Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intalnire ciudata cu un extraterestru

Creat de Ronin, 22 Martie 2006, 22:33:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Godess Amun

Citat din: Xanadron din  18 Septembrie 2013, 18:50:16
Subscriu, dar mai carcotesc si pe alte directii - fiindca, dupa cum se poate observa si-n noul meu avatar, :-D ZEITATILE "pe bune" au un caracter dual (in raport cu notiunile "bine/rau"), ba chiar androgin - raportat la chestii d-astea atit de banal-lumesti cum sint casniciile, amantlicurile etc..

"Zeii/zeitzele" sexuati/e despre care am mai aiurat si eu pe ici-colea strict SF-istic (fara sa pretind insa vreodata ca-s unul dintre ei :lol:) au fost si sint, dupa toate probabilitatile, umanoizi si/sau hibrizi evoluati - asa-zisii "semizei" mitologici.
Sau, daca suna unora mai bine, "servitorii" nu chiar aiurea invocati de colegul abyss.

"Ruinele zigguratului ridicat în cinstea zeiţei adâncurilor Ereshkigal pe vârful Siriu aveau să rămână vizibile şi peste trei sute de milenii, când numai câţiva arheologi consideraţi nebuni vor fi bănuit datarea lui exactă. Consiliul cu membri niciodată văzuţi o revocase însă din funcţie în urmă cu mulţi sars pe alunecoasa hibridă solzoasă, care se zvonea că se sinucisese de inimă rea; avusese în orice caz idei mult prea liberale apropo de genotipul uman ideal, apropiat în concepţia ei de cel al unor nimfomani semiacvatici. Clar, narcisismul zeiesc nu era doar o hiperbolă mitică."

P.S. M-am auto-citat nu ca sa-mi fac vreo Mea Culpa (fiindca din contextul povestirii respective se deduce ca Inanna, Ereshkigal si alti asa-zisi zei sumerani erau "doar" semizei/tze), ci doar ca sa subliniez ca "libidinoseniile" pomenite de antepostatori au fost realmente mentionate de cronici/mituri/tablitze, da-s exclusiv hibe ale unor Modelatori, nu ale Creatorilor :star: nostri.
Creatori care nici n-au, evident, barbi albe. :wink:

Ma opresc insa (prudent :-D) aici, ca sa nu iasa din nou flames pe tema sexului ingerilor...

