Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pãdurea Baciu : Între mit și realitate

Creat de alx, 03 Septembrie 2009, 08:48:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: criss din  18 Ianuarie 2010, 22:16:33
Ce rost au aceste comentarii,legate de Padurea Baciului,sau de dl.padurar.
Daca nu ai reusit sa intelegi INCA...
Citat din: criss din  18 Ianuarie 2010, 22:16:33
Mult mai simplu este sa mergem noi acolo.Eu sunt dispus,sa particip oricand la o expeditie si chiar sa o sponsorizez.Aceasta ar fi o tema serioasa,de discutat.
Si cum crezi ca s-au facut acele filmulete? Sau ai senzatia ca s-au facut stand in fotoliu si neintelegand rostul?Intrebarea care se impune este:Suntem noi,astia care am mai bantuit pe acolo,DISPUSI  sa te acceptam in expeditie? Ca eu unul nu te-as prea lua cu mine,mai ales datorita "superioritatii" pe care o afisezi...sigur,esti liber sa te duci acolo cand VREI,cu cine VREI...dar dupa cate vad,exista posibilitatea sa te duci in slapi si sa te intorci pantofar...parerea mea!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

ryn

Of, rea veste! Dumnezeu sa il odihneasca!
Cat despre expeditie la Hoia nu se supara nimeni daca se face organizat. Cum de altfel fiecare e liber sa faca orice ii dicteaza constiinta.
Nu vad nimic rau in a merge de buna voie :D. Numai ca vorba lui alx cred ca ar trebui sa se stabileasca o relatie intre persoanele care merg. Nu ca la noi ar fi o problema sa mergem cu persoane abea cunoscute! Ci mai degraba, si spun asta pe baza unor experiente anterioare, ca nu cumva una dintre persoanele participante cunoscute sau nu, sa puna in pericol pe celelalte. Aici e baiu! :D. Un bun prieten de al meu a dat fuga in padurea asta acum multi ani, cu mushchii umflati pe sub camasa de "panza topita", si a iesit de acolo dupa o noapte de groaza atat de sifonat ca nici acum, la 40 de ani, nici macar in gluma nu mai vrea sa aminteasca de povestea asta. Eu de crezut nu cred o iota din ce spunea! Dar daca patesc si eu la fel din cauza altora? :D-glumesc desigur. As mai merge la Hoia si ... maine daca intelegeti ce spun si singur si noaptea si cu presedintele SUA aaa ba nu cu el ca m-as impiedica tot timpul... cu...oricine!

criss

ALX,multumesc foarte mult.Ca masterand,daca faci asemenea afirmatii,ca nu ma acceptati........atunci,asta este.NU STIU CE MAI CAUT PE ACEST FORUM. va urez succes tuturor

alx

Citat din: criss din  03 Februarie 2010, 21:36:25
ALX,multumesc foarte mult.Ca masterand,daca faci asemenea afirmatii,ca nu ma acceptati........atunci,asta este.NU STIU CE MAI CAUT PE ACEST FORUM. va urez succes tuturor

     2 lucruri de lamurit:
1) masterand este doar un RANG VIRTUAL  pe acest forum...nu ma face sa am 2 sau mai multe perechi de stii tu ce...e un "grad" care se acorda functie de nr de posturi,si nu dupa calitatea lor... :evil:
2)
Citat din: criss din  18 Ianuarie 2010, 22:16:33
Ce rost au aceste comentarii,legate de Padurea Baciului,sau de dl.padurar.Mult mai simplu este sa mergem noi acolo.Eu sunt dispus,sa particip oricand la o expeditie si chiar sa o sponsorizez.Aceasta ar fi o tema serioasa,de discutat.
am spus-o si o repet,nu mi-a placut nici tonul si nici formularea din acest mesaj!
INSA,asa cum am incheiat mesajul precedent,ceea ce am scris era doar PAREREA MEA!

