Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cartile lui Radu Cinamar - descoperirea din Bucegi

Creat de apofishorus, 28 Noiembrie 2009, 21:01:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Citat din: alx din  30 Septembrie 2013, 14:31:12
... Sau,ca sa te intreb direct,de la a catea "mana" ai informatia? Nu de alta,da am eu o banuiala...
Ai raspunsul pe PM.


fiulploii


alx

#107
Citat din: tractorbeam din  30 Septembrie 2013, 19:07:21
Ai raspunsul pe PM.
Dincolo de...luciul apei?
   Ca pe partea asta,zice ca n-am nici un mesaj nou... ;D

Later Edit: se pare ca trecerea dureaza mai mult...am primit raspunsul.Multumesc!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

tractorbeam

Citat din: alx din  30 Septembrie 2013, 19:09:15
Dincolo de...luciul apei?

"Pe lac doi ochi luceshte,
Era... doi peshte!"


tractorbeam

Ciudat, as fi jurat ca l-am trimis.
Da-mi un PM ca sa-ti raspund daca nu ai primit nimic.

alx

Citat din: tractorbeam din  30 Septembrie 2013, 19:11:27
"Pe lac doi ochi luceshte,
Era... doi peshte!"
Mda...si lacul nu-i de pe aici...ca la noi proportia nu-i de "2 ochi la 2 peste"...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

#111
Citat din: Xanadron din  30 Septembrie 2013, 17:58:58
Bine zis "sa le fractureze hidraulic" - prin inundatii mai precis.
Fiindca-i clar ca si astea pot fi "ajutate" c-un HAARP, o atentie... :wink:
Citat din: Xanadron din  30 Septembrie 2013, 14:35:35
...Poate ca la a sasea minutza a zeitei Ishtar ?! :wink: (aia de are statuie cu schepsis la CERN). :star:
Sau la prima, mai stii?!

Aparent off topic ... P.C.R. alias Shiva ...



http://www.meditation24-7.com/soma/page54/page54.html
_____________________________________________________________
http://stirileprotv.ro/stiri/social/centrul-bucurestiului-s-a-transformat-in-weekend-intr-o-scena-de-film-sf-zeci-de-spectatori-au-admirat-spectacolul.html

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

  Interesant, chiar foarte interesant . Ce se vrea oare activat la Bucuresti? Vreo poarta ?  :roll: Clar aberez in weekendul asta . 8-)

AlanusRex

Am citit cartile lui Corut pe vremuri, adica imediat dupa '89, imediat ce au inceput sa apara asemenea monumente ale literaturii nationale. Recunosc ca am pierdut vremea, mai ales la  cele cu bubuli si paranormali, mari lupi albi dacici ancestrali si conspiratii psihotronice ruso-americane. Cartile respective au facut mare vâlva in rândul unui public care abia astepta sa iasa din aberatiile comuniste, si nu stia incotro s-o ia, lasându-se atras de astfel de scrieri precum odinioara corabierii lui Ulise de cântecul vrajit al sirenelor. Mai erau si textele contelui Incapucciato, care calatorise prin Shambala si oferea rugaiuni cititorilor, pe care acestia ar fi urmat sa le rosteasca in grup - caci aparea din spatiul extrasolar un asteroid cu cap de femeie, pe care-l chemase spiritul Pamântului intr-adins, fiind prea mult rau pe lumea asta. Ceea ce se cuvine sa ne-ntrebam: de unde "stia" baietii de smecheriile astea ? Si, mai ales, de ce dezvaluiau asemenea informatii "encodate ezoteric" unui popor la pamânt in acea vreme ? Ca sa faca bani editurile, simplu. Si ca sa se uite grija zilei de mâine, zi deloc fericita precum se poate observa astazi. Insa ceva extraterestri sau shambalezi se pare ca tot au scapat din slovele acelor carti, ca prin magie, si s-au aciuat direct in viata politica, publica si culturala româneasca. Ma mira cum de mai au cautare cartile fiicei lui Corut, caci ea a scris despre tunelurile din Bucegi, perpetuând traditia in familie. Nu stiu... astia nu s-au speriat atunci ând au cutreierat tunelurile de kilometri ? De unde aveau baterii cu sutele pentru lumina ? Mâncare trebuia cu cupa de excavator. Apa cam non stop. Pe urma nu trebuie sa fii claustrofob. Dar mai precis: unde-s pozele ? Ceva planuri, schite macar, ca-n al Cincilea Element ? Caci de povestit poate fi povestit de maniera extrem de credibila (sau incredibila), dar dovezi ioc, ca mai intotdeauna. Povesti sunt multe despre Bucegi, Intorsura Buzaului (disparitiile la atingerea unor lanbturi, sau asa ceva), lacurile X sau Y, furnicarele de galerii subpamântene care strabat tara si chiar doua au trei continente in directii necunoscute (asemanatoare cu relatarile preotilor catolici apropo de tunelurile incasilor de la Sacsayhuaman, de pilda). Dar ceva palpabil ? Caci se pare ca, atunci când merge careva intr-acolo, ba este oprit de un câmp de forta invizibil, ba i se face rau, ba alfa, ba beta. Numai atunci când merg iluminatii sau serviciile de men-in-black, atunci nu se-ntâmpla nimic. Si ne-ntoarcem la punctul de plecare. tara seaca, noi ne gândim la joaca. mai ales cu trecutul. Care nu pare a fi format defel din uriasi in minele de la Rosia Montana, ci dintr-o gramada de increngaturi de incurcaturi datorate oamenilor.

