Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cartile lui Radu Cinamar - descoperirea din Bucegi

Creat de apofishorus, 28 Noiembrie 2009, 21:01:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

pai pe langa postari si afirmatii, eu unul sunt interesat si de argumente..
adica, ceva dovezi..daca ai..mai ales ca spui ca te aventurezi prin locuri si locuri..

daca ai, posteaza-le..argumenteaza.. si dezbatem..  :mrgreen:

bafta,
rayden

oxyox

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 22:14:44
salve rayden!  :wink:
mi-ai dat o gura de oxigen,eram gata sa-mi închid instantaneu contu si sa elimin toate postarile.....

Pffaaa!!!  :lol: Ne iarta tu pe noi, calator astral ca indraznim sa intrebam... Insa eu unul am fost in Bucegi acum 9 ani. Apoi muntii intr o proportie destul de considerabila cam seamana intre ei. Sti tu... cu suisuri, cu coborasuri, chesti de astea... Daca te intrebam locul exact unde e, nu o faceam degeaba. Poate ca la vara vreau sa ajung acolo. Mai sti...

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 22:14:44
se poate sa fie oamenii conditionati de experientele precedente,dar si eu ma simt oarecum stresat,tocmai pentru ca,repet,ma pasioneaza acest delicat subiect si ma aventurez în locuri neospitaliere,raspunsurile lor m-au dezamagit oarecum,nu atît fondul interventiei cît forma,foarte violenta si directa,din care reiese numai bascalie & neîncredere....o seara buna,omule.
merita totusi sa postez aici.

Interventii foarte violente? :-o :-o :-o Adica? Te am intrebat unde mai exact? Nu vad nimic violent in asta. Rog adminul sa mi stearga contul daca am fost violent prin faptul ca am intrebat unde e un anume loc... Ce oameni, Doamneeee :-o :-o :-o

Nox

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 22:06:01
ce ar putea însemna pentru voi coordonatele geografice exacte?

longitudine, latitudine (în grade, minute ºi secunde)...eventual și altitudinea.  :? :? :?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

oxyox

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 22:06:01
foarte stranie reactia voastra negativa....chiar asa nu stiti care munte e ala....of...
va invit pe toti trei sa vizionati IMAGINILE, va arat Muntele, ce vreti mai mult ?!
e extraordinar,chiar nu vreti sa faceti absolut nici cel mai mic efort
cu asta nu sînt de acord

Eu unul nu am muntele ala in fata blocului, iar din Baia Mare pana in Bucegi e ceva si cu binoclul nu vaz...  :-D

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 22:06:01
uitati-va pe imagini si daca nu cunoasteti muntii României,va invit sa comparati cu fotografiile despre Muntii din Carpatii Meridionali,aveti cîteva piscuri semnificative, nu departe de Sfinx&Babe,daca nu cunoasteti nici macar muntii nostri,nu putem dialoga,de ce vreti sa stiti exact?!
ce ar putea însemna pentru voi coordonatele geografice exacte?
Haideti ca nu sînteti seriosi,scrieti pe acest subiect dar nu cunoasteti Muntii...V-am dat mura-n gura.Uitati MUNTELE Sacru.
punkt

Dar mataluta cunosti 100% muntii Romaniei? Ma indoiesc... Cum spuneam... Daca poti da niste locuri mai exacte ar ajuta pe altii care eventual ar dori sa ajunga acolo.

abyss

Uitați ce spunea Strabon:

Geographia, VII, 3,5
Se spune ca un get cu numele de Zamolxis ar fi fost sclavul lui Pitagora si ca ar fi deprins de la acesta unele cunostinte astronomice, iar o alta parte ar fi deprins-o de la egipteni, caci  cutreierarile sale l-ar fi dus pina acolo. Intorcindu-se la el in tara, s-ar fi bucurat de o mare trecere la conducatori si la popor — intrucit, intemeiat pe  semnele  ceresti, el  facea  prorociri. In cele din urma l-a convins pe rege sa-l faca partas la domnie, spunindu-i ca este in stare sa-i vesteasca vointa zeilor. Mai intii, [Zamolxis] s-ar fi facut preot al zeului cel mai slavit la ei, iar dupa aceea a primit si numele de zeu, petrecindu-si viata intr-o pestera, pe care a ocupat-o el si unde ceilalti nu puteau intra. Se intilnea rar cu cei din afara, cu exceptia regelui si a slujitorilor acestuia. Regele lucra in intelegere cu el, fiindca vedea ca oamenii ajunsesera [datorita lui] mult mai ascultatori decit inainte.  Caci supusii lui credeau ca  [regele]  da poruncile sfatuit de zei. Obiceiul acesta a continuat pina in zilele  noastre, pentru ca mereu se gasea cineva gata sa-l sfatuiasca pe rege —si acelui om getii ii spuneau zeu. Muntele [unde se afla pestera] a fost socotit sfint si s-a numit asa. I se zicea Cogaionon si la fel a fost si numele riului care curgea pe linga el. Pe cind domnea asupra getilor Burebista — impotriva caruia s-a pregatit sa porneasca divinul Cezar, cinstirea mai sus amintita o avea Decaineos. A dainuit la geti obiceiul pitagoreic, adus lor de Zamolxis, de a nu se atinge de carnea animalelor.






