Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevarul despre 11 septembrie 2001

Creat de jackie28t, 25 Martie 2006, 19:32:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Excelent spus udar...

Nu avem noi bani, dar libertate avem.

Sunt mandru ca sunt roman...


Referitor la filmul lui Jim Marrs... da, am vazut filmul... e unul dintre filmele bune ale lui Jim Marrs... sunt si alte multe documentare bune...

eu unul astept un film nou extraordinar sa isi faca aparitia...
Secret Mysteries of America's Beginnings
http://www.cuttingedge.org/video/testimonies/testimonies.html
http://www.cuttingedge.org/video/cover.jpg
Si un mic preview...
http://www.cuttingedge.org/video/AmericasBeginnings.wmv
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Cu placere Udar,
Spooky,chiar inca nu auzisem de filmul Secret Mysteries of America's Beginnings
Dupa vizionarea acelui clip pot spune ca pare interesant.Chiar l-am trecut pe lista,Mersi 8-)

Necunoscutul

  Nu stiu cati dintre voi stiu ca Nostradamus a prezis prabusirea a doua turnuri si inceperea celui de-al III-lea razboi mondial. Am si un filmulet pe acesta tema, cine doreste sa-l vizioneze il rog sa-mi dea un mesaj personal cu adresa lui de e-mail, iar eu i-l voi trimite. Nu-l pot posta pe forum deoarece este mult prea mare pt. a incapea.

8-)

nireve

Circula pe dc++ un film despre 11 septembrie in care se arata clar ca in Pentagon nu a putut incape un avion, gaura initiala ( pana la prabusirea plafonului ) este mult prea mica pentru un astfel de avion. UN martoir acular declara ca a vazut o racheta intrand in cladire nici decum un avion.

Alti martori oculari spun ca cel de-al doi-lea avion care a intrat in turn nu era avion civil, si din imaginile prezentate pe cnn ( dat  cu incetinitorul )se vede ca avionul are o bomba atasata.

Pompierii care au supravietuit in urma prabusirii turnurilor declara ca au auzit detonari succesive ( " bum-bum-bum-uri " ) in timpul caderii celor doua turnuri.

Apeland la logica....cum pot cade 3 cladiri PERFECT perpendicular cu solul ?!.....chiar daca acceptam varianta cu structura de otel care s-a topit in urma impactului.

Din pacate filmul este mult prea mare si nu poate fi postat pe internet dar cu un serch pe dc++ cu siguranta-l gasiti si merita vizionat.

jackie28t

Zacarias Moussaoui, judecat pentru atentatele de la 11 septembrie, a scapat de condamnarea la moarte.



Dupa o saptamana de gandire, cei 12 jurati din procesul intentat lui Zacarias Moussaoui, singura persoana judecata pana acum in Statele Unite in legatura cu atentatele de la 11 septembrie 2001, au decis sa-i crute viata teroristului franco-marocan, care si-a recunoscut apartenenta la organizatia condusa de Osama bin Laden, condamnandu-l la inchisoare pe viata.

Moussaoui (37 de ani) a ascultat verdictul juratilor aparent nepasator, prabusit in scaunul sau, insa inainte de a fi scos din sala de judecata s-a adresat sfidator audientei: "America, ai pierdut! Am castigat!".

Verdictul reprezinta un esec pentru procuratura si guvernul american, care sperau sa obtina condamnarea sa la moarte, dupa ce, de-a lungul celor trei luni ale procesului, au incercat sa dovedeasca faptul ca Moussaoui se face vinovat de moartea a peste 3.000 de persoane ucise la 11 septembrie.

Moussaoui era deja in inchisoare la acea data, fiind arestat in mai 2001 dupa ce a fost prins cu acte false, insa procuratura a sustinut ca, daca ar fi povestit anchetatorilor ceea ce stia despre planurile atentatelor, acestea ar fi putut fi evitate.

Dupa ce, initial, a negat orice implicare in atentate, in urma cu cateva saptamani, el a declarat la tribunal ca urma sa se afle intr-un al cincilea avion, care, in ziua de 11 septembrie, trebuia sa se prabuseasca peste Casa Alba, afirmatie negata de  alti teroristi implicati in atentate, aflati in prezent in mainile americanilor.

Acuzarea a pierdut pe mana ei

Cu toate acestea, juratii au fost de parere ca, si daca a fost implicat in pregatirea atacurilor de la 11 septembrie, rolul lui Zacarias Moussaoui a fost minor si el nu avea prea multe informatii in legatura cu planurile efective ale teroristilor.

Pentru ca acesta sa fie condamnat la moarte, juriul trebuia sa ajunga la o decizie unanima in acest sens, insa se pare ca mai multi dintre jurati au concluzionat ca dovezile privind vinovatia sa nu sunt concludente.

