Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intalnire ciudata cu un extraterestru

Creat de Ronin, 22 Martie 2006, 22:33:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: Godess Amun din  16 Septembrie 2013, 14:26:11
Daca pentru tine incercarea de a demonta orice, venit din partea ta, e floare la ureche si nu te aperi in nici un fel inseamna ca ai sistemul imunitar slabit.Eu nu stiu de ce i-ati alungat pe altii care dupa cum spui tu au aparut sa " inflameze " dar tare mi-e ca oamenii aia au venit nevinovati si sinceri sa isi spuna intamplarile nestiind ca sunt intr-o groapa de lei.Pana la urma cu tact si diplomatie tot pe ei i-ati scos vinovati.Nu eu am inceput atacurile,nu eu am inceput jignirile si daca imi permit epitete sau metafore sta in firea mea artistica.
Nu te mai simti lezat ,cea care ar trebui sa se simta lezata sunt eu dar pe cat posibil incerc sa analizez totul la rece si sa nu dau bir cu fugitii chiar asa de repede.
In momentul in care nu voi mai fi atacata nu va mai fi nevoie sa ma apar...ce naiba,este doar evident ce se petrece aici,chiar crezi ca le puteti induce tuturor cititorilor acestui forum numai varianta voastra ?
Si daca la un moment dat voi pleca,poate ca veti reusi,macar stiu ca nu am plecat fara lupta.
E o lupta cu foloase...dar asta e prea profund ca sa mai dezvolt acum...

:-o :-o :-o

Multumesc; acum sunt complet edificat zeiţo (sau oricine ai fi)




Godess Amun

Citat din: abyss din  13 Septembrie 2013, 20:02:48
Domnisoara/doamna Amun, frumoasa poza btw...
Intrebarea numarul 3 este adresata cuiva care vorbeste prin intermediul altcuiva.
Dar nu te umfla-n clantza prea tare la colegi.
Fa niste poze la nava lui amun sau e de rau.
Servitorul se face de ras.

Vai de mine Domunle Abyss!
De " clanta mea " iti faci tu griji
Si crezi ca tare m-ai atins
Pe cand tu nu poti sa atingi?

Te dai de gol ca nu esti tare,
Ca aluatul tau e slab
Asa ca nu te mai da mare
Si nu te mai da de rang.
                                         Goddess

Voi ce doriti sa ma vedeti
Si va certati cu o muiere
Cum sa fiu bun?cum voi credeti
Ca ma veti unge ASA cu miere ?!

Asta nu-i calea de a ne intalni
Pentru nici unul dintre voi
Dar eu va spun ca vom veni
Amestecandu-ne  cu voi.

Navele le veti vedea
In sase ani de acum inainte
Si pana atunci vom epura
Pamantenii...dupa minte.

Tu" abis " nu degeaba ti-ai ales
Ca esti pe marginea unui abis
Si te crezi " ales "
Dar iti spun eu,e doar un vis.

Pe mine nu ma clintiti asa usor
Ca si pe femeia mea
Aflata la voi si de-al vostru popor
Eu mai astept si ..." mintea ta "

                                                   Amun-Ra

P.S. - daca tu ai aparatura necesara pentru a putea filma ceva care se petrece la nivelul stelelor iti pot arata nava lui Amun.Si cine e servitor ? Amun ? ma abtin ca altfel voi fi iar atacata...vezi ,faptul ca fara sa sti nimic despre Amun-Ra il faci servitor spune multe despre tine,eu te iert,el ...nu stiu.Voi chiar credeti ca totul se intampla numai acum si aici,chiar nu trebuie sa tinem cont de nimeni si de nimic ? Chiar credeti ca Amun e o inventie...o legenda ? Oare de aceea cel mai mare templu inchinat lui este cel mai mare templu de pe Pamant si astazi?
Oare chiar credeti ca intamplator toate religiile spun " faca-se voia ta ,Amin " adica Amun,numele lui de-a lungul miilor de ani au fost Amun,Amon,Amen,Amin.Nu s-a gasit cel putin pana acum o alta explicatie etimologica al acestui cuvant.
Oare chiar credeti ca eu sunt asa de inversunata pe acest subiect daca eu nu as avea dovada existentei lui si daca toate astea nu mi s-ar intampla?
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Godess Amun