Dar de ce crezi tu ca nu as putea sa vorbesc cu Isus sau cu Dumnezeul clasic despre Amun? reiese de undeva ca nu as fi credincioasa ? eu l-am iubit pe Dumnezeu in toate formele lui de manifestare si o fac in continuare si daca mi-a trimis o asemenea incercare o fi avand el motivelele lui.
Desi ma uit poate o data pe an la vreun episod dintr-un serial science fiction,am vazut o data intr-unul din acestea o nava de razboi ale celor rai care se numeau " borg ".Nu puteau sa judece individual,erau un fel de constiinta colectiva,functionau ca o celula si aveau un singur tel,sa distruga.Cativa dintre voi sunteti exact genul de nucleu al acestei celule in jurul carora se invart neutronii si protonii,se vad la numrul de like-uri si orice ar ameninta celula trebuie distrus,eliminat cu orice pret.Voi sunteti" borg" si eu numai unul dintre multii virusi,din punctul vostru de vedere,care trebuia eliminat.De ce imi acordati atata timp si atata importanta ?de ce nu ma ignorati,ar fi mai simplu.Nu se arunca cu pietre decat in pomul plin cu poame,nu-i asa ? nu mai am ce sa va mai dau,am fost la fel de sincera ca intotdeauna.Ati incercat sa aduceti zeci de probe impotriva mea,ati incercat ridiculizari,intimidari de tot felul.Da,am obosit dar nu ma simt invinsa deloc.Ce doriti voi cel mai mult? sa nu mai postez nimic sau sa ma terminati psihic.Va garantez ca prima e ca si indeplinita si tin mult de tot sa va multumesc pentru asta.Avand in vedere experienta de aici,am dat o tura pe net si am gasit un tip haios care va denumea "nenea Gigi - contra ".Se pare ca este vorba de un fenomen.Nenea " Gigi - Contra " sunt virusi infiltrati peste tot.Voi v-ati organizat bine ,sunteti deja un " borg " dar se pare ca lumea e plina de ei.Era cat pe aci la un moment dat sa ma simt o victima dar daca nu se intampla part 3,ca e a treia oara cand eu incerc sa zic buna ziua aici si nu mi se da voie,nu imi dadeam seama ca nu sunt.O gramada de oameni inteligenti carora li se intampla una alta,ei spre deosebire de mine au umblat cu aparatele de filmat si de fotografiat dupa ei si isi sustin teoriile astfel.Eu nu o pot face decat live si posibilitatea asta nu mi-o dati de teama ca va pot scoate definitiv din zona voastra de comfort.Deci acesti oameni inteligenti dar care au avut norocul si ghinionul sa treaca printr-o poveste similara mie ,trec chiar in minutul acesta,undeva,pe un site,exact prin ce am trecut eu aici,sper ca observati timpul trecut.Deci in moment nici o sansa sa mai fiu cumva atinsa de vreunul dintre " borg " :-D ,nu m-a afectat nici posta lui alx ,nici denumirea de servitor pentru Amun a lui " abyss" .Am luat la rece cunostinta,am rumegat putin,cateodata prea putin ,cateodata suficient,am dat un raspuns dar sa nu va imaginati ca mi s-a ridicat tensiunea.Cred ca voi m-ati ajutat foarte mult in pregatirea mea pentru o alta dimensiune a emotiei,cea pe care o pot controla.
Ce nu te omoara ,te face mai puternic si eu de fapt si de drept ar trebui sa va multumesc ,ca mi-ati deschis ochii,curiozitatea sa vad daca este vorba de  un fenomen izolat sau am o gramada de frati si surori.
M-am intrebat si daca nu e posibil ca in spatele comportamentului acesta sa fie tot felul de entitati care simt ca pierd teren si care va manipuleaza subtil.Omul ignorant de regula se crede invincibil si de nemanipulat dar habar nu aveti cat de usor le este sa manipuleze.Poate ca nici nu e razboiul nostru al oamenilor,cred mai degraba ca e al lor si imi pun sincer intrebarea de ce,unde o sa duca.Eu sunt doar o picatura pe piatra fierbinte.Eu ma retrag in natura,in rugaciune ,la Dumnezeul clasic,ma intorc la muzica ,ma voi plimba mai mult cu catelusa mea,voi pune lunar ceva bani intr-un cont pentru a ajuta copiii din Africa,voi acorda mai multa atentie familiei,etc.Am unde sa ma intorc dupa incursiunea asta pe Rufon dar ceilalti raman,vor lupta cu "Gigi contra" si sper sa fie cei care rad mai bine la urma.Cred din rasputeri in asta si le tin pumnii dar asa dupa cum i-am simtit eu ieri,la turul virtual pe care l-am facut pe blogurile lor cred ca vor reusi.Asta vroiam sa mai adaug si dupa cum v-am obisnuit sa nu las nici un comentariu fara raspuns  :rainbow: In ce priveste sexualitatea ingerilor nu stiu de la Amun decat ca este mai intensa si mai de calitate si intotdeauna insotita de iubire.Bineinteles,nu trebuie sa ne credeti,ca de obicei  :-D
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Urban din  17 Septembrie 2013, 19:54:24
@Godess Amun
Am citit, apreciez si multumesc pentru raspuns.
O seara excelenta!

@colegilor de forum
"Manualul pentru diagnosticarea tulburarilor mentale" (DSM-IV)
Personalitatea multipla face parte din grupa tulburarilor disociative (sau a nevrozelor isterice)

