Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructie piramida

Creat de zamotrak, 09 Iulie 2009, 13:55:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

 
Ce se mai aude cu piramida din 2009 ?
Sunt vreo 3 carti in limba romana despre efectul piramida .
Eu am facut experiente cu diverse marimi de piramida - respectand proportiile Marii piramide apoi cu diverse alte tipuri de piramida si conuri ( stiai ca si conurile prezinta ceea ce se numeste '' efectul de piramida''? )
Cea mai mica piramida avea 21 cm inaltime iar cea mai mare a avut 4 m inaltime si era pe post de solar . ( cred ca e inutil sa spun ce gandeau cu voce tare sau semi-soptita vecinii mei de atunci cand toata lumea avea solar in forma clasica numai io aveam  '' altceva '' . Apai sa vezi clatinari din cap si semne ale crucii  :lol: :lol: ... partea buna e cred ca am intors spre '' dreapta-credinta '' toata strada  :lol: :lol: )

Si am tinut si un jurnal de experiente si apropo, am avut si loturi martor la tot ce am studiat in piramida si in apropierea ei .

Am renuntat pentru ca au intervenit chestiute ce tin de ale vietii valuri si meandre .
Voi relua experientele cand imi va permite timpul si locatia .
Eram curios ce experiente ai facut si eventual sa schimbam ceva pareri .

zamotrak

Acum sunt in faza in care o finalizez pe cea cu inaltimea de 9 m.Am realizat-o prin intersectarea a doua" prisme "triunghiulare cu unghiul la varf de 90 grd(prismele sunt acoperisul casei, avand unghiul pantei este 45)Orientare nord geografic.Dupa cum spuneam mai demult,in topic,constructia din lemn de brad,permite pozitionarea unei alte piramide din teava de cupru in interiorul celei mari.Ideea era de a testa posibilitaea obtinerii unei amplificari a efectului de piramida.
Pana in prezent nu am realizat ,nici un fel de experiment.
Totusi,pot sa spun ca in acea mansarda care a rezultat la intersectia "prismelor",eu si unii amici simtim o stare de bine ,de liniste,de echilibru interior.Dupa o zii de alergatura,15 min.acolo...face diferenta. :-D

fiulploii

Citat din: zamotrak din  20 Iulie 2011, 11:40:55
.Ideea era de a testa posibilitaea obtinerii unei amplificari a efectului de piramida.

Amplificarea se obtine, am experimentat asta - dar nu te astepta sa fie Pyramid Amplificheshian bai Stimuleted Emishian of Radieishan  :lol: :lol: :lol:- scuzati accentu'

ziceam ca amplificarea se obtine legand cu un fir de cupru emailat piramide in serie , adeca de la varful primei piramide la centrul bazei celei de a doua si tot asa poti continua in vederea obtinerii unei ''baterii '' de piramide.

Nu am incercat legarea in paralel dar is f curios ce ar iesi din asta .

zamotrak

Citat din: fiulploii din  24 Iulie 2011, 21:26:40
Amplificarea se obtine, am experimentat asta .......

ziceam ca amplificarea se obtine legand cu un fir de cupru emailat piramide in serie , adeca de la varful primei piramide la centrul bazei celei de a doua si tot asa poti continua in vederea obtinerii unei ''baterii '' de piramide.


O poza/desen ar face mai mult decat 1000 de cuvinte  :wink:

fiulploii

Vrei sa fac un desen cu autograf? acum e gratis insa cand o sa fiu celebru o sa coste muuult  :lol: :lol: :lol:

Acum serios , aici ai mai mult de o mie de cuvinte :

http://www.thepyramidpower.com/romanian/efectul-de-piramida-f1/

Sper sa iti fie de folos
8-)

fiulploii

Scuzele de rigoare pentru postare dubla - vad ca se practica la greu , oricum  :-D .

Iar aici ai una din cele 3 carti de care vorbeam, cu desene si experiente de tot felul :

Liekens, Paul - Efectul de Piramida

zamotrak

Multumesc pentru informatii.


Xanadron

#23
Articolul asta cred ca merge aici - desi era sa-l bag, din reflex, tot la "Evadarea din Matrix"... :-D
http://phys.org/news/2014-12-pyramid-nanoscale-antennas.html?utm_source=menu&utm_medium=link&utm_campaign=item-menu

Pe scurt, oamenii de stiinta britanici - ntz-ntz, iar reflexele... deci olandezi cred (ca-s de la Philips) au creat un nou tip de nano-antene cu structura... piramidala:

With these ideas in mind, the AMOLF and Philips researchers built the pyramid shaped antenna. By carefully designing the height and inclination of the antenna's side walls, the researchers found that the response to the magnetic field of light is almost as strong as the response to the electric field of light.

Bingo - in reluare totusi, fiindca alta data si alti savanti (rusi) constatasera acelasi efect al raspunsului "anormal" al piramidelor SI la cimpurile magnetice (simplist descrise ca reprezentind jumate din "natura" incarcaturii fotonului).

Prima idee ...reflectata d-aici ar fi ca teoria mai veche a lui Joseph P. Farrell poate fi veridica - mai clar, ca piramidele egiptene jucau cindva (si... sau mai ales) rolul de ARME, numitul efect fiind amplificat de retzelele piramidale. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Personal nu cred ca erau arme. Mai degrabă reglau clima în curs de deșertificare, descărcând încărcătura magnetica atmosferica ce nu permitea sa se mai formeze nori și. ..ploaie.
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

kandaon

Parerea mea (si care e una mai SF, recunosc) e ca piramidele foloseau (folosesc?) la "legarea" Terrei de cine stie ce chestie aflata undeva in spatiu (alta planeta, statii spatiale etc etc), si prin legatura aia invizibila energetica se preiau corpurile astrale de zicea TVM.

Se forma un "pod energetic" din spatiu (sau din alt univers paralel, cine stie) care se "lega" la piramide (astea actionau ca un fel de paratraznet, atrageau fluxul ala de energie si il ancorau pe Terra) si prin care circula fluxul de corpuri astrale sau spirituale care sunt atrase automat de conexiunea aia.

De asta piramidele si variatiunile lor (ziguratele, stupa alea) se intind ca un brau in jurul planetei, Egipt, Sumer, India, China, Asia de sud-est, America Centrala.
Mai e ceva si cu mitologia legata de axis mundi, centrul de unde incepe o anume civilizatie si care uneori e reprezentat ca un munte (reprezentat poate la modul figurat de piramide/zigurate), alteori ca un copac si care in mitologie face legatura sau se intinde si in lumea asta si in aia subpmanteana si in aia cereasca si pe unde circula si sufletele (Mircea Eliade are niste studii interesante despre asta).