Citat din: mariusvlad din  14 Septembrie 2013, 09:52:40
Staaai!!! Inca nu. Eu vreau pe nava. Si fac eu poze. Daca este posibil a-si dori ca revenirea sa fie pe data de 2 decembrie 2012 ca am facut o mica greseala si vreau sa o evit. Daca se rezolva, unde pun pozele? Atunci sau acum?  ;)

Buna Marius sau Vlad! Ai aparatura performanta ? poti capta la nivelul stelelor ? din ce oras esti ? scrie-mi pe mp si poate ne intalnim.Deocamdata pot sa iti arat o nava de-a lui Amun dar numai acolo.Poate ca vom avea noroc si ne va surprinde cum a mai facut-o de patru ori cand eram insotita cu un corp luminos care zboara la joasa inaltime si care la rugamintea mea,ca sa stiu ca este el sau ma rog,de la el ,dispare brusc sau reduce lumina pana la disparitie in decurs de cateva secunde.
Eu stiu ca tu ai scris la misto deoarece ai vazut ca in partea aia merge turma dar eu nu ma supar si raspunsul meu e cat se poate de pe bune.Am vorbit live pe parcursul a opt ani cu mai mult de 200 de persoane despre tema asta si celora care au ramas pana noaptea tarziu le-am putut arata tot ce am scris eu mai sus.Problema este ca o camera de filmat normala sau de fotografiat nu poate capta lumina stelelor dar ia uite ca mi-a venit acum o idee ,ar putea capta miscarea luminii respective ,care se petrece la rugamintea mea,chiar daca lumina este dispersata.
Deci daca crezi ca poti lua mesajul asta in serios,ca sa ramai pe val,scrie ceva urat la adresa mea sau nu raspunde deloc si contacteaza-ma pe mp.Sunt dispusa sa imi sacrific timpul pentru cei care sunt adevarati si chiar le pasa de aceste fenomene.In ce priveste dorinta ta de a fi pe nava poate ai o sansa in vreo sase ani,asta daca incetezi sa iti bati joc de mine si de altii ca mine,crede-ma ca selectia e asaaaaaa de exigenta dar mai ai un pic de timp.
Salutare !
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

Aseneth

1. Si terranii au laboratoare in care studiaza virusii. ; 2. Aseneth era sotia lui Iosif, in Vechiul Testament. ; 3. Daca Amun ar fi intr-adevar cine crezi tu ca este, nu ar indrazni niciodata sa ironizeze abisul, unul din cele mai puternice principii existente.

fiulploii

#229
Citat din: Aseneth din  16 Septembrie 2013, 15:23:34
1. Si terranii au laboratoare in care studiaza virusii. ;
2. Aseneth era sotia lui Iosif, in Vechiul Testament. ;
3. Daca Amun ar fi intr-adevar cine crezi tu ca este, nu ar indrazni niciodata sa ironizeze abisul, unul din cele mai puternice principii existente.

1.  :lol: Da, dar inca omul nu a dat de niste virusi care studiaza alti virusi la microscop . Sau poate nu stiu eu bine  :roll:

2. si nu numai :
Aseneth

The daughter of Putiphare (Poti-phera), priest of On. The Pharaoh of Egypt gave her to wife to the Hebrew Patriarch Joseph; and she bore him two sons, Manasses and Ephraim (Genesis 41:45-50; 46:20).
     In the ancient polity of the Egyptians the priests were second in honour only to the Pharaoh; hence the Pharaoh of Joseph's time gave him to wife one of the first princesses of the land.
   
    All Egyptologists agree that into the composition of the name Aseneth there enters the name of the goddess Neith, a tutelary deity of Sais. Neith was considered as an emanation of Ammon, and was associated with him as the female principle in the creation of the universe. Her hieroglyph is a shuttle. The Greeks identified her with Athene. Some interpret Asenath, "dwelling of Neith", others interpret the name "servant of Neith", or "sacred to Neith". The name Aseneth has not been found among the monuments of Egypt; but similar ones have been found as As-Ptah, As-Menti, As-Hathor, etc. In the apocryphal literature there are many curious legends of Aseneth.

  credit http://www.newadvent.org/cathen/01774c.htm

3. apropo de Abisul pomenit de tine . Nu ai impresia ca ar fi totuna cu personajul Il Separatio ?