Desi juratii nu au apucat deocamdata sa faca declaratii presei, se pare ca viata lui Moussaoui a fost salvata mai degraba de subredul dosar prezentat de acuzare, decat de argumentele apararii. Astfel, din consemnarile prezentate judecatorului reiese ca, practic, niciunul dintre jurati nu s-a lasat convins de incercarile apararii de a demonstra ca Moussaoui este schizofrenic, nici de argumentul ca el vrea sa fie executat pentru a muri ca martir.

In schimb, juratii i-au acordat circumstante atenuante teroristului pentru faptul ca a avut o copilarie zbuciumata, cu un tata violent, ceea ce ar fi putut sa-l impinga pe un drum gresit in viata.
Moussaoui urmeaza sa fie transferat la inchisoarea de maxima securitate Florence din Colorado, supranumita "Alcatrazul din Muntii Stancosi", unde va fi tinut in izolare pana la sfarsitul zilelor sale.

A'cha el-Wafi, mama lui Moussaoui, a solicitat autoritatilor de la Paris sa faca demersuri pentru ca fiul ei sa-si ispaseasca pedeapsa in Franta. Desi, in prezent, sansele ca un astfel de demers sa aiba succes sunt nule, ea spera ca fiul ei va putea fi adus in Franta dupa ce Bush nu va mai fi la Casa Alba.

Un figurant laudaros

Stirea ca Moussaoui nu va fi executat a fost primita cu indignare de o parte a rudelor celor ucisi la 11 septembrie, ca si de primarul de atunci al orasului New York, Rudy Giuliani, insa altii au fost de parere ca "s-a facut dreptate".

"Tipul nu era decat un aspirant la statutul de membru al al-Qaida si nu are de ce sa se laude cu rolul sau in atentate, pentru ca el n-a fost implicat, si ma bucur ca juratii au inteles asta", a spus Carie Lemarque, a carei mama se afla intr-unul din avioanele prabusite la WTC.
________
sursa: http://www.evenimentulzilei.ro/

jackie28t

De curand am citit articolul ''OZN la Pentagon [noi imagini de pe 11 septembrie 2001]'' scris de prietenul nostru ''Spooky'' administratorul acestui forum si prezentata pe pagina principala index RUFON.Un articol foarte interesant la care m-am gandit ca-r fi bine sa fie pus si aici in acest topic deoarece este in subiectul ''Adevarul despre 11 septembrie 2001''
Multe multumiri ''Spooky'',un articol foarte bun! :wink:
_____________________________________________

Autor: Paul Dorneanu 
Data: 17.05.2006

OZN la Pentagon, sau cum sa distragi atenţia cu aceleaşi informaţii.



Pentagon a făcut publică o "nouă" înregistrare video cu presupusul impact al zborului American Airlines 77 cu clădirea Pentagon. Mai toate televiziunile au preluat noile imagini. Majoritatea au declarat că aceste imagini, controversate, ar trebui să stingă teoriile conspiraţiilor.

Această mişcare din partea Pentagonului este una strategică. Scopul acestor noi imagini, care nu aduc nimic nou, din punct de vedere al imaginilor... doar că de data aceasta vedem mai multe cadre în care, iarăşi, nu apare nici un avion... decât nasul a ceea ce pare unui avion de dimensiuni mici.

Dezbaterile pe această temă au fost destul de aprinse, fapt ceea ce are ca scop îndepărtarea oamenilor de la subiect şi concentrarea lor într-o direcţie greşită.

Aceste noi imagini apar într-un context în care situaţie este destul de fierbinte: preşedintele Bush se afla la cel mai jos nivel de popularitate de când se află la Casa Albă (ultimul sondaj de opinie arată faptul că Bush e în scădere şi a ajuns la 29%)... tot el aflându-se într-o situţie delicată ce ţine de securitatea SUA şi imigrarea ilegală, graniţa cu mexicul. Tot în cursul zile de ieri, Bush a declarat că va trimite 6000 de trupe din Garda Naţională pentru a întări "securitatea" graniţei cu Mexic. Se estimează că aproximativ 5000 de imigranţi ilegali traversează la pas graniţa dintre Mexic şi SUA... dar aşa cum a declarat Bush, aceste trupe vor staţiona temporar, şi oricum, 6000 de trupe nu sunt suficiente pentru a asigura graniţa cu Mexic. Mai mult, în aceste zile, există mari debateri pe tema că NSA asculta convorbirile telefonice ale cetăţenilor americani de ani de zile, chiar înainte de evenimentele din 11 septembrie 2001. Doar cu câteva zile în urmă preşedintele Iranului a trimis o scrisoare destul de substanţială preşedintelui Bush printre care spunea că evenimentele de la 11 septembrie 2001 au fost atât de complexe, încât ar fi necesitat ajutor din interior, mai mult, investigaţiile şi foarte multe întrebări legate de 11 septembrie 2001 au rămas nerăspunse sau cercetările au fost întrerupte prematur. Aşadar, sunt suficiente motive (şi lista poate continua) pentru a distrage atenţia cu un subiect destul de devastator pentru americani, pentru a profita de pe urma acelor evenimente tragice.

