Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intalnire ciudata cu un extraterestru

Creat de Ronin, 22 Martie 2006, 22:33:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

alx

  No, mersi de raspunsuri . Vad ca te tii tare si nu mai bagi nici un element ajutatoriu  :lol: desi ai putea.

  Atunci, singura explicatie pentru urmele alea de scris este ca s-au imprimat de pe pagina de deasupra care fuse si se duse .

  Aspectul umoristic este si se mentine desi nici eu nu vad motivele pentru care nu zici tot in legatura cu ..ala  :lol: Asta e o parte din aspectul tragi-comic .

Urban

Nu vreau sa par ca stiu mai mult decat stiu in realitate  :lol: insa nu ai uitat sa desenezi niste cornite la vipera?
Si poate arunci o privire pe atasament , asa de amuzament  :lol: :wink:

  Respecte !



Urban

#241
Citat din: fiulploii din  17 Septembrie 2013, 01:19:16

Urban
Nu vreau sa par ca stiu mai mult decat stiu in realitate insa nu ai uitat sa desenezi niste cornite la vipera?
Si poate arunci o privire pe atasament , asa de amuzament  :lol: :wink:

Respecte !
Nu am uitat, e scris fara...majuscule.
Vis-a-vis de atasament, e corect... doar e Zeu, stie mai multe limbi de circulatie intergalactica, nu crezi?
O seara excelenta

Xanadron

#242
Citat din: AdarM din  16 Septembrie 2013, 23:12:15
Mon vieux, sesizez o chestie impardonabila, cu atat mai mult cu cat vine din partea unui scriitor, zau asa!
Ager ca-ntotdeauna, moncher...
Impardonabil e insa doar faptu' ca mai scriu p-aici in loc sa-mi vad de trebi mai serioase :-D - imi fac insa mea culpa doar fiindc-am uitat ghilimelele, citand din opera altei ...scriitoare:
Anii optzeci și cinci
În anii optzeci și cinci
Eram un suflet,o voce,un avânt


P.S. Ma simt responsabil si pt. aspectul [partial] umoristic al dialogului nostru:
Citat din: Xanadron din  14 Septembrie 2013, 21:15:18
Iar intredeschide alx cutia Pandorei... si PAC !!! in secunda urmatoare ne cade capacu' peste degete. :-D

P.S. serios: Cred ca-s prea batrin sa mai apuc Disclosurensis Alexianum. :-)
Si, in final: ii sfatuiesc pe cei mai curiosi (ca JE) sa nu acceseze website-ul chiromantului neamt Nea' Herr Heidrich :evil: - http://derhandleser.de/  - daca n-au un antivirus bun.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godess Amun

Citat din: Aseneth din  16 Septembrie 2013, 19:22:58
Atasez alaturat o carte destul de cunoscuta in cercurile de channeling, care poate arunca o anumita lumina in ceea ce priveste relatia colegei noastre de forum cu Amon.

Iti garantez ca habar nu ai ,nici tu si nimeni din lumea asta ,ce fel de legatura am eu cu zeul Amun.
NU SUNT CAZUL CLASIC DE CHANNELLING !NU AM APROAPE NIMIC IN COMUN CU RESTUL CONTACTATILOR !
Puteti aduce materiale cu zecile care sa va sprijine tentativa de anulare a legaturii de necontestat si de iubire nepamanteana care exista intre mine si Amun,ca nu veti putea.Suna indraznet in urechile voastre stiu,dar intr-ale mele e doar o realitate dovedita in nenumarate randuri.Va asigur ca eu personal am cautat asemanari ca sa-l " prind " sa zic asa,daca ceea ce imi spune mie mai spune si altora ,acum si aici,in timpul vietii mele si nu am gasit.In afara de contactul telepatic nimic nu seamana cu viata noastra "intima".La un moment dat am crezut ca sunt pe aproape.Gasisem o tipa care murmura si ea de Egipt si de faraoni.Am facut pe dracu in patru sa dau de ea si dupa lungi cautari am gasit-o.Femeia care tot aparea prin Romania la televiziuni ,cu vanatoarea de fantome,ascultandu-mi povestea a degenarat intr-o criza de gelozie si de isterie deoarece nu era si ea " zeita ".Amun imi spune ca majoritatea femeilor interesante din jurul meu sau care apar de-a lungul anilor si care dau semne de maturizare spirituala  punandu-si intrebarea daca nu cumva au mai fost pe Pamant sau apar elemente din Vechiul Egipt in cautarile lor,multe dintre ele au fost " preotese a lui Amun " si sa le spun acest lucru.Cica nu m-a lasat el chiar asa de singura cu povestea asta.Voi mai intalni multe care isi vor pune numele de Ra sau Amun si intr-adevar asa este,au aparut.
Asa i-am spus si fetei asteia ca nu este exclus sa fie si cazul ei dar asta ramane de vazut .Nu a putut indura gandul ca eu ,potentiala zeita iar ea numai o preoteasa.Asa ca m-am simtit nevoita sa o parasesc ,sa o las acolo in lumea ei plina de fantome si cu asta am primit si raspunsul ca nu avea de-a face cu sufletul unei preotese a lui Amun.
Acele suflete sunt nobile si nu pline de egoism si interese personale.Ea incerca sa ma convinga sa mergem noi doua cu povestile noastre cica la " Nasa " si la " CIA ".Deci va dati seama ca fluturasii zburau rau de tot.Eu stiu ca daca e sa culeg faima pe marginea vietii mele astea de S.F. o voi face scriind si publicand acolo unde exista interes.Voi insoti cartile mele,daca vor exista si daca Amun ma va ajuta un pic cu limba romana care a cam saracit de atata strainatate,cu un DVD cu diferite filmari ale obiectelor de care tot vorbesc si cu interviuri luate celor care vor aparea in carte,mai ales a celora care nu m-au crezut pana au vazut.Nu este insa faima mobilul publicarii acelei carti,pot eu sti sigur ca va avea succes?ar fi mai degraba un mic pansament al sufletelui meu care a trebuit sa sufere datorita povestii asteia pentru ca e incarnat intr-un corp al unei rase care nu ne poate accepta in unanimitate,pe mine si pe Amun.
Dar deocamdata e doar un gand si daca cumva chiar vor veni ei in 2019 cum mi s-a spus,nu va mai fi lectura de gen interesanta doar pentru a compara cine si cat adevar a detinut,i s-a dat sau si l-a imaginat.
Ma rog,sa ma intorc la femeia cu fantomele.I-am spus ca daca doreste faima pot sa ii fac legatura in Canada unde cineva ar fi pus-o in legatura cu cineva de la postul de radio " Coast to Coast " ,un post de radio care trateaza toate temele astea.Nu a fost deajuns,era ...prea putin.Asa ca am lasat-o in lumea ei cu fantome si m-am retras.
Cred ca aceasta carte pe care ai pus-o tu aici la dispozitie nu reda decat niste sedinte de channelling si daca o voi citi imi voi da seama daca e o inventie sau femeia chiar a avut contact cu Seth.Informatiile mele despre Seth sunt cutremuroatoare.Din cand in cand ii spun lui Amun ca o parte din  muritori se intrec in publicat carti de gen si el spune ca e bine asa.Dar cand ii spun de ce nu incepem si noi sa scriem povestea noastra imi spune ca povestea noastra este scrisa si tocmai o traim ,ca va fi cartea de capatai a celor salvati.Dar poate ca voi reusi sa il conving si poate ca vom incepe si noi sa scriem povestea noastra si toate sedintele mele de hipnoza.Pe domnul Heidrich nu l-am mai vazut din 2005.Deci sa se inteleaga ,eu sunt cea care hipnotizez pe altii si nu invers.Domnul Heidrich a fost o mica parte din PROGRAM,unde aveam sa vad pe cine aud si a fost o traire unica.Pe atunci nu visam ca voi fi contactata de Amun,pe atunci scriam doar cu mai multe entitati...tot asa a fost PROGRAMUL, nu s-a intamplat brusc contactul asta.
Tot ce gasiti si puteti posta aici in format pdf este binevenit.Ma ajutati si pe mine sa mai caut eventuale asemanari.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Aseneth

