Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 o farsa uriasa

Creat de DBlack, 19 Ianuarie 2010, 18:18:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

#45
Corect. Scutul nu e scut ci toiag si varga pentru copii obraznici.

Ma intreba cineva astazi daca pe History channel va mai aminti careva prin 2013 de ...2012, Apocalipsa dupa Nostradamus etc. etc.

Iata ca ne vor spala creierii multi ani de acum inainte. Sunt persoane care afirma ca in 2013 ne inaltam pe varfuri in dimensiunea a 5-a.
http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-et-contactee-half-of-humanity-ascends-to-5th-dimension-on-march-21-2013?CID=examiner_alerts_article

fiulploii

#46
 In principal parerea mea ca e scut de aparare a Terrei .
Pentru doritori aici se poate vedea sistemul si chiar se pot descarca niste pdf-uri interesante .

http://www.mda.mil/system/system.html

Aliosa

Scutul atiracheta dupa parerea mea este doar o minciuna cu care se justifica multi bani alocati in alta parte, sincer nu-i vad rostul.
Daca ar fi vorba de o amenintare terestra este exclus deoarece nu exista nici un conflict, daca e extraterestra e absurd sa crezi ca putem riposta unei "civilizatii" care cel mai probabil are tehnologia sa ajunga la noi atata timp cat noi omenirea nici dupa 40 ani nu stim 100 % sigur daca "marele pas pentru omenire" a fost real sau nu.

fiulploii








@sevastase a zis :

''
Apocalipsa

« :15 Mai 2008, 18:08:29 »



Apocalipsa inseamna epoca unei elipse, a unei orbite eliptice, orbita cometei Halle Bop ...Luna a fost adusa acum foarte mult timp in orbita ei actuala de catre Draconieni. Este o nava daca vreti. Un obiect ceresc gol cu o structura metalica. Cometa Halle Bop este folosita ca un paravan in spatele caruia se afla un alt corp ceresc similar, o nava draconiana.
Perioada apocaliptica reprezinta lupta noastra sa ne desteptam si sa ne eliberam de controlul reptilian. In coada cometei se ascunde un corp ceresc gol, o nava daca vreti''

sublinierile imi apartin .

Acum, inlocuim comeata Halle Bopp cu Elenin , pe draconieni cu verzisorii - atentie , sa fie vb de dolari ?   :lol: -  si ce rezulta?

O fi vorba de astrocargo-cult? sau istoria este o spirala - se repeta la alt nivel si poate deveni chiar un vortex ce ne aspira sau ne arunca in afara? More or less  :-D

toma

Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

panta_rh_ei

Inca unul care nu mai vede dincolo de 2012... deci... 2013 s-ar parea ca n-o sa mai fie:)
E o tema pe care ne-o dau spre 'mestecat' ca atatea altele . Ca pe undeva in 'stirile' astea prezentate sub forma unui amalgam bine proportionat intre fals si adevar exista un sambure de adevar...n-am nici o indoiala.
Nu ne ramane decat sa observam cu atentie ce se intampla in acest timp masurat c-un cronometru fixat pe numaratoarea inversa:)
O fi totusi prea scurt pentru transformari radicale ....zic si io.
http://youtu.be/P-uHGk9eT0U     
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Tayka

Citat din: panta_rh_ei din  12 Ianuarie 2012, 20:14:08
...nu (se) mai vede dincolo de 2012... deci... 2013 s-ar parea ca n-o sa mai fie:)..
... intre fals si adevar exista totusi un sambure de adevar...n-am nici o indoiala..
   
Dacă n-ai nici o îndoială,atunci probabil că şti ceva ce noi nu ştim...aşa că rogu-te zine şi nouă câte ceva despre ...sâmbure,că de rest sântem..sătui. :-D :ufo:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

panta_rh_ei

Citat din: Tayka din  12 Ianuarie 2012, 22:50:10
Dacă n-ai nici o îndoială,atunci probabil că şti ceva ce noi nu ştim...aşa că rogu-te zine şi nouă câte ceva despre ...sâmbure,că de rest sântem..sătui. :-D :ufo:

