Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii

Creat de Cautatorul, 05 Noiembrie 2009, 20:05:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

 Da, Ei vor sa pastreze IADUL creeat prin iluziile Holografice (tot de EI creeate)...tocmai de aceea vor sa ne pastreze in somnul diabolic, indopandu-ne cu toate chimicalele care intretin iluzia...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Serban M

#61
Citat din: smurd din  15 Noiembrie 2009, 03:08:47

lylyt_ice,


Din cauza unor DIABOLICI, lumea asta a devenit:

IADUL=O  MASINARIE INFERN_ALA !

ai ramas acelasi agnostic care se impotriveste schimbarii. stai linistit, ne vom mantui singuri. mai exista speranta, singuri ne scoatem din mizerie.

suntem cu totii vinovati pentru situatia de fata de pe terra.

armatele sunt oameni care pot fi intorsi impotriva celor ce ii conduc, dar o revolutie trebuie pornita din interior. sa o numim : evolutie.

padme

Citat din: smurd din  15 Noiembrie 2009, 02:35:18

P.S
Din pacate, lumea este condusa de MILITARI=de ARMATE !
Si tocmai de aceea, lumea a fost pervertita - dintr-un PARADIS PRIM_ORDIAL, in care fiecare era LIBER sa faca ce-l taia capul - intr-o: COLONIE=UN LAGAR DE MUNCA=DE ACTIVITATE FORTATA DE IMPREJURARI !

nu sustin ca am inteles prea bine sensul mesajului (din nou ), dar: orice armata are un conducator
- cand /ce a fost paradisul primordial
- cand a fost omul pervertit???

sa zicem ca am inteles la ce te-ai referit cand ai spus ca liberul arbitru e doar iluzia libertatii-sa forumulez asa.

abyss

#63
Citat din: smurd din  15 Noiembrie 2009, 03:08:47

lylyt_ice,


Din cauza unor DIABOLICI, lumea asta a devenit:

IADUL=O  MASINARIE INFERN_ALA

@Smurd: stilul ãsta titirliu de a scrie e original rãu de tot... E ca atunci când mãnânci ºi nimereºti un bob de piper. În loc de "iadul o maºinãrie infernalã" am citit "iadul o manãstire infernalã". Chiar mã gândeam cã eºti unic de sugestiv. :)

Ps. Ai grijã la corcoduºã cã a început sã se coacã din nou.

silviu

Nu ne putem mintui singuri.Doar Isus ne poate salva.Chiar daca nu credeti rugativa lui Dumnezeu si El va va descoperi adevarul.Adevarul pe care Dumnezeu mi la descoperit prin Biblie este ca El va instaura pe aceasta planeta IMPARATIA SA VESNICA.Totul este legat de Isus Cristos fiul lui Dumnezeu.El va conduce aceasta planeta Apocalips 12:10;

Serban M

#65
Citat din: silviu din  15 Noiembrie 2009, 17:25:47
Nu ne putem mintui singuri.Doar Isus ne poate salva.Chiar daca nu credeti rugativa lui Dumnezeu si El va va descoperi adevarul.Adevarul pe care Dumnezeu mi la descoperit prin Biblie este ca El va instaura pe aceasta planeta IMPARATIA SA VESNICA.Totul este legat de Isus Cristos fiul lui Dumnezeu.El va conduce aceasta planeta Apocalips 12:10;

Isus e doar o stare de constiinta, pe care o putem atinge doar prin iubire.

Biblia, o colectie de mituri si legende stravechi egiptene si babiloniene, updatate la ziua de astazi.

UNWAKE

 - pai daca e vorba sa vina Isus sa ne salveze atunci am putea sa "dormim" in continuare.
- chestia cu virusul se un inceput, sa-i zic asa, a inceput cu aviara, porcina...ce maiurmeaza?

Cine nu crede ca trebui decimata 90% din populatie...poate sa se documeneze si din alte surse. Nici eu nu am crezut la inceput chestia asta cu masonii, NWO si restul grupurilor (bilderberg)...si am pus degetelele pe tastatura, google it, apoi am citit despre NWO, masonii si bilderberg...toti la un loc sunt elita pamantului.
Din cate am inteles eu cu decimarea asta si de ce: ar fi cam asa: e mai greu sa controlezi 7 mild de oameni acum, decat sa-i omori acum si sa controlezi mai putin, ca mai pe viitor ce se inmultesc sa-i tii sub control si pe aia....      Acum nimeni nu poate sa tina sub observatie atatia oameni.
Offtopic: as fi dat cateva linkuri dar nu stiu cum e cu reclama p'aci...

Cautatorul

"Virusul ce a provocat moartea a zeci, chiar sute de oameni in Ucraina s-ar putea sa fie unul mutant, mai virulent, care ataca in special plamanii, astfel incat oamenii sunt diagnosticati cu pneumonie, insa autopsiile au relevat ca plamanii victimelor aratau ciudat, ca si cum ar fi fost carbonizati.Oamenii de stiinta britanici examineaza in prezent tulpina virusului gripei porcine care a declansat epidemia din Ucraina pentru a vedea daca nu cumva virusul a suferit mutatii, in conditiile in care 189 de oameni au murit si peste un milion s-au imbolnavit in aceasta tara, relateaza Daily Mail.

Ultimele statistici oficiale ucrainene vorbesc insa de 282 de morti si sunt voci care sustin chiar ca numarul mortilor a trecut in realitate de 1.300.

Un doctor din vestul Ucrainei a carui identitate nu este facuta publica a relatat despre efectele alarmante ale virusului. "Am facut necropsii pe doua victime si am descoperit sa plamanii lor erau negri precum carbunele. Aratau ca si cum ar fi fost arsi. Este inspaimantator", a spus medicul"
.

http://www.newsiasi.ro/national/world/virus-gripal-periculos-in-ucraina-plamanii-victimelor-arata-ca-arsi.html

romulus

Citat"Virusul ce a provocat moartea a zeci, chiar sute de oameni in Ucraina s-ar putea sa fie unul mutant, mai virulent, care ataca in special plamanii,
S-ar putea sa n' aiba nici o legatura cu gripa cea noua, ca acei oameni care au decedat sa fi avut cu totul alte probleme, iar institutiile de stat ucrainene sa exagereze un pic pentru a "sensibiliza" anumite capitale !Asta una la mana si apoi, ar mai putea fi si altele, cum ar fi:  un "curent" puternic venit dinspre "maica Russia" sa-i imbolnaveasca pe ucraineni...
Zic si io !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

DeReLiCt


Microbiologistul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

http://www.razbointrucuvant.net/files/observator_stiintific_16_oct_2009_vanea_atudorei_despre_industria_farmaceutica.mp3


Nu e un "conspirationist", nu e un "profan", nu e nici macar un specialist de rand sau cineva care ar avea vreun interes impotriva Big Pharma. Pentru ca este el insusi managerul general al unei astfel de companii din Canada , Sterigen. Asadar vorbeste din interior si stie cel mai bine despre ce este vorba in legatura cu interesele companiilor farmaceutice si cu isteria gripei porcine. Este microbiologist de top si este roman, originar din Botosani. Spune multe lucruri pe fata, chiar daca este evident ca nu poate spune chiar tot sau nu poate merge pana la capat... Ascultati-l pe Vania Atudorei si incercati sa faceti cunoscuta si altora inregistrarea. Este o marturie absolut limpede si inatacabila, care zguduie toata constructia de nisip a terorii "pandemice" care incearca sa ne bulverseze acum vietile si sa ne faca sclavii vanzatorilor de medicamente si de vaccinuri.

vania


VANIA ATUDOREI, microbiologist roman, specialist de top, Directorul Companiei Sterigen din Canada – [listen] ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

(emisiune Radio Cluj, 14 august 2009)

Doar cateva extrase din interviu:

- Se face o afirmatie referitoare la cancer, cum ca, de fapt, industria farmaceutica din intreaga lume este cea care nu permite rezolvarea cancerului, pentru ca ar exista deja medicamente, dar industriei farmaceutice ii este mai profitabil sa produca citostatice.

- Partial este adevarat. Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: "Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?". Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare. La un moment dat, sigur ca exista boli pentru care sunt tratamente care, daca sunt prea ieftine, nu le convine pentru ca nu fac profituri.

Medicamentele nu sunt totdeauna eficiente. Si sa va dau un exemplu. Vaccinul pentru gripa care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai in 40-45% din cazuri. Deci sa nu ne facem iluzii ca este o industrie sfanta, careia nu avem nimic sa-i reprosam, impecabila... Etica e departe de asta. In fond, industria asta, in general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, si ce-i intereseaza pe ei sunt castigurile.

- Se vorbeste tot de mana unor oameni de afaceri si cand este vorba de acest virus AH1N1, gripa porcina. Care este punctul dvs. de vedere, ca microbiolog? Cat este adevar si cat este neadevar?

- Adevar este, sa zicem, 30%, neadevar este 70%. Sunt convins ca unii ziaristi au fost PLATITI ca sa faca mult zgomot pentru nimic.

- De cine au fost platiti?

- De companiile farmaceutice care fabrica vaccinurile gripei si care fabrica medicamente pentru gripa. Pentru ca exista numai doua companii farmaceutice in lume care fabrica niste medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente... nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie. Este vorba de compania Hoffmann-La Roche din Basel , Elvetia, care fabrica Tamiflu si este vorba de cea mai mare companie din Anglia , GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul sa-si vanda medicamentele si sa faca profituri foarte mari. Foarte multe tari, in paranoia [psihoza, n.n.] asta, au cumparat cantitati extraordinare, de milioane si milioane de dolari, care vor expira si vor fi aruncate. Si medicamentele astea sunt cumparate din banii publici, din impozitele si taxele noastre.

(...) Va dau ca exemplu gripa aviara. Acum doi ani a fost paranoia [psihoza, n.n.] cu gripa aviara? Da. Au fost prognosticuri ca aceasta gripa se va transforma intr-o pandemie? Da. N-a fost nici macar o epidemie la nivelul unei tari, dar o pandemie [iar anul acesta este stiut ca  OMS a schimbat definitia pandemiei, reducand conditiile, ca sa o poata declara, n.n.]. Gripa la pasari si la porci exista de cand au aparut speciile acestea pe pamant. Nu este ceva nou. Gripa vine in fiecare an din Hong-Kong, pentru ca acolo sunt sate unde chinezii dorm in aceeasi camera cu ratele, cu gainile, cu porcii, iar virusurile acestea animale se transmit la om, uneori sufera mutatii. Si astazi cu traficul de avioane transportand peste un miliard de pasageri in fiecare an, ceea ce reprezinta mult raportat la populatia planetei... Deci in fiecare an avem gripa, nu este ceva nou. Stiti dvs. ca in fiecare an mor mult mai multi oameni de gripa decat de SIDA? Si cine mor? Mor persoanele in varsta care au o imunitate scazuta, bineinteles, mor cei care au imunitate deficienta...

Se face mult zgomot pentru nimic! Daca era, intr-adevar, sa fie o pandemie, cum a fost in anul 1918, cand se estimeaza ca au fost intre 10-20 milioane de morti de gripa... o pandemie se propaga repede, nu se propaga asa, ca azi au murit 10, si maine mai mor 5, poimaine mai mor 2, s.a.m.d. ...