calator astral

Citat din: oxyox din  28 Februarie 2010, 22:34:05
Pffaaa!!!  :lol: Ne iarta tu pe noi, calator astral ca indraznim sa intrebam... Insa eu unul am fost in Bucegi acum 9 ani. Apoi muntii intr o proportie destul de considerabila cam seamana intre ei. Sti tu... cu suisuri, cu coborasuri, chesti de astea... Daca te intrebam locul exact unde e, nu o faceam degeaba. Poate ca la vara vreau sa ajung acolo. Mai sti...

Interventii foarte violente? :-o :-o :-o Adica? Te am intrebat unde mai exact? Nu vad nimic violent in asta. Rog adminul sa mi stearga contul daca am fost violent prin faptul ca am intrebat unde e un anume loc... Ce oameni, Doamneeee :-o :-o :-o

oxyox:
vara asta organizez o expeditie,trimlite-mi un CV'eu pe adresa email, orice candidatura va fi studiata (criteriile esentiale : conditie fizica ireprosabila,experienta anterioara în alpinism si speleologie,spirit deschis ORICAROR eventualitati(-si aici precizez ca ipoteza RELIGIEI nu poate fi ignorata,cu tot ceea ce implica-)nivel intelectual superior mediei (-îti atrag atentia ca nu agreez fraze monosilabice si banalitati de tipul "eu din fata blocului nu vad iecstraterestrii aia din munti...",nici formule similare "mataluta..."etc,e un start dezastros pt tine-)sînge-rece si asumarea consecintelor(-si aici îti fac observatia simpla : cînd scrii "noi" folosesti pluralul,tu esti mai multi sau ce, de ce simti nevoia sa te identifici unui grup,sau era doar o stupida tentativa de a ma decredibiliza sau ridiculiza,utilizezi siretlicuri ieftine,speri ca vei crea o solidaritate cu niste anonimi pe acest forum tocmai împotriva mea,care sînt probabil singurul care îti poate da mîna aia de ajutor pe care o sperai,daca într-adevar te intereseaza acest subiect,desi,sincer m-as mira,faci prea mult zgomot pt nimic,asta seamana mai mult cu o dezinformatie,prefer oamenii modesti si cu urekile larg deschise,receptivi,gata sa înteleaga subtilitatile unui Univers diferit,de altfel precizez ca nu este vorba în totalitate doar de EXTRA-terestri,ei sînt secundari,alte Forte se desfasoara pe acest fragil teren)pe scurt:ai pasit cu stîngu,eu merg pe intuitie si remote-viewing,daca am din start un feeling negativ,e simplu:adio si n-am cuvinte.
Cum vrei sa întelegi unele fenomene daca stai cu mîinile încrucisate "în fata blocului" ?!
ai ceva de spus,spune! nu parazita acest dialog,altii m-au contactat deja pe e-mail si le raspund foarte elegant & respectos,d-aia am dat adresa mea,aici e o indicatie, sînt multe de spus pe acest subiect si cred ca nu esti sincer interesat sa afli adevarul.

abyss

Citat din: calator astral din  01 Martie 2010, 03:17:17
ceilalti nu puteau intra,pentru simplul motov ca nu erau autorizati sa intre!
e o nuanta de talie....numai cei care au atins un nivel spiritual si ezoteric suficient de ridicat pentru a percepe diferit anumite legi universale fizice(deci tot îti trebuie o baza Stiintifica!) pot penetra un baraj invizibil,mai precis ei nu vor vedea nimic acolo unde cei acceptati ("alesi") vor fi cu siguranta încurajati pe aceasta cale...multumesc pentru acest interesant raspuns,el este în legatura DIRECTA cu Muntele Sacru.
Exista o lume interioara, o lume Subterana,unele intrari sînt deschise Umanilor.
De acord. Dar acestea sunt truisme...
V-as pune câteva întrebari, dacã aveți amabilitatea:
Dvs si grupul dvs ați intrat acolo?
Ați vãzut Avatarana...AȚI INTRAT ÎN FLUX?
Sunteți în primul rând dvs calificat sã faceți aceastã recrutare?
Pe cine cãutați de fapt si de ce anume aveți nevoie?...haideți sã fim sinceri și poate se va gãsi cineva...

Doresc dacã se poate sã rãspundeți aici și nu prin alte cãi.
Mulțumesc!

DeReLiCt

Citat din: calator astral din  01 Martie 2010, 03:09:26
oxyox:
vara asta organizez o expeditie,trimlite-mi un CV'eu pe adresa email, orice candidatura va fi studiata (criteriile esentiale : conditie fizica ireprosabila,experienta anterioara în alpinism si speleologie,spirit deschis ORICAROR eventualitati(-si aici precizez ca ipoteza RELIGIEI nu poate fi ignorata,cu tot ceea ce implica-)nivel intelectual superior mediei (-îti atrag atentia ca nu agreez fraze monosilabice si banalitati de tipul "eu din fata blocului nu vad iecstraterestrii aia din munti...",nici formule similare "mataluta..."etc,e un start dezastros pt tine-)sînge-rece si asumarea consecintelor(-si aici îti fac observatia simpla : cînd scrii "noi" folosesti pluralul,tu esti mai multi sau ce, de ce simti nevoia sa te identifici unui grup,sau era doar o stupida tentativa de a ma decredibiliza sau ridiculiza,utilizezi siretlicuri ieftine,speri ca vei crea o solidaritate cu niste anonimi pe acest forum tocmai împotriva mea,care sînt probabil singurul care îti poate da mîna aia de ajutor pe care o sperai,daca într-adevar te intereseaza acest subiect,desi,sincer m-as mira,faci prea mult zgomot pt nimic,asta seamana mai mult cu o dezinformatie,prefer oamenii modesti si cu urekile larg deschise,receptivi,gata sa înteleaga subtilitatile unui Univers diferit,de altfel precizez ca nu este vorba în totalitate doar de EXTRA-terestri,ei sînt secundari,alte Forte se desfasoara pe acest fragil teren)pe scurt:ai pasit cu stîngu,eu merg pe intuitie si remote-viewing,daca am din start un feeling negativ,e simplu:adio si n-am cuvinte.
Cum vrei sa întelegi unele fenomene daca stai cu mîinile încrucisate "în fata blocului" ?!
ai ceva de spus,spune! nu parazita acest dialog,altii m-au contactat deja pe e-mail si le raspund foarte elegant & respectos,d-aia am dat adresa mea,aici e o indicatie, sînt multe de spus pe acest subiect si cred ca nu esti sincer interesat sa afli adevarul.

Batman, Batman  :fullmoon:
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

zamotrak

Citat din: calator astral din  01 Martie 2010, 20:24:07
am gasit ce aveam nevoie,inclusiv pe cine cautam...deci joker.
prefer "alte cãi",din motive personale.
nu ma justific.
e un simplu Forum. :wink:

Bafta! 8-)

lylyt_ice

Un simplu Forum...! Si tu esti un simplu...CE?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Guest

Avem noutati: s-a lansat a 5-a carte din serie "Transylvanian Sunrise" care mi se pare ca e un fel de rezumat al primelor carti si traduse in engleza. E scrisa impreuna cu Peter Moon, si a aparut pe la inceputul lui decembrie 2009(cred).
E pusa pe amazon si pe ebay.Cand am vazut, m-am uitat de doua ori  :?
http://www.amazon.com/Transylvanian-Sunrise-Radu-Cinamar/dp/0967816254
http://www.sovereignmindmagazine.com/Transylvanian%20Sunrise%20Emerges.pdf
Am gasit niste interviuri cu Peter Moon:
http://otherworldradio.podomatic.com/
Hmm???

Kymosabe

#71
Citat din: X din  11 Martie 2010, 20:55:33
Avem noutati: s-a lansat a 5-a carte din serie "Transylvanian Sunrise" care mi se pare ca e un fel de rezumat al primelor carti si traduse in engleza.  [...]
E pusa pe amazon si pe ebay.

Se pare cã nea Cinamar s-a plictisit sã pescuiascã guvizi în bãlþile ºi lacurile autohtone. Acum are aspiraþii înalte,
se pregãteºte de un nou sezon de pescuit, dar în apele internaþionale.
Fir întins nea Cinamar ºi ai grijã sã nu te mãnânce rechinii!!! :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Guest

Am ascultat interviul, si este traducerea primul volum.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

darksid3

De la inceput am sesizat anumite conexiuni intre seria Montauk si cartile scrise de Radu Cinamar...oricum interesant  :wink:
11.11