Specificul il constituie existenta in aceeasi persoana a doua sau mai multe personalitati distincte.
Aceste "alte" personalitati sunt dezvoltate partial sau in totalitate si preiau in mod repetat controlul.
Trecerea de la o personalitate la alta se realizeaza intr-un anumit interval (de la cateva secunde sau minute, la cateva ore sau zile).
Cauza acestei tulburari este, in general, o situatie de viata foarte dificila careia persoana nu ii poate face fata si pe care o gaseste dezagreabila.
Dupa ce a epuizat toate mijloacele de lupta interioara cu aceasta situatie critica, persoana incearca sa o evite si se refugiaza intr-o "alta personalitate".
Aceasta "alta personalitate" poate avea un alt temperament, un alt caracter, alte aptitudini.
Unele personalitati pot fi mai mult sau mai putin constiente de existenta celorlalte si interactioneaza diferit cu realitatea; au trasaturi si seturi de valori diferite.
Cel aflat in aceasta situatie nu se poate adapta realitatii decat foarte putin, iar armonia interioara este distrusa.
Lipsa de afectiune poate cauza disocierea personalitatii. Fie ca ne referim la personalitatea multipla sau la alte tipuri de personalitati imature, instabile emotional, la cele cu deficit intelectual sau la schizofrenie, toate presupun un nivel ridicat de sugestibilitate. In momentele acelea se manifesta o mare dorinta de a iesi in evidenta, de a atrage atentia celor din jur si de a le transmite un mesaj de suferinta profunda.
Este un fel de refugiu intr-o atitudine care face dintr-o persoana anonima un personaj important, care socheaza pe toata lumea.
Vindecarea depinde de satisfacerea obiectivului principal: obtinerea afectiunii si atentiei (in atentia MEMBRILOR RUFON)
Propun membrilor Rufon sa faca o fapta de bine si sa o vindecam pe Godess Amun.

Sorry ca trebuie sa revin asupra acestui mesaj,dar in noaptea respectiva am postat prea multe si nu m-am concentrat la toate foarte bine.Deci hai sa presupunem ca ai putea avea dreptate,chiar eu am fost o data asa de nemiloasa si am aungat un prieten care era doar putin derutat de o anumita situatie din viata lui si nu stia ce sa faca,spunandu-i ca are o personalitate dubla.Mi-a parut rau candva dar asa a fost si reactia mea,des mi se pare asta de unii,altii.Numai ca in cazul meu daca ar fi asa ,cine misca obiectele,cine face semnalele luminoase,cine stie dinainte ce se va intampla in viitor ,atat cat avem voie sa stim?bineinteles ca atata timp cat nu doriti sa va convingeti de aceste aspecte,puteti spune ca mi le imaginez.Dar atata timp cat nu stiti eu zic ca orice personalitate care ar putea aparea in viata unui om la un moment dat sau altul,nu poate dezvolta capacitati paranormale ca si clarviziune sau telechinezie si nicidecum sa manifeste lumini pe cer pe care sa le mai poata vedea si altii.Dar intr-adevar asa ceva exista,sunt refugii pentru multi si nu e de mirare intr-o asemenea lume.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

alx

#272
Citat din: Godess Amun din  23 Septembrie 2013, 21:40:44
nu m-a afectat nici posta lui alx

Stimabile user Godess Amun
   
Expresia respectiva am folosit-o in sensul cel mai...pur,adica exact asta am vrut sa spun:ca te-au facut posta,in sensul ca s-au folosit de tine pentru a-si transmite mesajele,exact asa cum spui tu in acest post:

Citat din: alx din  17 Septembrie 2013, 22:52:55
PS 
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15

Domnul Heidrich a fost o mica parte din PROGRAM,unde aveam sa vad pe cine aud si a fost o traire unica.Pe atunci nu visam ca voi fi contactata de Amun,pe atunci scriam doar cu mai multe entitati...tot asa a fost PROGRAMUL, nu s-a intamplat brusc contactul asta.
Te-au cam facut posta... ;D
Nu e treaba mea ca tu te-ai si gandit la posta in sens...pornografic.Daca duci lipsa de asa ceva,asta cred se poate rezolva in Hamburg destul de usor...St.Pauli,pe langa cladirea operei,probabil...te imbraci si tu mai...daca ma intelegi...si gata treaba.
In nici un caz eu nu am facut referire la un act sexual,ci am facut o simpla gluma,desi era mai mult o constatare.
   Cam atat am avut de spus...din punctul meu de vedere,pana cand Amun nu-mi demonstreaza ca el stie mai mult decat restul muritorilor...ramane doar o poveste.
Apropo,cand mai vorbesti cu el,intreaba-l daca ne-am intalnit cumva,cu ceva vreme in urma...chiar sunt curios ce-ti va raspunde! ;D