(...) Se iau si niste masuri. Problema este sa nu se cada in paranoia si intr-o extrema, sa nu se exagereze. Pentru ca in cazul gripei aviare s-au cheltuit miliarde de dolari. Au fost tari care au cumparat medicamente, care au cumparat vaccinuri, intre timp toate acestea au expirat si au fost aruncate. Or, banii astia erau din buzunarele noastre si nu erau justificati! Au fost niste exagerari. Uneori este o paranoia care este dorita. De ce? Pentru ca in acest timp... toate companiile care fabrica masti isi vand mastile... Si mastile astea au o eficacitate ZERO! Mastile astea sunt praf in ochii nostri, n-au nicio eficienta! Si totusi sunt tari care cumpara miliarde de masti ca sa protejeze populatia. Hai sa fim seriosi! (vezi, la noi, stirea de acum 2 zile: Vor fi distribuite 7.000 de mãºti ºi 60.000 de litri de dezinfectanþi în ºcolile din Bucureºti si comunicatul CSAT-ului in care "s-a luat decizia suplimentarii fondurilor pentru achizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie si vaccinuri". ). (...)

Politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, milionarii si miliardarii, in cardasie cu guvernele...

Industria farmaceutica este pe primul loc (ca profit), pentru ca ei pot sa fabrice un medicament cu un dolar si sa-l vanda cu 20 de dolari...

(...) Pe glob, la ora actuala, exista 40.000 de medicamente diferite.. Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut o lista de medicamente esentiale. Stiti cate a retinut? 300. Va dati seama, din 300, care sunt esentiale, si tu ai ajuns la 40000? Daca mergem in farmacii si aruncam la gunoi jumatate din medicamentele care sunt acolo, populatia va fi mai sanatoasa, asta pot sa v-o garantez.. "

[listen] ASCULTATI INTEGRAL DECLARATIILE INCENDIARE ALE PROF. ATUDOREI

Alte subiecte importante tratate in interviu:

- Romania nu trebuia sa vanda fabricile de medicamente, este o industrie strategica. Investitiile se fac pentru a inchide fabricile competitoare si a deveni apoi dependenti de produsele vandute de companiile mari.

- De ce cumparam serul fiziologic, in loc sa-l producem in continuare, fiind foarte ieftin si indispensabil?

- De ce nu se investeste in cercetarea si producerea medicamentelor pentru vindecarea infectiei cu stafilococul auriu, desi posibilitatea exista, iar un savant stabilit in Georgia, pe timpul lui Stalin, a gasit acest remediu si acolo se si aplica?

- Despre bolile inventate si despre medicamentele cu efect pur placebo.

- Despre experimentele si testele clinice pe oameni din tarile mai sarace.
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Serban M

#70
CitatThe public is being kept in the dark about what is happening in the Ukraine. Please pass this site on to as many family and friends as you can and post links to it on as many sites as you can.

Article from 30th October 2009: BBC says Ukraine suffers first "Swine Flu" death and begins shutting down schools and bans public meetings ~ link ~ Ukrainian Plague appears to 'crash' the patient approximately 48 hours after it first shows itself, those that die, die soon. It is apparent, at the very end of October that something was beginning to happen. ONLY NINE DAYS LATER, ONE MILLION PEOPLE ARE VERY SICK WITH UKRAINIAN PLAGUE.

The rapid rise from almost nothing to over 3/4 million people in a week is highly reflective of an Advanced Biowar 'designer virus'. This is NOT A/H1N1. This is either a new virus or a major recombination of A/H1N1 with another virus/viruses.

UPDATE: Official Ukrainian Plague totals are now: 871,037 infected, 135 deaths, 39,603 hospitalized. The death figures don't make sense, ARI hospital ER admissions generally result in 5% to 10% fatalities yet only in the non-official reports of several thousand deaths do we get near this percentage. And by the way, those ARI percentages do not involve something like this plague that results in internal temperatures of 135F or hemorrhagic lung tissue (lungs turned to mush) or the lungs being black. We are not getting the truth on this and in fact, most people in America and much of the world do not even know of the strange new wildfire epidemic in the Ukraine. The public is being kept in the dark for as long as possible, so that the virus can spread. So that the public does not question what little is being done to stop the global spread of this new killer disease. Cases of infection are increasing at about 200,000 per day! ~ link

IBM 'knew about' Pandemic in 2006 ~ link

Martial Law 'all but declared' in Ukraine over mystery epidemic ~ link ~ Stand way back from the trees and look at the forest: Since the technology was invented about 30 years ago to genetically engineer viruses using recombination, there have been a host of 'new diseases' such as AIDS, Ebola, Bird Flu H5N1, Swine Flu A/H1N1, etc. We are living in the Age of Advanced Biological Warfare. This Ukrainian Plague could be a terrible killer throughout the world. Almost nothing is being done to stop the spread of the disease globally; about the same steps to contain the spread of the disease are being taken under WHO's direction that were taken to contain Mexican Swine Flu (A/H1N1) and look how successful that was.

traducere google :
Publicul este pãstrat în întuneric despre ceea ce se întâmplã în Ucraina. Vã rugãm sã treci pe acest site pentru ca familia ºi prietenii de multe as tu poþi ºi post link-uri la aceasta ca pe multe site-uri poti.

Articolul de la 30 octombrie 2009: BBC, spune Ucraina suferã primul "Porcine Gripã" moarte si incepe închiderea ºcolilor ºi interdicþiile de intalniri publice link-ul ~ ~ Ciuma ucraineanã pare avarie la "pacient de aproximativ 48 de ore dupã aceasta prima se manifestã, cei care mor, muri în curând. Aceasta este evident, chiar la sfârºitul lunii octombrie cã ceva a fost început sã se întâmple. Doar nouã zile mai târziu, un milion de oameni sunt foarte bolnavi de ciumã UCRAINEANA.

Creºterea rapidã de la aproape nimic de la peste 3 / 4 milioane de oameni într-o sãptãmânã este foarte reflectorizante a unui Biowar avansatã "virusul designer". Acest lucru NU este A/H1N1. Acest lucru este fie un nou virus sau o recombinare majore ale A/H1N1, cu un alt virus / viruºi.

UPDATE: Jurnalul totaluri ucraineni Ciuma sunt acum: 871037 infectate, 135 decese, 39603 internat în spital. Cifrele moartea nu avea sens, ARI admiteri spital ER, în general, duce la 5% pânã la decese 10%, dar numai în rapoartele oficiale ne-a mai multor mii de decese ajungem aproape de acest procent. Si apropo, aceste procentaje ARI nu implicã ceva de genul asta ciuma care duce la o temperaturã interioarã de 135F sau a þesutului pulmonar hemoragic (plãmâni a apelat la terci) sau plãmâni fiind negru. Noi nu suntem achiziþie adevãrul în aceastã privinþã ºi, de fapt, cei mai mulþi oameni din America ºi mare parte a lumii nu ºtiu chiar de epidemia de ciudat nou rapid în Ucraina. Publicul este þinute în întuneric atâta timp cât posibil, astfel încât virusul se poate rãspândi. Astfel încât publicul sã nu pune la îndoialã ceea ce puþine se face pentru a opri rãspândirii globale a acestei boli criminal nou. Cazurile de infecþie sunt în creºtere, la aproximativ 200.000 pe zi! ~ Link-ul

IBM "stia despre" pandemic, în 2006, ~ link-ul

Legea marþialã "toate, dar declarate" din Ucraina peste epidemia de mister ~ ~ link-ul Stand drumul de intoarcere de la arbori si uita-te la pãdure: Având în vedere cã tehnologia a fost inventat de aproximativ 30 de ani în urmã la inginer genetic viruºi utilizând recombinare, au existat o serie de " a bolilor nou ", cum ar fi SIDA, Ebola, Bird Flu H5N1, Porcine Gripã A/H1N1, etc Trãim în epoca de avansatã Biologice Warfare. Acest lucru Plague ucrainene ar putea fi un criminal teribil în întreaga lume. Aproape nimic nu se face pentru a opri rãspândirea bolii la nivel mondial; despre aceiaºi paºi pentru a stopa rãspândirea bolii sunt luate în conformitate cu OMS directia in care au fost luate pentru a conþine mexican Porcine Gripã (A/H1N1) ºi uite cum de succes, care a fost .

ariel

Doctorita suedeza concediata din cauza impotrivirii fata de vaccinarea "noua" denunta: "CORUPTIE LA NIVEL INALT IN OMS!"
Fired Swedish doctor: "Corruption at the highest levels of WHO!"
Binecunoscuta doctorita suedeza, Annika Dahlqvist, a fost concediata saptamana trecuta in urma declaratiilor ei legate de vaccinarea in masa in Suedia. Ea a declarat ca nu se va vaccina si ca sunt cai mai bune pentru a te proteja impotriva virusului. A mai declarat de asemenea ca pe ea personal nu o intereseaza mamografia si testele "cell". Este insa clar ca pozitia ei fata de vaccinarea in masa a facut-o sa-si piarda locul de munca.
In articolul publicat de Newsmill, ,,Adevarul este ca vaccinul antigripal contine mercur in cantitati periculoase" ea scrie:
,,Deoarece vaccinul contine substante potential periculoase in forma de mercur si scqualena, cred ca trebuie facut voluntar si nu trebuie facuta nici un fel de propaganda in idea ca noi ar trebui sa ne vaccinam din solidaritate cu ceilalti". ,,A avea o opinie despre vaccinarea in masa nu poate fi interzis intr-un mod rezonabil. Suntem multi impotriva vaccinarii in masa"
Articolul original: http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver
Intr-un articol din Expressen, unul din cele patru mari ziare suedeze, ea spune:
,,se poate foarte bine ca efectele negative (cauzate de vaccin) sa fie mai rele decat gripa in sine. Suspectez ca Agentia pentru Produse Medicale (läkemedelsverket) este influentata de producatorii de vaccine. Aici sunt interese financiare enorme in joc".
Si continua:
,,Nu vreau sa am aceea otrava in corpul meu". ,,A declara ca este o pandemie cand de fapt nu e nici una, este absurd." ,,Se poate foarte bine sa fie de fapt coruptie la nivele superioare ale OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii)".


.....si pentru cei care stiu suedeza:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver

------------------------------------------------------------------

Cititi si


REPUTATI MEDICI GERMANI, REVOLTATI DE FOLOSIREA VACCINULUI IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, ACUZA GUVERNUL DE MINCIUNA SI DISCRIMINARE:

Medicii germani cu funcþii de conducere s-au revoltat fãþiº împotriva vaccinului contra gripei ,,porcine", potrivit unei reviste germane de top, ,,Spiegel".


Dr. Michael Kochen
Preºedintele Societãþii germane pentru medicinã generalã ºi medicina familiei, Michael Kochen, îi sfãtuieºte pe medicii de familie sã NU recomande pacienþilor vaccinarea.

Preºedintele Asociaþiei medicilor pediatri,

Dr. Wolfram Hartmann
profesorul Wolfram Hartmann, a acuzat guvernul cã face ,,afirmaþii ºtiinþifice false".

"Riscurile sunt mai mari decât beneficiile", a spus Hartmann.

"Vaccinul [împotriva gripei porcine] nu este suficient testat pentru femeile însãrcinate ºi copii, prin urmare, utilizarea necugetatã a acestui vaccin prezintã riscuri uriaºe", a mai spus el.

De asemenea, sistemul imunitar al copiilor are tendinþa de a reacþiona exagerat ºi chiar aceastã reacþie exageratã poate fi declanºatã de adjuvanþi.

În plus, a criticat folosirea conservanþilor pe bazã de mercur.

"Aceasta componenta nu se mai foloseºte la vaccinurile care existã în prezent", a spus Hartmann.

Protestele au determinat statele sã emitã ordine pentru alte vaccinuri împotriva ,,gripei porcine", fãrã mercur ºi adjuvanþi, care vor fi disponibile de la jumãtatea pânã la sfârºitul lunii noiembrie, noteazã revista ,,Spiegel".

