Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Talmudul Evreiesc

Creat de Urban, 07 Iulie 2009, 21:34:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Hai sa ne legam la cap chiar daca nu ne doare  :lol:
Fiecare om ia cunostiinta de anumite informatii noi - pentru el - si in marea majoritate a cazurilor urmeaza trendul impus de acea informatie , nu mai sta sa judece cu mintea lui , nu mai are timp sa cerceteze si alte surse , sa faca analogii, sinteze si sa traga o concluzie personala . Nu mai are timp sau poate ca ii e rusine sa aiba o parere personala sau poate e vorba de presiunea sociala. :roll: si se simte vinovat ca gandeste altfel .

Problema evreiasca a fost tratata si dezbatuta de muuult timp si e scoasa pe tapet atunci cand trebuie , fie si pentru a nu se uita de ea - din diferite motive, nu toate cushere.

Alta problema analoaga , numai ca mult mai reala este ''cestiunea Imperiului Roman '' care a inceput cu Imperiul Roman derivat din Republica , continuand cu Sfantul Imperiu Roman de Neam German si ajungand pana in zilele noastre , dincolo de ocean.

Problema e generalizarea . Oare noua de place ca toti romanii sunt asociati cu elementele infractionale din vest? Ca o paranteza , observa cineva ca bancurile cu evrei sunt cu evrei bogati ?

Daca fiecare din cei care condamna cu tarie , ar avea o arma, fie ea si butonul nuclear ce ar face ca sa se simta bine si impacat cu Dumnezeu in problema dezbatuta pe acest topic ? Si apropo de iertarea adusa in discutie la alt topic : Iertarea nu ti-o poate da nimeni inafara de tine insuti .

Indraznesc sa citez din biblie : '' Cu ce masura judeci , cu aceeasi masura vei fi judecat '' . :-D

Un evreu bogat, la volanul masinii sale. Trebuia sa ajunga la o intalnire de afaceri unde ar fi castigat 100 milioane de dolari si nu gasea un loc liber de parcare . Se invarte cu masina prin zona in cautarea unui loc . Timpul trecea si nu mai gasea locul unde sa parcheze masina . Atunci incepe si se roage - Doamne , ajuta-ma sa gasesc un loc de parcare si voi dona 10% din bisnis.
Tocmai cand rostea ultimul cuvant , in fata lui se elibereaza un loc iar evreul nostru se apleaca in fata , se uita in sus prin parbriz si zice : - S-a rezolvat Sefu , nu mai trebuie , mersi .

:evil:

angellla29

#31
Eu nu cred ca un om normal ar avea ceva cu evreii simpli, evrei platitori de taxe ca si noi ceilalti, evreii care se spetesc muncind ca si noi....Eu, personal am un vecin care este evreu...mai bine zis parintii sai au fost evrei dar el este ROMAN ca si noi...E un om super...nu am vazut rautate sau alte calitati rele...o avea saracul ca si el este om ca si noi...Ce vreau  sa subliniez este faptul ca cei care au scris astfel de carti precum si cei care le urmeaza  si propovaduie continutul sau se inspira din ele....trebuie exterminati....Si acestia sunt tocmai stimabilii nostri conducatori...de state...de banci...de organizatii...capete incoronate....TOT CE INSEAMNA PUTERE....inteleasa prost....Astia trebuie eliminati...gazati..arsi...torturati...nu oamenii simpli....Cred ca nici noua nu ne-ar conveni sa fim  bombardati de NATO datorita tiganilor sau altor "rau-facatori"....Personal am toata stima fata de poporul evreu...dar fata de conducatorii lor...ai nostri...NATO....Bancile "Mondiale".....MASONI....etc...sper ca bunul Dumnezeu sa ii pedepseasca odata....

tractorbeam

As indrazni sa zic ca toti (crestini, evrei, musulmani) la un moment dat am fost la fel de rai. Sa nu deschid un topic despre pogromurile ordonate de tzarii rusi in Imperiul Tzarist: acolo cand Tzarul si nobilimea chetuia prea mult si mujicii mureau de foame si se revoltau se ordona cate un pogrom si erau distruse cateva asezari evreiesti, nu spuneau ca nobilimea parazita cheltuia peste masura ci ca ovreii erau de vina ca mergea imperiul prost. Tzarul trimitea cazacii si aia macelareau pe care prindeau, care nu scapa cu fuga.
Credeti ca pe Rothschild il durea undeva ca Hitler isi trimitea Einsatzgruppen sa lichideze de exemplu evreii din Ucraina? Ala statea bine-merci si aia mureau de fraieri. Evreii din Moldova incarcati in trenuri, la ordinul lui Antonescu, apoi lichidati in Transnistria aia ce vina aveau? Ca s-au nascut probabil. Wrong time and wrong place!
Sa nu fiu inteles gresit: lt-col. Ion Antonescu a fost, in primul razboi mondial,  unul din marii strategi militari - ca ofiter de stat major care a contribuit la victoria noastra impotriva armatei germane. Generalul Antonescu a fost un mare militar si un om de mare curaj cand l-a debarcat pe Carol II si a preluat conducerea Regatului. Din pacate si-a patat imaginea cu cele cateva masacre tolerate sau ordonate in timpul conducerii lui. 

Arhanghelul

Citat din: calator astral din  31 Iulie 2011, 15:47:54
.................................................
Ar trebui sa ne uitam intr-o oglinda sa vedem ce chip de asasini avem,cite sute de mii de evrei si tigani am ingropat de vii. Noi romanii.

Arata-mi unde scrie asta ... da zici de Antonescu ... nu prea cred ... daca nu era el evrei polonezi , cehi , slovaci si chiar din Romania erau ... kaput ...

Poate sute de mii de romani au murit la bolsevici ... sa faca loc altor populati in actuala Rep. Moldova ... sa schimbe proportia etnica ... 
http://romania-rusia.info/Deportari.asp
http://roncea.ro/2010/11/21/golgota-basarabiei/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

tractorbeam

#34
Citat din: Arhanghelul din  01 August 2011, 00:42:13
Arata-mi unde scrie asta ... da zici de Antonescu ... nu prea cred ... daca nu era el evrei polonezi , cehi , slovaci si chiar din Romania erau ... kaput ...

Poate sute de mii de romani au murit la bolsevici

1. Antonescu nu era un prost, era un militar foarte bine pregatit, un strateg deosebit, un om si de o cinste remarcabila, un vizionar in felul sau , vreau sa spun ca era un om deosebit cu o intuitie deosebita.

Dupa dezastrul de la Stalingrad - februarie 1943 acesta a inteles perfect situatia si a stiut ca nemtii pierd razboiul. In consecinta a anulat orice planuri de deportare a evreilor pentru a nu fi acuzat de crime ulterior. A rezistat apoi cererilor lui Hitler de a trimite evreii in lagarele de concentrare germane nu fiindca era el baiat bun ci fiindca se gandea ca la final il paste glontul. A fost un om care a rationat rapid. Pana la Stalingrad insa soarta evreilor deportati in Transnistria a fost cruda. A fost un patriot in felul sau desi s-a asociat cu Garda de Fier.
Sunt convins ca Antonescu ar fi exterminat 100% evreii din Romania daca necesitatile razboiului i-ar fi dictat acest lucru. Nu a facut-o fiind un tip pragmatic. Nu ar fi obtinut nici un avantaj ci dimpotriva, si-ar fi atras numai probleme.

2. Este deasemenea foarte adevarat ca sute de miii de romani au murit la bolsevici. Poate chiar milioane daca punem la socoteala atat militarii morti in lupta contra URSS cat si victimele civile ale represiunii comuniste de dupa 1945.

3. In perioada 1939-1945 am fost prinsi noii romanii cu tara nostra mica in inclestarea dintre doi tirani: unul rosu Stalin si unul brun Hitler, noi la mijloc, nimic bun nu se putea intampla, meritul lui Antonescu este ca a tinut tara ciuntita intreaga si nu s-a procedat la demantelarea ei ca la polonezi, am fi avut probabil zeci de milioane de romani exterminati de nazisti sau comunisti.         

Nimeni

#35
M-am gandit ceva timp pana sa raspund, nici acum nu cred ca am luat hotararea buna, dar... asta sunt eu.

Indoctrinarea asta daca o faci tu, voit, e marsavie! Daca cineva te indoctrineaza, iar tu esti slab, e prostie!

Orice document de pe net poate fi alterat si poate fi in cea mai buna stare dar sa fie sterse adaugate bucati din/in el.. alterat... mai ales cartea aceea .rar pusa de tine despre care iti spun clar ca i modificata, stearsa de aceea e si atat de ilizibil textul.
Nu inseamna ca daca e lizibil nu poate fi deja "jonglat".

Hai ca ma indepartez.. scurt ce scrii tu acolo nu i adevarat, nici macar 1 farama.

Este la fel ca si cu Coranul.. in Coran scrie ca femeile sa si acopere partile care pot atrage... iar barbatul slab (pt ca se stie ca e greu de tinut o femeie frumoasa langa noi)... ia pus sacul in cap si a spus asa scrie in Coran.

Asa faci si tu, ori cartea aia e afectata de altcineva iar tu esti un pion slab, ori esti slab de fire si ai afectat o tu.

