Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cartile lui Radu Cinamar - descoperirea din Bucegi

Creat de apofishorus, 28 Noiembrie 2009, 21:01:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

apofishorus

Cine a citit cartile lui Radu Cinamar, despre tunelurile si tehnologia extraterestra descoperita in Bucegi, ce parere aveti?

Guest

Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!

Tayka

Eu nu am avut ocazia sã le citesc dar sânt f.f. interesat ºi aº ruga pe cine poate sã mã îndrume la vreo adresã -cu mulþumiri anticipate.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Urban

#3
1.  Viitor cu cap de mort
2.  12 zile o initiere secreta

Urban

3. Misterul din Egipt primul tunel
4. Pergamentul secret

Tayka

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

tayka, dupã ce vei citi cãrþile dã un search aici pe forum ºi cautã "departamentul zero".

extrateresru_ro

Citat din: X din  28 Noiembrie 2009, 21:39:28
Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!

ar fi mai bine sa fii atent la informatiile pe care le da Radu in carti sale,parerea mea,tunelul mai poate sa astepte,sunt informatii ezoterice si nu numai, ar trebui luate in seama si intelese.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

darksid3

...si cel mai important e sa citesti printre randuri  :wink:
11.11

Guest

Mda, e de inteles ca sunt informatii ezoterice, de aia am si citit fiecare carte de vreo 4-5 ori,intr-un interval de un an,ca sa se sedimenteze,doar ca nu mi se par asa de grele, eu le-am citit de mai multe ori ca sa vad ce spune Cezar! :rainbow:

Rayden

am gasit unele referiri prin cartile astea in alte carti scrise de clarvazatori - Melfior Ra de ex..
o chestie ciudata..in ultima carte a lui RC - pergamentul secret - spre sfarsit este descrisa o camera din aur..cu o masa, scaune si pe pereti diverse desene.. cu un soare..camera aia asa cum e descrisa seamana cu o camera pe care o tot visam.. ciudat..am avut un sentiment super ciudat cand citeam..eram deja cu un pas inainte la descriere..

Tayka

Rayden-nu este ciudat faptul cã recunoºti anumite pasaje ca fiindu-þi familiare,pentru-cã întradevãr le recunoºti pentru cã le trãieºti cu siguranþã cândva,ºi aceasta pentru cã reuºeºti sã-þi activezi o capacitate specialã care te transcede într-o lume fãrã timp..Mai mulþi de pe aici avem astfel de viziuni dar nu prea discutãm despre ele..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

alx

Se pare ca Emil Streinu,generalul,STIE CINE E RADU CINAMAR!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ronin

#13
Din partea cui credeti ca vine amenintarea asta:

"Va transmitem un mesaj. Fiti foarte atenti. NU MAI VORBITI DESPRE BUCEGI. Sunt informatii care trebuie sa ramana la nivelul unor structuri si nu trebuie facute publice. ATI INTRAT INTR-UN JOC PERICULOS !!! Sunteti tineri, aveti familii..., sunt suficiente subiecte in tara asta pe care sa le dezbateti... SA NU VA DORITI SA NE CUNOASTETI !!! Sa dati interviuri la noi. Atat am avut de spus..."

Si de ce zice "la noi". Adica nu stie bine sa "vorbeste"...?!

http://www.youtube.com/watch?v=VNAXqZhnNq0&feature=player_embedded
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

horia2008

Dupa cum inteleg eu, s-a exprimat bine "sa dati 'interviuri' la noi", adica sa fiti luati la intrebari la noi, sa va luam noi la interbari adica
Acum si cine-or fi....?