cam asta e...tu interpretezi cum vrei ceea ce am spus eu...dar iti recomand sa recitesti mesajele cu pricina,si poate imi vei d adreptate...macar putin :evil:

toate cele bune...alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mulder

Referitor la misterioasa padure Baciu :-), recomand cartea Fenomenele de la Padurea Hoia-Baciu a lui Adrian Patrut...este foarte atent scrisa si contine o multime de relatari si explicatii ale unora dintre fenomenele petrecute acolo...Foarte buna!
Adevarul este dincolo de noi!

queequeg

#35
Incep prin a saluta pe toata lumea; e primul meu post! vreau sa raspund mai multor mesaje din acest topic: incep cu cel direct anterior, al lui mulder: cartea respectiva este scrisa dupa revolutie si publicata in 95; cred ca d-l Adrian Patrut ar putea reveni cu informatii mai clare si mai " la zi" ; am cartea respectiva (cu dedicatie de la domnia sa 8-)) , si totusi o consider destul de neclara, fara cap si coada.
Referitor la copacii strambi din Hoia... anexez pentru ne-clujeni o poza sa vedeti ce si cum (nu ca n-ar ajunge filmul lui alx) :

Poza e facuta mai sus de muzeul satului, pe drumul care urca; EXIF info-ul imaginii ar trebui sa va dea restul de informatii relevante. Daca intereseaza, pot posta si poze "mai ciudate" facute de mine acolo; unele chiar in ziua cu poza de mai sus.
Cred si eu ca padurea asta "stramba" te impresioneaza cumva, mai ales daca esti - in momentul plimbarii prin ea - intr-o stare psihica potrivita pentru asta.
Merg destul de des prin acea padure, iar pana in urma cu doi - trei ani faceam pe acolo si ture cu bicicleta... si nu am vazut niciodata ceva ciudat CU OCHIUL LIBER. Intr-adevar, am facut poze mai ciudate pe acolo, dar nu pot exclude eroarea umana si nici pe cea a  tehnicii foto.

queequeg

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jean

In link-ul de mai jos puteti vedea si pe la altii copaci ciudati si strambi. Au baciul lor....Ca fiecare turma.
http://fishki.net/comment.php?id=88521
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

Daca aveti o ora libera, va invit sa vizionati aceasta emisiune exceptionala,aproape completa si inedita (filmul a fost pus pe youtube acum sase ore):

Emisiunea Stiinta si Cunoastere-Tvr Cluj - Padurea Baciu - 2011

Nox

Cine dorește poate urmări înregistrările emisiunilor ȘTIINȚÃ ȘI CUNOAȘTERE realizată de Dl. Cristian Mureșan la postul TVR Cluj aici.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

Ieri,4 august am dat o tura foarte scurta prin aceasta padure...cateva fotografii le expun aici:

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

#43
...
Nu s-au intamplat prea multe ieri in padure...doar ca e a doua oara cand am fost urmarit de o pasare de la marginea padurii pana la poiana rotunda...de data asta insa,pasarea a fost un...corb.
A...si sa nu uit...pozele alea cu insemnele pe copaci par a marca un traseu...cu doua sensuri.Ma intreb cine si de ce le-a facut...pe langa faptul ca traseul ala trece prin una dintre zonele de langa poiana rotunda,zona declarata a fi foarte...activa...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

uforever

#44
Banuiesc ca ai facut mai multe poze, nu ai observat nimic straniu prin ele, in afara de acel "indicator"? Ar fi interesant sa postezi mai multe poze, merita atentie subiectul, poate faci un mini-album cand ai timp, este o rugaminte evident.  :-D observ ca ai pus cate doua.

p.s. Poti detalia putin experienta cu pasarea care te-a urmat/urmarit? Esti sigur ca a fost aceeasi pasare mereu pe langa tine, nu? Cat timp i-ai simtit prezenta? Te intreb pentru ca e posibil, ca la un moment dat, sa fi patit ceva similar :ufo: