Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 o farsa uriasa

Creat de DBlack, 19 Ianuarie 2010, 18:18:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dab270277

Citat din: calator astral din  14 Decembrie 2012, 17:52:53
sint de acord cu aceasta viziune a Evenimentelor ce vor veni.

propun un scurt clip in sprijinul acestei eventualitati:

2012 Something Is Going On!.mp4

Sfarsitul are loc in fiecare clipa pentru cineva din acesta lume si nu numai. Sfarsitul este un nou inceput si ar trebuii sa ne bucure ca suntem partasi la acest ciclu.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

adrian75

Nu mi se pare un lucru nepotrivit sa faci bani pe spinarea..... Cativa au stiut sa se imbogateasca de pe urma acestui fenomen "2012", iar restul, (cei mai multi) au "stiut" sa-i imbogateasca pe primii....ca asa-i in tenis, cum zicea marele Toma Caragiu.

adrian75

#122
Cred ca problema noastra este ca asteptam; asteptam ca politicienii sa nu mai fie marionete, asteptam ca cei care conduc lumea sa devina altruisti, asteptam ca hotii sa nu mai fure, asteptam sa vina cineva din cosmos pt a schimba lucrurile aici pe Pamant, asteptam sa... astepta, asteptam......si cu asteptatul ramanem. Candva insa, intrun viitor mai mult sau mai putin indepartat, noi oamenii ne vom satura sa asteptam si vom trece la treaba, vom incepe sa gandim nu doar la nivel individual, vom incepe sa-i tragem la raspundere pe toti politicienii corupti, pe oamenii de afaceri care fura, pe stapanii din umbra si atunci da, se va schimba cu adevarat ceva. Atunci va fi adevarata schimbare de care se tot vorbeste astazi. Imi cer scuze pt cele doua postari repetate!

kefren

   Sa nu dea Domnul ca vreun mayeuash sa dea ochii cu mine daca nu se intampla nimic pe 21.12.2012! :-D

toma

Un parinte preot zicea, referiror la proorocirile legate de calendarul mayas (citat aproximativ): "Lumea a fost ceata de Dumnezeu, nu de mayasi, ce treaba au mayasii cu Dumnezeu??? Lumea nu se termina cind vor nayasii, ci cind vrea Dumnezeu, in el trebuie sa credem" . De ce nu credti ce spune Biblia Crestina?"
Iaca, calendarul mayas s-a terminat, suntem in 22.12.2012 si nici urma de sfirsitul lumii si alte bazaconii dezbatute, cu pretentii savante, pe forum. Tot aici, la aceasta rubrica, prin 2010 sau 2011, am scris ca pe 22.12.2012 dau intilnire celor care credeau orbeste in sfirsitul lumii, daca platesc ei sucul, ca bere nu beau! Ei bine, unde sunteti domnilor???? Ceva comentarii? Ati batut  darabana cu tot felul de bazaconii gasite pe inetrnet, ineptii ridicate la nivelul de savantlicuri, fara sa va ginditi citusi de putin la cercetari reale sau la ce zic oamenii cu scaun la cap! Unde sunt centurile fotonice, dilatarea sau contractia timpului, schimbarae polilor magnetici, "planeta" venita de nicaieri, pe sestache, sa se loveasca cu Pamintul sau alte bazaconii debitate pe forum????  Nu va este,asa, putin, rusinica????
A, nu ma luati cu dialectica, ca nu tine. In fiecare ora, saptamina, an, secol sau mileniu, se sfirseste o EPOCA si incepa alta. In fiecare an, pe 31 decembrie sfirsim un an, mai bun sau mai rau, cu realizari sau esecuri, si incepem un alt an, cu sperante de mai bine. Nu este tot inceputul unei epoci, a unei noi perioade in "evolutia" omului???
Deci, domnilor prooroci, astept raspunsuri, nu bilbiite, nu bijbiite si fara apel la dialectica!
Si, ca sa nu somati in ale proorocirilor, va propun, pentru la anul, un nou sfirsit al lumii pe data 31.02.2013, ora 15:23:33:05, fix. Conform datelor strinse de NASA, Luna Neagra se asociaza cu Venus retrogard in casa Ianus, iar Soarele se va alinia cu centrul Galaxiei si in urma oscilatiilor infrasonice obtinute prin interferenta cosmica va sari peste centura fotonica. Din aceasta cauza, Io, va aluneca de pe orbita lui Jupiter, va lovi Pluto care, la rindul lui,  va ricosa spre Nebuloasa Calului. Aici, cu ajutorul energiei negre, va produce o decelerare gafimetrica apocaliptica, lucru ce va activa gaura neagra din centrul Pamintului. Aceasta, prin dezintegrari repetate, va reorienta centurile Van Allen si polii magnetici. Apelind la ecuatia de stare Schwarzschild, centura fotonica se va transforma in centura protonica, cu vectori spinali orientati spre limita Tolman–Oppenheimer–Volkoff. Ei bine, rezultatul va consta in mutarea Soarelui pe orbita Casiopeii, lucru ce va duce la o racire globala, brusca si instantanee, dintr-o data la data aminita mai sus.
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