Godess Amun

Am stiut eu ca eclipsa nu e totala  :lol:
Hai sa va mai marturisesc ceva ca si asa mi-s picioarele reci ,astia inca nu au dat caldura,afara ploua,Amun are un pic de treaba  :-D asa ca am timp...ba mai am si un inceput de amigdalita,detest corpul uman pentru fragilitatea lui.
Sunt doua capitole cu care ma pot lauda si cu care am stat bine toata viata,logica si kilogramele  :lol:

Logic eu vad lucrurile asa :

Am fost atat de struniti de diferite sisteme sa vedem lucrurile asa cum ni se prezentau incat am certitudinea ca s-a implementat o matrice de gandire in noi.Sunt absolut convinsa ca la vizualizarea unei vesti de la tv sau radio,primul gand dupa ascultarea acestei vesti nu este " oare e adevarat " ?Luam totul ca atare conform tiparului de gandire insuflat constient sau subconstient.Cred ca, fiecare dintre noi am trait sau auzit si daca nu se pot face cercetari, ca o sumedenie de informatii din media sunt manipulate. Cateodata chiar cu nesimtire si nerusinare dar stati linistiti ca vreo 70 % din telespectatori,ascultatori,cititori cred fara dor si poate.Eu personal am fost martora la un conflict intre un fost militian si un inspector S.R.I. unde s-a lasat cu leziuni grave la cap,multe coaste rupte,etc.
Am dat si eu telefon la Bucuresti sa depun marturie,mi s-a luat, dar in ziar a aparut agresorul cel agresat.Era vorba de un ziar foarte important la vremea aia,posibil " Romania Libera ",nu mai retin exact.
Acuma tema asta a fenomenelor paranormale este o tema pe care in proportie de 90% nu se verifica,nu se acorda atentie aspectului " verificarii " desi metode ar exista ,de exemplu hipnoza,poligraful,teste psihiatrice,confirmarea in cazul unor clarviziuni,ca sa nu mai vorbesc de aparaturi care pot verifica prezenta unui camp magnetic ciudat ,unor energii,se pot face filmari,inregistrari audio si RMN-uri in cazul celor care sustin a fi fost rapiti.
Personajele afectate,implicate ,oricum intimidate de societate,lipsite de informatia  a ceea ce li se intampla,se trezesc dintr-o data intr-o situatie de paralizie,nestiind ce si cum sa procedeze de acum incolo.
Daca mai multi dintre cei ca mine ar iesi in fata,daca ar exista parapshihologi acreditati care sa le vina in intampinare acestor subiecti,le-ar fi lor mai usor sa inteleaga si ar fi societatea romaneasca in special si in strainatate mai indulgenta,mai informata dar si mai dezorientata in acelasi timp.De ce fac aceasta afirmatie,este foarte simplu.Tot ceea ce au crezut inainte despre ei insusi,despre lume si viata,despre insasi viata lor,despre divinitate...toate cele care le-au putut asigura un oarecare confort psihic,s-au daramat ca un joc de carti intr-un singur moment al vietii.
In general si nu cred ca gresesc daca sustin ca pe plan mondial,se incearca o ridicularizare si dezinformare a acestor teme. Si mai cred  ca se procedeaza in acest fel incat sa nu fie pus un sistem politic sau un sistem religios sa ia o pozitie clara in privinta acestor fenomene.Bineinteles ca indoctrinarea a dat roade ,este o metoda pe care conducerea oricarui stat si a oricarei religii, se poate baza si asa ca, se continua cu mesajele subliminale aflate la tot pasul.
Cu toate astea exista personaje carora IQ-ul si nivelul de cultura le permite sa inteleaga fenomenele paranormale si tot ceea ce am scris eu mai sus.In general se impart in trei categorii:

1) oameni inteligenti si sceptici care doresc a detine suprematia subiectului si a avea intotdeauna ultimul cuvant-acestia pot degenera in crize de isterie si in fata unui fenomen paranormal dovedit si pana acolo tuna si trazneste in jurul lor .Pentru ei nu conteaza esenta ci felul in care ei ies din contextul respectiv.

2)oameni inteligenti si sceptici care nu doresc sa ia pozitie,pastrandu-si energia pentru,de exemplu,afaceri.

3) oameni inteligenti si mai putini sceptici care au atins nivelul de informatie si poate chiar experienta personala,cel care nu le mai permite indoiala si care se multumesc sa analizeze din umbra si sa nu ia oficial pozitie sau sa ia oficial pozitie dar numai acolo unde considera de cuviinta,ca, este necesar si aportul lor este benefic.Eu le zic oameni drepti.