Nici vorba sa stiu eu ceva ce voi nu stiti, dimpotriva. Citind pe forum-desi n-am reusit sa citesc absolut tot ce s-a scris, dar ma straduiesc- mi-am zis ca trebuie sa existe ceva-ceva adevar in toate astea si daca ma gandesc ca sunt forumisti care vorbesc despre viziuni pe care le-au avut , amintite in contextul discutiilor despre acest  sfarsit al lumii..., chiar daca  nu au dat amanunte, e normal sa  nu mai fii sceptic . Poate pe ei ar trebui sa-i intrebi ce stiu....:) ; dar poate vor sa ne lase sa fierbem in sucul propriu si dupa.... sa ne spuna poezia aia cu ..." v-am spus io, v-am spus io...".
Imi place ironia ta fina asa ca... am zambit citind postarea:)-nu m-am suparat adica :)
Filmuletul ala l-am postat tocmai in virtutea acelui ' ca de rest suntem satui" ...
Numai ce s-a terminat nebunia cu Elenin si acum au inceput sa apara primele secvente din nebunia "2012- sfarsitul lumii " si o sa mai amintesc macar inca una pe care- am citit-o eu pe net : stralucirea deosebita a planetei Venus din ultimele zile s-a datorat faptului ca.... Venus a luat foc :-o .
Iti imaginezi cate chestii din astea grozave o sa apara de acum incolo? D'asta zicea...: sa fim atenti la ce se intampla...
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

novecento

Am ales doua comentarii despre anul 2012 care mi se par un punct de pornire spre dezbatere:


"Mayasii nu cunosteau ROATA.. Habar n-aveau de tehnologia banalei ..ROABE,de exemplu Tot ce trebuia transportat o faceau prin ..TRACTIUNE bruta ( legau obiectul cu fringhii si se adunau doi sau douazeci si..... trageau.)ori prin RIDICARE . Nu cunosteau nici macar tehnologia PIRGHIEI .Nu isi faceau oricum mari probleme ,deoarece de tras sau de ridicat tragea si ridica ..clasa saraca,societatea lor fiind structurata pe clase.
Clasa bogata se ocupa de lucruri mai subtile,gen privitul pe cer,horoscoape, calendare,

Oricum,trebuie sa ne hotarim,punem botul la escrocheria iudeo-crestina (pamintul cu vechimeqa de 6000 ani si un Dumnezeu santajist si criminal - spre a elibera pe evrei de sub stapinirea egipteana l-a santajat pe faraon cu 6 plagi si cind a vazut ca ala e neam prost si se cam codea ,ii-a mai trimis-o si pe a 7-a ,adica a omorit si 500.000 de copii egipteni) sau punem botul la escrocheria mayasa.
De unde succesul la public a "profetiei" mayase ? Guvernele confruntate cu criza ,prin presa aservita SPERIE cetatenii,sa o lase mai moale cu revendicarile sociale,ca,uite,vine sfirsitul lumii"

Sursa:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/anul-2012-schimbarea-adn-ului-uman-si-capacitati-telepatice-la-noii-nascuti-959934.html


Si celalat:

"asa vorbesc si vacile intre ele, stind la iarba, vine una si le zice, surioarelor stitzi camionul ala de vine si incarca multe dintre noi ? ala nu ne duce la alta pasune cu iarba mai verde, ne duce la abator si ne taie !!! aaaaaaa.... raspund celelalte, asa ceva... ai dat in bola vacii nebune ?
atunci vaca cea clara la mine, le intreaba: chiar asa, ce parere aveti voi de boala vacii nebune ? - nu dam o balega pe asa ceva, caci noi suntem elicoptere !!!!

Lumea se lupta si se streseaza pentru lucruri, care nu recunosc ca nu le stiu, unii cred ca in 2012 vine sfirsitul, altii cred ca vine izbavirea, iar altii cred ca nu vine nimic. absolut toti se contrazic pe ceva ce nimeni nu stie precis ce va fi, ci se bazeaza numai pe halucinatiile si inchipurile din mintea lor, in asa hal incit halucinatiile sunt mai reale ca realitatea.

Se prea poate ca in 2012 ne vine sfirsitul, poate din cosmos, poate din pamint, poate ne vine izbavirea, poate nu va fi nimic, sau poate singuri ne facem un 2012 al nostru, halucinatiile cind sunt gindite colectiv si cu mare incredere.... devin realitate....

din vechime, cei care conduc lumea din umbra, ne-au sacrificat pentru zei, ne-au dat la animale sa ne manince in colosseum, biserica ne-a ars pe rug, tepes ne-a tras in tzeapa, in lagare au facut experiente pe noi, ne-au tiriit in razboaie, acum ne tin sub teama, ne-au otravit mincarea, apa si aerul, ne radiaza, ne polueaza, ne contamineaza, ne vaccineaza si ne viruseaza... si totusi mai traim, si am ajuns la 7 miliarde, avem o tarie in noi comparabila cu a sobolanilor sau a carcalacilor de sub chiuveta bucatariei, poate a venit timpul sa le aratam noi 2012 ! avem un an in fatza, un an intreg sa ne adunam, sa ne ridicam in picioare si sa le aratam un 2012 de ori se ascund in pamint ori pleaca pe alta planeta. nu ?"