Din punctul de vedere al imaginilor, dacă am sta să le analizăm, aş putea spune că poze şi imagini cu OZN-uri sunt cu mult mai bune calitativ decât aceste imagini pe care ne sunt prezentate. Mass media a trecut imediat la această luptă mediatică, susţinând fără nici o dezbatere informaţiile furnizate de Pentagon / Casa Albă. Tehnic vorbind, avem de-aface cu un OZN... adica un Obiect Zburător Neidentificat... si care rămâne Neidentificabil... nu putem preciza cu exacitate ce este vorba: Boeing 747 (obiectul din imagine pare a fi mult prea mic)... sau o rachetă de croazieră... sau ceea ce se mai bănuieşte a fi un avion A-130.
.............mai multe informatii si chiar vizionarea filmului o puteti gasi la sursa originala:
http://www.rufon.org/articol/53/ozn-la-pentagon-noi-imagini-de-pe-11-septembrie-2001.html




spooky

#21
cum ar trebui sa arate un Boeing 747 intrand in Pentagon

cred ca o sa-l adaug la articol...

un filmulet facut de cineva... si cine stie... poate o sa vedem ceva asemanator in viitor de la ei... sunt buni la lansare de dizinformatii...

Ieri, Bin Laden, a dat publicitatii o noua caseta audio... despre care CIA a spus ca e atutentica...

Si acum bomba: cu o zi in urma, o prestigioasa comanpie de sondare a opiniei prin telefon, care in cazul alegerilor s-a afalat la 1-2% marja de eroare, Zogby Poll a sondat opinia...

42% cred ca a fost vorba de o musamalizare
45% vor redeschiderea investigatiilor
sondajul realizat pe un esantion de 1200 persoane, sondaj telefonic.
echivalentul a peste 70 de milioane de adulti americani cred ca e o musamalizare si cer redeschiderea anchetei
http://news.yahoo.com/s/prweb/20060522/bs_prweb/prweb388743_4

CIA isi face datoria pentru care a fost infiintata... sa dezinformeze.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Spooky,
te rog sa redai orice informatie crezi ca e noua pe aceasta tema.Suntem cu urechile deschise si sunt sigur ca multi voinici dintre noi si din intreaga lume vor sa afle adevarul.
Cei cu critici si mofturi pot sta la fereastra sa priveasca actiunea  :-D Oricum ei nu au decat de invatat  :wink:
Eu stiu ca cu cat detii mai multe informatii cu atata esti mai aproape de adevar.Deci asteptam stiri prietene!  8-)

spooky

Cum era de asteptat, miscare pentru adevar 9/11 e sub atac in mod constant.

Pentru oricine care depune un efort minim poate observa ca exista un razboi al informatiilor.
Imediat cum o stire apare referitoare la 11 septembrie si care arata falsitatea acestei operatiuni sau are alta semnificatie, apare o stire noua... care se vrea a sustine varianta oficiala a 11 septembrie.

Realizatorii filmului 911 Loose Change - Second Edition, pe care vi-l recomand sa-l vedeti (pm me), sunt sub atac din partea fratilor Naudet... (Naudet Brothers) care sunt francezii care au "reusit" inregistrarea primului avion lovind World Trade Center. Ei, Naudet Brothers, cer drepturi de autor asupra materialelor lor care au fost incluse in filmul lor.

Pentru mai multe informatii:
http://www.loosechange911.com/

Pe forumul Loose Change:
http://s15.invisionfree.com/Loose_Change_Forum/index.php?showtopic=5091&st=180

Dylan Avery, producatorul, intr-un topic destul de lung, a scris:

1. filmul a fost facut in timpul lui liber din materialele existente in public [secventele fratilor Naudet se aflau pe domeniul public... orice transmite o televiziune e considerat parte a domeniului public si poate fi re-folosit atata timp cat respecta dreptul de Fair Use, adica, Utilizare Corecta. a inceput sa vinda filmul la cererea oamenilor.
2. primul film Loose Change a fost vandut pentru 15$. Editia a doua era vanduta pentru mai mult deoarece au cheltuit mai multi bani... 5000$.
3. au donat miscarii in mod constant. trimit zilnic 20-30 de copii a filmului in mod gratuit... si nu vand niciodata filme destinate rularii lor in public.
4. urmare a acestui atac ei nu vor pune punct filmului. au avut foarte mult feedback pozitiv si multi oameni au venit la ei cu mult mai multe materiale. cat de curand vor lansa Loose Change Final Cut care va fi 100% legal si care va fi exploziv.

