Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pregatiti de schimbare ?

Creat de LIL DEBUL, 25 Octombrie 2009, 06:41:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DeReLiCt

Fratilor.... eu nu stiu ce sa cred despre 2012... Este clar totusi ca ceva se va intampla - daca va fi o Noua Ordine Mondiala, un cataclism de proportii epice sau planeta x/nibiru/eris.... sincer nu stiu. DAR ! sunt sigur ca ceva se va intampla. Lumea din ziua de azi a luat-o razna si la propriu si la figurat.  Sper doar sa trecem cu bine peste orice ar fi din punct de vedere natural. Zic asta pentru ca daca ar fi vorba de o Noua Ordine Mondiala am pus-o ! Si tind sa cred ca asta ni se pregateste - o sclavie moderna. Fie ca Dumnezeu sau oricine ar fi creatorul/creatorii nostri sa ne protejeze pentru ca noi nu suntem in stare din pacate (suntem mici, prosti si usor de condus).
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Tayka

DeReLiCt-Spuneai cã deºii eºti printre cei mai de demult pe forum nu prea intrii decât la dezbateri majore.Pãi la 21 dec.2012 nu poate fii un sfârºit ci doar sfârºitul unei miºcãri de rotaþie a sistemului solar în galaxie ºi asta se ºtie cã se produce odatã la 26000 de ani, deci e un ciclu cosmic,asa cum pãmântul se învârte în jurul soarelui înr-un an ºi în jurul axei în 24 ore.Nu e ceva deosebit -deosebite sânt însã manifestãrile ce preced, iau parte la el,ºi încheie acest               eveniment;inversarea polilor,comprimarea timpului,transversarea centurii fotonice,a centrului galactic,schimbarea climatericã,etc..ºi care desigur în necunoºtinþã de cauzã sânt deformate,amplificate cãci dacã despre schimbarea unei zile ºtim totul,cã vine o dimineaþã ºi o nouã zii,acum când se schimbã un ciclu cosmic,nu ºtim mai nimic,nu ne prea vine sã i credem nici pe Mayaºi,cã doar sântem cu mult mai avansaþi decât ei,dar simþim ºi vedem schimbãri majore;încãlzirea globalã,faptul cã nu ne mai ajunge timpul,ba ne mai atrag atenþia ºi oamenii de ºtiinþã cu apariþia diferitelor fenomene inexplicabile,a unor proiecte eºuate inexplicabil(vezi Montauk).Dar dacã realiºti fiind,ºi convinºi cã nimic nu se va întâmpla atunci în 21 dec.2012 Rãmâne totuºi miracolul cã vom fii martorii aniversãrii unui eveniment unic ce se produce iatã doar o datã la 26000 de ani.Avem acest privilegiu unic ºi n-ar trebuii sã-l transformãm în panicã,pentru cã oricum nu avem cum sã-l evitãm,ºi nici sã-l ocolim,nu îl vom putea evita nici ascunzându-ne prin bunkãre ºi nici trântindu-ne la pãmânt în rugãciuni disperate,ci privind ca invitaþi la marele spectacol al schimbãrii lumilor.-REVELIONUL GALACTIC.-
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Citatnu poate fii un sfârºit ci doar sfârºitul unei miºcãri de rotaþie a sistemului solar în galaxie ºi asta se ºtie cã se produce odatã la 26000 de ani, deci e un ciclu cosmic.......
Cand ma gandesc la un ciclu automat ma gandesc si la un punct de plecare, referinta. Intrebarea mea este cine a stabilit aceasta referinta? Noi oamenii? Pai pe un cerc (miscare circulara) pot sa stabilesc in ce punct vreau eu referinta. Tinand cont de acest fapt cum putem deduce atunci ca s-a incheiat un ciclu? Deci rezulta ca ciclul care se incheie este numai in mintea noastra, in realitate.....NU se va schimba ninic  la noi din punct de vedere al rotatiei sistemului solar in galaxie. Schimbare majora va fi numai din cauza noastra.