Iar in poza de mai jos pe care ai postat o scrie clar in engleza: "If they had sexual intercourse before they were tree years and one day old, the hymen will grow again and they would be virgins." Iti traduc mot-a-mot: "Daca ele au avut relatie sexuala inainte de a avea 3 ani si o zi, himenul va creste din nou si vor fi virgine." Nu spune nicaieri ca  e ok ca evreu sa ai relatie sexuala cu un copil de 3 ani. Spune daca ele au avut relatie sexuala, ori daca vreun indoctrinat ca tine a facut sex cu ele, himenul va creste din nou si vor fi virgine, deci e OK sa:  ADOPTI acel copil sau e ok sa i accepti  sa fie ADOPTAT in religia evreiasca deoarece poate fi considerat virgina.
Tu arati in acel pasaj doar o nota explicativa din subsolul unei pagini... arata pagina; sa vezi ca este vorba acolo de acceptarea unui copil in randurile evreilor, si se pune problema daca poate fi considerata "legal, in legea lor"  virgina, copila daca a fost molestata inainte de a trece la religia evreiasca... dar ti am spus nu stiu de ce mi bat capul.
Nici macar evreu nu sunt, nu cred in "cartile de colorat, evreiesti, musulmane, crestine", toate oricum sunt copiate dupa egipteni. Mai cititi si ve-ti vedea, imi ve ti da dreptate.
Iar Hitler i a omorat pe evrei nu pt ca le stia "adevarurile" neadevarate insirate aici, i a omorat pt ca era ocultist  convins si iubea tot ce tine de egipt, iar el in mintea lui bolnava credea ca daca continua razboiul egiptenilor si ii starpeste pe evrei v a castiga puteri supranaturale nemasurate.
A fost decat un pion in urma caruia afaceristii au facut mii de miliarde de dolari, un alienat mintal si un slab folosit tot de evrei, dar nicidecum nu ia omorat pt ca stia el vreun "schepsis"; pt ca erau evreii rai sau mai stiu eu cum...
Prin oameni slabi ca tine s-au pornit razboaiele dar nu aveau legatura cu divinitatea sau cu religia, astea sunt doar pretexte.

Vezi de unde aducea Hitler otel pt tancuri, vezi de unde aducea mototrina pt tancuri, vezi ce banca l a imprumutat cu bani nu pe el direct, pe guvernarea lui cand a avut nevoie, si vei gasi raspunsul... la capatul firului este tot o elita de "afaceristi" care nici in Forbes nu apare... dar nicidecum nu are legature cu ce torni tu aici.

Eu sunt taoist, daca vrei sa injuri.. sau daca gasesti carti taoiste tot asa contrafacute cu taoisti care molesteaza si violeaza copii... :P... dar mai updateaza PDF Readerul ul ala sa ti iasa copy-paste urile bine.

Treziti-va nu dormiti nu credeti orice ***** cu aroma dulce.  Iubiti oameni, nu i urati daor pt ca sunt negri, galbeni, rosii... nu fi-ti din nou pionii cand vor avea nevoie sa porneasca un alt razboi! Nu tineti cutitele deja scoase, ca apoi sa va da ti seama ca sunteti carne de tun in razboiul altora!

Ce va faceti daca Dumnezeu cel din carti nu exista si sunt doar inventii sa ne tina uniti, cuminti, ori din contra sa ne instige dupa voia si nevoia banilor lor?  Treziti-va !

Ce va faceti daca daca "Fecioara Maria" este doar o interpretare a unui text egiptean care facea referire la constelatia Virgo (Feciara), constelatie care "nascuse" astrul lor iubit. Iar in traducerile si interpretarile celor care au inventat "cartile de colorat"
au transformat Virgo in chiar o persoana fizica. Au stat s au consfatuit, "Hai domnilor sa o facem persoana ca e mai credibil". sau poate scribul ala a inteles ca si colegul Urban nimic din ce citea si a tradus asa, ca Fecioara Vasilica a nascut un "Dumnezeu" ?!
Iubiti-va si fi-ti buni 1 cu altul, doar acolo e raspunsul, noi suntem si inger si fiara nu altcineva! 
Pentru mine nu au valoare dar am Carti din Talmud si tot asa traduse in engleza, daca nu i o limba grea pt tine iti uploadez sa imi arati unde gasesti tu cacaturi din alea, dar trebuie sa i pun cheie ca iar te apuci cu copy paste.
iti pun doar cateva carti daca mai vrei mai iti dau, si citeste si interpreteaza in litera ei si in gandirea celor de acum 1500ani si iti spun ca nu vei gasi ******** din alea.
Treziti-va!