Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Papa IOAN II

Creat de baaron, 31 Martie 2006, 14:52:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

baaron

Voi posta o poza care mie mi se pare destul de ciudata ....

Flight33

Este destul de reusita, asta asa pe fata si mai ne miram ca si o parte din Biserica este corupta si nu ne ajuta cu nimic.

baaron

Se poate....insa cred mai degraba ca Biserica este unul din mijloacele de manipulare cele mai puternice ale Francmasoneriei....Sau nu?

baaron

DENUNCIA DI MORTE
                     DI SUA SANTITA GIOVANNI PAOLO II

Certifico che Sua Santita Giovanni Paolo II (Karol Wojtyla) nato a Wadowice (Krakav, Polonia) il 18 maggio 1920, residente nella Citta del Vaticano, Cittadino Vaticano, a deceduto alle ore 21.37 del giorno 2 Aprile 2005 nel Suo Appartamento nel Palazzo Apostolico Vaticano (Citta del Vaticano) per

•Shock settico
•Collasso cardiocircolatorio irreversibile

In soggetto affetto da:
•Morbo di Parkinson
•Pregressi episodi di insufficienza respiratoria acuta e conseguente tracheotomia
•Ipertrofia prostatica benigna complicata da urosepsi
•Cardiopatia ipertensiva ed ischemica

L'accertamento della morte è stato effettuato mediante registrazione elettrocardiotanatografica della durata di oltre 20 minuti primi.
Dichiaro che le cause della morte, secondo la mia scienza e coscienza, sono quelle su indicate.

Citta del Vaticano, il 2 Aprile 2005
           Il Direttore della Direzione di Sanita ed Igiene
                 dello Stato della Citta del Vaticano
                    Dr. RENATO BUZZONETTI

Flight33

Nu prea inteleg eu italiana dar in fine, incercati linkul asta http://212.77.1.199/home_en.htm...pina la urma ce secrete o ascunde Vaticanul cu Biblioteca aia a lui secreta.

revival

Mai face cineva vre-o debsebire intre romano-catolicism si ortodoxie, traditionala sau nu? Eu cred ca este necesar, pentru a ramane obiectivi....

lory

care e diferenta?acelasi zeu,aceiasi preoti( tot oameni,dar isi schimba imbracamintea pe ideea "aceeasi marie cu alta palarie") si alt mod de a oficializa slujbele...
nu mai pun si modul de decorare al bisericii...
nu uita ca ortodocsii si catolicii au format o singura biserica ...

Elvin

Exista daca vrei diferente de dogma [si sunt 13 principale din cate stiu] e vorba de "Filioque' [Duhul purcede si de la Fiul, considerata blasfemie de catre BO], Imaculata Conceptie [ca adica Maria ar fi fost si ea fara de pacate. BO are dreptate aici pt ca numai Dumnezeu poate fi absolut fara pacate]. "Primatul Papal" [pretentia ca Papa nu poate gresi in chestiuni de doctrina] Faza cu azimele [folosesc paine nedospita la impartashanie], si alte treburi .
     Sa faci slujba divina fara nici o catapeteasma mi se pare o idiotzenie, acolo nu e teatru sa te vada lumea ci e taina mare, de aceea BO are dreptate cu catapeteasma si chiar sa traga perdeaua aceea in unele momente, incat sa nu poti vedea nimic la altar. In afara de picturile de pe ea, rolul catapetesmei este sa sublinieze permanent in mintea participantului faptul ca ce se petrece dincolo nu are caracter pamantesc

Voi ce ziceti de bancutzele acelea pe care stau ei ?
     A participa la o slujba e un privilegiu, nu un drept al tau. In biserica primara chiar erau reglementari stricte dupacare 'catehumenii' [cei care aspirau spre creshtinism] erau scosi afara de la partea a 2-a a liturghiei. Oameni cu pacate mari aveau voie sa intre numai pana in pridvor. Altii nici chiar in biserica, ci afara. Sunt momente in liturghie cand chiar se creeaza o 'gaura de vierme' intre altar si Altarul din ceruri [pt ca Hristos si sfintii fac si ei aceeasi liturghie in paralel cu ashtia de pe Pamant] iar oameni cu sufletul curat au vazut tot felul de treburi ... in altar se afla focul Dumnezeirii [cel putin in slujba traditionala BO] si de aceea mi se pare jenant ce fac ashtia, cum stau ei pe bancute, cu evantaiuri in mana, maine parca-i vad ca-si aduc nishte paturi acolo si se lungesc in el cu un ziar in mana. Ridicol ! Inteleg ca nu putem rabda foamea, setea, ocarile, pentru Hristos, dar macar atata lucru, sa stam in picioare 2 ore pe saptamana, din respect pentru Dumnezeu, asta putem face. Ori catolicii nu vor nici atata