Ministrul german al sãnãtãþii, Ulla Schmidt, insistã cã vaccinurile cu adjuvanþi împotriva gripei ,,porcine" sunt sigure, dar lumea nu o mai ascultã".


***
http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,656028,00.html

Medicina clasei de rând. Cetãþenii germani, nemulþumiþi de vaccinul alternativ împotriva gripei porcine pentru politicieniGermania este în mare frãmântare din pricina vaccinãrii planificate împotriva gripei porcine. Limitarea pagubelor se numeºte jocul de la Berlin de luni, în care politicienii se grãbesc sã nege cã beneficiazã de un vaccin mai bun ºi mai sigur, în comparaþie cu restul populaþiei. Primele 50 milioane de doze au ajuns luni în Germania.

S-ar putea crede cã sosirea în Germania a primelor 50 milioane de doze de vaccin împotriva gripei porcine poate fi motiv de sãrbãtoare. Dar dupã ºtirile de ultimã orã din week-end, cum cã oficialilor guvernamentali de prim rang de la Berlin li se va administra un vaccin alternativ – considerat în general ca fiind mai sigur – s-a iscat o dezbatere despre un presupus sistem medical pe douã categorii.

SPIEGEL a relatat în week-end cã Angela Merkel, cancelar, o serie de miniºtri ºi alþi oficiali guvernamentali vor beneficia de un vaccin produs de compania farmaceuticã Baxter – acelaºi vaccin pentru care a optat armata germanã, dupã cum s-a relatat sãptãmâna trecutã.

Tabloidul de largã circulaþie Bild a zugrãvit toatã povestea pe prima paginã de luni, asigurându-ºi cititorii cã ,,specialiºtii acuzã guvernul" de oferirea germanilor de rând a unui tip de ,,medicinã pentru clasa de rând".
Febrã ºi dureri de capControversa se axeazã pe un aditiv inclus în vaccinul produs de gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline. Aditivul include o tulpinã inactivã a întregului virus gripal, spre deosebire de fragmente de virus. Criticii spun cã aditivul poate creºte riscul de reacþii adverse la vaccinul gripal, cum ar fi febrã ºi dureri de cap.

Dimpotrivã, susþinãtorii susþin cã aditivul este sigur, iar utilizarea sa permite producãtorului de medicamente sã fabrice rapid mai multe doze de vaccin. Articolul din SPIEGEL a menþionat cã vaccinul GlaxoSmithKline, cu aditiv, a fost supus mai multor teste decât versiunea Baxter.

Un purtãtor de cuvânt al Ministerului de Interne a relatat pentru SPIEGEL ca vaccinul Baxter a fost comandat pentru toate ministerele ºi alte agenþii, precum ºi pentru angajaþii Institutului Paul Ehrlich, autoritatea responsabilã pentru aprobarea vaccinurilor.

Purtãtorul de cuvânt al dnei Merkel, Ulrich Wilhelm, a negat luni cã acesteia i s-ar fi administrat un vaccin diferit de cel disponibil pentru populaþia de rând. El a declarat ca vaccinul Baxter a fost comandat acum patru luni, ca parte a unui acord încheiat în urmã cu un an ºi nu are nimic de-a face cu preocupãrile recente legate de vaccinul GlaxoSmithKline.

Medicinã pentru clasa de rândCu toate acestea, s-au ridicat unele voci. Potrivit specialistului medical al Partidului Verde, Biggi Bender, vaccinurile separate înseamnã

,,riscuri mari pentru oameni, riscuri reduse pentru guvern. Nu e posibil ca într-o democraþie sã existe acest tip de medicinã pentru clasa de rând".
ªi medicii de frunte s-au plâns de vaccinarea planificatã. ªeful Institutului de Igienã ºi Sãnãtate Publicã de la Universitatea din Bonn, Martin Exner, a declarat:

,,Faptul cã politicienii ºi funcþionarii publici de prim rang din ministere vor fi vaccinaþi cu un alt vaccin decât ceilalþi oameni este un semn înspãimântãtor. Politicienii trebuie sã primeascã ºi ei ceea ce recomandã".
Virusologul Alexander Kekulé Hall de la Spitalul Universitar a declarat cã

