Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

History Channel - Ancient Aliens/Extraterestrii Antici (RO sub)

Creat de Nox, 18 Iulie 2009, 19:33:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

meseriasule @Godak, vad ca tie iti place sa bagi betze printre gard la greu..daca atata poti si tu. ai o placere perversa frate..

cred ca ai nevoie ..sa iti faci si tu o viata..vad ca nu te poti abtine sa nu fii in atentie pe forum..tanjesti dupa atentie, vrei sa demonstrezi ceva..sau mai bine urmaresti o agenda bine pusa la punct dupa manualul "meseriasului" meserias...

cred ca mai bine ai mai scrie o carte. :rainbow:

Godak

@Rayden, scapă de expresia asta pernicioasă "bățul prin gard". Te face să pari un om cu vocabular și ideație redusă. În plus, unii mai slabi de înger chiar te iau în serios cu bețele și gardurile tale (vezi în attach).

Restul, ce să zic, nu iese din tiparul general. nimic spectaculos. Însă, lasă expresia asta afurisită!

Aliosa


Rayden

Apai, sa le iau pe rand, ca sa nu imi scape cevasilea 

Cred ca inca traim intr-o lume cat de cat libera, asa ca – fie ca va pare rau sau nu, tie si aluilalt (asta daca nu sunteti unul si acelasi..asta ar fi cam dubios, nu?!) – o s-o folosesc de cate ori vreau eu. Si nu pentru ca m-ar face interesant, nope, ci pur si simplu, pentru ca imi plaaaaaace. Mult de tot.  Mai mult ca sigur ma voi plictisi de ea candva, nu stiu cand, dar si atunci cu siguranta voi gasi alta expresie.

Ma doare undeva ca tu si/sau celalalt amic de mici (si bere, probabil) credeti  ca am un vocabular limitat. Nu ma intereseaza. Comunic cat si cum vreau, inca am dreptul asta, nu? Asa ca sa fiti sanatosi, si la punga grosi, si sper ca v-au priit micii.
Ai fi oleaca mai valoros nu numai pentru forum, daca ti-ai da serios cu parerea despre ce se discuta in loc sa faci mishtocareli ieftine (si asta e putin spus); dar, domnia ta, are alta agenda. Una deloc constructiva.

Imi cer scuze pentru poluarea topicului, rog adminii sa faca dupa cum considera...

Xanadron

Bag Like la everybadea pentru umor - insinuant au ba, gramatically correct sau nu prea și tot așa pînă s-o-nsera.
Cît despre nedumerirea Raydeeano-Alioșiană ref. la frustrări, cred că-i deja un secret polichinelle-oian, mai ales după screen-shotu Goldorakian (pentru alții nu mai era oricum demult vreo enigmă învelită-n mistere.)

Strict ontopic, nici eu nu mă omor după ufologi cam pleziristo-populiști gen Tsoukalos vâlvoi, :lol: categorie în care unii îl includ și pe veteranul von Daeniken - poate cu anumite motive, deși omu zic io că merită respectat fie și doar pentru pionieratul pe felia paleo-astronautică (plus că UNELE din ipotezele lui stau în picioare și azi.)

În fine, ăsta-i - din păcate - păcatul promovării la TV a unor personaje mai mult pitorești și nu a altor cercetători onești, dar asta-i viața-sticla și-n definitiv e neproductiv doar să ne văicărim - fiindcă taman video-PR-ul ar fi domeniul în care RUFOn ar merita să facă ceva mai mult decît sporadicele foste prezențe pe ecrane ale lui Spooky/Ryn etc.
...Despre care am mai comentat noi (inclusiv critic) p-aici:
http://www.rufon.org/forum/emisiuni-radiotv/otv-ozn-(dorneanu-sirbu-strainu)-(11-noiembrie-2006)/msg94714/#new
(pus linkul nu doar ca să-i mai dau apă la moară incisivului coleg @Godak - care rămîne  oricum un studiu de caz interesant - ci mai mult să stimulez poate ideea unui Rufon-TV, posibil și youtube-izat măcar lunar.) :fullmoon:
Fiindcă-i la mintea cocoșului că mai vechea idee a unei revistuțe RUFOn e decedată mortal în actualul feudalism digital.

