Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL

Creat de uilonam, 09 Decembrie 2009, 09:24:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uilonam

Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei.

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34801/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_I/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34797/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34795/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_III/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34793/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_IV/

Florin Croitoru

vãd cã toþi se acuzã reciproc de comunism în care gãsesc acum toate relele posibile, aºa cum în trecut erau gãsite de cãtre politruci toate nenorocirile.Unii foºti comuniºti înrãiþi au urcat pe transatlanticul imperialismului american victorios de unde scot pe goarnã acuzaþii împotriva oricui care nu e cu ei.
Mi se pare comic ºi tragic în acelaºi timp ca un raport de condamnare a comunismului sã fie fãcut de Tisimeþki (actual Tismaneanu) ,profitor ºi el ºi familia lui al sistemului comunist ,raport promulgat de evreul Bãsescu , alt profitor al vechiului sistem, fost ofiþer de Securitate acoperit, actualmente în slujba intereselor strãine iudeo-americane.