,,vaccinarea cu un alt vaccin a membrilor Guvernului Federal ºi a autoritãþilor este scandaloasã".
La rândul sãu, ºi Ministerul de Interne a respins criticile acide. Un purtãtor de cuvânt al ministrului de Interne, Wolfgang Schäuble, a subliniat cã, la vremea când s-a comandat vaccinul Baxter, diferenþele dintre cele douã vaccinuri încã nu reprezentau o problemã. Institutul Paul Ehrlich ºi-a susþinut în repetate rânduri decizia de a oferi populaþiei versiunea GlaxoSmithKline, cunoscutã sub numele de Pandemrix.

,,Presupusa ameninþare"Germania nu este singurul guvern care încearcã sã stãpâneascã un posibil focar de gripã porcinã – numele rãspândit, deºi inexact pentru virusul gripal H1N1. În ultimele sãptãmâni, Marea Britanie a înregistrat o creºtere a numãrului de cazuri. Prin urmare, þara a achiziþionat 60 milioane de doze de Pandemrix. De la apariþia gripei porcine, au murit mai mulþi oameni din SUA care prezentau simptome specifice, determinând guvernul sã achiziþioneze 251 milioane de doze de vaccin împotriva gripei porcine de la diverºi producãtori. Agenþia Europeanã pentru Medicamente a aprobat recent utilizarea vaccinului Pandemrix, pe fondul îngrijorãrii pentru sezonul de iarnã care se apropie ºi creºterea prevãzutã a cazurilor de gripã porcinã.

Unii politicieni germani s-au alãturat cancelarului Merkel, declarând cã nu opteazã pentru vaccinul alternativ. Ministrul Sãnãtãþii, Ulla Schmidt, a declarat în Bild, ,,Eu mã voi vaccina cu acelaºi vaccin ca restul populaþiei. Este exact ca celãlalt vaccin aprobat, sigur ºi eficient".

Scandalul din week-end a înãbuºit o a doua dezbatere, dezlãnþuitã în ultimele sãptãmâni în Statele Unite ºi care a avut ecou ºi aici, în Germania: dacã un astfel de program masiv de vaccinare este în primul rând necesar sau nu.
Potrivit lui Wolf-Dieter Ludwig, preºedintele Comisiei pentru medicamente din Asociaþia medicalã germanã, campania de vaccinare este un ,,scandal".

,,Autoritãþile medicale au cãzut în cursa unei campanii fãcute de companiile farmaceutice, care pur ºi simplu vor sã câºtige bani de pe urma unei aºa-zise ameninþãri", a declarat acesta pentru SPIEGEL.

si in limba germana:
http://de.news.yahoo.com/1/20091017/thl-regierung-bekommt-eigenen-schweinegr-5e422d2.html

"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Dreadg

Masoneria ne conduce de cand sa creat (1776 ) ei au creat banii , daca nu ati observat banii schimb totul , ganditiva si pentru bani se cheltuesc niste bani si tot asa , deci e un consum aiurea si degeaba , dar masonii au puterea absoluta datoria banilor , toti oamenii se bat pentru bani. Si istoria a fost modificata de catre masoni tot TOT , toata istoria , religia tot este aproape fals nu am gandesc la istorii regionale ci la cea universala .. vom afla tot cand masonii isi vor indeplini misiunea in 2012 ...

Sa asteptam si sa vedem , toate bune!
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

Guest

Nu sunt de vina masonii/sau cine e la putere ca vor sa conduca/sa ne atraga cu bani, ci e vina noastra ca ne lasam condusi.

romulus

Citatci e vina noastra ca ne lasam condusi.

CONDUSI zici monser !? Ha, ha, ha !!!Tare asta ....
Iti e jena sa zici : PROSTITI?
Dupa reteta: " sa-i prostim pe proshti "?
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David