Intrebarea mea este daca ti se pare normal ca Amun sa te tina doar pentru el. Pare un fel de captivitate fortata, sau mi se pare mie? Chiar daca e colivie de aur, tot colivie este....

Aseneth

Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15

Informatiile mele despre Seth sunt cutremuroatoare.

Da, da, cu totii stim cum s-a jucat Typhon( Seth) cu Zeus( Ammon), si cum ar fi castigat jocul daca nu intervenea Hermes (Thoth).
Dar daca citesti cartea, vei vedea ca nu e ce crezi tu. Daca ti-e lene, pune-l pe zeu sa-ti faca un rezumat.

Godess Amun

Citat din: Urban din  16 Septembrie 2013, 21:56:32
@Godess Amun

Bun, am inteles.
Intrebare: Daca chiar vrei sa fi privita cu seriozitate, daca chiar vrei sa faci lumea sa inteleaga si sa priceapa dedesubturile metafizice ale societatii asteia plina de epave umane, nu inteleg de ce nu ai fi de acord cu un simplu test pentru Zeul tau?
Cu ocazia asta ai fi privita cu mult mai multa seriozitate si poate ca si dialogurile ar fluctua intr-o zona extrem de interesanta, pana la proba contrarie parerea mea este ca totul este o inventie si blufezi, te plictisesti departe de tara ta si departe de limba ta nativa (cunosc sentimentul) si atunci evident ca simti nevoia sa "inventezi" si sa "socializezi"....dar asta e doar parerea mea pe care, asa cum spuneam mai sus, o poti darama intr-o secunda printr-un simplu test.
Accepti sau nu? (In functie de raspuns va urma si increderea sau neincrederea)

Evident ca poti sa afirmi "da ce imi trebuie mie sa ma credeti, dar ce sunt eu si Zeul meu, sau ce va intereseaza pe voi daca ceea ce mi se intampla mie este sau nu este adevarat"....de acord cu tine insa de la un anumit punct risti sa cazi in ridicol iar urmarea o vei vedea in timp.