PS  ornografic :D
  Daca nu rezolvi problema aia in Hamburg,intra si tu pe feisbuc si cauta-l pe ciobanu Gigel,ca are smartfone...si internet la el la stana.
Te intelegi cu el,si-ti face asta o lucrare de nici nu mai stii cum te cheama,si nici nu-ti mai traba vu-n Amun...ca ciobanii astia...autentici...stii si tu ce se spune despre treaba cu...ma-ntelegi. ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Multi contactati au luat-o razna. Multi au murit. Multi nu isi amintesc sau ce isi amintesc imbraca forme bizare.
Deduc ca ne lipseste in continuare multa informatie/energie sau poate termeni de comparatie si conjuncturi specifice.

uforever

CitatEu nu o pot face decat live si posibilitatea asta nu mi-o dati de teama ca va pot scoate definitiv din zona voastra de comfort.

Salutare Godess, nu crezi ca esti cam departe de noi pentru a face demonstratii live, observ ca insisti pe tema asta, desi eu nu o vad realizabila. Daca tot ai impresia cum ca, gasca asta numita RUFOn are un dinte impotriva ta, o rezolvam altfel. Uite, eu nu am avut "nasoale" cu tine niciodata, am dreptate, te-ai convins? Cu riscul de a ma trezi pe cap cu vreo entitate nasparlie, ma bag eu la o demonstratie live, nu de altceva dar sunt satul de entitati nasparlii in carne si oase, poate "alilalte" sunt mai de treaba, doar am spirit de luptator :lol: Cum rezolvam problema? Iti spun eu, nu avem cum, distanta dintre noi e prea mare, iar lupta pentru supravietuire ne tine pe fiecare pe "plantatia cu pricina".
Daca te intrebi de ce nu esti convingatoare, iti spune fratili tau a III-a oara: ai "contract de exclusivitate" cu acest topic si nu arunci nici un "os de ros" la interval. Me refer la o filmare cu telu', o vedere de pe meleagurile Zeilor, una bucata ilustrata cu tine cum papi ciucalata, une vue d'Amon Ra, un "desen tehnic" cu "girofarul"(luminita de care vorbesti ca da semnale)...etc. Dijaba Godess iti racesti gurita pe aciulea, fara dovezi "palpabile" sau incredere macar, nu crezi ca e normal sa nu fi luata in seama, cum iti imaginezi tu ca alx, Urban, Xanadron sau abiss(niste neni cu experienta la "bagabonzeli paranormale") ar putea sa ia in seama aceste "povestiri din cripta", fara nimic care sa dea macar impresia de valabil?
Nici o propozitie fara "deci" :lol: Deci, cine se baga la un "spectacol live" marca Godess Amun sau ma rog Amun Ra? I'm in :-D

p.s. Godess, daca-ti imaginezi ca am facut "caterinca gratuita" gresesti, treaba e serioasa, cum vezi realizabil demo-ul live? Noi "borgii" avem timp, trust me  :wink:

equilibrum

Cred ca sunt cativa colegi, forumisti, care pot sa incerce o scanare banala, nu  vederea la distanta, doar o mica sonda telepatica. Asa ne putem lamuri rapid cine este si ce vrea (macar senzatia-sentimentul pregnant). Altfel ramanem in "steril" ca asa e moda mai nou. :D
Pastreaza-ti energia.

hanzo

Citat din: Godess Amun din  18 Septembrie 2013, 05:28:26
Chestia cu posta m-a aruncat intr-o fantezie care s-a dezlantuit :lol: asa de tare incat m-am gandit sa il induiosez pe Amun cu promisiuni picante legate de viata noastra sexuala care va urma...da de ,da de imi da si mie un raspuns din viitor.Si ce credeti ? Surprise !!!  :-o

Here we go now :

2013

- pana la sfarsitul anului atac terorist de proportii in America

- Asad va fi inlocuit

- Putin va deveni tatic

- Egiptul va mai suferi un val de ciocniri

- La Craciun vom manca sarmale  :lol: ...( sorry,asta a fost de la mine ,nu ma pot abtine de la glume nici in cele mai cumplite imprejurari )