Prostii ii impart asa:

1) prost si infumurat- adica super incult dar cu gura mare ca a dat si el un click,ba chiar doua si i s-a parut ca parca parca razbate ceva din subiect pana la el si atunci ii musai sa posteze concluzia lui nemaipomenita,sfatos si imbuibat de glorie. :-D

2) prost si doar prost - nu intelege nimic dar se baga ca si musca in lapte

3) bietul naiv - este o rasa nevinovata care nu are puterea de patrundere a unor teme oricum grele dar incearca si de aceea nu sunt suparata pe ei.

Deci oricum o intorci si o sucesti nu poti avea carti bune cand apari in media cu o tema de genul asta sau esti tare al naibii si o poti dovedi oficial.Apoi dupa ce o dovedesti oficial va incepe Golgota partea a doua.
Iti este atacata familia,esti exclus din biserica,vecinii se vor uita ciudat la tine si vor vorbi in soapta in spatele tau,poate se arunca cu oua sau ti se zgariie masina si multe altele.
Ma intrebati daca am vreun sfat pentru mana aia de contactati sau mana aia care au vazut un ozn si vor si ei sa spuna cuiva sau au vise care se repeta si nu le inteleg ?Da ,am ,nu va lasati invinsi,aveti dreptul sa fiti acceptati,aveti drepul si chiar indatorirea sa impartasiti cele traite,nu fiti lasi,nu fiti fricosi,nu va ascundeti chiar daca ascunzatoarea este mai sigura.Internetul in ziua de astazi va da posibilitatea sa va gasiti semenii.Atasati-va unei grupari de gen si ramaneti acolo.Faceti fapte bune si nu va laudati prea tare cu ceea ce vi se intampla,incercati sa o luati ca pe o parte dintr-un intreg care se petrece pe mai multe dimensiuni si continua cu siguranta dupa viata aceasta.
Traiti in timpuri in care va puteti considera privilegiati ca va puteti atasa unor semeni si puteti sa va creeati propria voastra lume.Impreuna sunteti puternici si puteti bloca sagetile otravite care se apropie de bula voastra de lumina.
Nu fiti rai cu cei care doresc sa vi se alature voua dar nu au avut parte de trairi paranormale ci doar doresc si ei sa stie ce stiti voi.Iar daca le incredintati ceea ce stiti incredintati-le si ceea ce nu stiti.Inca nu sunteti fiinte supreme,inca nu ati reusit saltul la divinitate caci saltul acela costa sacrificii.Voi trebuie sa le descoperiti...
  :fullmoon:  ...trebuie sa imi dau doua palme ca am inceput sa vorbesc ca un guru  :lol:...mai e putin si primesc o lista pentru o secta  :-D....aici a inceput intre timp sa ploua cu gheata...

Am inceput mesajul cu intentia de a va marturisi un secret si o voi face.
Eu nu sunt o femeie super frumoasa dar in nici un caz urata.Sunt in format XL dar bine proportionata,fosta sportiva de performanta dar m-am ingrasat dup-aia incet dar sigur si acum nu mai vreau sa slabesc din anumite motive estetice.Iertati-ma ca am inceput sa va scriu asemenea lucruri dar veti vedea ca se leaga.
Din adolescenta am fost considerata " interesanta ".Nu cred ca mi-am dorit vreodata vreun mascul si sa nu il fi putut avea daca asta ar fi fost dorinta mea.La capitolul prieteni am stat foarte bine.Am avut o gasca de prieteni si prietene si am facut nenumarate chefuri.In general eram eu centrul atentiei,eram si sunt si acum o personalitate dominanta si nu oricine imi poate fi prieten,detest minciuna,hotia ,inventiile,fitele,goana dupa bani,nedreptatea in general.
Imi permit sa postez aici o poezie scrisa de mine referitori la anii liceului,atunci cand debutau chefurile si nu s-au mai oprit vreo douzeci de ani  :lol:

                                               Anii optzeci și cinci

În anii optzeci și cinci
Eram un suflet,o voce,un avânt
Noi aceia patru sau aceia cinci.
Eram o parte din acel pământ,
O parte din "Dealul Cetății"
Zăcea în fiecare dintre noi un băștinaș
Și parcă erau altfel băieții
Și parcă fetele erau altfel.