O seara excelenta


Inainte de toate haideti sa ne punem intrebarea logica si anume cine pentru Dumnezeu si de ce ar dori sa socializeze,sa fie sa zicem pe un chat unde in proportie mai mare de 50% este doar injurat?!eu cred ca orice om normal ar da un click rapid pe logout si gata.In al doilea rand nu stiu de ce crede cineva ca eu incerc sa demonstrez ceva.De cand am intrat pe forumul asta nu fac decat sa ma apar.Ca de aici reiese ca totusi nu vreau sa va pun pe tableta o minciuna si sa va spun ca ,dupa cum ai rationat si tu mai sus si pot intelege un asemenea tipar de gandire,e la indemana oricui,eu as fi doar departe de casa si m-am apucat sa inventez,asta e altceva.Deci intr-adevar nu o sa las pe nimeni sa imi faca o spalatura de creier si sa imi induca o varianta pe care multi si l-ar dori.In ce priveste ridicolul cred mai degraba ca multi dintre cei care ma ataca sunt deja ridicoli.Si sa nu uitam,eu va tot invit ,pe cei care doriti dovezi sa ma contactati live si o sa vi le dau,desi as putea sa imi umplu timpul cu altceva.
In momentul in care eu am descoperit Rufon,cautam ceva ce tinea de informatiile de la el si am fost incantata sa aflu ca exista un asemenea forum si am lansat in trei vorbe povestea sa vad cum reactioneaza " specialistii ".Nu sfatuiesc pe nimeni sa vina cu intamplari similare pe acest forum,cel putin nu deocamdata.Cautati pe facebook ,pe google veti gasi cu siguranta ascultare in alta parte dar nu aici.Daca o faceti luati-ma pe mine de exemplu si pregati-va  :fullmoon:O parte din acest forum este exact invers.Este ostil fenomenelor de gen.Pana sa citeasca macar un al doilea mesaj ,s-a dat verdictul si anume eu nu pot avea dreptate pentru ca nu se doreste sa am dreptate si nu vreau sa ma mai repet ca e aiurea.Uite Urban ai pus punctul pe "i".Chiar ca as putea sa spun ca de ce ar trebui sa va dovedesc ceva si poate asa un mic procent sa cad in ridicol prin asta.Dar eu nu fac asta.Eu repet,cine doreste dovezi vi le voi oferi.Nu va pot oferi dovezile pe care mi le cereti voi ci doar cele pe care doreste el sa le ofere,in functie de caz.Nu pot face asta decat cunoscand lumea in particular,nu am cum sa o fac pe pagina principala.Cum ? ce sa va povestesc ? sa il rog ca o miloaga sa imi spuna urmatorul cutremur si asta sa se intample ? ar fi o varianta dar nu e stilul lui.Celor care imi sunt trimisi face to face le-am putut oferi destule dovezi.Indrazniti ,nu mananc pe nimeni !Veniti sa va arat pe cer ,telechinezie,clarviziune,manipulari...toate astea le pot arata si toate astea se pot intampla din momentul in care intrati in contact cu mine si el considera ca merita personajul respectiv sa aiba si o dovada personala sau personalizata.Vorbesc din EXPERIENTA si nu din carti.In ce priveste concluzia ta ca m-as plictisi nici asta nu e adevarat,sunt o tipa extrem de sociabila si numai eu sunt cea care decid cu cine,cand si cum socializez.Ma simt bine in Germania si doresc liniste,Amun mi-a dovedit ca ceea ce doresc eu nu e intotdeauna bine pentru mine.Dupa ce tot am miorlait de dor de casa,mi-a aratat ca inca nu sunt pregatita pentru o viata agitata.Romania inseamna agitatie.Eu cu povestea asta am nevoie de multa liniste si de putina lume in jurul meu.Nu doresc contacte noi decat daca e vorba de cineva cu totul si cu totul special si cum asa ceva se intampla foarte rar,sunt in cea mai mare parte singura si e bine asa.Nu suport galagia,poluarea,agitatia,oamenii depresivi si tot ceea ce sufletul meu nu are nevoie.O vizita pe an in Romania imi ajunge.Dar de ce sa mint si aici ma aproba si Amun,daca as avea posibilitate unui trai similar in Romania,cu siguranta zilei de maine,liniste,pace,izolata pe cat posibil de atacuri energetice de orice fel,cel mai mult mi-ar place in satul in care am crescut intre muntii mei dragi.Dar eu sunt fetita cuminte :) si stiu ca zeul meu stie ce e mai bine pentru mine si cand.Acum revenind la ipoteza ca as blufa din plictiseala si o serie de alti factori,ganditi logic .As putea foarte simplu sa discut in exclusivitate NUMAI cu cei care imi cunosc povestea ,care ma accepta asa cum sunt eu ,adica cu Amun,celor care le-am aratat dovezi si ei se simt de atunci si mai atasati de mine si totul ar fi o bula de lumina cu pace si liniste,nici o grije,sau m-as putea decide sa tac pur si simplu.Va marturisesc ca de multe ori dupa interventia mea de anul trecut am mai dorit sa intru dar Amun nu m-a prea sustinut pentru sanatatea mea,ma doare stomacul cand ma enervez. In afara de asta de cate ori am facut lucruri numai de capul meu nu a fost bine.El stie mai bine cand si cat sant eu pregatita sa suport si daca e cazul.Acum pot sa spun ca nu a zis "intra din nou pe Rufon" dar mi-am dorit un pic mai mult si cum ii este si lui greu cu mine  :lol:,cred ca a obosit si nu a zis nici da ,nici nu.Dar in momentul in care va incepe sa ma doara stomacul si sa nu mai vad sensul ,ma retrag pe alte topicuri sau de tot,sau pentru cativa ani ,sau cateva luni,saptamani,nu stiu,nu am un plan,fac totul spontan.
Eu incetul cu incetul chiar incep sa cred ca prezenta mea aici pe forum face parte din planul lui Amun cu mine,cu noi toti.Eu cred ca nu intamplator am gasit eu forumul asta,poate PARTIDUL DE OPOZITIE va fi candva foarte important intr-o relatare a motivelor de ce rasa umana trebuie epurata.Asta nu inseamna ca eu chiar cred ca,colegii nostri sunt chiar asa niste monstri dar,din pacate aceasta opozitie masiva a posibilitatii ca eu sa fiu intr-o relatie cu un zeu este tipica pentru un procent majoritar al omenirii.Poate ca acest partid majoritar va constitui candva un sistem de referinta pentru ca cei minoritari la numar dar puternici sa aiba pe ce se sprijini atunci cand trebuie sa aleaga.
Dar poate ma insel,sa nu credeti ca eu stiu 100% ce si de ce se intampla intr-un anumit fel.Dar stiu 90% si asta e foarte mult intre timp.Dar si siguranta asta s-a format in timp,vazand nenumarate DOVEZI PALPABILE.Pe mine nu ma poate duce cu zaharelul nici macar un zeu,credeti-ma ca sunt suficient de scceptica incat sa dau crezare unei entitati.