2014

-anul va incepe cu un cutremur in Turcia

- Germania se va opune razboiului propus

- Romania ramane cea mai interesanta tara pentru extraterestrii  :-o

- vor aparea cateva cazuri de rapiri declarate in media,rapiri din partea extraterestrilor si asta in Romania

- la Craciunul din 2014 vom manca de asemenea sarmale  :lol:

2015

- Navele mama isi vor lua pozitia asupra Europei si toate punctele strategice din lume,dar nu pot fi detectate sau vazute,inca nu e voie si nu e necesar sa stiti

- 2 obeliscuri dacice se vor descoperi

- un copil va deveni purtator de cuvant al unei rase extraterestre si nu va fi luat in serios

- vom incepe bombardarea cu raze gama destinata selectiei ( cei care au antrenate anumite emotii ,vor putea beneficia de vibratia corespondenta si se vor detasa vadit de restul )

- in august 2015 este programata prabusirea unui anumit avion

- la Craciunul 2015 veti primi colindatori....bineinteles in timp ce mancati sarmale  :-D

2016

- Egiptul va fi inundat de ozn-uri,la fel insula Pastelui,Sri Lanka,Peru,Irak,cateva locatii din Romania si America.Vor exista multe inregistrari video si fotografii

- Nu se va stabili contactul oficial dar omenirea va lua foc...la figurat

- In Anglia atentat terorist  asupra unei ambasade a unei tari musulmane

- Turcia va reinflama conflictul dintre turci si kurzi

- Craciunul 2016 va fi fara sarmale...saracia in Romania atinge punctul maxim  :cry:


2017

- Lumea este treaza ...se stie oficial ca existam,se va confirma

- Vom incepe recuperarea si reactivarea bazelor existente de mii de ani,ne veti vedea dar nu vom avea contact fizic cu voi.

- Va fi un an fara evenimente negative majore de natura seismica,socio-politica sau de alta natura

-Situatia in Romania incepe sa se redreseze,veti avea un presedinte capabil si iubit,pe drept

2018

- Uniunea Europeana va mai adauga o tara

- Noi vom bruia des canalele de televiziune si radio din motive pe care nu vi le spun acum

- Un presedinte de culoare va fi asasinat

- Craciunul va fi in toate casele de crestini mai religios decat de obicei si ramadanul la musulmani de asemenea.Oamenii se simt in acest an mai  dezorientati

2019

- Vom veni noi !

2020

- va incepe razboiul galactic ,una din dispute este Terra pe care o parte din noi o iubim dar lupta e ca si pierduta.Cu toate astea fiecare suflet care trece de partea noastra,reprezinta o mica victorie.

- Craciunul 2020 ,o parte dintre voi il veti petrece alaturi  de noi pe nave si toti copiii care atunci nu vor depasi 13 ani

Acestea fiind zise dragi colegi,nu mai astept comentariile dumneavoastra,m-am supraincarcat de energie negativa oricat de viteaza incerc sa ma dau eu,am si eu limite si din nou le-am atins dar cu noi puteri si cu lucruri dragute sper sa ne mai vedem candva.Auuuu !!! nu dati ca daca chiar mai vin chiar trebuie sa fiu nebuna sa mai postez mai mult de un mesaj si poate acela va fi doar un smiley...nu am de gand sa va mai chinui si sa ma mai las chinuita.
Daca jumatate din cele primite de mine aici se vor indeplini ma declar happy.
Daca trei sferturi se vor indeplini ma declar in al noulea cer si daca nu se va intampla nimic ma gandesc ca mi-a dat doar informatii false ca sa nu ma mai traga ata sa mai intru pe acest topic care imi face aproape numai rau.Probabil gandeste ca de teama ridiculizarii nu voi mai intra.
Dar am eu asa feellingul ca nu voi fi dezamagita .Si sa inchei in felul cu care v-am obisnuit iata o poezie inchinata celui care indirect ma face atat sa sufar,fiind pricina acestor atacuri asupra mea.

