Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Aventura cunoasterii

Creat de DepthOfField, 08 Septembrie 2006, 21:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

   Pentru ca in aceasta aventura a cunoasteri oamenii de stiinta mai fac si greseli. Am gasit un articol in revista magazin despre unii dintre ei si greselile lor. Articolul se numeste ,,Prejudecati despre imposibilul posibil"
               http://www.revistamagazin.ro/content/view/6851/4/
De ce fac referire la acest articol? Pentru a scoate in evidenta ca nu au intodeauna dreptate si nu trbuie sa-i credem orbeste. Trebuie sa avem incredere in stiinta, este o cale de a explica, dar mai trebuie sa gandim si noi. Sa sa ne informam din mai multe surse si dupa aceia sa gandim.
Fenomenul se observa foarte bine si in domeniul OZN. Unii nu cred, nu se poate demonstra stiintific, altii cred orbeste. Ei nu gandesc iau totul de bine asa cum spun altii. Adevarul este undeva la misloc.
Adevarul este dincolo de noi

Kbal

#16
Si eu propun un documentar cu traducere in limba romana pentru aceste "marete enigme" dezbatute de noi de la inceputul forumului si pana in prezent si in care cred eu... se raspunde destul de clar si plauzibil in multe domenii.

http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741
http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128&hl=en

P.S. documentarul dureaza 8 ore si il recomand celor care intradevar vor sa afle ceva adevarat si interesant despre noi si tot ceea ce ne inconjoara, sustinut de demonstratii stiintifice si foarte logice !!!
Exista si un topic special dedicat :
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2350.msg40758.html#msg40758

P.S. jean am citit acel articol postat de tine si in mare e format cam tot din ipoteze, de aceea iti recomand si tie documentarul de mai sus  :wink:.
Only the best is good enough ...

jean

                Viata pe Pamant este posibil sa fi aparut din gheata
  In decursul ultimelor decenii, numerosi savanti de marca au sugerat ca viata nu a evoluat, pe planeta noastra, dintr-o ,,supa primordiala" calda, ci din gheata, la temperaturi pe care putine creaturi vii le-ar putea tolera.
  Primul care a propus ,,teoria rece" a fost regretatul chimist Stanley Miller, profesor al lui Jeffrey Bada, care i-a continuat experimentele vizand modul cum viata ar fi putut evolua dincolo de punctul de inghet al apei.
  Matthew Levy  a analizat mai multe mostre de gheata care-i apartinusera candva lui Miller, descoperind ca in aceste mostre se formasera, in decursul anilor, sapte aminoacizi diferiti si unsprezece tipuri de nucleobaze.
  Puteti citi tot articolul aparut in revista Magazin accesand urmatoarea adresa:
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6982/20/
Adevarul este dincolo de noi

jean

               Specii bizare descoperite într-o lume pierdutã  

     ªobolani mari cât o pisicã, broaºte cu colþi ºi peºti care grohãie, toate au fost descoperite de o echipã de cercetãtori într-o lume pierdutã. Alte câteva zeci de specii le-au ridicat semne de întrebare oamenilor de ºtiinþã.
http://www.cotidianul.ro/specii_bizare_descoperite_intr_o_lume_pierduta-97254.html
Imagini cu acestea gasiti aici:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1211554/New-frog-rat-species-discovered-Papua-New-Guinea.html
Adevarul este dincolo de noi