AMUN NU A AVUT INCOTRO, A TREBUIT SA IMI DEMONSTREZE SI A FACUT-O SI O VA FACE SI IN CONTINUARE.SUNTETI BINEVENITI SA VA CONVINGETI SI SINGURI DE ASTA.Eu nu imi pierd speranta si sper ca el sa intervina in forum candva si sa manipuleze unele aspecte.A mai facut-o si il cred in stare.Dar cred ca asta se va petrece cand eu nu voi mai fi activa pe topicul asta sau nu voi mai intra o lunga perioada de timp deloc pe forum.Cred asta pentru ca e stilul lui de a-mi face bucurii - SURPRIZELE.Si stie foarte bine ca daca nu imi face o surpriza intr-o anumita perioada de timp voi deveni depresiva si asta nu-i place.Ultima surpriza a fost de curand,de ziua mea,de fapt au fost trei dar una mi-a placut cel mai mult.Au existat in Germania trei persoane in compania carora ma aflam cand Amun ne-a surprins cu acel obiect mare ,foarte luminos ,care se deplasa foarte jos si fara zgomot pe deasupra noastra.Ca sa stiu ca este el,l-am rugat sa reduca lumina pana la disparitie si asta s-a intamplat.Intr-una din dati eram insotita de prietena mea Tamara.Aceasta fata,cu 20 de ani mai tanara era foarte inteligenta pentru varsta ei asa ca i-am povestit si ei crezand ca va intelege si ne va accepta ca atare,pe noi,familia Amun :)
Ea insa avea sa imi marturiseasca intr-un tarziu ca nu m-a crezut si m-a banuit de schizofrenie.A tot cautat pe google si compara cu comportamentul meu.Nedescoperind nici o asemanare isi propusese sa imi dea 1% sanse ca poate nu am inventat povestea.A urmat o faza in care i-am spus ce avea sa se intample in viata ei in decurs de o luna si asta s-a intamplat,asa ca asta a pus-o un pic pe ganduri.Amun insa s-a gandit sa ii arate mai mult asa ca dupa un an de prietenie ne-a surprins cu acel ozn care trecea pe deasupra capetelor noastre si cand mi-a transmis telepatic ca este el am inceput sa strig tare in germana ca sa ma auda ea,sa reduca lumina pana la disparitie si asta s-a intamplat.Cum altfel as fi putut sa sustin ca este el?De atunci Tamara are o problema.A ajuns la concluzia ca nu poate vorbi cu nimeni despre ce a vazut si despre alte dovezi de alta natura,pentru ca nu o crede nimeni.
A incercat pe un ton de compatimire sa imi spuna ca intelege ce gust amar trebuie sa imi lase, a nu fi crezuta.
I-am spus ca nu stie ce si cum simt eu si ca eu nu am ales calea comoda de a ma ascunde,asa procedeaza cei care sunt cumva loviti de fenomene din astea.Eu nu mai pot indura ignoranta si de aceea,desi stiu ca nu pot  patrunde in mintea majoritatii ,daca un singur om necredincios VEDE CU OCHII si nu cu ochii mintii ca dupa lecturi frumoase de care e plina lumea,acel om are o sansa sa se schimbe,sa se gandeasca la el ca o mica particica dintr-un puzzle si sa isi dirijeze poate in alta directie actiunile.Pot sa rada de mine popoare intregi,daca eu pot schimba un singur suflet de la o cale indiferenta,nu vreau sa dau o nota religioasa si sa zic ,gresita,atunci nu am trait degeaba.
Nu stiu cat a inteles Tamara din asta dar era foarte isteata,cred ca a inteles.
Eu m-am mutat din orasul respectiv,desi nu departe si drumurile noastre s-au despartit.Amun i-a spus si ca va aparea un barbat mai in varsta in viata ei de alta nationalitate decat germana si asta s-a intamplat,a mai avut inca o confirmare,dar cumva nu am mai prea comunicat aproape un an jumate.Cu o zi inainte de ziua mea imi scrie un sms ca s-a intamplat ceva de natura paranormala si ca are legatura cu mine am fost foarte curioasa si am sunat-o imediat.
Mi-a spus ca are un smartphone in care a pus in dreptul contactelor cate o poza si in dreptul numarului meu a pus o poza  a mea,doar fata.Cu o zi inainte de ziua mea(ea nestiind cand am ziua de nastere,des aceste lucruri se uita,chiar si eu am uitat de ziua ei ),rasfoind printre contacte,a observat ca a disparut poza mea si in locul ei a aparut o fotografie din Vechiul Egipt a unei zeite sau regine...ea spunea ca nu stie sa faca diferenta si ca este socata si s-a gandit ca eu cumva am reusit performanta asta.Bineinteles ca ea nu detinea nici o poza cu o piramida decum alte reprezentari din Egipt.I-a povestit si prietenului ei,acesta fiind de parerea ca eu am facut asta.I-am spus: " Tamy,Amun a vrut sa iti aduca aminte in felul asta ca maine e ziua mea " si sa imi faca mie un cadou frumos de ziua mea,se intampla in fiecare on oricum de la aparitia lui .
Ce vroiam sa spun cu asta,este ca daca Amun va dori sa dovedeasca prezenta lui in viata mea si altora de exemplu acelei parti de pe Rufon care urla dupa dovezi( o fac ca e singurul lucru cu care ma pot ataca constienti fiind ca in scris nu prea pot arata multe lucru) o va face,de asta sunt convinsa.Nu sunt eu cea care decide ce,cand si cui i se arata acele dovezi,in afara de un anumit element de telechinezie si anumite semnale la cerere,in rest el stie ce face si de ce.Si eu imi doresc,va dati seama ,sa aud la un moment dat ca mesajele mele au disparut sau ca a aparut o lista cu identitaitle reale ale unor useri dar daca si in ce mod va interveni el,asta nu stiu,ramane de vazut,eu am rabdare.
Spuneai ca dialogurile ar putea fluctua intr-o zona deosebit de interesanta.Ai impresia ca eu nu imi doresc asta ? eu nici nu sunt genul care sa tin manie dar nici sa stau cu mainile in san nu pot atata timp cat sunt atacata.Si mie mi-ar placea sa va mai dezvalui din ceea ce stiu si sa chiar stam de vorba ca intre colegi dar atata timp cat se blocheaza pentru ca nu se doreste un dialog cu o nebuna,eu ce pot sa fac.Ce imi ramane ? ma intorc la cei care chiar stau la coada sa mai vorbim si imi cer scuze si aici tuturor observatorilor care mi-au scris si nu le-am raspuns sau nu le-am mai raspuns de foarte mult timp.
Adresa mea a ramas aceeasi dar in caz ca nu o mai aveti  asta este " amunraaksunamun@yahoo.de ".
Acestea fiind spuse sper sa iti fi putut raspunde,sa iti arat ca iti inteleg gandirea dar ca este asaaaaaaa de departe de adevar.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2013, 22:27:06
Ziceam ca nu mai calc p-aici, :-D da' musai trebuia sa revin "la obiect" cu oaresce flash-back-uri vizand predictii... zeiesti - neimplinite, evident - d-acu' trei ani jumate.
(Later Edit ca uitasem: a se observa lipsa oricarei urme de bascalie ori intentie de "gonire" a ei de pe forum).