Ganditorul

#114
Cam amestecate informatiile propuse spre discutie. ex : "Dezvăluirile Contelui Incapucciato" sunt scrise de Ion Tugui si nu de Pavel Corut cum lasi sa se inteleaga. Trebuie sa recunosc ca informatia "Radu Cinamar=fiica lui Pavel Corut" e cea mai proaspata gogoasa auzita. Daca o fi mai veche ...mea culpa.

Bine ai venit in gasca Rufon, AlanusRex .

P.S. Desi textele postate sunt "a la Troll" ( "Si, mai ales, de ce dezvaluiau asemenea informatii "encodate ezoteric" unui popor la pamânt in acea vreme ?"   :lol: ) sper ca nickname-ul ales nu inseamna, asa direct, in obrazul tuturor - All-Anus-Rex ( vad ca "Duhul" din lampa lui Alx vireaza deja spre roshu ...:rainbow:)

abyss

A aparut un documentar pe ufo tv in engleza despre misterele carpatilor si sfinxul. Cu telefonul vad ca nu pot posta linkul. poate reusiti voi sau o fi deja postat pe undeva. "Ancient Aliens Mystery of the Carpathians Sfinx"

Arhanghelul

#116
Faca-se voia ta.

https://www.youtube.com/watch?v=fI7IQQLqO6Y

P.S. Acum am observat ca a mai postat si colegul fiulploii ... asta esteM ...mea culpa ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3420.msg89670.html#msg89670
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

AlanusRex

Nu imi amintesc sa fi scris mai sus "contele Inc." = scrieri de-ale lui Corut. Nu mai stiam autorul. Insa ambele texte sunt gogosi mult mai mari decât aceea pe care-am scos-o eu, care dealtfel nu este nici o gogoasa: citeste aici despre faimosul Radu, paranormalul si atoatestiutorul.

http://www.lovendal.ro/wp52/despre-cartea-lui-radu-cinamar-viitor-cu-cap-de-mort-tunelurile-de-sub-muntii-bucegi-exista-dar-lipsesc-cu-desavarsire/

Corut urmarea sa faca bani vânzând ceva filozofie de viata, iar fiica lui sunt convins ca face la fel. Vorba ceea, asa tata asa fiu/fiica.

Cât despre nickname-ul meu, intr-adevar, estre nume arab: Al-Anus. Pus la sosul european, face Alanus. Sau cum fiecare liber este sa rastalmaceasca orice. Si tot asa de mii de ani, pâna când, recent, un autor iesit din pestera descrie tuneluri sub Bucegi - fara poze, harti, indicatii, ma rog - basme.

A propos, ieri am vazut pentru intâia data falsa stire/reclama pentru Digi Mobil, cu Belgravistanul, si recunosc ca pret de câteva secunde am pus botu'. Deci crezi pâna te prinzi de faza. Asa si cu relatarile astea: is frumoase, fara indoiala impletite voit cu patriotism exagerat (n-am fost primul popor pe meleagurile astea, si nu vom fi ultimul), dar goale de orice materie. Cel mai sigur ar fi sa mearga fiecare acolo, sa-si dea seama singur. Acuma, daca dispare lovit de-un OZN razlet sau este absorbit de-o gaura neagra, ori pica intr-un tun laser extraterestru deghizat in con vulcanic, asta n-o sa-i faca fiscului nici cald nici rece. Cu putin noroc, supravietuieste si trimite aicisha, pe forum, imagini socante cu sala de haur, utilizând direct tehnologia de-acolo. Asa-i ca-i buna gluma si asta ? :)

Ganditorul

#118
Sa le luam pe rand :
- sursa de incredere - site Lovendal =  :lol: :evil: :rainbow: si cam atat. Ba nu, mai e ceva - nici macar Lovendal nu spune ca Radu Cinamar = Fiica lui Pavel Corut.  :martiansad: :mrgreen:, punct.
- Fratele Goagal iti dadea oricand autorul Contelui Incapucciato - trebuia numai sa vrei sa-l intrebi.
- Cunoscator al "iepocii de aur" = 0 (zero). Daca e sa comparam "cat si ce" se citea inainte e '89 si "cat si ce" se citeste dupa, si cel mai ageamiu sociolog ti-ar spune ca acum suntem varza ... nu am fost si atunci. Din lipsa unor televiziuni "cu balcoane si silicoane" atunci se citea in draci.  Dar o libertate prost inteleasa dupa 89 (si tradusa dupa ureche pentru mediile occidentale, asa cum a fost "tradusa" si economia de atunci ca "maldar de fiare vechi" ) a dat sablonul pe care-l folosesti = ce prosti eram atunci, ce dstepti suntem azi . Daca vrei o alta caracterizare a ultimei perioadei ceusiste = "se manca prost, dar se citea bine".
- Cine e Radu Cinamar ? Un jurnalist dibace ti-ar spune ca asta se poate afla usor urmarind traseul banilor - de la editura catre autor. Au aflat jurnalistii nostrii altele mai tari ca traseul banilor de la o editura la un autor de carte - dar se pare ca identitatea lui Radu Cinamar e un secret cu 7 lacate (la care se arunca periodic petarde de derutare ) asta inseamna ca e in functie, e tare si cel mai probabil nu e roman.

  - Si de abia acest aspect da oarecare valoare (chiar una f mare) scrierilor sale pentru ca e interesant "cine si de ce" tine atat de ermetic acest subiect al autorului Radu Cinamar - si mai ales ce se doreste prin re-editarea si re-incalzirea acestui subiect pe forumuri de discutii.
Pt ca - hai sa fim seriosi- s-au scris carti de o valoare net superioara acestora, dar nu au avut parte de o invitatie atat de insistenta la comentarii libere pe forumuri, pe multe forumuri. Nimeni nu a plecat sa caute "tunelurile temporale ale jidovului ratacitor" sau ciudateniile de pe "Strada Mantuleasa" , toata lumea a facut distinctia dintre poveste si realitate, iar  Mircea Eliade nici nu poate fi comparat cu Radu Cinamar. Si totusi se cauta "tunelurile de sub Bucegi" ... DE CE ?

- Ipoteza cea mai plauzibila ar fi : Cineva, candva, dupa nebuneala din '89 a gasit un dosar/o poveste/o nota facuta de odiosa securitate, dosar ce are ca subiect ceva descoperiri prin m-tii Romaniei (nu neaparat Bucegi) . Biroul "Radu Cinamar" inventeaza o poveste frumoasa si asteapta sa "apara porumbelul" - adica o persoana care sa confirmje sau sa infirme  povestea fantastica. La sol apar diverse "avioane si  elicoptere" care se tot "antreneaza" prin muntii nostrii, fara sa mai amintim de turisti care se intersecteaza cu "baieti in salopete" care delimiteaza "zone interzise".
Pentru ca "porumbelul" nu apare se reincalzeste periodic ciorba "Radu Cinamar" cu stiri bomba - cum e asta cu Radu Cinamar=fiica lui Pavel Corutz. Povestea lui Radu Cinamar ramane totusi o poveste : frumoasa, mobilizatoare, interesanta. Pana la proba contrarie o poveste ca atatea altele.
Evident asta e o ipoteza. Parerea mea.

P.S.  Povestea lui radu Cinamar ramane o poveste ... doar daca colegul @AlanusRex nu ne da cateva indicii serioase (din dosarul original) ca povestea e de fapt aproape de realitate. :ufo:

liviucirstean

Am citit toate cele 4 volume și încă le am și mă gândesc să le recitesc.
Povestea începe frumos dar nu se și termină așa, ceea ce mă face să cred că există ceva interese la mijloc...
Noi să fim sănătoși și cu mințile acasă. S-auzim de bine!