Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ozn-uri sau lanterne chinezesti?

Creat de sorinede, 11 Iunie 2010, 19:55:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede

Buna seara asta seara in jurul orelor 19 sotia a vazut pe cer un obiect ciudat si apoi ma strigat si pe mine,sa vin.Am iesit in curte si am observat un obiect sa zic de forma unui skateboard  dar care se deplasa de-a latul, deci nu pe lungime cum il folosesc copii in mod normal.
Culoarea mi s-a parut a fi maronie iar capetele parca nichelate si luceau in soare.Apoi am vazut inca unul dupa el ce mergea in aceeasi directie dar mai sus si apoi inca altul si un altul mult mai sus.In total au fost cam vreo 4 ,ce mergeau in aceiasi directie cam nord-vest si cu vitezele aproximativ egale sa zic cam 50 km/ora.Ele veneau dinspre sud-est sa zic.Cel mai vizibil capetele lui cam oscilau usor inainte inapoi.A-si fi curios daca a mai vazut cineva asa ceva pana acum sau daca stie cineva daca exista lanterne chinezeste sau alte obiecte ce se vand prin magazine de forma asta.Apropo cel mare sa fi avut o lungime cam 2m,nu pot sa spun exact dar inaltimea (grosimea) lui cam 30-50cm ,nu stiu un obiect facut de om s-ar fi putut deplasa orizontal fara sa se rastoarne,apoi  nu se auzea nici un zgomot.
Poate aveti niste idei caci pe mine m-au lasat paf .

spooky

Salut sorinede.

Nu inteleg ce e cu poza... are legatura cu observatia ta?
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

sorinede

da poza este cea a obiectului cel mare facuta cu un telefon mobil cam slab ptr. asa ceva,daca mariti o sa vedeti ceva in cercul rosu (Atentie reamintesc ca obiectul  l-am vazut mai mare dar nu i-am facut poza)
Asta-i din pacate nu am reusit sa fac alta mai buna caci in momentul cand le-am vazut nu stiam ce sa fac mai intai: sa ma duc dupa telefon care era in casa sa mai stau sa le urmaresc din pacate nu am nici un binoclu sau altceva asemanator.Apropo eu sunt din sud-vestul tarii si obiectele veneau dinspre Serbia si se duceau aprox. spre jud. Hunedoara cu aproximatie.Acum nu vreau sa atrag pre multa atentie cu acest post ( scuze ) dar sotiei i s-a parut ca obiectele parca aveau o aura de intunecata (ca de fum ) in jurul lor,desi eu n-am vazut (poate din cauza agitatiei mele).