In rest, vad ca Urban reia sub o forma ceva mai concisa opinia mea (i-as zice "diagnostic" de-as fi... auto-suficient cum ma crede coforumista noastra, da-i numai o simpla parere subiectiva si poate fi eventual gresita).
Chiar daca cineva care se autodeclara "zeitza reincarnata" :star: aprinde din start un fitil sensibil. :wink: (se pare ca multi au uitat ca asta-i de fapt punctul nevralgic al povestii - deci nu neaparat cine-i Amun-Ra in ierarhia slugilor sau suveranilor ceresti ori ce anume vrea muschiu' lui cu "programele" noastre).

Oricum, pe mine cel putin nici macar nu ma mai distreaza sa "combat" p-aici de-a surda.
Poate si fiindca n-am nostalgia anilor '85 (deprimanti, zic eu) ci a decadei '70-'80 - fiecare cu nostalgiile si stolurile lui de pasarele-n definitiv. :lol:

Atit deocamdata.

Multumesc Xanadron pentru like,cred ca greu ti-a fost  :-D
Tu pui intrebari la care eu am mai raspuns dar sunt dispusa sa raspund din nou,oricum am temperatura si trebuie sa stau in pat.Faci o gramada de afirmatii gresite:

1) Niciodata si niciunde nu am afirmat eu a fi o zeita reincarnata.Niciodata si niciunde nu am afirmat eu ca vorbesc cu Dumnezeu.Am afirmat ca sunt contactata telepatic de zeul Amun Ra si ca acestea sunt ceea ce afirma EL.

2)Am redat ceea ce mi-a spus el si anume ca Pamantul este singura planeta probabil din galaxia asta,sincera sa fiu eram asa de socata atunci ca nu imi veneau intrebarile asa repede ca si voua aici  :-D,unde se sufera dar sincera sa fiu eu iau si varianta in calcul de a-mi fi spus asta din necesitate, deoarece era prea mult sa ma confrunte la momentul respectiv cu razboiul din univers de care am avut voie sa aflu de-abia anul asta si de alte aspecte intunecate de pe alte planete.Trebuie sa intelegeti ca un zeu a venit in fata unui copil si a trebuit sa ii raspunda ca sa iasa bine pentru sufletul copilului si pentru proiectul in care era dintr-o data implicat.Simplul contact poate fi traumatizant,cum poti sa ii mai incarci mintea oricum sub stare de soc cu povestea intregului univers?Asa ca asta mi-a spus si eu am luat-o ca atare,era explicatia la intrebarea mea,de ce trebuie sa fiu pe Pamant.Ca sa sufar.Probabil l-am intrebat atunci daca si pe alte planete se sufera si el mi-a dat explicatia de mai jos cu iubirea.Trebuie sa iau caietele scrise de atunci ca sa stiu exact cum a decurs dialogul.Nu stiu daca va puteti imagina ce inseamna sa detii vreo 40 de caiete mari studentesti cu dialoguri.Am realizat si eu ca daca Mut s-a sinucis nu a facut asta din ne-suferinta dar el mi-a explicat asa :
Pe Pamant exista suferinta intr-o multitudine de variante.Suferinta umana si generata de om.
Iubirea vine de la Dumnezeu,dupa spusele lui Amun el este partea masculina din Dumnezeu,deci zeul suprem.El spune ca la inceput in univers erau doua energii care se atrageau foarte puternic.Aceasta atractie fizico-chimica dintre aceste doua forme de energie poarta numele de IUBIRE.La inceput in univers a fost IUBIREA SI IUBIREA ESTE DUMNEZEU SI ESTE FORMATA DIN DOUA ENERGII CU CARACTERE MASCULINE RESPECTIV FEMININE.Despre cum au trecut si la forme biologice asta alta data.Apoi mi-a spus ca el a lasat in Vechiul Testamen a se scrie aceste lucruri si anume in Geneza unde se spune : " si a spus Domnul Dumnezeu ,haideti sa facem omul dupa chipul si asemanarea NOASTRA" - acest cuvant "noastra " vrea sa redea dialogul lui Dumnezeu deci ale EI si al LUI.Apoi sta scris :" si a facut Domnul Dumnezeu pe om dupa chipul si asemanarea sa,i-a facut BARBAT SI FEMEIE"!
In acest punct vreau inca o data in mod oficial sa ma indepartez de orice interpretare blasfemica si sa subliniez ca eu nu ma cred Dumnezeu si daca Amun are dreptate ,eu nu sunt vinovata cu ceva sau responsabila pentru asta.Poate ca incercati cinci minute sa va puneti in situatia mea atunci.Incepe sa se scrie cu mana voastra ,ca si in alte cazuri de "scriere automata " si incepe sa vi se puna intrebari de genul " Ce ai face tu daca ai sti ca esti Dumnezeu "?
" Ce ai face tu daca ai fi Dumnezeu " daca ti s-ar spune " uita-te bine in jurul tau...nimic dar absolut nimic din ceea ce vezi nu ar exista daca nu ai fi existat tu.Cum credeti ca ati fi reactionat voi? La mine nu a durat mult si i-am spus sa ma lase in pace ,ca eu nu vreau sa fiu Dumnezeu ,sa mearga el in fata unei mame care si-a pierdut copilul si sa ii vorbeasca de Dumnezeu si multe altele i le-am mai spus eu atunci dar le pastrez pentru cartea mea sau cartile mele daca catadicseste sa ma ajute ca va fi greu....
Deci din cauza iubirii se poate suferi si intre zei pentru ca IUBIREA ESTE A LOR,VOI DOAR ATI PRIMIT-O IN DAR SI E PROBA VOASTRA DE FOC!
2) M-as bucura daca incetezi sa sustii aberatii de genul ca eu ma pretind a fi o zeita incarnata.Asta este ceea ce mi se spune,dar te rog nu imi sfida inteligenta .Am pastrat un procent de ? un procent suficient incat sa nu fiu dezamagita daca nu este sau nu va fi asa.E un teren atat de strain incat ar trebui sa fiu nebuna sau naiva sau infumurata sa afirm eu ca asa este si nu incape indoiala.Stiti voi 100% in ce sau in cine se va incarna sufletul vostru cand veti parasi planeta?Diferenta dintre mine si voi e ca mie mi se da o varianta dar daca asta este unica,deocamdata nu stiu.
3) treaba cu inselatul este relativa,el vorbeste de o treaba care ne priveste numai pe noi doi dar pentru ca eu atunci cand el a aparut eu gandeam cat se poate de omeneste , la intrebarea mea " de ce as fi facut-o " a raspuns ca din gelozie nefondata deoarece eu am fost ,sunt si voi fi singura femeie din viata lui  IN MANIFESTARE,ca eu sunt jumatatea lui,etc....etc.....are timp sa imi demonstreze,eu deocamdata dragi colegi,inca imi mai pastrez capul pe umeri si exact cum as proceda cu un pamantean care imi spune ca eu si numai eu pot fi jumatatea lui,ii acord timp sa ma mai si convinga.Bineinteles ca cel mai simplu ar fi sa imi organizeze un accident asa cum a procedat cu verisorul meu si sa ajung in stare eterica mai repede la el.Dar se pare ca altfel e planul lui....

