Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Eclipsa de soare din Asia creeaza panica printre astrologii indieni

Creat de klingonianul mascat, 20 Iulie 2009, 13:35:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Rãzboaie, atentate, revolte sau catastrofe naturale, astrologii prezic ce-i mai rãu dupã eclipsa totalã de soare ce se va produce miercuri în Asia.

Cea mai lungã eclipsã totalã de soare a secolului XXI este "un moment foarte periculos în Univers", avertizeazã Raj Kumar Sharma, astrolg din Bombay. "Dacã Soarele, stãpânul stelelor, este bolnav, atunci ceva grav se va întâmpla în lume", avertizeazã cel care a citit în astre în 2008 criza financiarã mondialã ºi victoria lui Barack Obama.

Miercuri, o eclipsã "uriaºã" se va produce pentru câteva minute în China ºi India, cele mai populate þãri ale lumii. În aceste douã þãri asiatice, poveºtile ºi legendele despre acest fenomen astronomic spun cã el este începutul unor lucruri bune, dar ºi rele.

Sharma prezice "atentate comise pe teritoriul indian de grupul Jaish-e-Mohammad sau al-Qaida" ºi o mare catastrofã naturalã în Asia de Sud-Est". Astrologul mai spune cã un lider politic indian ar putea fi asasinat, în timp ce armata americanã va fi ameninþatã în Afganistan, Orientul Mijlociu ºi Europa.

Între Iran ºi Occident, tensiunile militare vor duce la intervenþie militarã americanã începând din 9 septembrie. La aceastã datã, "Saturn trece din constelaþia Leu în constelaþia Fecioarã, iar, în ultimii 200 de ani, la fiecare intrare a lui Saturn în Fecioarã a avut loc un rãzboi".

În cazul eclipsei, unii hinduºi cred cã demonii Rahu ºi Ketu "înghit" soarele, fãcând hrana de nemâncat ºi apa de nebãut. Indiencele gata sã nascã ºi care au programat o cezarianã pentru 22 iulie au amânat intervenþia. "Este vorba despre o credinþã profund înrãdãcinatã în societatea indianã. Cuplurile vor sã facã tot ce se poate pentru ca micuþul sã nu se nascã în respectiva zi", a spus un medic.

În China, despre eclipse se spune cã prevestesc catastrofe naturale sau moartea unui împãrat. Aceste credinþe ºi superstiþii nu au dispãrut. Probabilitatea unor violenþe sau a unui rãzboi în timpul unei eclipse totale este de 95%, potrivit site-ului Baidu.com.

sursa:realitatea.net
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

romulus

CitatAceste credinþe ºi superstiþii nu au dispãrut.
Normal ca n'or sa dispara. Ele vor continua sa existe cat timp ignoranta va dainui pe pamant.
Cand tot omul va sti ca soarele nu'i mancat de varcolaci, ci fenomenul este pur natural si este o consecinta a pozitiei planetelor in sistemul solar, atunci chestia  cu superstitia va fi uitata.
Tot atat de adevarat insa , este si faptul ca, in perioada eclipselor anumite energii la nivel subtil se potenteaza si cresc- ori dimpotriva, scad - iar aceasta poate influenta intr-un oarecare mod atat viul (materia vie) cat si neviul, din raza de actiune, insa aici deja intram in alt domeniu.
CitatProbabilitatea unor violenþe sau a unui rãzboi în timpul unei eclipse totale este de 95%, potrivit site-ului Baidu.com.

Dac tot ai cititi acolo, niste exemple din istore, sunt?
Ce/cate  razboaie s-au declansat pe timpul unei eclipse ?
Violente este explicabil sa fie : unii profita de "nebagarea de seama" a unor gura casca care privesc prin ciob si se dedau la bunurile/gainile/nevestele/camilele altora, si cand omu' se prinde iese scandal ....
Elocvent in sensul asta am un examplu de toata frumusetea:
- la ultima eclipsa  - parca in 11 august 2002 a fost , nu ? ,  in timpul eclipsei, spre final,  ma suna fratele meu care era la mare, la plaja si zice :
-" frate du'te si scoate si tu niste bani de la banca si trimite-mi ca , uite ,  "m'au facut mecanicii pe plaja" !!! Io nu m'am prins din prima cu expresiile lui de argou,  si-l intreb:
- "cum ma , ti s-a stricat masina " , iar pe el il bufneste rasu' si zice:
- "nu , mi-au furat borseta si acolo aveam toti banii si actele"
Cand a venit acasa mi-a povestit ca a fost sa reclame la politie si a avut surpriza sa constate ca nu era singurul "gura casca" : mai era ca el vreo 30-40 de reclamanti ! Marturisea ca daca punea laba pe hot , ii lua capu' ! Vezi de unde vine cazu' cu violenta ?!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David