sunnyboy

Pai eu propun sa ne apucam de confectionat cruciulitze si talismane cu noua apocalipsa propusa de tine :))
Fondurile rezultate din vanzarea acestora sa fie folosite de administratori pentru intretinerea site-ului/server-ului rufon - si - daca mai ramane ceva in plus - sa se organizeze o petrecere campeneasca in 32.02.2013 cu mici, bere si Fuego. La padurea Baciu, evident.

StarDust

Fuego? Eu zic ca merge Gangnam style!  :lol:
P.S.
Deci, mici, bere si Gangnam style.  :-D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

padme

Si eu zic ca mai erau 2 topicuri deschise pe exact si acelasi subiect! Chiar pe prima pagina, nij' nu trebuia sa apesi "cautare"....


Parerea mea.

StarDust

Citat din: padme din  22 Decembrie 2012, 15:50:08
Si eu zic ca mai erau 2 topicuri deschise pe exact si acelasi subiect! Chiar pe prima pagina, nij' nu trebuia sa apesi "cautare"....


Parerea mea.

Corect! S-a rezolvat.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

toma

#129
Imi cer scuze, nu le-am vazut.
Oricum, initial cerusem serios socoteala proorocilor de pe forum, cei care ma contraziceau la singe si pe care ii invitasem, inca de atunci, pentru ziua de azi, la un suc ...virtual. Asteptam, si astept inca,  ceva explicatii din partea lor, asa cum este normal.
Ca sa vaduceti aminte, citeva mo(n)stre de prostie:
- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace
- Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
- 2012 - Timpul terestru nu va mai exista
- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom intra in Dimensiunea 5;
- Pe toate planetele sistemului solar se observa schimbari inclusiv la Soare si habar nu avem ce inseamna asta pentru ca observam de prea putin timp .
- ca aici, pe Terra, sint in derulare si conflicte - ocultate sau uneori evidente - intre diverse factiuni ET.
- Ei bine, in 2012 e posibil sa ne bucuram de 2 sori pentru cateva saptamani:
- Cei care zambesc sa retina faptul ca toate profetiile biblice, ABSOLUT TOATE, s-au implinit. (Ha! Care toate???. Imi permit o paranteza: Biblia, in insasi natura ei NU face profetii, este o istorie a poporului evreu. A nu se confunda cu textele apocrife, adaptate sa arate indeplinirea...profetiilor!)
Sunt doar citeva, luate asa la repezeala.

Partea a doua mi-a venit mai tirziu in minte, ma gindeam ca nu-i frumos sa-i las pe baieti sa someze.
Oricum, astept din partea proorocilor niste raspunsuri, dar atentie, fara dialectica! Asta daca nu sunt ocupati cu nazbitiile si prostiile savante ale noului  sfirsit de lume!Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)