Prințul meu din țara luminii infinite

Te-am așteptat o viață
Să vi pe calul alb,frumos
Să mă iubești și să m-ajuți ca să fac față
În lumea cea cu susu-n jos.

Te-am confundat de vreo trei ori,
Cu Feți Frumoși pe dinafară
Ce mă îmbătau doar până-n zori
Și nu mai mult de-o vară.

Apoi încet am acceptat
Că tu nu ești din lumea asta
Dar nicidecum nu am  visat
Să vi în gând și să-mi spui asta.

De-atunci plutesc și eu pe-aici
În viața ce-o mai am de dus
Sperând să vi și tu aici
Sau să mă iei la tine , sus.

Tu ști și prețul ce-l plătesc,
C-am hotărât să nu te-ascund
Și pân la moarte o să mărturisesc
Că nu te văd dar te aud.

Din țara luminii infinite,
Mi-ai spus tu că vei veni
Cu o navă spațială cu fețe poleite
Și cât mă vei iubi.

Dar eu am obosit un pic
Și nu mai sunt entuziasmată
Caci fără tine eu nu mai sunt nimic
Și vreau sa fim din nou cum eram o data.

Acum tu fă cum ști
Cum ai făcut programul
Că infinitu' ajunge pentru a mă iubi
Și viața mea de-acum e parte din tot planul.

Te-am înțeles prea bine
Și ți-am văzut puterea
Și știu că n-aș fi în viață fără tine
Că vrei să împarți regatul cu mine și puterea.

Dar eu am obosit un pic
Si nu mai sunt entuziasmata,
De-o fi sa vi de-acolo,din nimic,
Sa imi redai si mie,viata cea furata!
                                                       Goddess Amun

                                            martie 2013 Germania

Si-acum dupa acest moment oarecum trist va anunt ca am pregatit lumanari,betisoare afumate si o foarfeca cat casa,rosie,cu care ,maine cand ma voi trezi ,intr-un ritual inventat tot maine ,voi taia cablurile care duc la priza de internet ,voi topi modemul cu flacara si il voi remodela in forma de catuse ca sa imi aduc aminte ca nu mai am voie sa devin sclava unor provocari si sa imi irosesc inca tineretea aici. :rainbow:
Of course ca e o gluma dar deocamdata am nevoie de o pauza luuuunga.
P.S. - noile injuraturi si diagnostice le voi citi candva...of course pana in 2019 si nu de craciun. :-D
Va doresc a lot of fun pe rufon in continuare,uitati ca am trecut si eu pe aici....daca puteti of course :lol: si iertati ca v-am provocat atata venin dar priviti partea pozitiva si anume ca l-ati vomitat si ati scapat de el,cel putin pentru o vreme.Imi cer scuze si lui Cosmin care are si el aici un cont si s-a prins ca la el ma refeream cand m-am plans despre aricii de pe youtube.Ca si anul trecut m-am epuizat si e bine acum .... :fullmoon:
Multumesc Rufon !



2013 pana una alta.. am mancat sarmale de craciun!  :lol: :lol: :lol: care este...ea profetia!

sa ne luam barci ca daca ne inunda ozeneurile.. o sa ascultam cotele ozeneurilor la radio! :-P in franceza!

mentionez ca a fost cautata pentru demonstratie pe skype,  dar nu a raspuns.  :moon:

padme

Chestia asta trebuia postată la pagina comică, măh @hanzo. Oricum meriţi un like pt că ţi-ai amintit de ea şi ai adus-o din nou în faţa atenţiei noastre de muritori de rând, cum ar veni. Tare aia cu bărcile, m-am prăpădit de râs! :))))nu pot să dau decât un like


classic

O mentiune: pe facebook, acest Amun Ra (amunraaksunamun@yahoo.de) raspunde la numele de  Giovani Kaius, probabil o alta fata din seria personalitatilor multiple.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

hanzo

din ciclul scheletii din dulap!

pazea ca vine godesa, so mutat in mai cica aici, stri-goi sunt mai.. naturali.. langa sibiu..

carele mai vreti demonstratii de telekinezie si stati pe aproape.. luati contact.. iacata.

https://about.me/aliencontacteelacrimaamun
https://plus.google.com/108473987172284759619/posts