kefren

Pentru cei convinsi de venirea Apocalipsei va pot atasa numarul de cont in care puteti transfera economiile :-D :lol: :evil:

Xanadron

Citat din: kefren din  21 Noiembrie 2012, 21:47:41
Pentru cei convinsi de venirea Apocalipsei va pot atasa numarul de cont in care puteti transfera economiile :-D :lol: :evil:
Hmm, daca tu vrei sa colectezi de la noi banii=okii card-ului citit pe dos, :evil: zi-ne macar ce dobinda ne dai la depozite in after-life... :-D

P.S. Astept raspuns urgent desi-s falit, asa ca tasteaza te rog cu copitele de rezerva (5G). :lol: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kefren

Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 22:16:32
Hmm, daca tu vrei sa colectezi de la noi banii=okii card-ului citit pe dos, :evil: zi-ne macar ce dobinda ne dai la depozite in after-life... :-D

P.S. Astept raspuns urgent desi-s falit, asa ca tasteaza te rog cu copitele de rezerva (5G). :lol:

    Draga colega,eu vroiam doar sa nu va faceti griji in privinta lor,a banilor desigur,sa stiti ca sunt la loc "sigur" :-D.Cu dobanda ramane de vazut,totusi,astazi ma simt darnic,un 20% v-ar conveni? :roll:....nu de alta dar intalnirea noastra "in" sau"dupa" after-life e foarte putin probabila :-P ...Ah,si sa nu uit,mi-am folosit copitele originale :evil:

Xanadron

#57
OK, acceptabila dobinda de 20%, dar fiindca nu mai am altceva de valoare decit sufletu', iti cer 66,6% dobinda daca vrei sa-l impumuti max. 999 ani... :-D (nu-i deci de vinzare totusi :wink:).
(later edit): Imediat cum si-a bagat :evil: coada p-aici vad c-a fost imposibila conectarea cu RUFOn mai toata ziua.

Serios acum: din "farsa uriasa" numita 2012 au derivat multiple farse mai mici, cum ar fi astea:
http://news.softpedia.com/news/Scam-2012-Doomsday-Confirmed-NASA-Warns-Be-Prepared-266530.shtml
http://dotmedia.ning.com/profiles/blogs/mayans-demand-end-of-doomsday-myth-as-is-just-a-money-scam-11-13-

Tema depresiilor generate de "2012" - unele-n forme grave, suicidale - e si mai serioasa:
http://www.2012hoax.org/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Apropo de titlul topicului: "farsa" se apropie de sfarsit!Dupa mine, cu un mare fsssssssssssssss :-D!
Se varsa de atatia ani tone si tone de cerneluri pe tema asta si iata, doar peste cateva zile vom vedea; vom fi contemporani cu marele fssssss si vom avea ce povesti nepotilor (care are) de cum o fo cand a venit... decembre 2012!
Care va fi oare urmatoarea tema? Banuiesc ca re/venirea lui Iisus!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

kefren

Citat din: romulus din  22 Noiembrie 2012, 18:10:27
Apropo de titlul topicului: "farsa" se apropie de sfarsit!Dupa mine, cu un mare fsssssssssssssss :-D!
Se varsa de atatia ani tone si tone de cerneluri pe tema asta si iata, doar peste cateva zile vom vedea; vom fi contemporani cu marele fssssss si vom avea ce povesti nepotilor (care are) de cum o fo cand a venit... decembre 2012!
Care va fi oare urmatoarea tema? Banuiesc ca re/venirea lui Iisus!
Am zis !

   Adevar graiesti,desi multi au corelat acest sfarsit si cu venirea lui Iisus!Ramane de vazut daca se mai poate intampla ceva in timpul ramas pana la 21.12.2012,surprize pot veni din 2 surse,Soarele sau E.T. Eu cred ca pe undeva cele 2 surse sunt cumva in legatura stransa,daca Soarele va incepe sa faca urat si sa ameninte ii vom vedea si pe extraterestri mult mai "vizibili" in actiunile lor,daca nu,fiecare isi va vedea de treburile lui,ca si pana acum!