Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Atlantida din Anzi

Creat de klingonianul mascat, 19 Iulie 2009, 18:10:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Jim Allen, un cercetator britanic pretinde ca a descoperit legendara Atlantida si nu oricunde ci chiar sub nasul altor cercetatori care au mai fost in regiunea respectiva dar care nu au dat atentie detaliilor.
Podisul Altiplano, conform calculelor sale si nu numai, este singurul de pe planeta care ar respecta dimensiunile descrise de Platon in "Dialogurile" sale. In plus nu trebuie sa uitam sa amintim ca Atlantida nu era doar un oras ci un continent a carei capitala se numea si Atlantida. Dar continentul era la randu sau impartit in 10 regate.
Pe platoul de la Altiplano se regasesc ramasitele unor vechi canale vizibile mai dificil la inceput dar pe masura ce imaginea din satelit este marita incep sa se desluseasca.
http://www.atlantisbolivia.org/atlantiscanals.htm
Este oare posibil sa fi existat o civilizatie primordiala de unde a inceput practic totul?
Va invit sa discutam pe marginea acestei decoperiri a lui Jim Allen si sa incercam sa vedem cum ar putea afecta cultura moderna eventuala confirmare a descoperirii lui Jim Allen.
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

adelinn

atlantida nu a fost cica acoperita de ape?
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle