Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Marturia unui microbiolog care este tinut prizonier in Zona 51

Creat de baaron, 25 Martie 2006, 13:32:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Senatorul Hatch, presedintele comitetului pentru relatii externe al Senatului american, a raspuns unor întrebari referitoare la întrevederea pe care a acordat-o dr-lui Dan Burisch, cu privire la virusii artificiali (care urmeaza sa fie utilizati pentru a fi contaminate cu ei pe ascuns sute de milioane de oameni), contactele secrete cu extraterestrii si tratatul ultrasecret TAU.IX. 

Washington, (PR Web), 22 aprilie 2004: Doctorul în microbiologie, Dan Burisch tinut prizonier în faimoasa zona 51, care a vorbit public despre anumite operatiuni secrete si care si-a exprimat chiar dorinta de a depune o marturie publica, este pe cale sa obtina imunitatea si sa apara în fata Congresului, asa cum el a cerut.
Harry Dschaak si Sterling Allan au putut sa-l întâlneasca pe dr. Burisch pe 5 aprilie 2004, gratie ajutorului unei persoane de contact din interiorul zonei. Ei au traversat apoi Statele Unite pentru a prezenta situatia sa mai multor membri ai Congresului, pe 19 aprilie 2004.
Conform unui raport anterior, referitor la dorinta sa de a depune marturie în schimbul imunitatii, dr. Burisch a afirmat ca va raspunde cât se poate de sincer la toate întrebarile daca va fi citat sa apara în fata Congresului. Dschaak si Allan au apelat îndeosebi la senatorul Orrin Hatch (Utah) datorita functiei sale de presedinte al comisiei judiciare. De asemenea, ei au avut întâlniri cu echipele de senatori din Idaho, Utah si Nevada, unde locuiesc Dschaak, Allan si respectiv dr. Burisch.

Un membru al echipei senatorului Hatch, care s-a întâlnit cu Dschaak si Allan pentru a afla mai multe despre acest subiect, a declarat ca aceasta problema va fi probabil de resortul Comitetului Special pentru Securitate (Select Committee on Security). În ciuda unui orar încarcat, senatorul Hatch a avut amabilitatea de a fi prezent pentru scurt timp în sala de conferinte unde a avut loc reuniunea.
Colaboratorul senatorului i-a prevenit pe Dschaak si Allan ca exista mii de probleme care asteapta deja o audienta în fata Congresului. Allan i-a raspuns însa ca acest caz cu totul aparte al dr. Burisch îi priveste într-un mod cu totul deosebit pe mii de oameni din întreaga lume si ca ar fi încântat sa depuna o petitie care sa poata ajuta la demonstrarea rolului pe care îl joaca în acest caz uluitor dr. Burisch. Aceasta petitie a lui Allan le ofera oamenilor posibilitatea de a-si exprima dorinta ca dr. Burisch sa fie citat cât mai repede pentru ca sa apara în fata Congresului.

                   Marturia doctorului Burisch
Depozitia lui Burisch ar include probe indubitabile cu privire la crearea unui virus mortal care urmeaza sa fie raspândit pe ascuns pentru a infecta sute de milioane de oameni si la existenta unei secvente genetice care serveste drept semnatura (ceea ce ar dovedi ca virusul respectiv a fost creat de om si provine dintr-un laborator). Acest virus cumplit este asemanator cu virusurile HIV si SARS, care provin, în opinia unor cercetatori cum ar fi Leonard Horowitz, din anumite laboratoare unde ele au fost create la ordinul si cu finantarea francmasonilor.
Marturia ar cuprinde, de asemenea, un raport ce acopera o perioada de un an, în cursul careia, conform afirmatiilor lui Burisch, el a fost desemnat sa studieze un extraterestru â?? care s-a oferit voluntar pentru un anume schimb â?? în locatia ultra-secreta S4 a zonei 51, la nord de Las Vegas (Nevada).
Dr. Burisch poate, de asemenea, sa depuna marturie ca a auzit ca în locatia S4 au fost si sunt tinuti în continuare prizonieri subiecti umani, împotriva vointei lor, ei fiind tratati în acel loc asemeni unor sobolani de laborator.
În plus, el mai afirma ca a vazut anumite porti stelare secrete în functiune prin intermediul carora se poate calatori în timp (atât în trecut cât si în viitor). Probele respective trebuie cu toate acestea sa fie clarificate.
Dr. Burisch mai declara ca este la curent cu anumite cercetari care sunt realizate în vederea extragerii unor componente genetice ale unor grave maladii extraterestre, cu scopul de a le introduce în anumiti vectori microbieni care pot avea ca tinta fiintele umane care urmeaza sa fie contaminate în masa pe aceasta planeta. În opinia lui Dschaak, aceasta presupune declansarea în mod intentionat si criminal a unei epidemii, asemanatoare aceleia de holera, împotriva careia nu a fost dezvoltata nici o imunitate la fiintele umane.

Acesti virusi mortali urmeaza sa fie raspânditi în mase mari de oameni pentru a reduce populatia planetei noastre la numai 1 miliard de oameni.
Partea cea mai importanta a marturiei sale este poate informatia pe care el o are cu privire la un presupus tratat ultrasecret supranumit Tau-IX, care deja a fost încheiat de anumite factiuni extraterestre si un grup international secret de oameni foarte puternici, rasisti si elitisti, FRANCMASONII.
În cursul celei de-a doua jumatati a secolului XX, aceasta puternica organizatie oculta planetara ar fi utilizat putinele informatii tehnologice secrete extraterestre care le-au fost disponibile pentru a exercita astfel un control din ce în ce mai mare asupra locuitorilor planetei Pamânt, atât în domeniul politic cât si în acela al energiei, al tehnologiei, al educatiei si al sanatatii.
Membrii de la vârful acestei puternice organizatii oculte planetare, care sunt FRANCMASONII, pastreaza cu foarte multa grija aceste tehnologii ultrasecrete (care implica printre altele anumite modalitati de influentare si control ce se exercita în mod insidios la nivel psiho-mental, în masa, prin intermediul computerelor, al televiziunii, radioului si al INTERNETULUI) care sunt tinute departe de ochii publicului, folosindu-le în acelasi timp doar ei în scopuri malefice. Tratatul amintit mai sus le ofera extraterestrilor autorizatia de a rapi fiinte umane în vederea unor experiente cumplite.

                             Puncte de vedere asupra cazului Burisch

Jurnalista de investigatii Linda Moulton Howe, în reportajul sau din 19 aprilie 2004 cu privire la cazul Dan Burisch, a oferit anumite probe care îl desemneaza pe presedintele american Harry Truman ca fiind cele care de comun acord cu conducatorii FRANCMASONERIEI mondiale din AMERICA a luat hotarârea pastrarii secretului ABSOLUT asupra acestor fapte. Pastrarea secretului avea totodata ca scop protejarea publicului în raport cu aceasta situatie foarte grava, care daca ar fi fost cunoscuta, ar fi condus în viziunea sa la o stare de isterie si la o panica generala. De atunci începând, politica oficiala a guvernului american a fost aceea de a nega cu vehementa orice implicare sau informatie cu privire la existenta extraterestrilor precum si la colaborarea cu ei.
Howe sustine ca desi este bine ca anumite informatii sa ramâna secrete din motive de securitate nationala, datorita implicatiilor lor militare, lumea întreaga ar trebui cel putin sa fie pusa la curent cu existenta unor relatii între extraterestri si Terra.
Un alt cercetator, Michael E. Salla a publicat recent un reportaj despre dr. Burisch si a obtinut o întrevedere cu acesta pe 16 aprilie 2004. El sustine ca exista mai multe rase extraterestre care au vizitat Terra sau care chiar locuiesc aici, si el chiar dorea sa stie daca dr. Burisch a fost contactat de mai mult de o specie extraterestra. Acesta a raspuns însa ca nu a vazut decât o singura rasa, si anume un membru al Micilor Cenusii pe nume J-rod. Conform afirmatiilor sale, în zona 51 au fost trei membri ai aceleasi specii: doi masculi si o femela. Aceasta a fost autorizata sa se întoarca de unde a venit, iar masculii au murit.
Un grup de cercetare care este prezidat de Robert Wood se intereseaza deja în prezent de un important document secret conform caruia ar fi avut loc anumite discutii între un important sef de Stat si dr. Burisch.
Chiar daca dr. Burisch este la ora actuala tinut prizonier sub o stricta supraveghere, unii dintre superiorii sai sunt de acord ca el sa faca unele dezvaluiri. Întotdeauna au avut loc întrevederi secrete. Allan este de parere ca responsabilii vor facilita accesul la dr. Burisch atunci când citatia de a aparea în fata Congresului va sosi.
În opinia lui Stephen Greer, responsabil cu Disclosure Project (vezi în aceasta directie uluitoarea sa carte "Revelations"), blindajul cel gros al secretului începe sa se fisureze în AMERICA, deoarece deja au început sa se manifeste în mod spontan mii de martori. Printre ei se afla importanti membri ai guvernului,  ai armatei, ai CIA si ai FBI. Dr. Greer vede cazul Burisch ca pe o "vitrina" pentru toti oamenii de stiinta si agentii care deja sunt implicati în toate aspectele criminale ale acestei "kleptocratii", cum o numeste el. El afirma ca mai ales aceasta elita francmasonica ce conduce la ora actuala întreaga lume nu doreste ca faptele sa fie dezvaluite deoarece, în viziunea lor, tehnologiile avantajoase pe care ei le pastreaza secrete si le folosesc numai în rau ar ajunge la îndemâna tuturor, ei si-ar pierde în scurt timp dupa aceea puterea.

"Daca oamenii ar sti ceea ce stiu si folosesc în rau FRANCMASONII, atunci fiecare casa ar putea avea propriul sau generator de energie libera, sau altfel spus gratuita. De asemenea, problema foametei în lume precum si multe probleme grave de sanatate ar putea fi rezolvate în zece ani", [/color] declara el.
Pe lânga anumiti anchetatori, a manifestat un interes sustinut pentru afacerea Burisch si o echipa de cercetatori amatori voluntari, care deja au obtinut o cantitate considerabila de informatii care sunt considerate SECRETE direct de la sursa. Forumul lor de pe Internet a fost recent victima unor mesaje false care au împiedicat primirea celor bune. Francmasonilor se pare ca nu le place ca acesti oameni încep sa afle ceea ce numai ei stiu deocamdata.

Dschaak considera ca motivul pentru care dr. Burisch este protejat împotriva oricarei tentative de a fi asasinat din partea FRANCMASONILOR, în ciuda dezvaluirilor sale incendiare trecute si viitoare (care conduc în mod obisnuit la moartea celui care le face) este acela ca el lucreaza la anumite tehnologii ultrasecrete pe care doar el le cunoaste si le poate dezvolta. Dr. Burisch vrea însa sa se asigure ca acestea vor fi utilizate în scopuri pasnice si nu pentru continuarea opresiunii ori pentru perpetuarea crimelor pe aceasta planeta. Proiectul sau ("proiectul Lotus") vizeaza sa descopere în curând o asa-numita "particula Ganesh" care poate vindeca în mod rapid si eficace toate celulele si chiar tesuturile afectate în cazul unor boli care sunt considerate incurabile; este vorba de un remediu universal, un gen de "izvor al tineretii".

Allan este de parere ca, daca ar putea, elita francmasonica ce conduce lumea si care la ora actuala urmareste numai scopuri diabolice (împreuna cu unele grupuri diabolice de extraterestri cu care ei deja colaboreaza) â?? si-ar inocula aceasta particula PANACEU a vietii si ar extermina apoi fara mila, cu mult sânge-rece 5-6 miliarde de fiinte umane care nu sunt imunizate împotriva maladiei mortale pe care ei au produs-o de curând.
Conform afirmatiilor lui Dschaak, "doctorul Burisch are termen pâna pe 15 martie 2005 pentru a le prezenta celor care îl tin prizonier note scrise care sa descrie în detaliu tehnologia sa referitoare la producerea acestei particule PANACEU care este numita "PARTICULA GANESH" . Acestia îsi vor prezenta atunci la rândul lor raportul unui grup de importanti FRANCMASONI din umbra care întretine relatii strânse cu o factiune rau-voitoare de extraterestri".
Persoanele care îl tin închis pe dr. Burisch sunt fosti membri ai "comitetului Majoritatii" pe care Dan îi supranumeste "Maji".
Prin urmare, asa dupa cum Allan si Dschaak i-au explicat colaboratorului senatorului Hatch, intervalul de timp în care dr. Burisch va putea sa apara în fata Congresului este foarte scurt.

Multi dintre cei care s-au interesat foarte atent de secretul teribil al acestui caz al extraterestrilor malefici supranumiti MICII CENUSII stiu ca zilele pamântenilor sunt numarate daca nu se fac cât mai repede dezvaluirile. Dr. Greer compara în mod semnificativ aceasta situatie cu decolarea unui avion: "atingi astfel un punct critic în care fie îti iei zborul, fie daca nu imediat dupa aceea te zdrobesti de pista".
Dr. Burisch a facut deja numeroase dezvaluiri uluitoare. Sunt disponibile chiar unele interviuri filmate cu el, cum ar fi interviul de 68 de minute care a fost acordat lui Bill Hamilton pe 18 septembrie 2002. Un alt interviu filmat, mai profesional, realizat de un fost cameraman de stiri al canalului Fox va fi difuzat în curând.
Dar exista si unele dezvaluiri zguduitoare pe care dr. Burisch nu vrea sa le faca înainte ca sa aiba imunitatea. El este de parere ca îsi va putea justifica participarea la aceste proiecte, dar se teme ca altii se vor grabi sa îl judece si sa îl acuze de crime de razboi. Pâna când va fi protejat de aceste acuzatii, el nu doreste sa dezvaluie anumite fapte zguduitoare pe care le cunoaste. În plus, el vrea sa respecte juramântul pe care l-a depus. O înfatisare în fata Congresului i-ar oferi protectia juridica pentru a putea vorbi liber, asa cum si-a dorit dintotdeauna.
Dr. Burisch nu se teme de moarte, fiind împacat cu sine însusi. Dschaak l-a vazut acum multa vreme înfruntând ideea unei morti premature. Avem deja o adevarata mina de informatii cu marturiile pe care le-a facut. El doreste si s-ar parea ca o sa aiba posibilitatea de a încredinta tuturor cunostintele sale.

                                            Area 51 Microbiologist
                                               Dr. Dan Burisch

assiris


prosecco

pe zi ce trece ma minunez de ceea ce se intampla pe Terra noastra draga :(

dar ma gandesc:chiar putem  noi , muritorii de rand  face ceva sa schimbam lucrurile in mai bine?degeaba stam si vorbim pe forumuri,nu cred ca schimba ceva,degeaba iti doresti toamna sa vina cat mai repde primavara ca oricum va trebui sa treci prin 3 luni de iarna :D
.ceea ce vreau sa zic e ca trebuie sa ne pregatim bine pt timpurile ce vor veni,cel putin la nivel spiritual.
si in legatura cu acest articol :oamenii trebuie sa inceteze sa mai omoare alti oameni.punct.

ASorbotty

 E atat de simplu sa ne luam dupa aparente...
Nu stiu daca vreuna dintre extreme este buna, iar eu am impresia ca ne indreptam catre una.
Vorbim tot timpul despre conspiratii pana cand nu mai stim sa deosebim o intamplare obisnuita de una manufacturata.
De teama sa nu picam in nas mergem concentrati la pasii pe care ii facem si uitam ca totul poate fi doar un "picnic la marginea drumului" pentru cei pe care dorim cu adevarat sa ii intalnim.
Cred ca exista extraterestri, insa totul pare sa o ia la vale cand iti pierzi mintile incercand sa deslusesti ceea ce e "dincolo de noi"... adevarul.

baaron

Dumnezeu exista ?

Shadowman

 Interesant...Toata povestea asta nu face decit sa-mi intareasca credinta
pe care o am de ani de zile : astia sigur da cu ceva prin apa ,aer si mincare !!!
Doar asa se explica comportamentul unora...
Oare un vaccin contra prostiei nu se poate inventa ?
Nu va temeti de "extraterestrii rai"...Sunt asteptati "a cote"..."Garda moare,
dar nu se preda !"
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Protector

Personal mi se pare aceasta poveste trasa de coada.Hai sa fim sinceri, daca ar fii aceasta relatare adevarata, apai domnul biolog era de mult sub 2 metri de pamant.Doar nu credeti ca Puterea Secreta il lasa sa piue ( unde mai si relateaza biologul ca in curand va avea loc un interviu..)
Un accident de masina, o sinucidere cu semnatura lui, dispare fara nici o amprenta...off sunt atatea variante....



Paleoastronaut ce crezi ??

paleoastronaut

Protector manipularile au atins in prezent un rafinament fara precedent...Dar eu am o teorie personala ...Cred ca anumite informatii CORECTE ni se dau la pachet INTENTIONAT cu multe falsuri..Astfel pe de o parte noi,cei care sorbim cu sete orice informatie in domeniu  suntem IMUNIZATI la anumite socuri cultural-tehnologice viitoare si pe de alta parte baietii care ne manipuleaza pot foarte usor sa RIDICULIZEZE informatiile care se spune ca au rasuflat de la ei...Vor nega atata timp cat nu se va decide ca "acum este momentul sa le spunem"....Cand acel moment va fi decis ei se vor disculpa spunand ca au incercat sa ne protejeze de un adevar pentru care ei nu ne credeau pregatiti..Iar noi dupa ani de "bai informationale" pe net vom privi ca firesti toate informatiile pe care le vom primi..VOM INTRA IN CONTACT CU ALIENII SI TEHNOLOGIA LOR FARA NICI UN SOC CULTURAL....Vezi Protector?Eu asta cred ca este intentia lor....deci si datele oferite de acest microbiolog sunt partial corecte,partial false..acum care parte este adevarata si care falsa.....vom afla cand se va decide ca TREBUIE.

AdiM

Citat din: paleoastronaut din  14 August 2006, 23:17:24
Protector manipularile au atins in prezent un rafinament fara precedent...Dar eu am o teorie personala ...Cred ca anumite informatii CORECTE ni se dau la pachet INTENTIONAT cu multe falsuri

Dar ce te obliga sa astepti adevarul doar la pachetul oferit de altii? Faptul ca nu-l stii?
De ce nu cauti propria ta cale spre adevar, si o iei la pachet din comertul acesta pe care il acuzi ca duplicitar?
Sau, daca deja stii ca adevarul este altul decit ce primesti in pachet, de ce nu il oferi liber altora,
ca alternativa la adevarul celor care il falsifica?
Parerea mea este ca, daca stii adevarul, merita sa-ti folosesti toata energia pentru a-l promova.
Daca te lupti doar sa te opui adevarului altora, cind deja stii adevarul tau, iti pierzi timpul si energia.
Iar daca te lupti cu altii doar fiindca nu esti de acord cu adevarul lor, dar tu nu ai nici un adevar propriu decit ca nu-ti place de ei, atunci asta e chiar stupid.
Cunoaste-te pe tine insuti. Gaseste-ti adevarul. Atunci altii nu te vor mai deranja daca au alt adevar.



paleoastronaut

Ai citit mesajul meu PROTECTOR?Ce zici?

AdiM

Citat din: paleoastronaut din  15 August 2006, 19:21:46
Ai citit mesajul meu PROTECTOR?Ce zici?

Oare de ce am senzatia ca Paleoastronaut si Protector sunt una si aceeasi persoana? Poate ma insel, dar... hmm... asta e senzatia mea. N-am nici o dovada concreta pentru asta, stiu, dar felul in care scriu ei si isi cer parerea unul altuia, ca si cum ar fi singuri intr-un forum public, parca ma face sa cred ca e ceva de acest gen.
Daca ma insel, imi cer scuze.
Dar moderatorii ar putea verifica IP-urile de pe care vin post-urile lor.

paleoastronaut

Reactia ta AdiM arata ca esti cam speriat....CE SPUI PROTECTOR..SUNTEM UNA SI ACEESI PERSOANA???? :-D :-D :-D

AdiM

Citat din: paleoastronaut din  15 August 2006, 20:32:13
Reactia ta AdiM arata ca esti cam speriat....CE SPUI PROTECTOR..SUNTEM UNA SI ACEESI PERSOANA???? :-D :-D :-D

Nu sunt speriat daca un om se da drept altul. Oricum, stiu ca nu tu poti confirma sau infirma supozitia mea. In ultima instanta, daca nu sunteti una si aceeasi persoana, inteleg ca sunteti totusi mina in mina, aveti opinii similare si va sustineti reciproc. Va admir pentru asta, si inteleg cum de am ajuns atit de rapid la Karma -16. Cam la fel lucreaza si masonii, cred eu, mina in mina, sustinindu-se reciproc si lovindu-i pe cei care nu le fac jocul. Si la fel lucreaza orice organizatie de oameni care, unindu-se intr-un ideal comun, si-l urmeaza lovind in altii care au alte opinii. Deci, din acest punct de vedere, eu nu vad de ce tu ai fi antimason sau anti-NOM, cit timp te porti in acelasi stil, doar ca in alte scopuri declarate. Ca om, daca folosesti aceleasi metode ca ei, esti in aceeasi categorie, chiar daca formal nu faci parte din rindurile lor, ca ideologie si statut.

paleoastronaut

I-auzi Protector ce nemernici suntem noi doi!Cand ma chemi la tine in Germania ..Trebuie sa ne organizam strasnic..altfel ne papa AdiM cu tot penele noastre de oameni zburatori cu tot!Sa citesti te rog la acest post din urma sa vezi ce spune AdiM despre noi!
AdiM..Dar despre subiectul in sine cu microbiologul nu ai nimic de spus?

AdiM

Citat din: paleoastronaut din  15 August 2006, 21:35:16
Dar despre subiectul in sine cu microbiologul nu ai nimic de spus?

Nu mai mult decit ce spune Protector, ca ar fi cam trasa de coada...
Dar pot sa ma insel...
Atita timp cit nu am alta informatie despre ea decit ce vine de la tine,
nu prea am ce sa spun mai mult.
Orice este posibil.