Citatlet me respond to all 7 pages at once:

1) i "threw the movie together with other people's footage" because i was making a movie, in my spare time, which I was under the impression no one would like or want to watch. then, people started asking if i was going to sell copies. so, i put it on sale.
2) i sold the first loose change for 15 bucks, including shipping. i only charged more for the 2nd edition because we spent almost $5,000 making it, including a hard drive which crashed a week before the movie was supposed to be done
3) we donate back to the movement constantly. i dont like publicizing it because i dont do it to prove anything, i do it to give back and to share my success. i just gave 911blogger and revereradionetwork $300 each, i gave Russ Pickering of PentagonResearch $500, and, oh yea, we mail out at LEAST 20 or 30 free dvds a day for servicemen, family members, or people who beg us for one. not to mention we NEVER sell DVDs at screenings, we always give them out.
4) we are not going away. thanks to the success of the 2nd edition, we've had a number of people come to us with both footage and evidence. Loose Change Final Cut will be 100% legal and trust me, it's going to blow the 9/11 movement out of the water.

back to work with me...

PS: Printre altele vazusem ca Loose Chnage Second Edition trebuia sa ruleze in fata parlamentului Marii Britanii... pe 14 iunie 2006
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

spooky

Citat din: nireve din  03 Mai 2006, 18:56:37
Circula pe dc++ un film despre 11 septembrie in care se arata clar ca in Pentagon nu a putut incape un avion, gaura initiala ( pana la prabusirea plafonului ) este mult prea mica pentru un astfel de avion. UN martoir acular declara ca a vazut o racheta intrand in cladire nici decum un avion.

Alti martori oculari spun ca cel de-al doi-lea avion care a intrat in turn nu era avion civil, si din imaginile prezentate pe cnn ( dat  cu incetinitorul )se vede ca avionul are o bomba atasata.

Pompierii care au supravietuit in urma prabusirii turnurilor declara ca au auzit detonari succesive ( " bum-bum-bum-uri " ) in timpul caderii celor doua turnuri.

Apeland la logica....cum pot cade 3 cladiri PERFECT perpendicular cu solul ?!.....chiar daca acceptam varianta cu structura de otel care s-a topit in urma impactului.

Din pacate filmul este mult prea mare si nu poate fi postat pe internet dar cu un serch pe dc++ cu siguranta-l gasiti si merita vizionat.

Nireve, nu stiu exact la ce film te referi. Sunt multe filme... la sectiunea legaturi video, poti gasi cateva linkuri catre filme despre 11 septembrie, inclusiv Loose Change si altele.

O partea a miscarii de adevar despre 11 septembrie s-au concentrat in vederea sustinerii unor teorii precum ca in pentagon nu a intrat nici un avion, sau ca avioanele nu erau comerciale. Sunt mult prea multe dovezi care stau la suprafata si care sunt mai importante decat celelalte la un loc.

Cum spuneam, inclusiv noul film realizat de Pentagon este o capcana. Filmul nu arata nici ca un avion 747 intra in Pentagon.... dar nici ca o racheta sau un alt tip de avion intra in Pentagon. Secventele nu concluzioneaza nimic... Iar referitor la gaurile din Pentagon, e ca si cum un Boeing 747 ar incapea intr-un garaj. Ei au capacitatea de a produce filme de calitate DVD sau imagini cat se poate de neclare care pot sa puna tacere acestor teorii (gen: in pentagon nu a intrat nici un avion) asupra carora se pune foarte mult accent. In loc sa ne concetram sa debatem aceste teorii, mai bine ne concentram asupra altor dovezi concrete... evidente.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984


Stunner

Am vazut comentarii la acele filme de la 911 (www.youtube.com) si inca americanii cred ca au fost terroristii !!

paleoastronaut

pearl harbour,9/11 septembrie....cursa inarmarilor..razboiul terorist...vai de bitele mase care sustin tot macelul asta..da asa a fost intotdeauna...vai de bietele mase asuprite,indobitocite,intoxicate,iradiate,modificate genetic,indoctrinate,saracite,imbolnavite,si in sfarsit..slava cerului..ucise............amin.


jackie28t

Charlie Sheen la conferinta din L.A. despre 9/11
Puteti citi mai multe si sa urmariti acel scurt film de pe legatura de mai jos
http://www.prisonplanet.com/articles/june2006/260606hugesuccess.htm