Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cartile lui Radu Cinamar - descoperirea din Bucegi

Creat de apofishorus, 28 Noiembrie 2009, 21:01:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daos

#45
Citat din: zamotrak din  27 Februarie 2010, 22:41:15
Cred ca am avut o exprimare defectuoasa.Revin si precizez ,spunand ca PAVEL CORUT,ar putea fii autorul, acelor scrieri,chiar daca a negat asta!Cred ca am fost ceva mai clar, acum!
Parerea mea!(Vorba unui clasic,in viata)
Nu cred ca Pavel Corut este autorul seriei de carti scrise sub pseudonimul Radu Cinamar. Din punctul meu e vedere este cineva care are cunostinte destul de avansate de Raja Yoga sau cel putin varianta simplificata ce este practicata de catre agentii secreti ce se instruiesc in domeniul paranormalului. Corut este genul de agent de moda veche, antrenat de fapt la modul mai mult fie spus clasic. Adica pe undeva la nivelul celui de al doilea razboi mondial plus cate ceva informatie pe care a primit-o prin statutul sau de sef al CI-ului din cadrul DSS de pana in '89. Iar informatiile colaterale pe care le-a avut si inainte de '89 cat si dupa le-a folosit pentru a-si scrie deja celebrele sale carti de spionaj cu iz science-fiction. Ce este interesant e ca transpira in cartile sale destule adevaruri (cel putin din umilul meu punct de vedere ca si profan in ale spionajului).
Cu toate acestea nu cred sa fie autorul seriei Radu Cinamar. De ce? Pentru ca stilul lui Corut este al unui tipic agent secret. Pe cand stilul lui Cinamar este cu totul diferit. Stilul acestuia din urma este unul al fanului misticului, al unuia ce incearca sa dezvaluie valul de nestiinta intr-ale necunoscutului paranormal. Chipurile. E doar o aparenta pe care un novice in domeniu o poate lua a buna. De fapt, din umilul meu punct de vedere, este vorba de o miscare destul de neinspirata a unuia care cunoaste partial adevarul despre diverse fapte desfasurate in decursul timpului, de a expune propriile opinii despre ce si cum se intampla in tara noastra.
Totusi are ceva informatii de nivel secret sau mai sus, pe care le dezvaluie partial.

Urban

Citat din: oxyox din  27 Februarie 2010, 20:46:09
As intreba daca cineva dintre voi a fost macar sa vada daca ce scrie Radu C este asa sau nu? ....


abyss

radu cinamar scrie în carte cã nu dã locaþia descoperirilor pt a nu transforma situl într-un open museum... Dar recomandã RV pt gãsirea locaþiilor.

oxyox

Citat din: @biss din  28 Februarie 2010, 12:53:00
radu cinamar scrie în carte cã nu dã locaþia descoperirilor pt a nu transforma situl într-un open museum... Dar recomandã RV pt gãsirea locaþiilor.

Fi bun te rog si tradu mi si mie ce reprezinta "RV" ? Mersi :-D Apoi in care carte zice asta?

Guest

Sper ca nu te superi, ca zic eu, RV=remote viewing(vedere la distanta).
Zice despre asta in ultima carte parca. Nu mai stiu.

Ronin

"Chronovisor was the name given to a machine that was said to be capable of viewing past and future events. Its existence was alleged by François Brune, author of several books on paranormal phenomena and religion. In his book The Vatican's New Mystery he claimed that the device had been built by the Italian priest and scientist Father Pellegrino Maria Ernetti (1925-1994). While Father Ernetti was a real person, the existence (much less the functionality) of the chronovisor has never been confirmed, and its alleged capabilities are strongly reminiscent of the fictional time viewer which features in T. L. Sherred's 1947 science fiction novella "E for Effort"."

http://en.wikipedia.org/wiki/Chronovisor
http://nusuntcepar.blogspot.com/2009/10/cronovizor.html
http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=149
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

abyss

Citat din: oxyox din  28 Februarie 2010, 13:02:37
Fi bun te rog si tradu mi si mie ce reprezinta "RV" ? Mersi :-D Apoi in care carte zice asta?

Fii bun te rog si zi-ne si nouã... tu ai citit cãrtile? cum adicã ''in care carte zice asta''?
Erai pe tron când citeai cãrtile de nu-ti amintesti?

oxyox

Citat din: @biss din  28 Februarie 2010, 16:32:18
Fii bun te rog si zi-ne si nouã... tu ai citit cãrtile? cum adicã ''in care carte zice asta''?
Erai pe tron când citeai cãrtile de nu-ti amintesti?

Imi zici care e sensul interventiei tale? Nu ti s a intamplat niciodata sa uiti? sau care i problema ta?

abyss

Citat din: oxyox din  28 Februarie 2010, 18:06:45
Imi zici care e sensul interventiei tale? Nu ti s a intamplat niciodata sa uiti? sau care i problema ta?