Fuman "Snagov","Carpați" și câteodată "Kent"
Dorința de a trăi intens mocnea în noi latent.
Iubeam "Cenaclul Flacăra"
Și eram patrioți ,
Nu se purtau pe atunci bikinii Tanga
Ci alte variațiuni de sutiene și chiloți.
La chefuri se nășteau idile pe minut,
Care țineau săptămâni,zile
Sau doar un așternut.
Noi fetele eram labile
Și vedeam în fiecare uniformă de L.M.-ist*
Acea mult visata iubire,
Cu acel miros de frunze trist.

Mergeam prin ploaie fără umbrele,
Purtam toți blugi și geci cu multe buzunare,
Aveam priviri rebele
Și vara mergeam la mare.
Dansam în cercuri, la "Ring"* la Costinești,
În singura noastră  pereche de blugi
Și in tricouri marinărești.
Serile noastre erau mai lungi,
Cu bancuri despre Ceaușești,
Cu beții și sete de aventură,
Cu iubiri,lacrimi,chitări,
Trăiam într-o republică socialistă dură
Și visam la alte țări.

Mergeam la școală în uniformă,
Cu banderolă și pe umăr cu un număr,
Fugeam de la mate si fumam în budă,
Purtam câteodată în sictir câte-o geacă
Aruncată pe un umăr
Și hainele de marcă puține erau la număr.

Dansam break-dance și eram vulgari,
Purtam nu numai blugi ,
Ci și șalvari.
Ne strângeam cu toții,
Băieți drăguți și fete mari,
Pentru câte un chef fără precedent,
Unde beam bere,vodcă sau vin,
Ne îmbrăcam extrem și indecent
Și ascultam " Queen ".

Aș mai putea să scriu fără sfârșit,
În cinstea noastră și despre noi,
Dar sper c-am reușit să vă aduc-'napoi,
În anii optzeci și cinci ,
În care noi aceia patru sau aceia cinci,
Eram un singur suflet...rebel...
De aceea fac în disperare un apel:

Veniți să bem bere " Bucegi "
Și să fumăm chiștoace de " Carpați "
Să vedeți fețe de colegi și priviri de frați,
Să mâncăm " tocană de legume "
Și creveți,
Să spunem glume
De copii isteți.
Să jucăm mimă pe echipe,
Sa mimăm lumină
Și să mimăm " clipe ".


* L.M. - prescurtarea denumirii de elev al liceului militar, în argou.

* Ring - cea mai mare discotecă în aer liber din Costinești, în perioada Ceaușistă.

Si dupa acest moment poetic,ratiune :rocket:,wake up ! :lol:

Scurt pe doi vreau sa evidentiez faptul ca nu sunt candidata ideala pentru a inventa un zeu care vine si ma ia candva pentru a fi fericiti in infinit.Credeti-ma ca pe de o parte mi-as fi dorit ca viata mea sa continue asa ca si pana la momentul contactului si sa fiu foarte prinsa in povestile cu cei pe care " pot sa ii pipai " si sa imi fie casa plina de prietene nebune si de masculi interesanti ,sa jucam mima si alte jocuri de societate...sa recitam poezii si nicidecum sa ne punem intrebarea cine e Amun-Ra si daca exista extraterestrii.
Pe de alta parte,vremurile alea s-au dus pentru toata lumea si mie nu mi se putea intampla ceva mai sublim decat ceea ce mi se intampla de opt ani incoace.Viata mea a fost frumoasa intr-un anumit fel inaintea lui Amun si in alt fel dupa venirea lui,desi el era cu mine demult dar 13 octombrie 2005 a fost momentul in care a trebuit sa fiu informata.Acum ca eu am hotarat sa ma outen ,cred ca are de-a face cu greata mea pentru homo sapiens ignorantus,tot o categorie numita de mine , a celor care cu orice pret tin sa dezinformeze.
S-a facut o aluzie anul trecut intr-un mesaj,ca poate pentru faptul ca sunt ne...iubita m-am dereglat si am inceput sa inventez o poveste cu channelling ,etc.Va asigur ca nu am nici cea mai mica problema de a fi cu orice barbat imi doresc eu,dimpotriva,mi se pare totul prea usor si de aceea neinteresant.Amun stie sa reduca masculul uman in ochii mei la rolul lui pur functional.Imi arata cat de rari sunt barbatii care stiu sa iubeasca cu adevarat o femeie si care stiu sa respecte femeia.E plina lumea de arici...e bine tare ca femeile,multe dintre ele au ochelarii aia roz...i-am purtat si eu o vreme dar parca si atunci era o lentila sparta  :fullmoon:
Acum a rasarit si soarele la mine si ploua marunt,sunt putin "obo" cum imi place mie sa spun si va urez tuturor o saptamana frumoasa si fara incidente neplacute.
La re-tastare ! :rainbow:
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