4) in ce priveste forma "concinsa" in care colegul Urban a incercat sa reia tema cu nebunia mea ,i-am raspuns si eu intr-o forma mai "extinsa" ca se inseala  :-D
Eu stiu ca va este foarte greu sa intelegi si sa acceptati dar chiar imposibil de a da o sansa asta nu va este.
Bine ca eu pot deveni dintr-o data rezoluta,imi iau rucsacelul si imi spun ca mi se rupe mie de sansa voastra,ca mi-o dati sau nu mi-o dati dar a inceput sa imi placa aici...cine stie,poate e o metoda de-a lui Amun pentru a ma cali si mai mult sau a strange mai mult " aur " cum spune el....

5) sa sti ca si eu am nostalgia anilor 70,eram micuta dar imi amintesc foarte multe aspecte ale vietii de-atunci,am o mama tanara si frumoasa ,sa-mi traiasca,era in floarea vietii,o data cu un cerc de prietene ale ei m-a luat si pe mine in discoteca ,a fost o traire fascinanta pentru mine si chiar m-a invitat si un baiat la dans.Sti tu,daca chiar stam sa scormonim multi de pe forum ar putea trage concluzia ca ,chiar nu suntem asa de diferiti.

6) ca sa nu mai raspund inca o data separat.Am observat ca ai pomenit ceva de domnul Heidrich,cel cu hipnoza.Nu cred ca te alegi cu vreun virus de la pagina lui ca asta i-ar fi fatal,prea multa lume il cauta via internet.Pentru mine a fost omul potrivit la momentul potrivit si am invatat atat cat trebuia sa invat atunci de la el...pacat ca nu sunt mai multi oameni ca el,din pacate nu mai dau de el si oricum nu consider ca ar mai putea sa ma invete ceva,acum a venit randul meu sa fiu pe val,numai ca sunt cam lenesa,as putea si eu sa am cabinetul meu si sa fac si eu tot ce face el,dar nu asta e de interes acum.
Atata timp cat nu fac bataturi la degete si nu obosesc psihic iti raspund cu drag.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Aseneth din  17 Septembrie 2013, 15:49:18
Intrebarea mea este daca ti se pare normal ca Amun sa te tina doar pentru el. Pare un fel de captivitate fortata, sau mi se pare mie? Chiar daca e colivie de aur, tot colivie este....

Uite in sfarsit o intrebare care imi place.Pai...a avut el grije sa fiu dezamagita de toate povestile mele de dragoste asa incat sa poate el aparea printul pe cal alb mai exact extraterestrul cu nava triunghiulara,ca mi-o deseneaza des.
Intre timp e prea tarziu sa ma mai intorc la o alta varianta a vietii mele,e bine asa cum este dar nu este forma ideala...in afara de asta am obosit.Dar oricum mersi ca ti-ai facut un gand si in privinta asta.Eu sper ca cel putin voi sa aveti pe cineva pe care puteti " pipai "  :rainbow:
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: Urban din  16 Septembrie 2013, 23:10:50
@Godess Amun

Daca accepti ai mai jos poza cu intrebarea pentru Amun.

Succes!

Traducerea intrebarii se afla in cutiuta postala a lui Alx (pentru confruntare)

Inca o data ! nu intra in asemenea jocuri ,au mai incercat si altii.Va va demonstra cand considera el si ce considera el.In afara de asta alea sunt hieroglife,le puteti traduce si singuri.Nici eu in locul oricarui alt zeu nu m-as angaja pe un forum unde stau la coada o gramada de useri cu desene,poze,filmulete ,ghicitori  :roll:.Aveti rabdare,dovezile pe care le va alege EL si cand va dori EL si pentru cine va dori EL ,vor veni.Pana atunci va pot arata dovezile clasice care mi le-a pus la dispozitie si pentru care am tot batut in taste pe aici.
Deci sorry,stiu ca veti folosi acum mesajul asta sa imi mai dati in cap si sa ma demontati in continuare dar deocamdata nu doreste sa intre in jocul vostru sau ma rog nu asa.Pot eu sa ma pun in genunchi ceea nu o fac oricum,dar el e cocosul in casa,totusi ,pana la urma :lol:
Daca va lua o alta pozitie fata de provocarile astea sigur voi reveni si voi posta.
Pana atunci alles gute ! :rainbow: :rocket:





``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Urban

#250
@Godess Amun
Am citit, apreciez si multumesc pentru raspuns.
O seara excelenta!

@colegilor de forum
"Manualul pentru diagnosticarea tulburarilor mentale" (DSM-IV)
Personalitatea multipla face parte din grupa tulburarilor disociative (sau a nevrozelor isterice)

Specificul il constituie existenta in aceeasi persoana a doua sau mai multe personalitati distincte.
Aceste "alte" personalitati sunt dezvoltate partial sau in totalitate si preiau in mod repetat controlul.
Trecerea de la o personalitate la alta se realizeaza intr-un anumit interval (de la cateva secunde sau minute, la cateva ore sau zile).
Cauza acestei tulburari este, in general, o situatie de viata foarte dificila careia persoana nu ii poate face fata si pe care o gaseste dezagreabila.
Dupa ce a epuizat toate mijloacele de lupta interioara cu aceasta situatie critica, persoana incearca sa o evite si se refugiaza intr-o "alta personalitate".
Aceasta "alta personalitate" poate avea un alt temperament, un alt caracter, alte aptitudini.
Unele personalitati pot fi mai mult sau mai putin constiente de existenta celorlalte si interactioneaza diferit cu realitatea; au trasaturi si seturi de valori diferite.
Cel aflat in aceasta situatie nu se poate adapta realitatii decat foarte putin, iar armonia interioara este distrusa.
Lipsa de afectiune poate cauza disocierea personalitatii. Fie ca ne referim la personalitatea multipla sau la alte tipuri de personalitati imature, instabile emotional, la cele cu deficit intelectual sau la schizofrenie, toate presupun un nivel ridicat de sugestibilitate. In momentele acelea se manifesta o mare dorinta de a iesi in evidenta, de a atrage atentia celor din jur si de a le transmite un mesaj de suferinta profunda.
Este un fel de refugiu intr-o atitudine care face dintr-o persoana anonima un personaj important, care socheaza pe toata lumea.
Vindecarea depinde de satisfacerea obiectivului principal: obtinerea afectiunii si atentiei (in atentia MEMBRILOR RUFON)
Propun membrilor Rufon sa faca o fapta de bine si sa o vindecam pe Godess Amun.

SLEAH19

 Godess Amun, ai discutat vreo dată cu zeul Amun despre Iisus ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

#252
Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe acest topic,totusi,nu ma pot abtine...
In primul rand,userul Godess si mai nu stiu cum ne acuza in felul urmator:
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 18:10:54
Nici eu in locul oricarui alt zeu nu m-as angaja pe un forum unde stau la coada o gramada de useri cu desene,poze,filmulete ,ghicitori ::) .Aveti rabdare,dovezile pe care le va alege EL si cand va dori EL si pentru cine va dori EL ,vor veni.Pana atunci va pot arata dovezile clasice care mi le-a pus la dispozitie si pentru care am tot batut in taste pe aici.
Deci sorry,stiu ca veti folosi acum mesajul asta sa imi mai dati in cap si sa ma demontati in continuare dar deocamdata nu doreste sa intre in jocul vostru sau ma rog nu asa.Pot eu sa ma pun in genunchi ceea nu o fac oricum,dar el e cocosul in casa,totusi ,pana la urma :D
Daca va lua o alta pozitie fata de provocarile astea sigur voi reveni si voi posta.
Pana atunci alles gute ! :rainbow: :rocket:
Asadar,stimabile user,in caz ca nu stiati trebuie sa va informez ca pe acest forum nu se pasc gaste,si in cazul in care doriti sa fiti dus/dusa la pascut,ati gresit adresa...de obicei,cand vii pe aici si faci anumite afirmatii,ar fi bine sa fi pregatit/pregatita sa le si argumentezi,pentru ca in caz contrar o sa primesti raspunsuri asa cum ti-a dat @Urban,sau altii...recte io! ;D
Si daca veti continua cu afirmatii cum sunt cele de mai jos...chiar nu stiu cum vor evolua lucrurile...insa sunt curios sa aflu! :D


Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15

Iti garantez ca habar nu ai ,nici tu si nimeni din lumea asta ,ce fel de legatura am eu cu zeul Amun.
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15
NU SUNT CAZUL CLASIC DE CHANNELLING !NU AM APROAPE NIMIC IN COMUN CU RESTUL CONTACTATILOR !
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15
Puteti aduce materiale cu zecile care sa va sprijine tentativa de anulare a legaturii de necontestat si de iubire nepamanteana care exista intre mine si Amun,ca nu veti putea.
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15
Din cand in cand ii spun lui Amun ca o parte din  muritori se intrec in publicat carti de gen si el spune ca e bine asa.Dar cand ii spun de ce nu incepem si noi sa scriem povestea noastra imi spune ca povestea noastra este scrisa si tocmai o traim ,ca va fi cartea de capatai a celor salvati.
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15
Deci sa se inteleaga ,eu sunt cea care hipnotizez pe altii si nu invers.
Uite o contradictie "minora" in 2 posturi consecutive...poate mi-o explici si mie...

Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15
Nu a putut indura gandul ca eu ,potentiala zeita iar ea numai o preoteasa.

Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 17:45:30
1) Niciodata si niciunde nu am afirmat eu a fi o zeita reincarnata.Niciodata si niciunde nu am afirmat eu ca vorbesc cu Dumnezeu.Am afirmat ca sunt contactata telepatic de zeul Amun Ra si ca acestea sunt ceea ce afirma EL.