Uite asta e problema mea :
Citat din: oxyox din  27 Februarie 2010, 20:46:09
As intreba daca cineva dintre voi a fost macar sa vada daca ce scrie Radu C este asa sau nu? Nu contest ca din cartile lui si a scos niste bani, frumosi poate. Dar totusi ceva acolo ma gandesc ca trebuie sa se fi intamplat caci si localnicii s au plans de unele lucruri in acele vremuri si chiar si mai inainte ca astia sa inceapa debandada. Cat despre relatarile lui Radu C vis a vis de experientele lui cu zeite albastre, "cu sanii frumosi", ma abtin... Aici tine de felul fiecaruia (ma refer la forumistii de aici) de a percepe unele lucruri. Insa sa nu fim asa de stricti. Suntem pe un forum unde astfel de intamplari trebuie studiate.

Mãcar adu-ți aminte punctele de vedere esențiale din acele cãrti și documenteazã-te mãcar cu privire la conceptele vehiculate de autor și apoi dacã ți le amintești mãcar vino la ''forumistii de aici''... Mãcar dacã ai fii citit topicurile Departementul Zero si pe acesta cu atenție ai fii observat ca intrebarea ta care-l conține pe mãcar nu mai era necesarã.

Nox

Salut, cãlãtorule astral, bine ai venit pe forum.

Dar STOP, ce legãturã au montajele tale cu acest subiect, și anume munții Bucegi. Poate sunt mai greu de cap, dar am am vãzut doar imagini de la Polul Sud și nici una din Carpații pe care i-ai cutreierat.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

Buna nox

E un raspuns INDIRECT,eu nu doream sa atac acest delicat subiect,asa,din start...
dar deoarece credibilitatea mea este pusa în dubiu prin postarea ta,ma vad nevoit sa va dezvalui AMPLASARA EXACTA a Muntelui Sacru care acunde Aula si Intrarea spre Lumea Subterana de care vorbeste Cinamar. Desi precizeza ca este amplasat exact sub Sfinx,aproape de Babele,aici dezinformeaza,uite de fapt Muntele care face conexiunea Pamînt - Spatiu Cosmic (carpatii Meridionali,nu prea departe de zona indicata de Cinamar,totusi nu ne-a dus spre Muntii Moldovei cum a facut-o Pavel Corut,macar s-a apropiat,cei care au cutreierat Muntii nostri,vor identifica instantaneu zona exacta :


http://www.youtube.com/watch?v=hD64KA9RymY

te astept pe forum pentru o noua opinie,ulterioara acestei necesare precizari.

calator astral

nox, precizez ca raspunsul meu (poate nu ai observat) se adresa unui forulist care a pus accentul pe ""tunelurile si tehnologia extraterestra",la asta am raspuns eu direct,dar prin ricoseu,era bineînteles vorba de Bucegi.
ps> ma intereseaza subiectul,nox,sînt în franta acum,tocmai pentru a verifica unele legaturi subterane. În seara asta m-am întors de la o expeditie într-o grota celebra în franta (Sainte-baume, situatla pe platoul Pont de l'Etoile),azi dimineata am trecut barajul militarilor,pe o vreme imposiibila de grindina si vînt foarte puternic,dar Dumnezeu a fost de partea mea,m-a ajutat si am decoperit una din Intrarile din zona,exacta exact deasupra Grotei Sfinte care a adapostit-o pe Maria-magdalena la sosirea în Europa,dupa exilul fortat la care a fost obligata.E o intrare similara celor din area51,pare sculptata în roca (efectl vizual e simlar unei topiri,ca rezultanta a utilizarii unor arme foarte puternice,probabil de tip laser).
îti multumesc nox

oxyox

Citat din: calator astral din  28 Februarie 2010, 21:30:49
...cei care au cutreierat Muntii nostri,vor identifica instantaneu zona exacta :

Mai exact unde este locul?

Nox

Citat din: oxyox din  28 Februarie 2010, 21:50:03
Mai exact unde este locul?

Mi-ai luat întrebarea din gurã (vorba aia). În anul 2010 (2009) unde GPS-ul nu mai este ceva inaccesibil și mai ales cã un explorator montan nu pleacã fãrã o hartã, busolã, șamd, pe un traseu, descrierea de genul la poalele munților, lângã vizuina ursului, în spatele bradului ... este pentru cei care vând în piațã.... Deci repet, unde este mai exact locul? Iar exact nu înseamnã undeva în Munþii Bucegi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Rayden

salutare calator astral

bine ai venit pe forum!
ma intereseaza si pe mine tare mult subiectul asta..asa ca, nu tre sa privesti cu negativism reactia colegilor pe forum.
incearca sa fii deschis si sa intelegi ca pe aici s-au aventurat destui care mai de care..nu intru in detalii..  8-)

pai asteptam mai multe info, cel putin eu..

bafta,
rayden