Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevarul despre 11 septembrie 2001

Creat de jackie28t, 25 Martie 2006, 19:32:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Marius MMG

Citat din: udar din  15 Aprilie 2006, 22:13:09
Foarte interesant filmul, multumesc pentru ca l-ai postat...
Cred ca ne arata cu adevarat cat de libera e america si de ce ar trebui noi, ca romani sa fim super fericiti pentur faptul ca avem cat de cat libertate... N-avem bani dar libertate avem  :-P
Numai interese.. peste tot ne lovim de ele.Am vazut si eu multe materiale pe net. Totul a fost controlat de americani (parerea mea)

dedeiu

A se preciza ca americanii detin o putere imensa in lume...

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

spooky

am vazut de ceva timp... prea slabut sa fie convingator... vedem doar o simulare a intrarii avionului in cladire... restul?

suntem tare curiosi sa vedem o simulare a cladirii WTC7 :D oare unde e? ca nici in raportul comisiei 911 nu exista.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Yagg

#109
Cam tras de par filmuletul asta. Si articolul de pe sit-ul antenei e cam irelevant.

CitatSimularea software a luat 80 de ore ca sã ruleze pe unul din cele mai performante computere din lume. Voicu Popescu a dezvoltat o aplicaþie specificã ce transferã rezultatele numerice ale simulãrii în imagini 3D animate. Simulararea este foarte realistã ºi depãºeºte cu mult simulãrile pe care le vedem în filmele de la televizor.

Cine ºtie cunoaºte. România duce lipsã de specialiºti în domeniul jurnalismului de ºtiinþã. Ca în toate articolele de ºtiinþã, jurnaliºtii români umflã boaba de fasole ºi o face pepene verde.

Câte procesoare avea calculatorul ala cel mai performant din lume? Dacã e fãcut în SUA, chiar ºi de un român, este implicit invalid. Ce ne aratã domnul în imaginile simulate pe calculator sunt doar niºte presupuneri ca toate celelalte.

Pentru a simula cu precizie acel eveniment trebuie sã ai detalii ºi informaþii care nu cred cã mai sunt accesibile.

Ar trebui sã îi fie ruºine dacã se numeºte cercetãror român. Nimeni nu spune nicãieri ce fel de profesor e, de CS sau de Fizicã? A þinut cont ºi de fenomene cuantice în timpul simulãrii de a durat aºa de mult?

Dacã articolele sunt "umflate" de jurnaliºti, atunci domnul profesor trebuie sã ia mãsuri, pentru cã ãºtia au magnificul dar de a dezimforma când vine vorba de ºtiinþã ºi mai ales de fizicã.

Oricum ar fi, simularea este irelevantã. Nu aduce nici un fel de argument. Vreau sã vad cãderile tuturor clãdirilor, inclusiv WTC7 cum spunea spooky . Dar Pentagonul, ce facem dom' profesor cu Pentagonul, veþi reuºi sã demonstraþi cã s-a format un fenomen optic prin care lumina a fãcut ca avionul sã devinã invizibil înainte de momentul impactului? Dupã impact era clar cã nu mai era vizibil ...

Vrajeli Americane.