mariusvlad

Bravo zeito pentru ultimul post, sau macar pentru 75% din el. Poate ca de vina or fi amintirile nostalgice declansate de versuri.
In rest...ma abtin sa comentez deoarece am trait vreo 20 de ani sub spectrul "crede si nu cerceta" iar acum ca ma simt un suflet liber parca nu m-asi inrola sub comenduirea unui nou zeu. Singurul Zeu pe care il cunosc sunt Eu.

abyss

#232
Întrebarea numărul //3\\ reprezintă un prag si necesită o cheie speciala. Dumneavoastră @Godess poate nu o aveți, dar, ea exista. Prin urmare, daca nu are domnul ce se autointitulează "Amun-Ra" cheia ... atunci nu va răspunde.  :-)
Acelui ceva căruia ii sunt necesare lungi densități temporale pentru a putea calatori, ar trebui sa stie ca nu e bine sa ameninți chiar si un nimic. Pentru ca, de dincolo, din nimic, se pot destrăma firele timpului.

PS - mulțumesc pentru poezie. Apreciez talentul, timpul si va doresc un fluviu de inspirație!  :star:

Aseneth

Atasez alaturat o carte destul de cunoscuta in cercurile de channeling, care poate arunca o anumita lumina in ceea ce priveste relatia colegei noastre de forum cu Amon.

Urban

@Godess Amun

Bun, am inteles.
Intrebare: Daca chiar vrei sa fi privita cu seriozitate, daca chiar vrei sa faci lumea sa inteleaga si sa priceapa dedesubturile metafizice ale societatii asteia plina de epave umane, nu inteleg de ce nu ai fi de acord cu un simplu test pentru Zeul tau?
Cu ocazia asta ai fi privita cu mult mai multa seriozitate si poate ca si dialogurile ar fluctua intr-o zona extrem de interesanta, pana la proba contrarie parerea mea este ca totul este o inventie si blufezi, te plictisesti departe de tara ta si departe de limba ta nativa (cunosc sentimentul) si atunci evident ca simti nevoia sa "inventezi" si sa "socializezi"....dar asta e doar parerea mea pe care, asa cum spuneam mai sus, o poti darama intr-o secunda printr-un simplu test.
Accepti sau nu? (In functie de raspuns va urma si increderea sau neincrederea)

Evident ca poti sa afirmi "da ce imi trebuie mie sa ma credeti, dar ce sunt eu si Zeul meu, sau ce va intereseaza pe voi daca ceea ce mi se intampla mie este sau nu este adevarat"....de acord cu tine insa de la un anumit punct risti sa cazi in ridicol iar urmarea o vei vedea in timp.

O seara excelenta

Xanadron

#235
Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2013, 22:52:10
Citat din: Amun din  21 Aprilie 2010, 16:22:32
(1) Planeta Pamint este singura pe care se sufera.
(2) Sint multe baze extraterestre in lume si multe in Romania.
(3) Sint multe ,,parcari`` in aer care vor fi activate in curind,maxim 3 ani. Aceste parcari se afla la congruenta unor cimpuri magnetice a caror emitatori se afla in interiorul unor munti si stinci masive.


Bine-ai revenit pe RUFOn, colega Amun! Era chiar nevoie de muuulte lamuriri.
Si meriti un Like fie si doar pentru rabdarea de a raspunde in extenso unor intrebari vechi de 3 ani.
Am insa si eu altele, mai noi:

1. Serios? Doar pe Pamint se sufera? - la modul f. serios (wohltaetig ernsthaft) intreb.
Desi, logic luind-o, sinuciderea ex-consoartei zeului "tau", adica A TA - din gelozie, am inteles - indica o suferintza... deloc petrecuta pe Terra.

2. Asta banuiam si noi, dar am vrea citeva ... adrese exacte. :wink: :-)

3. Termenul se apropie de expirare, daca nu cumva a expirat deja. Crezi ca mai e valabil? :roll:
Si sa nu uit: "activarea parcarilor ceresti" inseamna CE anume? Fiindca putem presupune orice.