Si mai sunt alte chestii, caracterul pregnant 'lumesc' al BC, faptul ca au renuntzat la cateva Taine. Si inca ar mai fi

Schneider

Citat din: baaron din  31 Martie 2006, 15:03:32
Se poate....insa cred mai degraba ca Biserica este unul din mijloacele de manipulare cele mai puternice ale Francmasoneriei....Sau nu?
Aveþi aici un exemplu de ipotezã aiuristicã. Mai e scrisã ºi agramat.
E aiuristicã pt cã e f clar cã Biserica (cea catolicã aici) nu manipuleazã masoneria. Ea este dealtfel un duºman al masoneriei.Ar manipula-o dacã ar putea ba chiar ar desfiinþa-o.
Din exprimarea agramatã nu se înþelege exact dacã Biserica este forþa care manipuleazã masoneria sau dacã masoneria este acea forþã care manipuleazã Biserica.
Dacã este Biserica  "unul din mijloace", cui îi aparþine  ? Care ar fi celelalte mijloace?

LP

Orice "mister/secret" este considerat la ora actuala ca fiind manipulare sau consipiratie. Biserica (cel putin BO) nu si-a schimbat dogma si principiile in ultimii ani numai ca sa aiba o imagine buna pentru toata lumea. Credinta crestina (si nu numai) este pentru toata lumea, insa nu toata lumea poate sa o inteleaga, de aceea exista secrete.

Cred ca fiecare dintre voi aveti o meserie cu denumire publica, conform unor calificari. Toata lumea stie ce inseamna un inginer mecanic sau un psiholog, insa nu toata lumea stie sa repare o masina sau sa inteleaga psihicul uman. Fiecare meserie are secretele ei cunoscute de catre practicanti.

Sigur ca in cadrul bisericilor exista organizatii "nepublice", dar asta nu inseamna ca ele hotaresc viata fiecaruia dintre noi. Cazul Papei Ioan al II lea este special pentru ca el a avut influenta mare la nivel politic si a impus respect prin faptul ca a fost primul Papa din afara Italiei. Sunt absolut convins ca el a avut legaturi stranse cu masoneria pentru ca altfel nu putea avea o influenta atat de puternica la nivel global.

As incheia cu o vorba de-a noastra: nu orice zboara se mananca.

Ronin

Citat din: Schneider din  02 Ianuarie 2010, 11:47:44
Aveþi aici un exemplu de ipotezã aiuristicã. Mai e scrisã ºi agramat.
E aiuristicã pt cã e f clar cã Biserica (cea catolicã aici) nu manipuleazã masoneria. Ea este dealtfel un duºman al masoneriei.Ar manipula-o dacã ar putea ba chiar ar desfiinþa-o.
Din exprimarea agramatã nu se înþelege exact dacã Biserica este forþa care manipuleazã masoneria sau dacã masoneria este acea forþã care manipuleazã Biserica.
Dacã este Biserica  "unul din mijloace", cui îi aparþine  ? Care ar fi celelalte mijloace?

Mda, numai ca tocmai biserica (BC), prin iezuiti, a creat masoneria.
Bulele papale sunt asa de ochii lumii sa para ca si cum ar fi un conflict real intre biserica si masoni.
Am scris aici despre asta:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/09/black-ops-made-in-vatican-i.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Dreadg

Care este simbolul masoneriei?  Uitatil in spate la capul papei , clar ca biserica este o importanta organizatie a masonilor . Alti membri ai masonlor .. pai CIA toate organizatiile de pace si guvernul , deci suntem condusi de masoni . Pare fara speranta .. 
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

Florin Croitoru

CIA nu este organizaþie masonicã.
Vaticanul este un duºman al masoneriei.
Dacã unele simboluri masonice sînt asemãnãtoare cu cele ale Bisericii asta nu înseamnã cã Biserica Catolicã este o organizaþie dominatã de masoni.