat noi se afla in prezent. Insa nu prea vad caini si pisici pilotand ... Nici macar maimute ...

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

jean

Nave in coloziune??...Noi avem sisteme moderne de navigatie acum, ei ar trebui sa fie mult mai departe.
Nu atinge nivelul de interes pt. noi? Cred ca sunt multi oameni interesati de acest eveniment bizar. Inclusiv eu, numai ca probabilitatea de a fi elucidat este foarte mica din diferite motive ne enumerate aici. In rest numai ipoteze mai mult sau mai putin adevarate.

Adevarul este dincolo de noi

calator astral

eu cred ca ar putea fi vorba de un meteorit care a explodat la intrarea în atmosfera (sau de o scurta batalie între doua rase rivale extraterestre...  :wink: )

Shiro Phoenix

#14
Citat din: calator astral din  17 Martie 2010, 11:54:36
eu cred ca ar putea fi vorba de un meteorit care a explodat la intrarea în atmosfera (sau de o scurta batalie între doua rase rivale extraterestre...  :wink: )

:roll: Oare de unde le scoti? Ai vreo dovada care sa ateste ceea ce spui tu? Sau macar un argument LOGIC ... ?
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"