Multumesc in devans pentru luminare. :star:
Ziceam ca nu mai calc p-aici, :-D da' musai trebuia sa revin "la obiect" cu oaresce flash-back-uri vizand predictii... zeiesti - neimplinite, evident - d-acu' trei ani jumate.
(Later Edit ca uitasem: a se observa lipsa oricarei urme de bascalie ori intentie de "gonire" a ei de pe forum).

In rest, vad ca Urban reia sub o forma ceva mai concisa opinia mea (i-as zice "diagnostic" de-as fi... auto-suficient cum ma crede coforumista noastra, da-i numai o simpla parere subiectiva si poate fi eventual gresita).
Chiar daca cineva care se autodeclara "zeitza reincarnata" :star: aprinde din start un fitil sensibil. :wink: (se pare ca multi au uitat ca asta-i de fapt punctul nevralgic al povestii - deci nu neaparat cine-i Amun-Ra in ierarhia slugilor sau suveranilor ceresti ori ce anume vrea muschiu' lui cu "programele" noastre).

Oricum, pe mine cel putin nici macar nu ma mai distreaza sa "combat" p-aici de-a surda.
Poate si fiindca n-am nostalgia anilor '85 (deprimanti, zic eu) ci a decadei '70-'80 - fiecare cu nostalgiile si stolurile lui de pasarele-n definitiv. :lol:

Atit deocamdata.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: alx din  14 Septembrie 2013, 20:42:00
Ca lumea sa stie despre ce este vorba,o sa pun mai jos citatul cu raspunsul lui...Amun:
Ei bine,iti pot garanta ca obiectul respectiv nu se ocupa cu producerea/distributia energiei electrice,fie ea si wireless,ci,dupa umila mea parere este vorba de ceva muuult mai important...
Cu alte cuvinte,cred ca putini oameni ar putea sa raspunda la intrebarea pusa de mine...foarte putini,spre deloc! Iar daca entitatea cu care esti tu in contact ar depasi rangul 6 sau chiar 5,cu siguranta ar sti cu precizie despre ce e vorba. Pentru ca nu stie,indraznesc sa spun ca nu e ceea ce se pretinde a fi!
   Cam asta am mai avut eu de spus pe subiectul asta...pana la momentul la care entitatea asta nu vine cu ceva mai mult decat povesti de adormit copii,eu o sa ma abtin sa mai postez aici...
   O seara buna!

   :lol: Daca tot ai readus in discutie obiectul cu pricina uite , am inca o nelamurire dincolo de aspectul umoristic al situatiei.
   Esti amabil sa spui tipul de scaner folosit la copierea digitala a desenului ? Cred ca are o problema tehnica fiindca mie imi da ca era ceva scris in doua locuri insa nu e prea lizibil.
  Daca ai putea sa spui ce era scris acolo ... poate ca as afla numele zanei de din deal care nu face zgomot de motoare in noapte   :-D
Multumesc in avans si vorba englezului : I'm looking forward Your feedback !
    :-)

Urban

@Godess Amun

Daca accepti ai mai jos poza cu intrebarea pentru Amun.

Succes!

Traducerea intrebarii se afla in cutiuta postala a lui Alx (pentru confruntare)

AdarM

Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2013, 22:27:06
nostalgia anilor '85 (deprimanti, zic eu)
Mon vieux, sesizez o chestie impardonabila, cu atat mai mult cu cat vine din partea unui scriitor, zau asa!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

alx

Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2013, 23:02:00
   Esti amabil sa spui tipul de scaner folosit la copierea digitala a desenului ? Cred ca are o problema tehnica fiindca mie imi da ca era ceva scris in doua locuri insa nu e prea lizibil.
Epson PX650
Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2013, 23:02:00
  Daca ai putea sa spui ce era scris acolo ... poate ca as afla numele zanei de din deal care nu face zgomot de motoare in noapte   ;D
Acolo...nu era scris ceva...sau,ca sa ma exprim altfel,doar Amun sa poa sa stie ce ar putea fi scris acolo...sau cum puteau sa ajunga textele alea(daca or fi asa ceva),in copia digitala...

Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2013, 23:02:00
   :D Daca tot ai readus in discutie obiectul cu pricina uite , am inca o nelamurire dincolo de aspectul umoristic al situatiei.
Unde e aspectul asta,sa-l vad si eu...
Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2013, 23:02:00
  I'm looking forward Your feedback !
::)
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."