..TV-RUFOn unde, cine mai știe, poate și JE aș apuca să mai bălmăjesc oareșce inepții rizibile, da măcar proprii  :-D - deși ET-ul meu de contact :-( (cam ruginit ce-i drept) mi-a ordonat să nu deschid clonțu pînă la 66,6 ani. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

CitatAi fi oleaca mai valoros nu numai pentru forum, daca ti-ai da serios cu parerea despre ce se discuta in loc sa faci mishtocareli ieftine
- Doar eu observ că nu se discută nimic serios pe aici? @Rayden, nu ți se pare ciudat că doar discuția contradictorie și fără noimă dintre doi oameni care nu se cunosc l-a scos pe @Alioșa din adormire? Acum câteva zile, alte mostre de același tip au mai trezit pe câțiva. Părerea mea e că dacă o ținem tot așa, revenim la sutele de membri activi care erau odată...   :star: (miștocăreli ieftine e pleonasm, dar nu mai zice la nimeni)

M-a distrat @Xanadron cu "pionieratul" lui von Daniken. De fapt, tipul a preluat copios din autorii francezi, fără a-i trece la bibliografie sau măcar a-i menționa. Era să se ajungă la niște procese de la asta - vezi interviul ăla oldie din Playboy. Singurul lui pionierat e metoda derizoriului și PR-ul super strong.

CitatFiindcă-i la mintea cocoșului că mai vechea idee a unei revistuțe RUFOn e decedată mortal în actualul feudalism digital.. ..TV-RUFOn unde, cine mai știe, poate și
Dle. @Xanadron, nu digitalul care ne suportă pe toți e de vină, ci lipsa oricărei voințe de a face și altceva decât flecăreală și voyorism (vezi bucuria unora din "dialogul" meu cu @Rayden). Tocmai, s-ar putea face într-o săptămână o revistă on-line, PDF securizat, decentă. Măcar așa, de vitrină. Dacă e nevoie și doar așa se poate, punem și poza lui Spooky pe pagina de titlu, cum îl aflam înainte vreme pe Nicolae Ceaușescu. Dar nu mai bine ne lamentăm? Poate nu știai, poate ai uitat, însă revistă trimestrială și RufonTV am propus aici de vreo 9 luni de zile. Teoria unora a fost că nu se vrea. Teoria mea e că unii nu pot (vezi DEX pt. cuvântul exact).
În acest context, mă întorc la @Rayden care deplângea miștocărelile. Și eu le deplâng gagiule, însă ăștia sunt oamenii, cu ei defilăm....

Pâ. Sâ. Un nou pas spre viitorul rufonist luminos. Au apărut attachurile cu pisici.

Aseneth

Citat din: Godak din  09 Mai 2017, 13:09:53
Domnule Godak, am si eu o intrebare care e mai ontopic.
Dumneavoastra sunteti extraterestru din nastere, prin implant, prin infiere sau prin alianta?

Godak

Doamna @Aseneth, vă răspund cu mare plăcere. Nu înainte de a-mi face, la rândul dvs., o destăinuire: ciudata aia care sperie bebeul cu masca ei sado-maso sunteți chiar dvs. sau e doar o imagine care credeți că vă reprezintă? Vă mărturisesc că mă bântuie de ceva timp această dilemă.
Nu mi-o luați în nume de rău; sunt un mare admirator al postărilor dvs. obraznice, deși bănuiesc că acel cineva care v-a spus că o femeie trebuie să fie obraznică se va fi referit la cu toootul altceva.  :-(

Aseneth

Ati vrut sa o dati iar in offtopic, dar nu ati reusit.
Ca sa intelegeti acea poza, trebuie mai intai sa faceti un efort si sa vizionati trilogia Krrish. Care e cu extrateterestri.
Daca nu veti intelege de ce scena cu bebelusul este scena mea preferata, inseamna ca nu sunteti extraterestru autentic.

Xanadron

Care mă făcuși bătrîn bre? :-D
Serios acu, @Godak: apropo de digitalizarea +/- utilă, inclin să cred că răposatu' Umberto Eco avea dreptate cind spunea acu doi anișori:

  «Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca un premiat Nobel. Este invazia imbecililor. :lol:
   Și televiziunea a promovat idiotul satului, față de care spectatorul se simțea totusi superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr.»


Părerea mea pe f. scurt: in paralel cu lărgirea cercului cunoașterii (pentru puțini doar, care știu ce si cum să caute), Internetul ăsta a-toate si de-către-oricine postator - clar lansat cu șuste... multiple de PTB :evil: și inventat, ce coincidență, de creatorul CERN - zic nu doar io că produce simultan și o diluare a informațiilor esențiale, care se pierd în tsunami-ul de aberații emise involuntar de "idiotii satelor" sau [mai ales] voluntar de pseudo-idioții netului, binișor dirijați de cine trebuie contra cui trebuie. 8-)
Vb. evident îndeosebi de informațiile "sifonate" din domeniile ocultate de MainStreamMedia (free energy, ufologie, sclavie mascată, cămătărie legalizată, istorie interzisă, fizică... adevărată etc etc - you name it.)

În fine, știi și tu prea bine psiho-sociologismele astea doar atinse-n trecere, pe care le repet ca să (îmi) explic poate de ce nu [mai] scriu în The Brave New World Online Press, deși mă mai dixtrez p-aciulea, clarificîndu-mi simultan unele idei/concepte prin (tot mai) rarele ciocniri productive cu minți luminate - fiindcă apariția unora ca @Grifon sau chiar ca tine cînd nu derapezi fie și glumind (de unde știi că grifonii croncăne, că doar nu-s cioropine?) :lol: nu compensează pe de-a-ntregul dispariția unora ca @fiulploii, @mm ori @Siberia.

Și mai scurtissim: NU mă lamentam neam, din moment ce veneam, ca și tine, cu o propunere concretă (vezi că și aia cu revista-PDF sau pe hîrtie datează de ani buni - 2007 dacă nu mă-nșel.) P-atunci era o idee bună, dar acum nu mai sînt așa convins. Cred c-o să pot și demonstra practic asta - de luna viitoare fiind ceva mai liber o să scriu deci articole pe rufon.org în loc să postez aici și-o să vezi că rezultatul va fi cvasi-nul.
Deși poate greșesc eu și una lume mai citește încă... nu doar subtitrările clipurilor cu Tzukălaros Vîlvoi. :mrgreen:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

@Xanadron, lasandu-l deoparte pe stimabilul U. Eco (care umbla prin anumite cercuri si el...ca deh..), cine decide care e superior si care e inferior? cine decide dreptul la cuvant? cine decide catalogarea in "imbecil" si "superior"?
oare nu e vinovata societatea de astfel de catalogari?
oare daca am fi avut un alt sistem de organizare bazat pe altceva in afara de putere, bani si razboaie si alte alea, lucrurile nu ar fi stat altfel?
in viziunea raposatului U.E. nu prea e bine sa aibe dreptul la cuvant toti imbecilii - dar aplicarea acestui lucru nu ne transforma intr-o societate nazisto-kaghebista-securistoida-etc..etc..?
oare in evolutia noastra ca societate, spre un nivel superior, nu trebuie sa accedem cu totii ca si un tot unitar? parca asa spun o droaie de pustnici, sfinti, profeti, etc..etc..

@Godak, pe domnia ta te voi ignora de acum incolo..am sperat ca vei aduce ceva constructiv, in schimb semeni discordie ..dar, asta e rolul tau aici..bag sama, printre altele.