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN-asa cum o nouã zi începe dela ora 0 ºi se terminã la ora 24 tot aºa ºi acest mare ciclu(anul galactic) se terminã atunci când sistemul solar se aflã pe linia de mijloc(ecuatorul) galaxiei dar spre deosebire de miºcãrile de rotaþie sau revoluþie ale Terrei,care cum zici ºi tu sânt absolut convenþionale,aici însã sistemul solar transverseazã în câteva mii de ani zone cu energii deosebite de restul traseului, energii care vor determina schimbãri majore în întregul sitem ºi implicit pe Terra.ªi de aceia cred eu cã sa pus revelionul aici ºi nu în altã parte a marelui periclu cosmic.Cu scuzele de rigoare ºi riscul de a se ajunge la coº,îþi voi expune pe scurt teoria lui Alexei Dimitrov un savant ºi specialist în domeniu:
Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna deja isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.
Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
Academia Nationala de Stiinte Rusa anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)
Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca ºi la transformarea omului profeþitã de Biblie, la o teribilã experienþã spiritualã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Citatacest mare ciclu(anul galactic) se terminã atunci când sistemul solar se aflã pe linia de mijloc(ecuatorul) galaxiei
Asta am stabilit noi oamenii, acest moment zero. Nu are relevanta in miscarea sistemului solar.
Citatînsã sistemul solar transverseazã în câteva mii de ani zone cu energii deosebite de restul traseului, energii care vor determina schimbãri majore în întregul sitem ºi implicit pe Terra
Sistemul solar traverseaza....zone, energii?...
Uite cum vad eu lucrurile si viziunea mea este sustinuta stiintific. Toata materia si implicit energia se invarte in jurul centrului galaxiei. Sistemul solar face o rotatie completa in jurul centrului galaxiei cu aceasi viteza cu sistemele solare inconjuratoare. Cum energiile insotesc materia, rezulta ca si energiile se rotesc, deci Pamantul nu are cum sa patrunda in zone cu energii deosebite pentru ca totul in jurul sau se misca cu aproximativ aceasi viteza si in aceasi directie. Singura modificare majora ar putea veni din centrul galaxiei pentru ca, inca nu stim ce se afla acolo. Unii spun ca o gaura neagra. Sau daca galaxia noastra se va ciogni cu alta galaxie. Scenariu posibil in viitorul indeprtat. Cu galaxia Andromeda daca am retinut bine.
CitatAlexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna deja isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Nu este adevarat ce spune acest cercetator nici in legatura cu Luna nici cu celelalte corpuri ceresti. Am citit mai de mult ca la aproximativ 200Km de Pamant s-au detectat urme ale atmosferei, deci cam pe aci' este limita. Uitate putin pe aici:
http://www.astro-urseanu.ro/terra.html
http://www.pcpages.com/astronomie/sistemsolar.html
Dar ca atomsfera Lunara sa se intinda pe 6000 Km.... :lol: De fapt cred ca s-a mai postat aceste date eronate pe uneva pe aici, si la momentul respectiv am intervenit.
Cu scuzele de rigoare, poate deranjez prin raspunsurile mele, dar nu pot acepta ca oamenii mai putin cunoscatori sa fie prost informati. Sa facem tot posibilul sa ridicam cate putin standardul, sa fim informati corect sa nu mai traim in prostie. Daca cineva spune ceva sa gandim si noi putin, sau daca nu stim sa ne informam. Sa nu invatam pe cei tineri prostii, nu sunt toti naivi, unii sunt mai destepti ca noi si putem invata de la ei.
Adevarul este dincolo de noi

Fr0styan

el a zis ca sunt 6000 kilometrii patrati...nu 6000 km in inaltime sau 6000 km cubi
nevermind..

jean

Citatel a zis ca sunt 6000 kilometrii patrati...nu 6000 km in inaltime sau 6000 km cubi
nevermind..
Da ai dreptate am revazut textul. Scuze pt. neatentie. Dar chiar si asa, nu prea vad cum s-ar putea exprima ceva sferic in metri patrati, metri cubi da.
Ceva date legate de compozitia atmosferi lunare am postat aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2552.msg45494.html#msg45494
Concluzia era ca:
CitatSe observa ca: Metanul, Amoniacul si Dioxidul de carbon se gaseste in cantitate mai mare (1000 particule pe cm/cub) fiecare.
Deci in nici un caz atmosfera nu este compusa din compusi ai Sodiului, cum sustine acel om de stiinta.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN-eu sânt electronist ºi în acest domeniu dacã cineva mã contrazice mã iau de gât cu el.Alexei Dimitrov vãd cã este un savant ºi specialist în domeniu.Dacã îi eºti coleg de breaslã;JOS PÃLÃRIA
dar dacã eºti doar un biet amator(ca ºi noi ceilalþi)..atunci mare atenþie pânã unde mergi cu contradicþiile-nu de alta dar poþi devenii ridicol,ºi e jenant pentru steluþele pe care le-ai acumulat dea-lungul vremii.Dacã ai fi specificat mãcar cã este vorba despre pãrerea ta personalã,mai înþelegeam,dar asa regret dar nu pot sã înþeleg ideea cum cã întodeauna susþinerea ta ºtiinþificã e cea bunã iar a celorlalþi NU ...sorry
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Salut Tayka, si eu sunt electronist dar si pasionat de stiinta, astronomie, electronica si altele.
CitatDimitrov vãd cã este un savant ºi specialist în domeniu
In ce domeniu? Din cate am citit eu lucrurile nu prea stau asa cum spune el.
Citatatenþie pânã unde mergi cu contradicþiile-nu de alta dar poþi devenii ridico
Contradicþiile? Pai eu nu am spus nimic contradictoriu. Am sustinut parerea majoritati oamenilor de stiinta, SI eu cred ca ei sunt mai aproape de adevar decat Dimitrov asta.
Ridicol? Pentru ce? Ca nu pot fi de acord cu anumite idei care-mi par aberante. Din cunostintele mele realitatea pare a fi alta, nu cea sustinuta de dl. Dimitrov. Si unii oaneni de stiinta au mai gresit. De,  sunt si ei oameni. Daca cauti astfel de exempe vei gasi.
Citate jenant pentru steluþele pe care le-ai acumulat
:lol: NU alerg dupa ,,grade". Stelutele nu au nici o relevanta pt. mine. Si oricum nu leam pus eu acolo.
Tayka nu vrau sa ma contrazic cu tine, cu nimeni, vreau numai sa fim putin mai realisti. In 2012 nu va fi nici o schimbare. Schimbarea se face putin cate putin dea lungul timpului (totul este relativ, in miscare). Sau daca va fi un eveniment major, acesta va veni ne anuntat. Oamenii nu pot anticipa astfel de fenomene cosmice, poate doar cu foarte putin timp inainte de producerea lor.  Daca ai argumente solide putem discuta pe tema asa, altfel ne pierdem timpul degeaba.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

JEAN Îmi ceri ARGUMENTE SOLIDE ca ºi cum tu ai avea pregãtite niscai.. contra argumente SOLIDE...Dar mai bine hai sã îngropãm securea,cum zici e f.bine dacã ºi savanþii mai greºesc atunci dece sã nu-i lãsãm pe ei sã se contrazicã..de fapt nu voiam decât sã-l liniºtesc pe DeReLiCt care iatã nu ºtie ce sã mai creadã citez:-va fi o Noua Ordine Mondiala, un cataclism de proportii epice sau planeta x/nibiru/eris...-?
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Posibilitatea tot mai concreta a unei stiinte alternative, ideea ca nimic nu tine la nesfarsit, gandirea deschisa la posibilitati in schimbul celei liniare si mai ales faptul ca stiinta oficiala nu explica decat particularitati, nu face altceva decat sa-mi dea serioase "indoituri" in ceea ce priveste asa zisa "cunoastere". Sistemul asta repetitiv cu care suntem tentati sa explicam viata este o anomalie. Prin sistemul asta nu am fi facut altceva decat sa stam in pesteri si-n ziua de azi (ca sa ma exprim oficial). Mereu a trebuit sa fie cineva cu o gandire deschisa si nelimitata ca sa se avanseze. Credem ca cunoastem Universul si Viata? Nu cunoastem nimic  :wink:....tocmai d-aia prefer sa-mi dau cu parerea DUPA 2012. Pana acum exista argumente pro si contra. Stiinta e doar un sistem de canoane si prejudecati. Istoria a dovedit asta la nesfarsit.
11.11

panta_rh_ei

APOCALIPSA ca schimbare si nu ca extinctie m-a determinat sa postez pe acest topic , chiar daca nu s-a mai postat de mult aici.
  Omul , in era high-tech cu tendinte  intelligence technology, refuza sa mai accepte procesul imbatranirii ca fiind un aspect implacabil al existentei. Gerontologi, geneticieni, biotehnologi, specialisti high-tech, futurologi, adepti ai curentului imortalist afirma ca , datorita  tehnologiilor de varf ale prezentului si viitorului,  «  tineretea fara batranete si viata fara de moarte » vor reprezenta caracteristicele omului viitorului.
  Omul viitorului va fi un cyborg-prin protezarea materiei vii cu implanturi electronice sofisticate sau... va fi supus periodic unei reconstructii /reparatii  folosind nanorobotii-la Universitatea din Texas s-a reusit, in conditii de laborator, distrugerea tumorilor canceroase. Se spune ca genomul uman a fost decodificat si...se presupune ca intr-un viitor nu foarte indepartat va putea fi optimizat sau chiar rescris, ca nanorobotii ar putea fi dotati cu programe speciale pentru intinerirea celulelor.
   La  Ecole Polytechnique Federale  din Lausanne se desfasoara programul «  The Human Brain Proiect «  prin care se urmareste obtinerea unei copii fidele a creierului ; specialisti in neurostiinte folosesc metoda MVPA( analiza multivariata a patternurilor) pentru a studia modul in care activitatea cerebrala genereaza constiinta si.. cand toate astea vor fi puse la un loc...se va obtine inteligenta artificiala care va inlocui omul in aproape toate domeniile de activitate ; omul.. va putea astfel sa se dedice unor activitati ce tind spre mai mult...
  Poate nu v-am spus nimic nou dar... asta ar putea fi un scenariu pentru sfarsitul civilizatiei asa cum o stim noi acum, o transformare radicala si nicidecum o extinctie produsa de IT , ET mai mult sau mai putin rai  desi.. am cateva idei si despre extinctie cu alte metode decat....invazii, razboaie nucleare etc.
Omul ca entitate pur biologica ar putea fi  sfarsitul unui ciclu iar... hibridul cyborg ar putea fi un ciclu  de tranzitie spre  altul mai indelungat al civilizatiei pur robotizate-filmele SF vorbesc despre asa ceva, nu ?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Absolut de acord cu veridicitatea directiei asteia de creare a "omului de tip nou", colega panta_rh_ei (OK, nu in sensul aceleiasi notiuni vehiculate pe timpul "Odiosului" :-D), dar inclin sa cred ca-s semne apropo de aplicarea ansamblului asta de tehnici/strategii doar unui numar redus de omuletzi... atent selectati.
Sau poate supusi unui proces de "antiselectie" din punctul nostru de vedere? :roll: (nu si-al "veghetorilor" ET :-( insa, zic unii).

Tema-i atinsa oarecum si-n topicul cu "Omenirea versiune 2.0" - la care bine ca mi-am/ai amintit indirect ca trebuie sa revin. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/