2) M-as bucura daca incetezi sa sustii aberatii de genul ca eu ma pretind a fi o zeita incarnata
.

Cum e zeito? Esti sau nu zeita reincarnata? Aud?


PS 
Citat din: Godess Amun din  17 Septembrie 2013, 14:45:15

Domnul Heidrich a fost o mica parte din PROGRAM,unde aveam sa vad pe cine aud si a fost o traire unica.Pe atunci nu visam ca voi fi contactata de Amun,pe atunci scriam doar cu mai multe entitati...tot asa a fost PROGRAMUL, nu s-a intamplat brusc contactul asta.
Te-au cam facut posta... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Godess Amun

#253
Citat din: alx din  17 Septembrie 2013, 22:52:55
Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe acest topic,totusi,nu ma pot abtine...
In primul rand,userul Godess si mai nu stiu cum ne acuza in felul urmator:Asadar,stimabile user,in caz ca nu stiati trebuie sa va informez ca pe acest forum nu se pasc gaste,si in cazul in care doriti sa fiti dus/dusa la pascut,ati gresit adresa...de obicei,cand vii pe aici si faci anumite afirmatii,ar fi bine sa fi pregatit/pregatita sa le si argumentezi,pentru ca in caz contrar o sa primesti raspunsuri asa cum ti-a dat @Urban,sau altii...recte io! ;D
Si daca veti continua cu afirmatii cum sunt cele de mai jos...chiar nu stiu cum vor evolua lucrurile...insa sunt curios sa aflu! :D

Uite o contradictie "minora" in 2 posturi consecutive...poate mi-o explici si mie...

Cum e zeito? Esti sau nu zeita reincarnata? Aud?
PS    Te-au cam facut posta... ;D


Vai de mine ! acum daca as fi devot,as avea de-a dreptul un orgasm numai la cuvantul " Aud " ?!
numai ca sunt exact invers.
Partea cu posta mi-a placut cel mai mult ...o obsesie personala de a ta ? :-D Culmea,tot  azi am primit un mesaj personal ca ma **** Dracu si sa ma duc la un preot.Cred ca tot tu esti acela sau unul din prietenii tai...l-am jignit tare intr-un mesaj aici desi nu i-am dat numele.Deci clar ca habar nu ai cum e sa comunici cu vreo entitate sau cu mai multe si cat de fain e sa poti sa le inviti la o posta daca asta e termenul tau preferat...te aduce intr-o stare de beatitudine si te simti mai bine cu aceste entitati sau inconjurata de animale decat de oameni ,cel putin de din astia ca tine.Nu stiu de ce mica contradictie vorbesti,nu reiese de nici unde o afirmatie clara,doar cuvantul eventualitatii.
Deci daca ai fi atent,ai sesiza aspectul cu ,,potentiala zeita " iar daca sunt sau nu ,asta poate fi sau poate nu fi.Cum ai dori sa iti demonstrez una sau cealalta ?si de ce as face-o ?
Ti-am mai scris eu ca ,releul ala emana o energie care te transforma intr-un vampir energetic...tot des.
Have a nice time and less worry about me !

Am rugamintea de a-ti controla putin limbajul (scrisul) pe aici. Fara cuvinte obscene pe forum! Asta e un avertisment verbal(deocamdata). Sa lasam de asemenea si aluziile de natura sexuala (iar asta nu e valabil numai userului Godess Amun)!
Chestiile astea nu ne privesc aici, mai putine detalii personale si mai multe referiri la SUBIECT! StarDust.
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: alx din  17 Septembrie 2013, 22:52:55
Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe acest topic,totusi,nu ma pot abtine...
In primul rand,userul Godess si mai nu stiu cum ne acuza in felul urmator:Asadar,stimabile user,in caz ca nu stiati trebuie sa va informez ca pe acest forum nu se pasc gaste,si in cazul in care doriti sa fiti dus/dusa la pascut,ati gresit adresa...de obicei,cand vii pe aici si faci anumite afirmatii,ar fi bine sa fi pregatit/pregatita sa le si argumentezi,pentru ca in caz contrar o sa primesti raspunsuri asa cum ti-a dat @Urban,sau altii...recte io! ;D
Si daca veti continua cu afirmatii cum sunt cele de mai jos...chiar nu stiu cum vor evolua lucrurile...insa sunt curios sa aflu! :D

Tot in primul rand ,stimabile administrator,gasca este unul din simbolurile lui Amun,asta asa ca fapt divers,asa ca pana si postura de pascut gaste ar fi la o adica o onoare datorita simbolului.In al doilea rand cred ca nu esti cel mai in masura sa faci asemenea afirmatii si iti spun si de ce.Eu sau tu este cel care nu ofera dovada  acelui corp pe care il detii si tot amagesti userii?Daca nu sti ce este macar spune ca nu sti si basta.Cel putin cand eu ti-am spus varianta primita de la Amun,ai spus ca nu este ce a spus el , " cel putin asa crezi ".Asa ca vezi barna din ochiul tau prima data.Puteti scotoci tot dictionarul limbii romane si folosi cele mai odioase si mai cumplite formulari cum se pare ca a si inceput sau mai degraba continua, atitudinea asta ca nu ma veti ingenunchia.
Mai bine faceti o petitie si anulati-mi contul si asa scapati de mine sau poate ma trezesc dimineata si pur simplu nu mai am chef sa intru ....dar nici asta nu e definitiv.Mai trec trei ani si iar revin poate,iarasi vei visa urat din cauza mea si vei avea fantezii cu tenta sexualo-astrala. :lol:Pe un anumit user il banuiesc chiar de mai mult decat numai de jigniri aici si poate va incepe sa imi fie teama si ma retrag din cauza asta....eu zic sa speri,pentru un timp sau for ever voi disparea ,poti sa te lafai din nou fara sa te mai deranjeze nimeni,dar poate nu...crede-ma si eu sunt la fel de curioasa cum merg lucrurile mai departe....
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!